SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Selamun Aleyküm hayırli günler ..
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,327
Puanları
293
ve aleykumselam ve rahmetullah...
ve bizden de bir selam olsun cümle sarı-lacivert dostlara, gönüldaşlara...

doğum günün kutlu olsun sevgili Ercan, vefalı dostlar unutmamış, hatırlatmış bizlere de... [MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION].
onlara da gocuman gocumaan teşekkürler. :) [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], [MENTION=158637]angel75[/MENTION]
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
ve aleykumselam ve rahmetullah...
ve bizden de bir selam olsun cümle sarı-lacivert dostlara, gönüldaşlara...

doğum günün kutlu olsun sevgili Ercan, vefalı dostlar unutmamış, hatırlatmış bizlere de... @Banlıdamat.
onlara da gocuman gocumaan teşekkürler. :) @Korpe, @angel75

Aleyküm selam abim :) sağol varol

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=305081]mehmetfurkan[/MENTION] h.g :)
 

mutahhar

Profesör
Katılım
14 Nisan 2009
Mesajlar
1,538
Reaksiyon puanı
15
Puanları
218
s.a. ahali. [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] Ömer abi 10 bine az kalmış :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dear SDN authorities,

please delete my account.

regards,
mutahhar
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
s.a dostlar teşekkürler çok mutlu ettiniz :)

s.a. ahali. @Korpe Ömer abi 10 bine az kalmış :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dear SDN authorities,

please delete my account.

regards,
mutahhar

Aleyküm selam genclık :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]Ali Şen: Oyumu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğim[/h] Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından Ali Şen, sarı lacivertli kulübün başkanlığına aday olarak gösterilen Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleyerek, oyunu Aydınlar'a kullanacağını söyledi.

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2013/10/24/ali-sen-oyumu-mehmet-ali-aydinlara-verecegim
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar, Avrupa kupalarından toplamda 3 yıl men edilen Fenerbahçe'nin uğradığı maddi zararın tazmini için 135 milyon euroluk (365 milyon lira) dava açıyor.

Fenerbahçe Kulübü'nde 3 Kasım'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'ın ilk hamlesinin, sarı-lacivertli takımın üç yıl Avrupa kupalarından uzak kalarak uğradığı maddi zararın tazmini için sorumlular hakkında 135 milyon euroluk (yaklaşık 365 milyon lira) dava açmak olacağı öğrenildi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onamasından sonra gözlerin üzerine çevrildiği Aydınlar'ın, "Fenerbahçe'yi büyük maddi kayba uğratanlar bedelini ödemek zorundadır" diye konuştuğu belirtildi. Aydınlar'ın bu tazminatı, Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra o dönem yönetimde bulunan Ali Yıldırım, Ali Koç, Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Nihat Özbağı'nın da aralarında bulunduğu isimlerden tahsil edilmesini isteceği kaydedildi.
Şike sürecinde TFF Başkanı olan Aydınlar'ın, Fenerbahçe tarafından TFF ve UEFA aleyhine CAS'ta açtığı 45 milyon euroluk davayı esas alarak toplam 135 milyon euroluk tazminat isteceği ifade edilirken, davanın 1 milyon 800 bin euroluk harcını da cebinden ödeyeceğine dikkat çekildi.
Bilindiği gibi Fenerbahçe Yönetimi, futbol takımının 2011-2012 sezonunda Avrupa'dan men edilmesinden sonra TFF ve UEFA'yı sorumlu tutarak kulübün uğradığı maddi kayba istinaden CAS'ta 45 milyon euroluk dava açmıştı. Ancak sarı-lacivertliler 25 Nisan 2012 tarihinde davayı geri çekmişti. O dönem cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım ise kararın kendinden habersiz verildiğini söylemişti.
Aydınlar'ın, 135 milyon euroluk tazminatı, Fenerbahçe'yi zarara uğrattıkları gerekçesiyle dönemin idarecilerinden tahsil edilmesini isteyeceği vurgulandı.
Ödeme planı isteyecek
Mehmet Ali Aydınlar'ın davayı açmadan önce kulüp yönetiminden 135 milyon euroluk tazminatın ödeme planını isteyeceği, aksi bir tavırla karşılaşması durumunda ise hukuk mücadelesi başlatacağı öğrenildi.
Aydınlar daha önce katıldığı bir TV programında, "Fenerbahçe suçsuz bulunursa 45 milyon euroluk tazminatı cebimden ödeyeceğim. Ama Fenerbahçe suçlu bulunursa kulübün uğradığı maddi ve manevi kayıpların hepsinin bu süreçte bana dönük suçlamalar ve eleştiri yapanlar tarafından karşılanması için harekete geçeceğim" demişti.

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/aydinlardan-aziz-yildirima-dava-174277.html
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Doğum Günün Kutlu Olsun Ercan. [MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION].:)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Sadettin Saran: Fenerbahçe'nin daha iyi yerlere gelmesi açısından Fenerbahçe'in artık bir değişime ihtiyacı var.
Sadettin Saran: Türkiye'de en çok Fenerbahçe'nin taraftarı var. En çok reytinge ve ilgiye sahip camia Fenerbahçe.
Sadettin Saran: Şike süreci camiayı etkiledi. Aziz Bey sağolsun genç çocuklar artık eskisi kadar Fenerbahçeli olmuyor.
Sadettin Saran: Kongreye katılım ne kadar yüksek olursa Mehmet Ali Aydınlar'ın da başkan olma şansı o kadar artar.
Sadettin Saran: Fenerbahçe Camiası'nın, Mehmet Ali Aydınlar'a vefa borcu var.
Sadettin Saran: Mehmet Ali Aydınlar, her şeyden önce çok iyi bir insan. Ayrıca Fenerbahçe'ye uluslararası ilk kupasını kazandıran isim
Sadettin Saran: Fenerbahçe Camiası'nda benim başkan olmam için ciddi bir teveccüh var. 2015 için Başkan olmak hala hayalim.
Sadettin Saran: Aziz Yıldırım bana gelse, maddi-manevi yardım et dese yine yardım ederim. Benim bir nefretim yok.
Sadettin Saran: Aziz Yıldırım, çevresindekilerin gazına geldi ve aramız açıldı.
Sadettin Saran: Ben kandillerde önce babamı arardım, ikinci olarak Aziz Yıldırım'ı arardım. Aramız o derece iyiydi fakat sonra ters düştük.
Sadettin Saran: Aziz Yıldırım beni ihraç etti. Şimdi keşke Mehmet Ali Aydınlar'ı da ihraç etseydim diyor.
Sadettin Saran: Aziz Yıldırım'ın benim başkan olmamdan korktuğunu düşünüyorum. Çünkü başkanlığı ondan daha iyi yapacağımı biliyor.
Sadettin Saran: Aziz Yıldırım'ın iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Kendisini tanımasanız çok seversiniz, tanısanız sevmenize Amerikalılar günde ortalama 18 hektar pizza yemektedir.
Sadettin Saran: Oy kullanma yetkim yok. Ama arkadaşlarla hep beraber Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olması için elimizden geleni yapacağız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sayın Fikret Orman’ın babasının cenazesinin ardından bir araya geldiğimiz gazetecilerden Sayın Candaş Tolga Işık, bugün Posta gazetesindeki yazısında bazı gözlemlerine ve bir takım görüşlerime yer vermiştir.
İlgili yazının son bölümünde ise, "Yargıtay’ın kararı onayacağına, ailemin ve yakınımdaki herkesin buna hazırlıklı olmasını istediğime" yönelik bir ifadem olduğu belirtilmiştir.
Buna karşın, ifadenin, ’Yargıtay onarsa’ şeklinde olması gerektiğini önemle vurgulamak isterim.
Saygılarımla,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 10 Kasım Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Kendisi dışındaki isimlerden sadece Ali Koç'u destekleyebileceğini söyleyen Yıldırım, Yargıtay kararı hakkında da "Muhtemelen onanır! Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim" açıklamasında bulundu... Aziz Yıldırım'ın bomba sözlerini Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü köşesinde kaleme aldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babasının cenazesinde karşılaştığı öğle yemeğindeki diyaloglarını kaleme alan Işık, Yıldırım'a Vefa Küçük'ü destekleyip desteklemeyeceğini sordu.

Fenerbahçe Başkanı'nın yanıtı ise net oldu: "Bir tek Ali Koç aday olursa onu desteklerim. Sadece bugün değil. Ali ne zaman 'Adayım' derse Aziz Yıldırım olarak yanında olurum. Onun dışında kimse için 'Yanındayım' demem."
"YAKINLARIMA 'HAZIR OLUN' DEDİM"
Yargıtay kararı hakkında da konuşan Yıldırım bomba açıklamalar yaptı.

İşte o sözler:

Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim. Çok şükür ailemin, çocuklarımın gelecek kaygısı yok. 'Bir 36 ay daha yat' derlerse girer yatarım. Ama bana bu tezgahı kuranlar sakın 'Aziz Yıldırım'ı içeri tıktık, rahatız' demesinler. Vakti geldiğinde benim de anlatacağım, konuşacaklarım var. Ben mi içerde daha rahat otururum onlar mı dışarı da rahat olur o zaman görürüz!"

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/aziz-yildirim-bir-tek-ali-kocu-desteklerim-174311.html
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,327
Puanları
293
Havalimanı açılışında Fenerbahçe diplomasisi

Kosova’da önceki günkü Priştina Havalimanı’nın yeni terminal binasının açılışında gündem Fenerbahçe’ydi. Nihat Özdemir’in yakın çevresi Aziz Yıldırım’la devam diyor. Ali Şen grubu ise ‘Çare Aydınlar’ görüşünde.


ÖNCEKİ gün İstanbul’dan bir uçak, Ankara’dan bir uçak dolusu davetli Priştina’ya yol alırken, Başbakan Erdoğan da özel uçağındaydı. Erdoğan seyahate karar vermeden önce Limak Grubu adına Nihat Özdemir şunları söylemiş: “Kosova Başbakanı Hashim Thaçi dedi ki Başbakan Erdoğan gelmeden havalimanının açılışını yapmam.” Başbakan da da, ‘Kardeşim’ dediği Thaçi’nin davetini kabul etmiş. Tören yapıldı, 140 milyon euroya mal olan, Limak Grubu’nun 17 yıl işleteceği havalimanı hizmete açıldı. Türk asıllıların yoğunlukla yaşadığı Prizren’e doğru yola çıkılacaktı, Nihat Özdemir’e sordum:
“Prizren’deki açılışı Başbakan Erdoğan’a söyleyebildiniz mi?” “Yok, şimdi yolda söyleyeceğim.”


KİMLER GELMEDİ Kİ...


Aralarında kulüp yöneticileri de bulunan bir grup Fenerbahçeli işadamı (Abdullah Kiğılı, Ali Yıldırım, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, Mithat Yenigün), Nihat Özdemir’den gelecek ‘müjdeli haberi bekliyordu.
Nihat Özdemir, Başbakan Erdoğan’a sormuş: “Prizden’de Fenerbahçeliler Derneği’nin açılış törenini de yapar mısın?”


YOĞUN PROGRAM ENGEL OLDU


Başbakan Erdoğan, programın yoğunluğu nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kosova’da yaptığı dere ıslahı ve köprü inşaatının açılışına da gidemediğini söylemiş. Prizren’deki Fenerbahçeliler Derneği’nin kapısında Başbakan’a hitaben pankartlar da hazırlanmıştı ama onsuz açılış yapıldı.


ALİ ŞEN AYDINLAR’IN YANINDA


Limak’ın davetlisi olarak Kosova’ya gidenler arasında Ali Şen ile Orhan Keçeli bir grup, Abdullah Kiğılı, Ali Yıldırım, Nihat Özbağ, Mahmut Uslu, Mithat Yenigün diğer grup. İki grup selamlaşmanın ötesinde pek konuşmuyorlar. Ali Şen demeç veriyor: “Desteğim Mehmet Ali Aydınlar’a. 8 bin oy alması lazım.” Futboldan anlamayan ‘siyaseti, ekonomiyi’ seven biri olarak Ali Şen’in demecini gruba aktarıyorum. Hepsi dudak büküyor. “Ali Şen Fenerbahçe’ye epey uzak kalmış” diyorlar. Bir ara Nihat Özdemir’in adı da başkanlık için geçiyordu. Abdullah Kiğılı “Nihat Özdemir yerine bir başka Nihat, Nihat Özbağ listeye girecek” diyor. Hepsinin Aziz Yıldırım desteğini coşkuyla anlatıyor.

...


***
‘ONE MINUTE’ PİZZACISI


PRIZREN’deki Fenerbahçeliler Derneği’nin tabelasında ‘One minute’ yazılı. Şaşırıyorum. Davos’taki Başbakan Erdoğan’ın ‘One minute’ çıkışının dalgası buralarda hala devam mı ediyor? Değilmiş. Derneğin alt katındaki cafe’nin adıymış.

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/fu...cilisinda-fenerbahce-diplomasisi/haber-255315

****

Yanal mı Obra mı?

F.Bahçe’nin 20.00’de futbolda G.Antep, baskette Barcelona maçı var. Taraftar kimi tercih edecek?


Kadıköy’de G.Antep’i ağırlayacak olan F.Bahçe son 2 sezonda ilk kez cuma günü lig maçına çıkıyor. Bu karşılaşma F.Bahçe Ülker’in Avrupa Ligi’nde Barcelona sınavına denk geldi. Taraftarlar, saat 20.00’de oynanacak iki maçtan ilk tercihlerini Ersun Yanal’ın öğrencilerinin yerine Obradovic’in Barcelona sınavından yapıp, tüm biletleri tüketti.


WEBO'NUN YERİNE EMENİKE


F.Bahçe’de Raul Meireles, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu’nun sakatlıkları sürüyor. Volkan girip. Alper sarı kart görürse Bursa maçında cezalı olacak. Ersun Yanal’ın Webo’yu kesip, forveti Kuyt, Emenike ve Sow’dan kurması bekleniyor.


HİÇ YENEMEDİ


Ersun Yanal’ın çalıştırdığı takımlar, daha önce karşılaştığı Bülent Uygun’un takımlarını 4 maçta hiç yenemedi. Yanal’ın takımları ayrıca Uygun’un takımlarına gol bile atamadılar.


a1.jpg



http://www.aksam.com.tr/spor/fenerbahce/yanal-mi-obra-mi/haber-255319
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Allah, Namaz Dışında Başımızı Öne Eğdirmesin. Hepimizin dualarını kabul etsin. Hayırlı cumalar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gaziantepspor karşısındaki muhtemel 11'miz : Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Cristian, Sow, Emenike
 

Elusive

Dekan
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
243
Fenerbahçe: Volkan, Mehmet, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Cristian, Alper, Kuyt, Sow, Emenike
 

Elusive

Dekan
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
243
THY Euroleague
Fenerbahçe Ülker 44-35 FC Barcelona
Fenerbahçe 2-0 Gaziantepspor
İlk yarı sonuçları .
 

muratteas

Dekan
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
228
3. ÇEYREK | Fenerbahçe Ülker 60-44 Barcelona

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3.Periyot Sonucu | Fenerbahçe Ülker 66-52 Barcelona

Son periyot oldukça önemli, bu maç daha heyecanlı. :D
 

muratteas

Dekan
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
228
FENERBAHÇE 72 - 70 BARCELONA | SON 15 SN. | FENERBAHÇE HÜCUMU

Son dakikalarda çok fena oyundan uzaklaştık. Yenilmezsek iyidir. :D
 
Üst