SDN Fenerbahçe Kulübü

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[h=1]Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı[/h]
[h=2]Teknik Direktör Lucescu, Fenerbahçe'yle ilgili flaş açıklamalarda bulundu[/h]

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın görevi bırakması sonrasında başlayan teknik direktör arayışında ismi üst sıralarda bulunan Mircea Lucescu, son yaptığı açıklamalarda sarı-lacivertlilerden bir teklif aldığını doğruladı ve Türkiye'ye geri dönme fikri ile ilgili olumlu sinyaller verdi.
Bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak istediğini belirten tecrübeli teknik adam, "İstanbul'da 4 yılımı dolu dolu geçirdim. Şimdi beni Türkiye'ye tekrar getirmek istiyorlar. Orada bir şeyleri arkamda bıraktım. Bir gün Fenerbahçe gibi bir takımı çalıştırmak isterim" ifadelerini kullandı.
Başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada ise "Kulübümle iki yıllık sözleşme yaptım ve bu sözleşmenin sonuna kadar kalmak istiyorum. Türkiye'yi, Türkiye'deki ligi, İstanbul'da yaşamayı çok seviyorum ancak ben bir profesyonelim ve 2 yıllık sürenin sonuna kadar kalmak istiyorum" diye konuşmuştu.

[h=1]Fenerbahçe'den Alper için ek maliyet[/h]
[h=2]Fenerbahçe, Orhan Şam'ın Eskişehirspor'a gitmemesi nedeniyle Es-Es'e 1 milyon Euro daha ödeyecek.[/h]
Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferinde 6 milyon 250 bin euro ve Bienvenu ile birlikte Orhan Şam Eskişehirspor'a verilmişti. Geçtiğimiz günlerde Bienvenu kırmızı-siyahlılar ile sözleşme imzalarken Orhan Şam bu transferi kabul etmemiş Eskişehirspor'a gitmeyeceğini söylemişti. Öte yandan Orhan Şam, Kasımpaşa ile anlaştı. Böylece Fenerbahçe Alper Potuk transferinden dolayı 1 milyon euro daha fazla ödeyecek.

Kaynaklar

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ağzı olan konuşuyor kardeşim bu ts nın baskanına ne olmuş yürekmi yemiş

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[h=1]Kadlec'te sona doğru![/h]

[h=2]Fenerbahçe Kulübü, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec'in transferi için kulübüyle anlaşmaya varıldığını, futbolcu ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.[/h]
KADLEC_JQB25.jpg

Fenerbahçe Kulübü, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen 28 yaşındaki Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec'in transferi için kulübüyle anlaşmaya varıldığını, oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
Fenerbahçe Futbol AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada, "Futbolcu Michal Kadlec'in transferi konusunda Bayer Leverkusen 04 Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir" denildi.

Sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapabilen Kadlec, geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle sadece 14 Bundesliga maçında görev yapabildi ve yerini Sebastian Boenisch'e kaptırdı. Çek Milli Takımı’nın da önemli oyuncularından biri olan Kadlec’in Leverkusen ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kaçtım görüşürüz..

Eyvallah Üstad. :)

1016062_10200968484347560_122188381_n.jpg

yorumsuz...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ağzı olan konuşuyor kardeşim bu ts nın baskanına ne olmuş yürekmi yemiş

konuşuyor.boş konuşuyor.göreceğiz.bakayım.sandığı gibi.3.lig topcularını alıp.takım kuracağını zannediyor akıllı.belki büyük maçlarda bir kaç süpriz yaparlar ama.bu senede küme düşmeye oynıcaklar.:D trabzon taraftarı uyusun.

bizim davaya gelince.:D ahmet çakar gibi konuşacam.Eğer Uefa en büyük cezayı vermezse namerttir.bu blöflere karnımız tok.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Neye göre transfer yapıyorlar oda belli değil ki, hoca yok birşey yok, belki gelecek olan hocanın kafasındaki takımın yapısına uymayacak aldıkları adam ?

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
aziz sultan var.Maşallah her şeyi kendisi yapıyor.bu sene teknik direktörsüz oynuyoruz.dese şaşırmam.

Ama şey geldi aklıma abi, bu kadar rahat transfer yapıyorlarsa, büyük ihtimalle teknik direktör olarak birisiyle anlaşıldı, o listesini her şeyini verdi ama daha bir kontrat imzalamadılar. Adam tatiline gitti, aziz transferlere başladı. Böyle bir şeyde olabilir yani durum

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ama şey geldi aklıma abi, bu kadar rahat transfer yapıyorlarsa, büyük ihtimalle teknik direktör olarak birisiyle anlaşıldı, o listesini her şeyini verdi ama daha bir kontrat imzalamadılar. Adam tatiline gitti, aziz transferlere başladı. Böyle bir şeyde olabilir yani durum

büyük ihtimalle bende senin gibi düşünüyorum.gelen teknik direktör yüzde 99 türk olacak.yabancı olsaydı.bu kadar rahat davranılmazdı.

Reaksiyon puanı
10,327
[h=1]Alex'e loca vetosu[/h]
43529555601.jpg

Brezilyalı futbolcu, 2008 yılından bu yana kullandığı locasını yine kiralamak istedi ancak Başkan Yıldırım'dan onay çıkmadı

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex, locasına da veda ediyor... 2004 yılında geldiği sarı-lacivertli takımdan heykeli yapılarak uğurlanan Brezilyalı futbolcu, 2008 yılında bu yana sahibi olduğu locayı yine kiralamak istedi ancak Başkan Aziz Yıldırım, "O hoca fubolcu locası. Başka bir futbolcuya vereceğim" diyerek Alex'in talebini reddetti. Alex de Souza, eşi Daianne'in üzerine kayıtlı olan ve yıllık 100 bin euro kira bedeli ile sahibi olduğu locayı Brezilya'ya dönerken aile dostu Murat Kapki'ye bırakmıştı. Saracoğlu Stadı'nda bulunan 60 adet loca için 100'ü aşkın işadamı ve şirket sırada bekliyor. Alex'in sahibi olduğu locaya Emre Belözoğlu'nun talip olduğu, Başkan Aziz Yıldırım'ın da takımın kaptanına söz verdiği öğrenildi.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/06/15/alexe-loca-vetosu

vefa da öldü iyi mi?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Höh diyorum sana aziz efendi...Bi gitmedinde kurtulsak senden.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu dünya ona da kalmaz abi.. :)
Aynen Kardeşimde.İşte adam iyice firavunlaştı yahu.Yaptığı herşey Takımın zararına olan işler.İnsanda biraz Ahde Vefa olacak,ama yok işte bunlar azizde.Şundan kesinlikle kurtulmamız lazım.Yoksa iki yakamız bir araya gelmeyecek.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aynen Kardeşimde.İşte adam iyice firavunlaştı yahu.Yaptığı herşey Takımın zararına olan işler.İnsanda biraz Ahde Vefa olacak,ama yok işte bunlar azizde.Şundan kesinlikle kurtulmamız lazım.Yoksa iki yakamız bir araya gelmeyecek.

Abi kendisi de yolun sonuna geldiğinin farkında...
Bence önümüzdeki sezon sonunu göremez artık.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Selamün aleyküm, günaydınlar...

BMyA6FMCAAAwCYV.jpg:large

Transferi icin Bayer Leverkusen ile anlaşmaya vardığımız Michal Kadlec, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldi. #Fenerbahce

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam genclık hoş geldiniz hayırlı hafta sonlari

Kadlec, sağlık kontrollerinin ardından kulübümüze gelecek.

BMyReK0CUAAH8ij.jpg

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında 6222 kapsamında suç duyurusunda bulunacak.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] Eyvallah kanka, bu hafta sonu nöbet var mı?