SDN Fenerbahçe Kulübü

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım şikenin sahaya yansımamış olmasını hala bir tez olarak sunuyor, hukukçular ise; UEFA nın, sahaya yansıyıp yansımamasıyla ilgilenmediğini, teşebbüsü şike saydığını söylüyor.

Aziz Yıldırım aynı tezler ile savunma yaptığı sürece sonuç alamayacaktır bence.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Önceden Aziz Yıldırım arkadasındaydım ama suçu hükümete attıktan sonra artık gitsin!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım: Biz şike yapmadık. Türkiye'de en temiziz diyen kulüpten daha temiziz. Gerekirse herkese tek tek cevap veririz.

Aziz Yıldırım: UEFA'da dava var. Şenes Erzik konuşmuyor, Yıldırım Demirören konuşmuyor.

Aziz Yıldırım: Infantino'nun TFF'ye gönderdiği yazıda "Fenerbahçe 1 sene gitmezse başka işlem yapmayacağız" yazısı var.

Aziz Yıldırım: UEFA, TFF ile kendi arasında ne anlaşma yaptı ?

Aziz Yıldırım: Sayın Şenes Erzik ve Sayın Yıldırım Demirören çıkıp Türk Futbol Kamuoyu'na açıklama yapmalılar.

Aziz Yıldırım: Sayın Bakan Egemen Bağış'ın sözleri düşündürücüdür. Bizim düşündüklerimizin haklılığını gösterdi. Bu organize devam ediyor.

Aziz Yıldırım: Aziz Yıldırım'a ceza verilsin diye TFF Etik Kurulu tehdit ediliyor. Kim bunlar açıklasınlar. Biz böyle bir süreçten geçtik.

Aziz Yıldırım: Tek amacım Fenerbahçe'nin haklı olduğu bu davadan haklı olduğunun ispatlanarak çıkmasıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aziz Yıldırım: CAS davasının geri çekilmesi ülke menfaati ile ilgili. Ülke menfaati nedir ? Mesela 2020 Olimpiyatları bunun içinde var.

Aziz Yıldırım: CAS davasını ülke menfaati için geri çekin dediler, biz de çektik.

Aziz Yıldırım: Benim fotoğraflarımı bastınız. Sizin patronlarınız içinde hiç benim gibi fotoğrafı olan yok mu ?

Aziz Yıldırım: TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür etmem lazım mı ? Etmemiz lazımsa ederiz.

ÖNEMLİ | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CAS Davası'nın geri çekilmesi konusunda imzasının bulunmadığını açıkladı.

Aziz Yıldırım: UEFA'nın vereceği her karar için Yargıtay kararına bağlı kalacaktır. Asıl önemli olan Yargıtay kararı.

Aziz Yıldırım: Tahkim Kurulu'ndan ümitliyiz. UEFA'nın kendisini en zor duruma sokacak davasıdır bu. UEFA çatırdayabilir haberiniz olsun.

Aziz Yıldırım: Her şeyi konuşacağız. Taraftarlarımız biraz daha beklesin, Yargıtay kararı belli olsun. Ondan sonra her şeyi açıklarız.

Aziz Yıldırım: CAS davası sürecinde ben hapisteydim. Ben bunu imzalamıyorum dedim. Yönetim olarak imzalayacaksanız yapın dedim.

Aziz Yıldırım: Gençlerbirliği oyuncularına ödeme yapıldığı iddia ediliyor. Ben kime ödemişim ? Bir tane ispat etsinler bakalım ?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım: Biz şike yapmadık. Türkiye'de en temiziz diyen kulüpten daha temiziz. Gerekirse herkese tek tek cevap veririz.

Aziz Yıldırım: UEFA'da dava var. Şenes Erzik konuşmuyor, Yıldırım Demirören konuşmuyor.

Aziz Yıldırım: Infantino'nun TFF'ye gönderdiği yazıda "Fenerbahçe 1 sene gitmezse başka işlem yapmayacağız" yazısı var.

Aziz Yıldırım: UEFA, TFF ile kendi arasında ne anlaşma yaptı ?

Aziz Yıldırım: Sayın Şenes Erzik ve Sayın Yıldırım Demirören çıkıp Türk Futbol Kamuoyu'na açıklama yapmalılar.

Aziz Yıldırım: Sayın Bakan Egemen Bağış'ın sözleri düşündürücüdür. Bizim düşündüklerimizin haklılığını gösterdi. Bu organize devam ediyor.

Aziz Yıldırım: Aziz Yıldırım'a ceza verilsin diye TFF Etik Kurulu tehdit ediliyor. Kim bunlar açıklasınlar. Biz böyle bir süreçten geçtik.

Aziz Yıldırım: Tek amacım Fenerbahçe'nin haklı olduğu bu davadan haklı olduğunun ispatlanarak çıkmasıdır.

şu söylediklerinin doğruluk payı varsa işi çok çok zor Aziz Yıldırımın bence

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım: Cardozo'yu bizim istediğimiz rakamlar olursa açıklayacağız. Yarın hocayı açıklayacağız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım: Büyük F.Bahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Bu haftasonu yine bir 3 Temmuz kutlaması yapacağız. Artık bayram gibi oldu.

Aziz Yıldırım: Kısa zamanda 1 milyon kulüp üyesine ulaşacak bir tüzük yapacağız.

Aziz Yıldırım: Bu soruşturma 'sportif' olarak yapılsaydı böyle olmazdı. Varsa bir şey futbolcuyu getir, banka kayıtlarını çıkar, ispatla.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
İşte Aziz Yıldırım'ın bahsettiği Mecnun Odyakmaz ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki o diyalog.. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23600223.asp …

Talat Yılmaz: Gün, Fenerbahçelilik günüdür. Biz haklı olduğumuz davada yalan dolan olmadan kulübümüzü savunuyoruz.

Talat Yılmaz: Fenerbahçe Kulübü, kesinlikle hiç bir maçı manipüle etmemiştir. Hakkıyla şampiyon olmuştur ve şampiyonluk kupasını almıştır.

Aziz Yıldırım: İnşaallah Türk sporunun temize çıktığı günleri göreceğiz

Aziz Yıldırım: Fenerbahçeliler merak etmesin. Bu sene Türkiye'de hedeflediğimiz başarıları yakalayacağız.

Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin basın toplantısı sona erdi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
"Fenerbahçe kalesini teslim etmeyeceğiz" çok manidar oldu.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
tipik aziz yıldırım konuşması.boş konuşmada üstüne yok.zamanı gelince açıklarız.:D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hoşbulduk Hocam eywallah :) Buralarda olmadığımı fark ettim senin sayende..

Hayırlı Cumalar bu arada..

Eyvallah :) bilmukabele

"Amigo Sezgin`i Kaybettik"
Galatasaray tribünlerinin tanınan simalarından Sezgin Özcimbomlu hayatını kaybetti. Sarı-kırmızlı tribünlerin sevdiği isimlerden Özcimbomlu Sezgin, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir İstanbul Özel Güngören Hastanesi`nde yoğun bakımda yatıyordu...

devamı için tıklayınız

http://www.fifa.com/u20worldcup/news/newsid=2120586/index.html salih hakkında bir haber

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Oscar Cardozo'yu satmak isteyen Benfica'nın, Fenerbahçe'nin son teklifi olan 11+2 milyon euro'yu kabul edeceği öğrenildi.

Oscar Cardozo transferinde diğer takımların vazgeçmesiyle birlikte Paraguaylı futbolcunun tek talibi Fenerbahçe kaldı.

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Slaven Bilic için bugün saat 17:00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenleyecek.

Trabzonspor, milli futbolcu Halil Altıntop ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Eyvallah kardeşim..

Cuma dan sonra görüşürüz :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ersun_yanal_fenerbahcede_kral.jpg

Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra birçok isimle görüşen Fenerbahçe, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden teknik direktör Ersun Yanal ile 1 yıllığına anlaştı.
[h=4]İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA[/h] Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda K. Ersun Yanal ile 1 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde ödenecek sezounluk ücret 1,5 milyon dolardır."

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves, ülkesinde bir radyo programında açıklamalarda bulundu.

280620130929236185851_2.jpg

Alves, F.Bahçe'nin aldığı ceza ile ilgili olarak, "Avrupa'da olmamak daha az maç oynayıp daha az para kazanmak demek. Aynı zamanda ailemle daha çok vakit geçireceğim anlamına da geliyor" dedi.

DHA

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birilerinin bu ligin Fenerbahçe'siz olmayacağını anlaması için böyle birşeyi kabul ederdim ben, illa ligden çekilmek değil ama mesela havuzdan çıkma olayınıda desteklemiştim. Fenerbahçe olmadan bir şeylerin olmayacağını anlamaları gerek bazı insanların.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
FENERBAHÇE KULÜBÜ : Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın basın toplantısı önümüzdeki günlerde yapılacaktır.