- Reaksiyon puanı
- 4,911
Aynen. Birde cevaplanın yanına etiketle gelmiş.Hayırlı olsun. Forum anasayfası da değişmiş. ?
Edit -- Yani öne çıkan konular yeri gözüme değişik göründü.
Aynen. Birde cevaplanın yanına etiketle gelmiş.Hayırlı olsun. Forum anasayfası da değişmiş. ?
Edit -- Yani öne çıkan konular yeri gözüme değişik göründü.
Beter Ali'nin mükemmel bir şarkısını söylerim.Bu eklentiler yüzünden mi şu an yavaşında yavaşı oldu site? Eee hani şarkı söyleyen yok ne anladım ses kaydediciden?
Sitenin önbelleğini denedim çalışmadı.Selamlar, tarayıcı önbelleğini temizleyip tekrardan kontrol edin lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 132902
Şu bölgeden izin kısmı otomatik engelleniyor olabilir. Pop-up açılmıyordur.
Edge'de çalışmıyor. Chrome'da sorun yok.Sitenin önbelleğini denedim çalışmadı.
Edge'i denedim, izin ver butonu çıktı ve izin verdim ama yine çalışmadı. 2 mikrofon ile denedim. 2'sinde de çalışmadı.
Ben de bir sorun var galiba.
Firefox'ta da çalışmıyor galiba.Edge'de çalışmıyor. Chrome'da sorun yok.
Opera'da çalışmıyor sanırım.@epsilon06, Bende neden canavar gibi çalışıyor bu sistem anlamadım. Tık tık tık
Firefox'ta da çalışmıyor galiba.
Chrome kullanıyorsunuz galiba. Bende bu biçimde çıkmıyor. Bu özellik sadece Chrome'da çalışıyor galiba.
Evt ChromeChrome kullanıyorsunuz galiba. Bende bu biçimde çıkmıyor. Bu özellik sadece Chrome'da çalışıyor galiba.
Hadi be,bende Opera var bende,forum görünüş olarak bayağı değişmiş bu arada.Evt Chrome
Acaba mobil mi böyle ya? İnternetim kötü desem o da değil acı çekiyorum ama şimdi biraz daha iyi gibi.@epsilon06, Bende neden canavar gibi çalışıyor bu sistem anlamadım. Tık tık tık
Evet yazı tipi vs değişti. Bu arada karanlık modu nereden alıyoruz ?Hadi be,bende Opera var,forum görünüş olarak bayağı değişmiş bu arada.
Karanlık mod yok şu anlık,iki dakika önce eklenen isimlerin altında nerede yaşadığını vs. söyleyen etiketleri kaldırdılar şimdi.Evet yazı tipi vs değişti. Bu arada karanlık modu nereden alıyoruz ?