SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Pazartesi açıklarlar diye düşünüyorum ama bellide olmaz emenike de bişiler diyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Salzburg Kulübü, UEFA'ya başvurarak "F.Bahçe'nin Avrupa'da yeri yok. Disiplin Kurulları'ndan ceza aldılar" açıklamasını yaptı.
Vay Adilere bak.
Çamura yatıyorlar demek.
 

Burk.Clik

Profesör
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
2,221
Reaksiyon puanı
40
Puanları
228
Vay Adilere bak.
Çamura yatıyorlar demek.
Salzburg'un avukatı Cristian Flick, "Biz yasal olarak bir başvuru yaptık. Bunun şu anda bir geçerliliği yok. Bunu biliyoruz. Ancak Fenerbahçe tarafından Avrupa'dan elenir ve Fenerbahçe ceza alırsa biz işimizi sağlama almış olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız sadece kulübümüzün haklarını güvence altına almak" diye konuştu.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe taraftar oluşumu 12 Numara'dan iddia: "Maç şikesi değil, dinleme şikesi." http://12numara.org/haber/3591/mac-sikesi-deil-dinleme-sikesi …

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler, yarın akşam iftar yemeği verecek. Organizasyona ultrAslan ve Çarşı grupları da katılacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Salzburg'un avukatı Cristian Flick, "Biz yasal olarak bir başvuru yaptık. Bunun şu anda bir geçerliliği yok. Bunu biliyoruz. Ancak Fenerbahçe tarafından Avrupa'dan elenir ve Fenerbahçe ceza alırsa biz işimizi sağlama almış olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız sadece kulübümüzün haklarını güvence altına almak" diye konuştu.

Bunlara kıtleyekte :D güven falan kalmasn
 

azen63

Profesör
Katılım
22 Temmuz 2009
Mesajlar
1,992
Reaksiyon puanı
24
Puanları
218
iyi şükürler olsun toparlandık elhamdulilllah:)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
BQLzRMmCIAAsR0q.jpg


SON DAKİKA !! Portekiz basınına göre Oscar Cardozo, FB'den bonuslarla birlikte yıllık 3 milyon € alacak. (SPORX)

- - - Mesaj Güncellendi - - -


Bugün, Haber Türk Gazetesi'nde, Feridun Niğdelioğlu imzası ile yayınlanan Hodri Meydan başlıklı haber, yalandır.

Bahsi gecen haberde; Fenerbahçe Gönüllüler Derneği’nin iftar yemeğinde Başkanımızın söylendiği iddia edilen, 'Bu yönetim tamamen yenilenecek. Çok güçlü bir yönetim kuracağım' gibi birtakım sözler yer almıştır.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, bu şekilde bir söylemi olmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0

Ɲevermore

Profesör
Katılım
24 Kasım 2012
Mesajlar
2,607
Reaksiyon puanı
249
Puanları
243
Yaş
28
Cardozo Portekiz'den yürüyerek geldiydi şimdiye :cursing:
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Selamun Aleyküm bu hafta ortalık karısır. :)
 

zatura

Profesör
Katılım
16 Nisan 2008
Mesajlar
1,039
Reaksiyon puanı
0
Puanları
216
Günaydın dostlar ... günaydın shiftdelete.net üyeleri ...
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe avukatı Christian Keidel; "UEFA kararı CAS'a aktardı. Eğer CAS 'hayır' derse Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da oynayamayacak" dedi.
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Fenerbahçe avukatı Christian Keidel; "UEFA kararı CAS'a aktardı. Eğer CAS 'hayır' derse Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da oynayamayacak" dedi.[/QUOTE

Selamünaleyküm vay arkadaş dalga mı geçiyorlar oynatmayacaksanız oynatmayın bu ne ya:cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selamun Aleyküm bu hafta ortalık karısır. :)

bu hafta niye karışacak ki
 

CyberShot

Doçent
Katılım
15 Ocak 2013
Mesajlar
698
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
[h=1]" T
cardozo600_81SV4.jpg
[/h][h=2]Oscar Cardozo, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini açıkladı. Paraguaylı golcü, geçen yıl sarı-lacivertliler'e gelmesine izin vermeyen Benfica yönetiminden bu kez kendisine saygı göstermesini istedi.[/h]


Fenerbahçe'nin renklerine katmak için uğraş verdiği Oscar Cardozo, Benfica ile köprüleri attı.
Portekiz'in Abola gazetesine konuşan Paraguaylı golcü, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini açıkladı.
Cardozo, geçen sezon da sarı-lacivertli takımın kendisini istediğini ama Benfica yönetiminin gitmesine izin vermediğini söyledi.
"F.BAHÇE'NİN İNANILMAZ BİR TARAFTARI VAR"
Cardozo, "Geçen yıl Benfica'nın beni göndermek istememesine saygı gösterdim. Ama benim de saygıya ihtiyacım var. Benfica için herşeyi yaptım. Şimdi Türkler için her şeyi yapmak istiyorum. Elbette para da önemli ama Fenerbahçe'yi istememin nedeni bana gösterdikleri saygı. Benim için kulübü anlatan özel videolar hazırlamışlar. İnanılmaz bir taraftarı var. Ayrıca inanılmaz bir tarihe sahipler" dedi.
30 yaşındaki tecrübeli golcü, "Son 4 yılda bir kez 30 golün altında attım. Fenerbahçe'ye goller atmak için gideceğim. Aldığım parayı ve gördüğüm saygıyı hak etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ntvspor

 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Benımde o fotoda ılk ılgımı ceken kuytın oturusu idi daha basın bir haber yapmadan once ... iyi oldu..
bu arada günaydın hayırli günler iyi sabahlar..
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
11 Ağustos Pazar Günü Kayseri'de Oynanacak Olan FENERBAHÇE-Galatasaray Süper Kupa Finalini Cüneyt Çakır Yönetecek.
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kanarya Avrupa sezonunu açıyor! 30 Temmuz 2013 11:42 NTV Spor ve Ajanslar
[h=2]Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, bu akşam deplasmanda Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşı karşıya gelecek. Saat 21:30'daki karşılaşma Smart Spor'dan yayınlanacak.[/h]



fb1_VKHGN.jpg


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, bu akşam deplasmanda Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Salzburg'daki Red Bull Arena'da oynanacak Red Bull Salzburg-Fenerbahçe karşılaşması TSİ 21.30'da başlayacak. Mücadeleyi Portekizli hakem Duarte Gomes yönetecek.

Sarı-lacivertliler, Red Bull Salzburg karşısında ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılıp, 6 Ağustos Salı günü İstanbul'da seyircisinin önündeki rövanş maçında turu geçmeyi hedefliyor.

ERSUN YANAL'IN İLK RESMİ MAÇI
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Red Bull Salzburg maçıyla takımının başında ilk resmi karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Bruno Alves, Michal Kadlec ve Alper Potuk da Yanal'ın görev vermesi durumunda sarı-lacivertli formayı resmi bir maçta ilk kez giyecek.

HOLMEN KADRODA YOK
Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen, yarınki maçta yer alamayacak.

Sakatlığı nedeniyle UEFA'ya bildirilen kadroda yer verilmeyen Gökhan Gönül ile kadroda ismi bulunmayan Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı da Red Bull Salzburg maçlarında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.
HAZIRLIK MAÇLARINDA 2 GALİBİYET, 1 YENİLGİ
Fenerbahçe, Red Bull Salzburg maçı öncesi yaptığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Yeni sezon öncesi PTT 1. Lig ekibi Boluspor ve Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Khazar Lankaran'ı 4-0'lık skorlarla mağlup eden Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına kendi sahasında 2-0 yenildi.
FENERBAHÇE AVRUPA'DA 187. RANDEVUDA
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 187'nci Avrupa sınavına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 186 maçta, 66 galibiyet aldı, 36 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi.

Rakip fileleri toplam 233 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 287 gol gördü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selamunaleyküm günaydınlar
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0

[TD="width: 304"] [h=1]CARDOZO TAMAM AMA...[/h]
31 Temmuz 2013 Çarşamba * 08:32

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Paraguaylı golcü Cardozo'da prüz yok! Ama Ersun Yanal, kadro yapısı nedeniyle tercihini Emenike'den yana kullandı. Başkan Yıldırım ise Cardozo transferinin bir an önce bitmesini istiyor.

[/TD]
[TD="width: 330"]
cardozo_icin_son_teklif_f6a36-1374644611.jpg
superfb_v2.png


[/TD]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçe forvet transferinde geri sayıma başlarken, gelen ilginç detaylar herkesi şaşırtıyor! Son gelen haberlere göre Fenerbahçe, yıldız golcü Cardozo ve kulübü Benfica ile her konuda anlaştı. Ancak imza atılmamasının bir sebebi var ve bu sebep de teknik direktör Ersun Yanal.
Tecrübeli teknik adam, Oscar Cardozo'nun kalitesini tasdik etmesine karşın tercihini Emanuel Emenike'den yana kullandı. Ancak Aziz Yıldırım Cardozo'yu istiyor.
Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Cardozo ve Emenike'den birini kadroya katacağız" denildiğinde perde arkasında işte bu detaylar olduğu ortaya çıktı! Yanal'ın tercihi Emenike'den yana. Bunun nedeni de kadro yapısı ile ilgili. İşte Yanal'ın düşündükleri:
1- SOW VE WEBO ADAM EKSİLTMİYORLAR
Teknik Direktör Ersun Yanal, takımın forvet hattında yer alan Sow ve Webo'nun adam eksilten tarzda bir futbolcu olmadıklarını Cardozo'nun da takıma dahil olması durumunda forvet hattındaki hiçbir futbolcunun adam eksilten tarzda olmayacağını belirtiyor.
2- DİRK KUYT İYİ BİR OYUNCU AMA HIZLI DEĞİL
Yanal, Dirk Kuyt'ın iyi bir oyuncu olduğunu uluslararası tecrübeye sahip olduğunu söyledi ancak yeterince hızlı olmadığına da vurgu yaptı. Yanal, F.Bahçe'nin forvet hattına Emenike'nin dahil olması durumunda rakip savunmanın dengesinin bozulacağı görüşünde.
3- CARDOZO İYİ GOLCÜ AMA O DA AĞIR KALIYOR
Cardozo'nun dahil olması durumunda Yanal; Sow ve Kuyt ile birlikte 3 tane adam eksiltmeyen forvetle sahada olacaklarını düşünüyor. F.Bahçe'den çıkacak son karar gerçekten merak konusu! Ancak herşeye rağımen Cardozo'nun transferi Emenike'nin bir adım önünde gözüküyor.


Kaynak




- - - Mesaj Güncellendi - - -

1078559_10151574939962058_1820874803_o.jpg
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
BQfTzsnCMAE15on.jpg:large


- - - Mesaj Güncellendi - - -

akşam giyeceğimiz formamız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BQcONnHCQAAtMCe.jpg:large
 
Üst