SDN Fenerbahçe Kulübü

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Stadımızdaki çimlerin bakımı yapılıyor

stadust538_35167_2647758.jpg

2012-2013 sezonunun sona ermesiyle birlikte başlayan yenileme çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çimleri hakkında bilgiler veren Stadyum yönetimi, şu açıklamayı yaptı:

“Stadyumumuzun üzerine özellikle çimleri kapsayacak alana açmış olduğumuz bir örtü var. Çok sıcak havalarda aşırı nem ve sıcaktan dolayı çimin zara görmemesi için yaptırmış olduğumuz bir örtüdür bu ve ismi de ‘Jüt’. Bu örtünün belli özellikleri var, bunlardan bir tanesi de delikli olmasıdır. Buradaki amacımız çok sıcak havalarda güneş ışılarının çimlere zarar vermesini engellemek. Tabii güneş ışınlarını engellediği gibi yeterli olan ışınları da çime aktarıyor. Çimler için de şunu söyleyebilirim, yaz sezonunda uygulanan bakım çalışmaları uygulanıyor. Yeni sezonda çok daha iyi ve kaliteli zeminin olması için çalışmalarımız sürüyor
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
stadust1_35167_2647421.jpg

stats_35167_2757566.jpg

fenerbahce.org

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] stadi senmi suluyosun :D

en sonunda kapadilar üstünü stadın helal :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:D yok sağolsun aziz yıldırım suluyor.başkanlık+teknik direktörlük. kesmez beni.:D çim sulama işini 'de ben yapacam dedi.

Ahahha semih yapar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Allaha emanet olun iyi akşamlar .. (kalp kırmadan çıkalım)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] mustafa abicim ne zamandir görmüyorum seni..

Nasilsin iyi misin ?:)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vay arkadaş, zamanında ban sebebi olan küçük bi kısaltma, şimdi kullanıcı adı ama ses yok :) İlginç :D

Napıyosunuz ahali ? :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=251480]bsg18[/MENTION] Yok estağfurullah, sana laf etmek için söylemedim. Bi ara forumda olay olmuştuda bu kısaltma, öyle bi taşlama yapayım dedim, sağ taraftan okuyup hatırlasınlar diye :D Yanlış anlama lütfen :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar
1362340992_fenerbahce-hd-wallpaper-1920x1080-3.jpg

Holmen Fenerbahçe'de!

17 Haziran 2013 19:44 NTVSpor.net
Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi sona eren İsveçli futbolcu Samuel Holmen ile anlaştığını açıkladı. Yıldız futbolcu yarın sözleşme imzalayacak.

holmen600_BA88Y.jpg

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi sona eren İsveçli futbolcu Samuel Holmen ile anlaştığını açıkladı.

Sarı-Lacivertli kulüpten Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır." denildi.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Orta sahada 11 futbolcu anlam veremedım ve ben van der vaartı bekliyodum

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
"Holmen nedir abi Allahın adını verdim saçma sapan işler yapıyorsunuz sanki kümede kalmaya oynuyoruz forvet'ede gekas'ı alın tam olsun" Facebooktan alıntı.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bence taraftar haklı.Alperi aldın.Salih gibi bir cevherin ortaya çıktı.İyi kötü Baroni var.İşin bir başka boyutuda, normal takımlarda transferi hoca ister yönetim yapar.Ancak bizde durum farklı.Piyasada hoca yok transferler gırla gidiyo.Ne diyelim Allah arttırsın.:)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bence taraftar haklı.Alperi aldın.Salih gibi bir cevherin ortaya çıktı.İyi kötü Baroni var.İşin bir başka boyutuda, normal takımlarda transferi hoca ister yönetim yapar.Ancak bizde durum farklı.Piyasada hoca yok transferler gırla gidiyo.Ne diyelim Allah arttırsın.:)

yalnız saattir falan orta sahaya transfer yok :) acaba bir sıkıntı mı var? :P

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamun aleyküm günaydınlar

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı olarak ön plana çıkan Salih Uçan, kendisine bazı tekliflerin geldiğini ama kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

geliyo geliyo Emenike geliyo :)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@bsg18 Yok estağfurullah, sana laf etmek için söylemedim. Bi ara forumda olay olmuştuda bu kısaltma, öyle bi taşlama yapayım dedim, sağ taraftan okuyup hatırlasınlar diye :D Yanlış anlama lütfen :)

Yok , yanlış anlamam zaten. Kolay alınan bi yapım yoktur merak etme renktaş :)

Nerelerdesin? Bi kayboldun.Epeydir göremedik seni.:)

Pek fazla giremedim bu aralar :) Biraz yoğundum da :)