• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Forum "Bas Konuş" Özelliği Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Creative
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapan herkesin eline sağlık muhteşem olmuş

Arkadaşlar acele etmeyelim oturmadı daha. Bitsin de öyle eleştirelim(yazı tipi eskiye döndü eskiyi okumak daha kolay böyle kalsın ya?? hiç eleştirmedim)?

@Creative Ufuk abi, yazılar siyah renkli:
Screenshot_20210108-193408_Samsung Internet.jpg

Güzel bir sistem ama ne yazık ki ben kullanamıyorum. :(

En önemlisi, seslerimiz depolanacak mı :D Bi de yanlış çeviri kurbanı olmak var :) Bi kaç yıla kalmaz SDN Foruma parmak iziyle giriş sistemi de gelir ve ben yine sorarım; parmak izlerimiz depolanacak mı? :p Ondan sonra göz retinası taraması, ondan da sonra düşünce gücüyle mesaj yazma, konu açma ... ???

En önemlisi, seslerimiz depolanacak mı :D Bi de yanlış çeviri kurbanı olmak var :) Bi kaç yıla kalmaz SDN Foruma parmak iziyle giriş sistemi de gelir ve ben yine sorarım; parmak izlerimiz depolanacak mı? :p Ondan sonra göz retinası taraması, ondan da sonra düşünce gücüyle mesaj yazma, konu açma ... ???
Sanmam.

Developer Başkanımıza mesaj yazamıyor muyuz ? :(
1610127368349.png

Sanırım önceden yazabiliyorduk .

Bazı renkler dark mode da gitmiş neden??

Hayır kayıt edilmiyor.

İkon rengi değişilirse iyi olur cıyak yeşil foruma çok hitap etmiyor sarı renk olabilir.

Bakılmamış konunun fontunu daha koyu yapma şansımız var mı? Pek belli olmuyor.

Hangi tarayıcılarda bas konuş özelliğinin çalıştığını ana konuda belirtseniz güzel olurdu. ;) Mesela, Microsoft Edge'de çalışmıyor.

Yok ya çok güzel işe yarar iş yapar özellik ...

Çok güzel olmuş.
-Üşengeçler bu özelliği beğendi.