SDN Fenerbahçe Kulübü

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Fenerbahçe cas kararları ile ilgili isviçre fedaral mahkemesine başvuracakmış...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kulübün geleceğine ise yapılacak toplantıda karar verilecekmiş

Tüm camiamızın bildiği üzere uzun süredir ciddi bir hukuk mücadelesi vermekteyiz.

Bu mücadelemiz, ulusal ve uluslararası platformlarda, tüm yoğunluğu ile devam etmektedir.

UEFA'nın açmış olduğu soruşturma üzerine UEFA Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu'na yapmış olduğumuz itiraz ve Tahkim Kurulu'nun almış olduğu kararlar, kamuoyunun malumudur.

UEFA, nihai kararıyla Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA organizasyonlarına katılmama kararına imza atmış ve kulübümüz hukukçuları, bu karar üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a başvuruda bulunmuştur.

CAS'ın aldığı yürütmeyi durdurma kararı ile takımımız Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmış; CAS yargılama sonrasında ise UEFA Tahkim Kurulu'nun kararını onadığını açıklamıştır.

CAS kararına dair İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacak ve hukuki sürecin tüm gerekleri yerine getirilecektir.

Her platformdaki hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürme konusundaki kararlılığımız tamdır.

Bununla birlikte; Fenerbahçe hakkında henüz hiçbir yargı kararı yokken UEFA ile Fenerbahçe'nin alması gereken cezaların pazarlığının yapıldığı bir sistemde hukuk mücadelesi vermek,

Iç hukukunuzdaki 'Fenerbahçe'ye özel' uygulamalara karşı haklı kazanımlar elde etmek hiç kolay olmayacaktır.

Aslolan Fenerbahçe'nin menfaatleridir. Ve bu öncelik tahtında Yönetim Kurulumuz tarafından kulübümüzün geleceğine dair verilecek kararlar ve yol haritası, 29 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak toplantıda belirlenecek, alınacak kararlar camiamız ile paylaşılacaktır.

Son olarak; herkes bilmelidir ki konu Fenerbahçe olduğunda kendi kararlarının arkasında duramayanlar, bundan böyle Fenerbahçe'nin alacağı kararlara tabi olacaklardır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
"Ancak unutulan büyük Fenerbahçe taraftarı varken Fenerbahçe’nin asla yalnız kılınamayacağı gerçeğidir."

Hala taraftarı kullanma derdindeler, yazık.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Fenerbahçe yönetim kurulundan 45 gün içinde seçim kararı çıktığı, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı söyleniyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Valla neyi tuttuğunu bilmem ama o şekilde konuşamazsın. Hem forum kurallarına hem de adaba aykırı...

Hocam ilk yorum için problem yok sonra düzelttim onuda sildin onu anlamadim

@Korpe her şey için yorum yapabilirsin. Ama sahiplendiğin bir durum olsun olmasın argo ve nahoş sözcükler bildiğin üzere kurallara aykırı.
Bir de takım, futbolcu, yönetici isimleri konusunda hassasız.

O kadar konuda mevzuda adamın adi geçti FENERBAHÇE nin adı geçti ozaman neden bu kadar duyarlı olmadınız da şimdi bizim kendı konumuzda neden bunlar oluyor.

Bu konu zaten fenerbahcelilerin sayfasi nerede paylaşcağiz allah aşkına

Adami forumdan konudan soğutunuz ya

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] sen adama azize demişsin, ne alaka o kadar konuda adı geçmişmiş. Benim mi adım geçecekti onlarca olaydan sonra.
Başrolde kim varsa o konuşulur.
Eğer yorumlarda kural dışı bir şey varsa müdahale edilir.

Kendi konun onun konusu vs yok bu forumda. Forum herkes için.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe sen adama azize demişsin, ne alaka o kadar konuda adı geçmişmiş. Benim mi adım geçecekti onlarca olaydan sonra.
Başrolde kim varsa o konuşulur.
Eğer yorumlarda kural dışı bir şey varsa müdahale edilir.

Kendi konun onun konusu vs yok bu forumda. Forum herkes için.

Şike muhabbeti ortaya çıktıktan sonrakı olan konulari bir incele ve bende zaten başroldekıleri konusuyorum o kadar mesajda sadece aziz de problem varsa neden sadece o düzeltilmedi de tamamen silindi onu soruyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şike muhabbeti ortaya çıktıktan sonrakı olan konulari bir incele ve bende zaten başroldekıleri konusuyorum o kadar mesajda sadece aziz de problem varsa neden sadece o düzeltilmedi de tamamen silindi onu soruyorum

Geçmiş konularda moderatör arkadaşlarım doğru karar verdiler.

Bilmiyorum gerek var mı ilk ettiğin lafı dile getirmeye.
Bu tür durumlarda cümle anlamı kaybolacağından mesajın tamamını siliyoruz.

Başka bir sorunuz var mıydı?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sorun çok her neyse zaten siz hep doğru karar verirsiniz.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
@Korpe Ömer mesajın silinmesinde yanlış olan bir şey yok. Biraz daha sakin olmak lazım. Castan gelen karar konusunda ise şaşırdım diyemem bu kararın böyle olacağını Arsenal maçlarından önce söylediğim arkadaşlarım vardı. Aziz Yıldırıma gelince en az ikiyıl daha başkan olarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Abi karar için bende senin gibi düşünüyorum , aziz yıldırım birakırsa biter. Ama taraftar ne kadar dayanir muallak

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 29.08.2013 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, seçimli olağanüstü genel kurul kararı almıştır.

İlk toplantı tarihi olarak, 26 Ekim 2013 belirlenmiştir.

Tüzük gereği belirlenen ilk Olağanüstü Genel Kurul tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 2 Kasım 2013 tarihinde yapılacaktır.

Genel Kurul toplantı gündemi, ilerleyen günlerde belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kararın, tüm Türkiye ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Eğer Aziz Yıldırım bırakırsa ki hiç sanmıyorum. Kesinlikle Ali Koç başkan seçilmeli.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kesinlikle Ali Koç'a karşıyım, şu anki mevcut yönetimden kimse kalmamalı,

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Sözde Meireles ve bazı yabancı oyuncular.Avrupa yoksa bizde yokuz demişler.Şimdiden onlara güle güle diyorum.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yabancılar giderse, bir tek Musa Sow'un ayrılmasına üzülürüm. diğerlerini sat gitsin.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm hayırlı cumalar bayramımız kutlu olsun

kalmak istemeyen varsa sal gitsin ya bu nedir sanki takır takır top oynuyoruz

yabancılar giderse, bir tek Musa Sow'un ayrılmasına üzülürüm. diğerlerini sat gitsin.

kardeşim sanada katılıyorum

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aziz Yıldırım bırakırsa ben başkan olacagım :)
Şaka bir yana kesinlikle gitmesi lazım.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bugünkü bazı basın organlarında Yargıtay kararları hakkındaki beklenti ve değerlendirmeleri içeren ve bana ait olduğu öne sürülen tüm haberler asılsızdır.

Gerek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, gerekse T.C. vatandaşı Aziz Yıldırım olarak, adaletin hakkaniyete uygun bir şekilde tecelli edeceğine dair düşünce ve inancım tamdır.

Bilindiği üzere Aziz Yıldırım özgürlüğü kısıtlıyken dahi başında Türkiye Cumhuriyeti ibaresi taşıyan kurumların meşruiyetini tartışmamış ve bir an olsun tartışmaya dahi açmamıştır.

Bununla birlikte beşeri kaynaklı her türlü kararın tartışılması yolundaki düşüncem, Türkiye menfaatleri göz önüne alındığında değişmemiştir ve değişmeyecektir.

Sonuç olarak bugüne kadar kamuoyunun şahit olduğu üzere, hakkımda ve hakkımızda verilen her türlü karar ne kadar tartışılır ve ne kadar kabul edilemez nitelikte olsa dahi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olarak bu kararların her şart ve koşulda saygıyla karşılandığını ve karşılanacağı hususundaki tavır ve duruşumuzda herhangi bir değişiklik olmadığını ve olamayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mosturoğlu: Platini istifa edecek diye açıklamalarda bulunmuş.

Başka biri silinen tapeler bende demiş çok ilginç filimler dönüyor bakalım ne olacak bu işin sonu.

"Silinen tapeler bende"

Aykut hocanın bir sözü vardı. ‘Gerçeğin er ya da geç ortaya çıkma huyu vardır’ diye. 2-3 sene sonra herkes tüm gerçekleri görecek. Neden sadece Fenerbahçe dinlendi. Diğer kulüplerle ilgili tapeler nasıl silindi? Silinen tapeler bende duruyor. Bunların hepsini görecekler. Ama Yargıtay kararını bekliyorum. Bu güne kadar hiç konuşmadım. Sabırla bekliyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamunaleyküm kardeşim nasılsın birde aziz niye bırakmasın onu anlamadım

A.selam kariyeri biter :)

Eğer Aziz Yıldırım bırakırsa ki hiç sanmıyorum. Kesinlikle Ali Koç başkan seçilmeli.

Koç olmaz abi sanmiyorum en cok istediğim Sadettin Saran ama Murat Ülkerde aday olabilir. Aydınlar da adat olacak sanirim

Aziz yıldırım dönemi bitmiştir. bıraksa da bırakmasa da.

Zamanında birakmazsa böyle patlar.

kesinlikle Ali Koç'a karşıyım, şu anki mevcut yönetimden kimse kalmamalı,

Ali koç yönetimi tamamen birakmamişti sanirim ?

Sözde Meireles ve bazı yabancı oyuncular.Avrupa yoksa bizde yokuz demişler.Şimdiden onlara güle güle diyorum.

Sen istenileni verme sonr artis artis konus . ..

Sow u küstürdüler zaten ..

Aziz Yıldırım bırakırsa ben başkan olacagım :)
Şaka bir yana kesinlikle gitmesi lazım.

Hoş geldin :)

Mosturoğlu: Platini istifa edecek diye açıklamalarda bulunmuş.

Başka biri silinen tapeler bende demiş çok ilginç filimler dönüyor bakalım ne olacak bu işin sonu.

Adamlar mafya ..

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Saran pek farklı bir adam değil gelmesin yemin ediyorum gider Galatasaray forması alırım gelirse.

Ali Koç yada Aydınlar gelsin gönlüm Aydınlardan yana Ferit Şahenk gibi adamlarda var unutmamak lazım

Oyuncuların gitme konusundaysa oyuncular haklı Stoch'a üç dört senedir bir şampiyonlar ligi yüzü gösteremedik yazık

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dortmunt,münih,m.untd başkanları kimse bilmez ama teknik direktörlerinden en az birini bilirsin bize gelen başkan ismini unuttursun kim gelirse gelsin artık, 3 yıl şampiyonlar ligine katılma ama takım düzelsin ben beklerim gerekirse bank asyaya gitsin o zaman daha çok desteklerim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Saran pek farklı bir adam değil gelmesin yemin ediyorum gider Galatasaray forması alırım gelirse.

Ali Koç yada Aydınlar gelsin gönlüm Aydınlardan yana Ferit Şahenk gibi adamlarda var unutmamak lazım

Oyuncuların gitme konusundaysa oyuncular haklı Stoch'a üç dört senedir bir şampiyonlar ligi yüzü gösteremedik yazık

Aydınlar da iyidir ama su ankı baskan ve yardımcıları kulup uyeleri hep azızın adami firsat verirlermi bilmem
sarani aydınlari şen ve bir kac adamı gonderdiler falan şimdi nasıl olacak bu isler meraktayım
ferit gelmez :)

dortmunt,münih,m.untd başkanları kim kimse bilmez ama teknik direktörlerinden en az birini bilirsin bize gelen başkan ismini unuttursun artık 3 yıl şampiyonlar ligine katılma ama takım düzelsin ben beklerim

:)) ah kardeşim ahh

Aziz Yıldırım'dan şok açıklama: "Kulüpte takımın maliyetini karşılayacak para yok. İsteyen gidebilir"

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dortmunt,münih,m.untd başkanları kimse bilmez ama teknik direktörlerinden en az birini bilirsin bize gelen başkan ismini unuttursun kim gelirse gelsin artık, 3 yıl şampiyonlar ligine katılma ama takım düzelsin ben beklerim gerekirse bank asyaya gitsin o zaman daha çok desteklerim
tamamen katılıyorum, yeni gelecek başkanın adı sanı duyulmamış olması lazım.

ayrıca takımda Mert, Salih, Gökhan dışındakilerin gönderilmesi lazım, genç bir kadro kurulmalı ve sıfırdan başlanmalı, gerekirse senelerce şampiyon olmayalım ama düzgün ve ruhu olan bir takım kurulursa eskisinden daha güçlü olabiliriz.