• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Firefox Kafe

bi an görüntü kararıyor ya da tam ekrana geçmeden önceki ekranda kalıyor 1 saniye sonra falan geliyor dimi, evet bende de var o, pek takmadım :D

1 saniyeden de kısa ama can sıkıyor işte. acaba win 7 den mi kaynaklanıyor. şirketteki pc xp, hiç bir sorun yok.

videonun üstüne sağ tıkla ayarlar de donanım zamazingosunu etkinleştirdeki tiki kaldır

ben o iş için eklenti kullanıyorum ve eklentiyi devre dışı bıraktığım halde dediğiniz olmadı acaba hangi sürümden bahsediyoruz? (beta,aurora,nightly)

normal bildiğin 8.0, hangi eklentiden bahsediyorsun bakarsın bizde de aynı eklenti çıkar :)

Evet bende de var, ondanmış :D

Allah allah ben de ondan şüphelenmiştim buraya yazmadan önce eklentiyi etkisizleştirip yeniden başlatıp denemiştim yine olmuştu ben de ondan sonra yazmıştım. Anlamadım ben bu işi :D

Keşke firefoxa dahil özellik olsa yazıyı okuyunca bir an heyecan yaptım ama kısa sürdü. :biggrin:

ben bu grafileri mouse ile zerine gelince zoomlayan şey kurdumda çalışmıyo
seçeneklerine felan herşeyine baktım

Şu yazdığının Türkçe çevirisini yapsana :) o zaman bir şeyler söyleyebiliriz :)