SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bence şu da olabilir her maça 4 gencecik oyuncuyla çıkıp taraftarımızın takımımıza farklı yenilsek bile tam destek vermeleri süper olur bir de taraftarın tek Fenerbahçe taraftarı olarak desteklemeleri lazım artık ayrıca ersun hoca başarılı olacak zaten tek süper lig olacak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
bar_alt.gif
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"] [h=1]Ersun Yanal'dan ilk açıklama![/h]
28 Haziran 2013 Cuma * 15:37

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulüp ile imzaladığı sözleşmenin ardından ilk açıklamasını yaptı.

[/TD]
[TD="width: 330"]
ersunyanal_3543.jpg


superfb_v2.png


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

haber_alt_image.gif


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulüp ile imzaladığı sözleşmenin ardından ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'de görev yapmanın kendisi için onur verici olduğunu ifade eden Yanal, zor günlerde kulübün yanında olan taraftara yine destek çağrısında bulundu. Yanal, Fenerbahçe Futbol A.Ş Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere teşekkür etti. İşte o açıklama:
"Bugün itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nün teknik direktörlüğü için resmi adımı atmış bulunmaktayım. Sayın Başkanımızın ve Sayın Yönetim Kurulu'nun, ülkemizin bu büyük değerini, tarafıma emanet etmesi mesleki hayatım adına onur verici… Bu adımın, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.
Taraftarlarımız, çok zor günlerde yüksek dayanışmanın ve yürekliliğin destanını yazdı; önümüzdeki süreçte de onların desteği, kuşkusuz, en büyük gücümüz olmaya devam edecektir. 2013-2014 sezonunda oynayacağımız futbol, taraftarımıza keyif ve gurur verecek; sarı lacivert renklere taraftar olmayanların da alkışlayacağı güzellikte olacaktır.
Futbol kamuoyunun özellikle bilmesini istiyorum ki, Fenerbahçe için koşullar zor olsa da hep birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şampiyonluk yolunda, yolumuz açık olsun.Görüşmelerimiz sırasında gösterilen destek ve anlayışa, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yöneticilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ederim."


Kaynak
 

friendly

Müdavim
Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,873
Reaksiyon puanı
671
Puanları
3,293
Eğer Aziz Yıldırımın kaprislerine yenik düşmezse Ersun Yanalın başarılı olacağını düşünüyorum..
 

goodolddays

Dekan
Katılım
30 Ağustos 2010
Mesajlar
6,907
Reaksiyon puanı
202
Puanları
243
Trabzon'daki taraftarların Milli Takım'ın maçında yaptığı hareketi kınıyoruz.

Sözde Türkiye'nin maçları seyirci desteği için Trabzon'a verilmişti, yazık! Hem stad bomboş, üstüne bir de hakaretler... Böyle mi destek verilecek?

Ben de U-20 Dünya Kupası'nda görevliyim. Seyirci konusunda sıkıntı yaşanması beklenen Kayseri'de dün akşam(27 haziran) 4700 den fazla biletli seyirci vardı, Milli Takımımız Kayseri'de oynasaydı stadta en az 10.000 kişi olacaktı.

Trabzon'da Milli Takımımız 5.000 civarında seyirciye karşı maç oynuyo, üstüne bi de oyuncularımız hakaretlere maruz kalıyo, spor ahlakı bu mudur? Trabzon şehri artık kendine çeki düzen vermeli. Yaşananların kimseye faydası olmayacak.

Biz duruşumuzu bozmayacağız Ömer abi. Biz Fenerbahçeliyiz. [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]
 

cobra11

Müdavim
Müdavim
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
ilk defa yapılan birşey değilki bu 1 değil 2 değil... bakalım buna kim dur diyecek. ama bu olaylar sadece bizim başımıza geldiği sürece kimse dur demez.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Trabzon'daki taraftarların Milli Takım'ın maçında yaptığı hareketi kınıyoruz.

Sözde Türkiye'nin maçları seyirci desteği için Trabzon'a verilmişti, yazık! Hem stad bomboş, üstüne bir de hakaretler... Böyle mi destek verilecek?

Ben de U-20 Dünya Kupası'nda görevliyim. Seyirci konusunda sıkıntı yaşanması beklenen Kayseri'de dün akşam(27 haziran) 4700 den fazla biletli seyirci vardı, Milli Takımımız Kayseri'de oynasaydı stadta en az 10.000 kişi olacaktı.

Trabzon'da Milli Takımımız 5.000 civarında seyirciye karşı maç oynuyo, üstüne bi de oyuncularımız hakaretlere maruz kalıyo, spor ahlakı bu mudur? Trabzon şehri artık kendine çeki düzen vermeli. Yaşananların kimseye faydası olmayacak.

Biz duruşumuzu bozmayacağız Ömer abi. Biz Fenerbahçeliyiz. @Korpe

Yazıktir,

Salih Uçan : Cok mutluyum bir ust tura ciktik :) ama bir yanim mutsuz soylenenler hos olmadi..

Pazar günü saat 19:00'da Suadiye Işıklardan başlayacak olan büyük yürüyüşümüz rıhtımda havai fişek gösterilerimizle sona erecektir.

UEFA kararlarını ve Fenerbahçemize yapılan haksızlıkları protesto etmek amacıyla yürüyüşte Fenerbahçe ve Türk Bayraklarımızla yer alacağız.

Fenerbahçe, UEFA Tahkim Kurulu'na savunmasını 11 Temmuz Perşembe günü yapacak, karar ise 15 Temmuz'da açıklanacak.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Gunaydın Renkdaşlar

Günaydın kardeşim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fft104mm2379961.jpg
Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki ilk yabancı transferi olan ve Rusya’nın Zenit Takımı’ndan alınan Bruno Alves’in, yeni takımının UEFA’dan aldığı ceza hakkında ilginç bir yorum yaptı! Ülkesindeki bir radyo programına açıklamalarda bulunan Alves’in, “Avrupa’da olmamak daha az maç oynayıp daha az para kazanmak demek. Aynı zamanda bunun olumlu bir etkisi de var... Bu sayede ailemle daha çok vakit geçireceğim” dediği bildirildi. 32 yaşındaki savunmacının, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceği ve eşiyle birlikte kendisine ev bakacağı belirtildi.

‘Beni etkilemez...’

Yeni sezon hazırlıklarını dört gözle beklediğini vurgulayan Alves, cezanın onaylanması durumunun kendisini etkilemeyeceğini vurgulayarak, “Türkiye’ye gelmeyi ve Fenerbahçe’de oynamayı seçtiğim için çok mutluyum. Kararımdan dolayı da pişmanlık duymuyorum”dedi.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fft104mm2379770.jpg
Geçen sezon Barcelona B Takımı’nda forma giyen, gelecek sezonda ise A Takım’da yer bulması beklenen 19 yaşındaki hücum oyuncusu, hem kanat hem de forvet olarak görev yapabiliyor. Hızı ve tekniğiyle Real Madrid’in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’ya benzetilen Deulofeu’yu, Kanarya’nın izleme komitesinin çok beğendiği ve bu konuyla ilgili teknik ekibe bilgi verildiği ifade edildi. İspanyol oyuncunun yanı sıra Portekiz Milli Takımı’ndan 19 yaşındaki golcü Bruma’nın da, listeye alındığı öğrenildi. Bruma ise Sporting Lizbon’dan oynuyor.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fft104mm2379737.jpg
Kanarya’nın, UEFA Disiplin Kurulu’ndan ceza almasının ardından Dirk Kuyt’ın, takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, bir dönem Liverpool’un da formasını giyen Hollandalı oyuncuya, İngiltere’nin Cardiff takımından teklif geldiğini öne sürdü. Önümüzdeki sezon Premier Lig’de mücadele edecek Cardiff’in yanı sıra Kuyt’ın uzun yıllar oynadığı Feyenoord’un da takipte olduğu belirtildi.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;KlRYYGo2iH0]http://www.youtube.com/watch?v=KlRYYGo2iH0[/video]

12 numara.org sevmem ama video başarılı.
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION] abi nerdesin tatile mi gitti acaba
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Hukuktan Sorumlu yönetici Tolga Deniz Aytöre, UEFA Tahkim Kurulu’na da güvenmediklerine işaret etti, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) dengelerin değişeceğini söyledi:

* Biz UEFA’dan değil, kendi döküman ve delillerimizden umutluyuz. Ya Tahkim Kurulu’ndan ya da CAS’tan bu ağır kararın döneceğine inanıyorum. CAS’a taşınırsa, UEFA’dan çıktığı için avantajlı duruma geçeceğiz.

*Tahkim’de 1 artı 1’i tartışmamız lazım. Kalan ceza için yapılacak bir sürü savunma var. Tahkim sonrasında daha umutlanıyorum. CAS davası çabuk olursa, tedbir koyar, Şampiyonlar Ligi’ne alır.

*Disiplin Kurulu’nun kişiler ile kurumları ayırmasını hayra alamet olarak görüyorum. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne gitmediğimiz senenin cezadan mahsup edilmesi lazım.

KATİLMİŞİZ, CESET YOK!
*Infantino, TFF’ye “F.Bahçe tedbire uyarsa cezalarla karşı karşıya kalmayacak” diyor. Biz bunu disiplin kurulunda dile getirdiğimizde müfettiş “Size ne kardeşim, size mi yazdı” deniyor. Infantino’nun mektubu bir sözleşme değildir demiyor.

* 16. Ağır Ceza’nın kararında hiçbir futbolcu olmadığı söyleniyor. İlla bir ceza vereceksen bari kulpuna uydur. Hesaba para yatırmışız. Nereye... Biz adam öldürmüşüz, ortada ne bir ceset var, ne parmak izi var, ne de adam var.

‘NEUCHATEL'DE BİRLİK OLUNMUŞTU'
“Biz bu durumu nasıl aşacağız. TFF dik duracak. Devletimiz dik duracak. Bu F.Bahçe’nin kendi başına uğraşacağı bir şey değil. UEFA’ya benim kulüplerimi 3. sınıf ülkelere yapılan yargılama sistemi ile yargılayamazsın denilmeli. Topyekün mücadele gerekiyor. Ama biz yalnızız. ‘Beşiktaş ve F.Bahçe’nin ceza alması bizi ilgilendirmiyor diyen’ bir TFF başkanımız var. Delilleri dahi veremediler, bavul Cenevre’yi dolaştı, sonra geri geldi. 1989’da Neuchatel olayında topyekün olağanüstü şekilde UEFA’ya tepki gösterildi. Aradan 23 sene geçti, UEFA’dan yine önyargılı karar çıkıyor, kimi zil takıyor oynuyor, kimisi F.Bahçe’yi zaten suçlu buluyor.”

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Banlıdamat abi nerdesin tatile mi gitti acaba

:) Henüz çıkmadi evlilik hazırlığında kendileri :)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
TFF'nin, yakın zamanda yabancı sınırlaması konusunda AB vatandaşı futbolcuların yerli sayılacağı uygulamayı devreye sokacağı öğrenildi.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe Ülker, ünlü antrenör Dusan Ivkovic ile her konuda anlaştı.

Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum: "Fenerbahçe o kadar büyük ki yıkılmaz, toparlanır."

PAŞA'DAN BİR BOMBA DAHA ! Transferin flaş takımı Kasımpaşa, geçen sezon 21 golle İsviçre Ligi Gol Kralı olan Ezequiel Oscar'ı transfer etti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tarih : 29.05.1923 : Rakip : İngiliz İşgal Kuvvetleri Yer : Taksim Stadı | General Harrington Kupası Fenerbahçe'nin..

BN7JTgVCQAACnKy.jpg:large


Fenerbahçe'nin Harrington Kupası zaferinin ardından Bedri Gürsoy: "Hem havan topuyla, hem de futbol topuyla savaş kazanan tek ülke biziz."

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benfica Kulübü, bulunduğu ligin yayın havuzundan çıkan ve maçlarını kulüp resmi televizyon kanalından yayınlayacak ilk kulüp oldu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kulübün iç saha maçları Benfica TV'den aylık 9.99 € bedelle yayınlanacak.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe Ülker'in anlaşmaya vardığı antrenör Dusan Ivkovic İstanbul'a geldi.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=115926]aagkn[/MENTION] kardeslık hos geldın yoksun piyasa da :)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
F.Bahçeli yetkililerin, yarın Oscar Cardozo için son kez Portekiz'e giderek bu transferi olumlu ya da olumsuz neticelendirmesi bekleniyor.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
BOBOck8CcAAmsOb.jpg:large


BOBOG70CQAETS4f.jpg:large

1017642_498733076873504_1615756051_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar yanyana Bağdat Caddesi'nde.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü, 19:07 itibariyle Suadiye Işıklar'dan hareket etmeye başlayacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BOBRoClCQAAKhy4.jpg:large


- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçeli taraftarların yürüyüşü FBTV'den canlı yayınlanıyor.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
http://12numara.org/canli

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://12numara.org/canli

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1011729_498743230205822_1261265702_n.jpg


BOBTPjPCQAMexxY.jpg:large


BOBYslrCQAA_pMg.jpg:large


- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kıtchenette cafe'leri de yuhalanıyor.. Ferit Şahenk'e büyük tepki var..Divan pasteneleri ise alkışlanıyor
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Selamun Aleyküm ..


[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Saraçoğlu'nda görüntülü taktik[/h]
01 Temmuz 2013 Pazartesi * 08:26

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bu sezon uygulamaya konulacak "Robotic Eye" sistemi ile Ersun Yanal oyuna daha rahat müdahale edebilecek. F.Bahçe’nin hocası, devre arası oyuncuları ve rakiple ilgili önüne gelecek verilerle derdini daha iyi anlatabilecek, taktiğ

[/TD]
[TD="width: 330"]
fenerbahce-sukru-saracoglu-stadium.jpg


superfb_v2.png


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçe’de eski teknik direktör Aykut Kocaman’ın attığı temeller bu sene meyvesini verecek.
Büyük paralar harcanarak kurulan “Robotic Eye” sistemi bu sezon Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da hayata geçecek. Samandıra’da ve son kupa maçında uygulanan sistem yeni sezonda Kadıköy’de de hazır hale getirilecek. Robotic Eye’nin en büyük avantajı sistemden alınacak görüntü ve verilerin maçların devre arasında kullanılabilecek olması. Teknik Direktör Ersun Yanal ilk yarının ardından oyuncularına taktik verirken, bu görüntülere ve verilere dayanarak derdini daha iyi anlatabilecek.
Bu sistem Türkiye’de bir ilk olacak. Sistemin en büyük özelliği tepeden yapılan çekimle birlikte oyuncuların tüm hareketlerinin rahat bir şekilde gözlemlenmesi ve takımın aksıyan yönlerinin çok açık şekilde görüntülerle ortaya konacak olması. Aynı zamanda rakip takımında güçlü tarafları yine bu sistem sayesinde belirlenecek. Projeyi daha önce çalıştırdığı takımlara kurmak isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal, sürekli maliyet problemleri ile karşılaşınca hedefine ulaşamamıştı.
Kocaman’nın kurduğu analiz ve diğer sistemleri gören Yanal, “En büyük hayallerimden biri böyle bir sistem kurmaktı. Çok mutluyum. Bu düzen işimizi daha kolaylaştıracak” ifadelerini kullandı.
Yanal ve Kocaman’ın en büyük ortak özellikliği; iki teknik adamın da bilime, analize ve sayılara önem vermesi olarak gösteriliyor. Bu yüzden Fenerbahçeli oyuncuların, Yanal’a karşı yabancılık çekmeyecekleri ve yeni hocalarına çabuk uyum sağlayacakları belirtildi.


Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lillestrøm - Vålerenga maçında taraftarlarımızın açtığı pankart
1044783_560831827311817_1075033022_n.jpg

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Norveç'te açılan olay pankart[/h]
01 Temmuz 2013 Pazartesi * 08:49

Fenerbahçeli taraftarlar, Norveç Ligi'nde oynanan Lillestorm-Valerenga karşılaşmasında "UEFA mafya. Fenerbahçe için adalet" pankartı açtı.

[/TD]
[TD="width: 330"]
icfoto.jpg


superfb_v2.png


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

UEFA Disiplin Kurulu’nun Avrupa Kupaları’ndan 2+1 yıl men cezasına çarptırdığı Fenerbahçe’nin tepkisi dinmiyor.
Başkan Aziz Yıldırım geride bıraktığımız perşembe günü yaptığı basın toplantısında tahkim sürecinde UEFA’nın çatırdayabileceği imasında bulunmuştu.
Sarı-lacivertli taraftarlar da Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde UEFA’ya olan tepkilerini dile getiriyor. Bugün Norveç Ligi’nde oynanan Lillestorm-Valerenga karşılaşmasında UEFA’yı hedef alan sert bir pankart asıldı. 12 bin 500 kapasiteli Arasen Stadı’nın tribüne giren bir grup sarı-lacivertli taraftar,“UEFA mafya. Fenerbahçe için adalet.” yazılı İngilizce bir pankart açtı. Ev sahibi Lillestorm taraftarlarının da bu pankarta şaşkın gözlerle baktıkları gözlemlendi.


Kaynak
 
Üst