SDN Fenerbahçe Kulübü

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İlk Gün Söylemiştim. Bu Ersun Yanal dan cacık olmaz diye.. Allahtan Macı seyredemedim..... Sinirlerime hiç Hakim olamazdım... Ah Ul*n Ah Yomu Adam gibi bir Adam bu takımı yönetecek?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Maçtan önce Salih oynasa da izlesem diyordum. İzlemez olaydım. Vebo ve Sahil değişiklikleri çok yanlıştı ayrıca Baroni bir maç var diğerinde yok. Emre desen anca şov yapma peşinde koşsun. #Fenerbahçe nin orta sahası için çok iyi bir 10 numara oyuncusu şart yoksa bir cacık olmaz.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ersun Yanal arsenal maçına bakmamız lazım demiş zaten bu oyun ile anca bakarız

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bir bomba patlatacak mış.transfer sezonu bitmeden.
fenerbahce-ve-robinho-iddiasi--3301599.Jpeg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Daha erken gençlik sabırlı olmak lazım baktılar olmuyor, zaten 2 plana gecelerler adamın 1 yıllık sozlesmesi var ve yanal gururlu adamdir , fazla uzatmaz

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Daha erken gençlik sabırlı olmak lazım baktılar olmuyor, zaten 2 plana gecelerler adamın 1 yıllık sozlesmesi var ve yanal gururlu adamdir , fazla uzatmaz
Aynen katılıyorum... son 8 sezonda sadece galibiyet alınan maç sayısı 1 ... biraz sabır ve saygı gerek

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Arsenal maçını İtalyan hakem Rocchi yönetecek

Fenerbahçemiz ile İngiliz temsilcisi Arsenal arasında 21 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Elenito Di Liberatore ve Gianluca Cariolato yardımcı hakem olarak görev yapacak. Alessandro Giallatini'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mauro Bergonzi ve Andrea Gervasoni.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35915

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ben sizin gibi iyi düşünemiyorum.bu ersun yanal neden geldi .onu da anlamış değilim.1 sene biriyle sözleşme yapıyorsan.Ona güvenmiyorsun demektir.güvenmediğin bir adamı neden fenerbahçe teknik direktörü olur.

burdan ersun yanal'a müjdeyi vereyim.fenerbahçe yi şampiyonlar ligi şampiyonu yapsan bile.1 sene sonra yoksun.

futbolculara gelince ilacı bu.
25013_382125903598_581763598_3794025_5095801_n.jpg

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
"Arsenal Eski Arsenal Değil"

Milli futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım, Torku Konyaspor maçını unuttuklarını ve moral bozukluğunu atlattıklarını, Arsenal karşısında taraftarımıza kendilerini affettirmek istediklerini söyledi. Arsenal’in eski gücünde olmadığını söyleyen Hasan Ali, Galatasaray’a transfer olacağı şeklindeki haberleri de net bir dille yalanladı.

Bugünkü antrenman sonrası FB TV’ye açıklamalar yapan ve ilk olarak Arsenal maçı hazırlıklarını değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, "Çalışmalar iyi gidiyor. Konya maçını unuttuk. Sonuçta da böyle olması lazım. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Futbolcular, camia ve geleceğimiz için çok önemli bir maç. Rakibi elemek için elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklarımızı iyi bir şekilde devam ediyor. Hazır bir şekilde Çarşamba günü saha içinde olacağız" diye konuştu.

Torku Konyaspor maçı sonrası üzerlerindeki moral bozukluğunu atlattıklarını söyleyen Hasan Ali Kaldırım "Önce bir moral bozukluğu oldu. Çünkü beklenmedik bir sonuçtu. Ancak bizler profesyonel futbolcularız. Ders çıkarıp unutmasını bilmeliyiz. Lig ayrı Şampiyonlar Ligi ayrı bir kulvar.O nedenle unuttuk diyebilirim. Öyle de olması lazım. Çünkü moral bozukluğuyla Arsenal maçına girersek istediğimizi sahaya yansıtamayız" dedi.

Arsenal ile ilk maçın Kadıköy’de olmasını avantaj olarak nitelendiren Hasan Ali, "İlk maçın evde olması küçük de olsa bir avantaj. Kendi seyircimizin de desteğiyle baskılı, coşkulu oynarsak iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Kendi seyircimiz önünde kendimizi affettirmek için iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Rakibi de değerlendiren ve Arsenal’i eski gücünde görmediğini söyleyen Hasan Ali, "Arsenal eski gücüne sahip olması da iyi bir takım, Dünyanın önde gelen kulüplerinden. Özellikle defansif anlamda çok güçlü silahları var. Defansta iyi olmasalar da tempolu, ayağa pas yapabilen bir takım. Zor bir maç olacak bizim için ama biz de Fenerbahçe’yiz. Arsenal de eski Arsenal değil" şeklinde konuştu..

Son olarak basında Galatasaray’a transfer olacağı şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "Galatasaray’a transfer haberlerini ben de medyadan duydum ve sürpriz şekilde karşıladım. Böyle bir teklif ne bana ne de menajerime geldi. Fenerbahçe ile sözleşemem sürüyor. Burada güzel başarılara imza etmek istiyorum ve mutluyum" dedi.

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?sayfa=1&ID=20197&KID=0

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aleyküm Selam.Eskisi kadar aktif değilsin @Korpe

Genel olarak coğu kişi böyle kardeşim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada günaydın .. fenerin maçı var :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CAS, Fenerbahçemiz ile ilgili nihai kararı, Duruşmalar sonrası 28 Ağustos Çarşamba sabahı açıklanacağını resmen duyurdu.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Fenerle kimse başa çıkamaz !! Fenerle kimse başa çıkamazzz :)

[video=youtube;o0hcsd6bWTo]http://www.youtube.com/watch?v=o0hcsd6bWTo[/video]
günaydınlar abim...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Fenerbahçemize başarılar arkadaşlar.
Gönlümüz bugün sarı lacivert. :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
genel kurul yok seçim istemek yok meşrutiyet ile yönetime devam saç baş yoldurmaya devam!! elde olan kadroyu nasıl kullanamazsın diye ders veriyor t.d bozuntusu ... suç ersunda suç azizde!! emre ıslıklanmamalı meireles yuhlanmamalı ... oyuncular oynayamadıklarını göstermek istiyorlar bence olmadığını göstermek istiyorlar... haaa bir babayiğit çıkıp dur demiyor/diyemiyor ama bu böyle gitmez! milyonlarca taraftarı da susturamazsınız durduramazsınız...

sözüm Fenerbahçemin düşmanına ki Fenerle kimse başa çıkamaz milyonlarla oyun oynanmaz!!

En kötü günümüz bugünse bugünde FENERBAHÇE!!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Daha buda ders çıkaracak, önümüzdeki maçlara bakacak.

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazıklar olsun ersun yanala bu takımı sıradan bir anadolu takımı yaptı gitti.Arsenal maçını izlemedim ama radyodan dinledim 80 dakika.Pendikspor bile bu fenerbahçeden daha iyi oynardı arsenal ile.Daha fazla beklemeye gerek yok ve yönetim ile teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor artık.Koskoca fenerbahçemizi ne hale getirdiler.:devil:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
UEFA tarafından verilen Avrupa Kupaları'ndan 2 yıl men cezası ile ilgili CAS'a başvuran Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davadaki haklılığını kanıtlamak için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantı sona erdi.

Merkezi İsviçre'nin Lozan kentinde bulunan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ndeki (CAS) duruşma iki gün sürdü.

CAS'taki davayı CAS tarafından atanan baş hakem Hollandalı Hendrik Kesler, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından seçilen Alman Ulrich Haas ve UEFA tarafından seçilen Portekizli Rui Botica Bastos'tan oluşan 3 kişilik hakem heyeti yönetti.

CAS'taki 2. gün duruşması TSİ 09.37'de başladı. Öncelikle tanık olarak dinlenen Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan'ın ifadesi tamamlandı.

Ardından 2010-2011 sezonundaki Gençlerbirliği - Fenerbahçe, Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sivasspor - Fenerbahçe ve Fenerbahçe - Ankaragücü maçlarıyla sorulan diğer karşılaşmalara ilişkin tanık ifadelerine geçildi. Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı ve eski asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı da tanıklar arasında yer aldı.

Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk, Emenike'nin menajeri Erdem Konyar, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivaspor kalecisi Korcan Çelikay ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski futbolcusu İbrahim Akın da tanık olarak dinlendi.Ardından Başkanımız Aziz Yıldırım savunmanın bir parçası olarak görüşlerini aktardı.

Yaklaşık 10 saat süren ikinci gün duruşması Fenerbahçe Spor Kulübü ve UEFA avukatlarının son değerlendirmelerini sunması ile sona erdi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin kararını 28 Ağustos Çarşamba günü açıklaması bekleniyor.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35977

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
[h=1]Ersun Yanal yarın istifa edebilir[/h]
Fenerbahçe'de Arsenal mağlubiyeti ve kötü futbol ortalığı karıştırdı. Cumartesi (Yarın) günü oynanacak Eskişehirspor maçında alınacak kötü bir sonuç Ersun Yanal'ı koltuğundan edebilir.

1377244993_yanal-3.jpg

İSTİFANI HAZIRLA

Aziz Yıldırım'ın mağlubiyet sonrası Ersun Yanal ile yaptığı görüşme gergin geçti. Yıldırım'ın: 'Bu senin son şansın sana Türkiye'nin en iyi kadrosunu verdik sen daha bırak Arsenal'i, Konyaspor'u bile yenemiyorsun. Eskişehir maçında da kötü bir sonuç alırsak istifanı hazırla' dediği öğrenildi. Ersun Yanal'ın konuşma sonrası moralinin iyice bozulduğu ve yardımcıları ile durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.

1377245004_yanal-4.jpg

B PLANI MUSTAFA DENİZLİ

Aziz Yıldırım'ın ayrıca B planının olduğu ve Mustafa Denizli ile Arsenal maçı sonrası telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Yıldırım'a yakın kaynaklar konuşmada: 'Mustafa hocam Şampiyonlar Ligi ümidimiz bitti, CAS'ta zaten sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz, UEFA Avrupa Ligi'nde olsak bile bizi tatmin etmez. Ersun Yanal'ın bu işi götüremeyeceği en başından belliydi. Bizim hedefimiz Lig şampiyonluğu Fenerbahçe'nin ağırlığını ve şampiyonluk yarışındaki baskıyı senden başkası kaldıramaz, 2001'deki gibi gel bizi şampiyon yap' dediği söylendi.

Denizli'nin bu teklif sonrası düşüneceği ve çok memnun olduğu son bir şampiyonluk yaşayıp kariyerine nokta koymak istediği öğrenildi.

1377245037_yanal-5.jpg

kaynak : (Erkutcan KALAYCI - TRT TÜRK ARTI)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aziz Yıldırım bu tip bir konuşma yapmışsa Ersun Yanal'ın direkt istifa etmesi gerekir zaten.
Daha bir şeylerin sonucunu beklemesini gerek yok.