SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir tek kafama şu takıldı müfettiş cas davasını neden çektiniz diye sormuş Aziz başkanda git platiniye sor demesi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
FB'li bir yönetici: Henüz bir karar yok. UEFA; borsadaki manipülasyon riskini göze alarak akşamı bekleme tercihinde bulunmuş olabilir. (DHA)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe avrupadan 1 yıl men diğer yöneticilerimizde ceza alacaklar içimden geçti

1 yıllık cezayı zaten gecen aldık yöneticiler alsın abi

bir tek kafama şu takıldı müfettiş cas davasını neden çektiniz diye sormuş Aziz başkanda git platiniye sor demesi

reis ya ...

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Korpe zaten sıkıntı 1yıl daha avrupadan men cezası alması yöneticiler haksızsa zaten çeksinler (Aziz yıldırımın elinde sanırım Cas ile ilgili kozu var gibi yok ise kesin ceza alacak bence)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA | Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun kulüp üyelikleri mahkeme tarafından donduruldu.

Fenerbahçeli kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı KAYYUM davasında, mahkeme Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun yönetim kurulu üyeliklerini mahkeme bitene kadar tedbiren düşürdü. Alınan bilgilere göre Temyiz yolu açık. Kayyum talebi reddedildi.

Image2.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA !! Ersun Yanal, Eskişehirspor ile olan sözleşmesini feshetti.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Her Şeyin Hayırlısı...
Her Şey Olacağına varırmış...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
DUYURU// Taraftarlarımız, sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla bugün 19:07 itibariyle Şükrü Saracoğlu Stadı önünde toplanmaya başlıyor.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2+1 avrupadan men .. Yazık oldu.. ama bi yandan seviniyorum, azizden kurtulmuş olduk.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
çok güzel oldu çok iyi de oldu lakin bölede olabilirdi :D

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[h=1]UEFA resmi siteden açıklama yaptı! Detaylar burada gizli[/h]
25 Haz 2013 21:31 Samanyolu Haber[h=2]UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili verdiği kararlar resmi siteden açıklandı. Bakın ne dediler![/h]
8685264_uefa.jpg

UEFA Disiplin Kurulu Fenerbahçe , Beşiktaş ve Romanya temsilcisi Steaua Bükreş hakkındaki kararını bugün açıkladı. Beşiktaş'a 1 yıl men cezası verilirken, sarı - lacivertli kulübe, 1 yılı ertelemeli 3 yıl cezaverildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Disiplin KuruluFenerbahçe ve Beşiktaş’ın durumunu dikkatlice inceledi." denildi.

UEFA'nın sitesinden yapılan açıklamada aşağıdaki cezalara karar verdi:

- Beşiktaş 2013/2014 UEFA Avrupa Kupası'nda yer almayacak.
- Fenerbahçe 2013/14 sezonu Şampiyonlar Ligi Kupası da dahil katılmaya hak kazandığı önümüzdeki üç UEFA kulüp müsabakasında yer alamayacak. 3. sezon için verilen ceza 5 yıl gözetim altında tutulacak takım için şartlı olarak ertelenecek.

UEFA, Romanya temsilcisi Steaua Bükreş'e ise ceza verilmezken, kulübün 5 yıl gözetim altında tutulacağı belirtildi.

+1 NE MANAYA GELİYOR

UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2+1 yıllık cezadaki +1'in ne olduğu ortaya çıktı. 2 yıl Avrupa kupalarına katılamayacak olan Fenerbahçe'nin sonraki 5 yılda şikeye karıştığı tespit edilirse fazladan 1 yıl daha ceza alacak.

UEFA'dan gelen bu cezanın ardından Fenerbahçe, konuyu Tahkim Kurulu'na taşıyacak. UEFA Tahkim Kurulu'nun itirazları inceledikten sonra en geç 15 Temmuz'a kadar bir sonuca varması bekleniyor. Fenerbahçe'nin, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a da başvurma hakkı bulunuyor.

TALEP EDİLEN CEZALAR NEYDİ?

UEFA Disiplin Müfettişi Miguel Palacios, Fenerbahçe'nin gelecek 2 sezon Avrupa Kupaları’ndan men edilmesini, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Cemil Turan'ın ise hak mahrumiyeti cezası almasını talep etmişti.

kaynakhttp://www.samanyoluhaber.com/spor/UEFA-resmi-siteden-aciklama-yapti-Detaylar-burada-gizli/1018623/

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu işin geleceğe nasıl yansıyacağını, finansal boyutlarını, sahanın içini; en acı senaryolar ile masaya yatırıp yol haritası çıkarmalı.

Başkan'a, CAS'ı çekme kararına imza atanlara kızmakta yerden göğe haklı herkes. Ama tüm bu hikayenin asıl meselesi bu mu?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
zaten 1 yıl gitmedik.2+1 ceza.toplamda 3 yıl.kafaları bozulursa +1 uygularlar.yok artık.Aziz çıkıp.Evet şike yaptım.dese bu kadar ceza almazdık.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
o +1 5 sene içinde tekrar olursa girer devreye

bence düşücek ceza itiraz da

temennimiz o şekilde.Şunu da unutmamak lazım.bu takıma bu cezaları aldırtanlar.Hesap verecekler.biz ne yaptıysak fenerbahçe için yaptık deyip.işin içinden çıkamazlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
o +1 5 sene içinde tekrar olursa girer devreye

bence düşücek ceza itiraz da

UEFA, Steaua Bükreş'te Başkan Gigi Becali'nin şike yaptığı video görüntüleri ile kanıtlanmasına rağmen Rumen kulübüne ceza vermedi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım'ın geçici olarak görevinden uzaklaştırılmasına neden olan davayı açan Recep Özcan: "F.Bahçe, 45 gün içinde seçime gitmelidir.

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avrupanın Türkiye karşı bir iki yüzlülüğü daha.Sen romanya temsilcisine sadece 5 yıl denetim kararı al hemde şike kesinleşmişken.Türk takımlarına ise cezayı yapıştır olacak bir iş mi bu.Tek kelime ile yazık.Bu kararda sevinen takımlar elbette olacak o da normal çünkü fenerbahçemiz şampiyonlar ligine gitmese adamların kasası para ile dolacak.Onun için sevinen takımların sevinçlerini normal karşılıyorum.Ama böyle olmaması lazım avrupaya karşı tüm türkiye birlikte hareket edilmesi lazım diye düşünüyorum.En büyük Fenerbahçe diyorum.