SDN Fenerbahçe Kulübü

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Aleyküm selam kardeşim....


Eyvallah Kardeşim eksik olma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.



Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe Kaka'yı bitiriyor

Lorenzo Melgarejo Fenerbahçe'yi reddetti!

Serdar Taşçı: Fenerbahçe'de oynarım

Lucescu'dan F.Bahçe açıklaması

Kadlec zor gibi

Meireles gidebilir

Fenerbahçe Kaka'yı bitiriyor


Alves ile defansı sağlama alan F.Bahçe'de asıl hedef takıma bir 'beyin' almak. Başkan Yıldırım, Real Madrid'in kadroda düşünmediği Kaka'yı yönetim toplantısında açıklayacak
Fenerbahçe için her dakika yeni bir hoca ve yeni bir futbolcu gündeme gelirken, başkan Aziz Yıldırım ser veriyor sır vermiyor. Teknik adam için henüz resmi açıklama yapılmazken, Alper Potuk ve Bruno Alves haricinde kimse açıklanmadı. Başkan Aziz Yıldırım ve idari menajer Hasan Çetinkaya ise transfer için harıl harıl çalışıyor.

TRANSFERİ GÖRECEKLER

Geçen sezon Real Madrid'de istediği şansı bulamayan ve çoğunlukla yedek kulübesinde kalan Kaka, "Oynayabilecek bir takıma gitmek istiyorum. 4-5 yıl
daha üst düzeyde futbol oynayabilirim" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Real Madrid Başkanı Florentina Perez ile her konuda anlaştığı, Kaka'nın ikna edilmesine çalışıldığı belirtiliyor. Real Madrid, yıllık 9 milyon euro'ya mal olan oyuncudan kurtulmak için F.Bahçe'ye zorluk çıkarmayacak.

TEKNİK ADAMI BEKLİYORUM

Brezilyalı oyun kurucunun, "Teknik adam belli olsun sonra konuşalım" diyerek işi ağırdan aldığı da belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım, önümüzdeki hafta teknik direktörün belli olmasından sonra Kaka'yı da resmen açıklayarak, "Çilek öyle olmaz, böyle olur" diyerek ezeli rakibi G.Saray'a misilleme yapacağı konuşuluyor. Yıldırım daha önce, "4. yıldızı G.Saray'dan önce takacağız. Bunu üst üste iki şampiyonlukla yaşayacağız" demişti.
Lorenzo Melgarejo Fenerbahçe'yi reddetti!
Benfica'nın 22 yaşındaki sol beki Lorenzo Melgarejo, Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetti.
Benfica'nın kozu Burak!
Fenerbahçe, Cardozo transferinde köşeye sıkışmış durumda...
Bonservis bedelini çok bulan F.Bahçe’ye Benfica yönetimi, “Burak’ı ülkenizde 25 milyon Euro’ya satıyorlar, Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” dedi.
Fenerbahçe’nin Oscar Cardozo transferinde ilginç gelişmeler yaşanırken Benfica Kulübü istediği parayı almak için direnmeye devam ediyor... Buna karşılık da Sarı-Lacivertliler kıran kırana bir pazarlığa girmiş durumdalar. Portekiz ekibi, Paraguaylı yıldızı için belirlediği 15 milyon Euro bonservis bedelinden aşağıya inmiyor. Pazarlıkları yürüten idari menajer Hasan Çetinkaya bu konuda elinden geleni yapıyor ancak Benficalı yöneticilerin oynadıkları son koz karşısında köşeye sıkışmış durumda.
Portekizli idareciler bonservis bedelinin çok bulunması üzerine, “Ülkenizde golcü Burak Yılmaz için kulübü Galatasaray bonservis bedeli olarak 25 milyon Euro istiyor. Bu nedenle kendini kanıtlamış ve kalitesi belli olan Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” diyerek adeta son kozunu oynadı.

ÖNEMLİ KULÜPLER DEVREDE

Oscar Cardozo için Fenerbahçe kıran kırana bir pazarlık yaparken elini çabuk tutmazsa yıldız oyuncuyu kaçıracak gibi görünüyor. Çünkü özellikle Milan ve Atletico Madrid ile birlikte iki İngiliz kulübünün de Cardozo için girişimlere başladığı öğrenildi. Bu durum Sarı-Lacivertliler’in canını sıkarken işi bir an önce bitirmek için belirlenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde artırıma gidilip 10 milyon Euro teklif edilmesi planlanıyor.
Serdar Taşçı: Fenerbahçe'de oynarım
F.Bahçe'nin bir süredir görüştüğü Serdar Taşçı, İstanbul'a gelerek F.Bahçeli yöneticilerle masaya oturdu. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın uzun süredir pazarlık halinde olduğu genç stoperin "Evet" dediği öğrenildi. F.Bahçe böylece defansın göbeğini Bruno Alves ve Serdar Taşçı gibi Avrupa deneyimi yüksek, geriden oyun kuran iki stopere emanet edecek. Serdar ile bir yıl daha sözleşmesi olan Stutgart'ın ilk görüşmelerde 5 milyon euro bonservis istediği belirtiliyor. 26 yaşındaki oyuncu dün gece Beyaz TV'ye, 'F.Bahçe'de oynamak ister misin?' sorusuna 'Neden olmasın. Sözleşmem sürüyor ama her şey olabilir" cevabını verdi.
Lucescu'dan F.Bahçe açıklaması
Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de, adaylar arasında yer aldığı iddia edilen Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe ile adı anılan Mircea Lucescu, konu hakkında net ifadeler kullandı. Beyaz TV’ye konuşan Lucescu, Fenerbahçe’nin kendisiyle görüşüp görüşmediği hakkındaki soruya yanıt verirken, “Hayır. Şuan İtalya’da tatildeyim. 2 sene daha Shaktar Donetsk ile sözleşmemi uzattım. Ben profesyonel bir teknik direktörüm ve kulübüm de sözleşmem biten kadar burada kalmamı istiyor” dedi.
Türkiye’ye dönme ihtimali hakkında ise Rumen teknik adam şunu söyledi; “Türkiye’yi seviyorum, Türk ligini seviyorum. İstanbul’da yaşamayı seviyorum. Dönmem sorun değil ama tekrar ediyorum, sözleşmem var. Ben bir profesyonelim ve 2 yıl daha takımımla sözleşmem var”.
Fenerbahçe’nin sözleşmedeki tazminatı ödeyerek kendisini getirebileceği hakkındaki yoruma ise Luce “Bu konuyu tartışmak benim işim değil. Gazetelerin ve televizyonların tartışması da yersiz. Bunu kulüpler konuşabilir. Ben Donestk’te kalmaya karar verdim. Bu tür şeyleri tartışmak ne benim, ne de Fenerbahçe’nin de işine yaramaz. 2 yıl daha kontratım var ve burada tamamlamak istiyorum” karşılığını verdi.
Son olarak Fenerbahçe taraftarının kendisine çok güvendiği yorumunun yapılmasına ise Lucescu “Bu pek mümkün değil ama duymak güzel. Türkiye’deki hatıralarım güzel” yorumunda bulunarak sözlerini noktaladı.
Kadlec zor gibi
Sol bek için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Michal Kadlec için yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkaramadı.
Bundesliga’yı üçüncü sırada tamamlayan Alman ekibi Şampiyonlar Ligi’ne katılacağı için sarı-lacivertli kulübü geri çevirdi. Ancak Çek futbolcunun aldığı cazip teklifi değerlendirmek istediği ve kulübünü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Kadlec’in olmaması durumunda ise yerine düşünülen isim belli oldu. Tottenham forması giyen Ekotto’nun sarı-lacivertli ekibe gelmeye hazır olduğu bildirildi.
Meireles gidebilir
Yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde Raul Meireles’i satmayı düşünüyor.
Orta sahadaki alternatiflerin fazlalılığın yanı sıra yabancı kontenjanı sorunu da yönetimi bu karara itti. Ayrıca Portekizli futbolcunun yüksek maliyeti de sarı-lacivertli kulübü bir hayli zorluyor. Monaco ve bazı İtalyan kulüplerinin gündeminde olan Meireles için istenen minimum rakamın 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçe bu oyuncuyu aynı fiyata almıştı.

Kaynak
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
maç esnasında spiker "kaka yere düştü penaltı" diyecek buyur burdan yak :D
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
[h=3]Lugano Süper Lig'e dönebilir[/h]
Dünyaca ünlü isim Roberto Carlos'u teknik direktörlük koltuğuna oturtan Sivasspor, bir bomba transfer daha yaparak rakiplerine göz dağı vermeyi planlıyor.


Yönetime listesini veren teknik direktör Roberto Carlos'a ilk olumlu yanıt Fenerbahçe'de birlikte top koşturduğu eski takım arkadaşı Diego Lugano'dan geldi.Brezilyalı çalıştırıcıyla bir kez daha görüşüen Urugaylı yıldızın, düşünmek için 10 gün süre istedği bildirildi. Paris Saint Germain'le bağlarını koparmak üzere olan tecrübeli savunmacının, "PSG'deki durumum 10 gün içinde netleşecek. Biraz süre istiyorum" dedi
Roberto Carlos ile 2 yıl Fenerbahçe'de oynayan Lugano, eski takım arkadaşının ısrarlı teklifini geri çeviremedi.

Kaynak
 

CyberShot

Doçent
Katılım
15 Ocak 2013
Mesajlar
698
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
[video=youtube;1AiruttZdY4]http://www.youtube.com/watch?v=1AiruttZdY4&feature=player_embedded[/video]
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçemizin Zenit'ten transfer ettiği Portekiz Milli Takım oyuncusu Bruno Alves, İstanbul'a geliyor....
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] bu ne hız tam istediğim gibi olmuş birde simgeler için yer bırakmışsın süper teşekkürler tekrar
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aziz yıldırım gitsin men olalım bence taraftar daha çok sarılır takıma
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Kulübümüzden Açıklama

UEFA Disiplin Müfettişinin 2011 yılında açılan dosyaya ilişkin hiçbir savunma ve delilin yer almadığı, çeşitli kaynaklardan alınmış iddia dayanakları ile tanzim edilmiş raporu tarafımıza ulaşmış olup sonuç kısmında,
1) Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yöneticilerimiz Sayın Alaeddin Yıldırım, Sayın Mehmet Şekip Mosturoğlu, Sayın İlhan Yüksel Ekşioğlu(Kulüp YK Üyesi) ve Sayın Cemil Turhan'ın disiplin ihlali işledikleri (Disiplin Düzenlemesi Madde 5) iddia edilmekte,
2) Anılan yöneticilerimiz için futbol faaliyetleri konusunda hak mahumiyeti talep edilmekte,
3) Kulübümüzün doğrudan veya dolaylı olarak maç sonucuna etki edecek eylemde bulunduğu iddia edilmekte,
4) Anılan sebeplerle Kulübümüzün gelecek 2 sezon UEFA müsabakalarından men edilmesi talep edilmektedir.

Aynı yazıda konuya ilişkin savunmamızın 20.06.2013 tarihine kadar sunulması istenerek, UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu'nun 22.06.2013 tarihli toplantısında konuyu değerlendireceği ifade edilmektedir.

UEFA Müfettişinin söz konusu iddia ve taleplerine karşılık Kulübümüzce ek belge ve ek süre talebinde bulunulmakta olup ayrıca UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulunda duruşma talep edilmektedir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kap Özel Durum Açıklaması http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=289602 …

Transfer işi de yatar yabanci td de beklemeyin :)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
20 Haziran'da savunma yapacağız. 22 Haziran'da karar açıklanacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

.... ler her sezon basi ortası yada transfer zamanında boyle yapiyorlar..

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=115926]aagkn[/MENTION] [MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] hoş geldiniz. .
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Hayırlısı olsun, bu sende gitti artık.

Bence bizimkiler böyle bişey olabileceğini tahmin ediyordu. Yazık ya ne bitmez çilemiz varmış be kardeşim...
 

MasterFather

Profesör
Katılım
10 Aralık 2006
Mesajlar
4,294
Reaksiyon puanı
59
Puanları
228
20 Haziran'da savunma yapacağız. 22 Haziran'da karar açıklanacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

.... ler her sezon basi ortası yada transfer zamanında boyle yapiyorlar..

işin zamanlamasıda önemli.hazır ülkede karışılık varken.en ağır cezayı verecekler.neyse ......
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Bunlar olacaktı madem CAS Davası neden geri çekildi ??

Fenerbahçe Başkanı ve yöneticilerinin maç sonucunu etkilemeye yönelik faaliyette bulunduğu iddia ediliyor.

UEFA Disiplin Kurulu'nun açıkladığı raporda Fenerbahçe Kulübü'nün 2 yıl Avrupa müsabakalarından men edilmesi talep ediliyor.


Ünal aysal gecenler de bir ceza alacak falan gibisin den demeç vermişti ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

UEFA'dan men edildik.
1 sene sonra gidip Avrupa Ligi için savaştık!
Olmadı, yapamadık. Final'in kapısından döndük!

Fenerbahçe'miz gelecek sezon bu kupayı almak için başarılı transferler yapmaya çalışırken birden önümüze men cezası çıkabiliyor.

Sen şunu bilmiyorsun galiba Platini, FENERBAHÇE YIKILMAZ!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abiler ,Kardeşler sizler`den ricam ; bu konu dışında ki yerlere yorum yazmayin, tartışmayın, polemiğe girmeyin..

Çünki bu muhabbetin kopyasını daha önce gördük olanlari da gördük..
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Bunlar olacaktı madem CAS Davası neden geri çekildi ??

Fenerbahçe Başkanı ve yöneticilerinin maç sonucunu etkilemeye yönelik faaliyette bulunduğu iddia ediliyor.

UEFA Disiplin Kurulu'nun açıkladığı raporda Fenerbahçe Kulübü'nün 2 yıl Avrupa müsabakalarından men edilmesi talep ediliyor.


Ünal aysal gecenler de bir ceza alacak falan gibisin den demeç vermişti ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

UEFA'dan men edildik.
1 sene sonra gidip Avrupa Ligi için savaştık!
Olmadı, yapamadık. Final'in kapısından döndük!

Fenerbahçe'miz gelecek sezon bu kupayı almak için başarılı transferler yapmaya çalışırken birden önümüze men cezası çıkabiliyor.

Sen şunu bilmiyorsun galiba Platini, FENERBAHÇE YIKILMAZ!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abiler ,Kardeşler sizler`den ricam ; bu konu dışında ki yerlere yorum yazmayin, tartışmayın, polemiğe girmeyin..

Çünki bu muhabbetin kopyasını daha önce gördük olanlari da gördük..

Ağzına sağlık kardeşim, eyvallah.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2 yıl önce ortada kanıtlanmış hiç bir suç yokken zaten şl'den men edildik şimdi bu neyin nesi.....
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Hersey bir yana; Trabzonspor'un adinin gecmedigi bir sorusturmaya inanmamizi beklemesin kimse. UEFA mufettisine belgeleri kim/ler vermisti?

O sene Fenerbahce ve Trabzonspor'un maclarini izleyen birine, Allah'in kulu FB kirli, TS temiz diyemez. Neden T'si gecmiyor onca delille?

Koskoca 2 yilin ozeti Lutfi Aribogan'dir. Yaptiklarindan sonra koruma kapsaminda G.Saray'a yonetici yapilmistir. Hala onun ektikleri, hala.

Gecen 2 yilin ardindan; hirsiza sovup de kapiyi ardina kadar acik birakan Baskan ve yonetimine tek laf etmemek olmaz. Ayip ve yazik ettiler.

Gezi Direnisi araya girdi. Ancak Aysal'in "kehanetine" gikini cikarmayan Baskan ve yonetimi, en hafif deyimle davaya ihanet etti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruno Alves, yarın saat 11:00'de Atatük Havalimanı'na inecek.
 

KenseiTakezo

Profesör
Katılım
17 Eylül 2009
Mesajlar
1,132
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Dönüyor bi oyunlar ama, tam çözemedim. Kafalarındaki 40 tilkiyi meydana indirdiler, hayırlısı.
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Ne hikmetse ne zaman avrupada adımızdan söz ettirmeye başlasak "kehanetler" eşliğinde darbe üstüne darbe yiyoruz, tasadüfün bu kadarıda artık kabak tadı vermeye başladı sayın kahinler...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CAS'ın Porto kararı açık UEFA kendi soruşturmasını yapmadan ceza veremez. Ne mahkeme ne yerel federasyon kararı.
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
[h=1]Kamuoyuna Duyurulur[/h]
Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk Kurulu Başkanlığı, Kulübümüze ulaşan UEFA Disiplin Müfettişi Raporu hakkındaki ilk değerlendirme ve itirazlarını UEFA Disiplin Kurulu’na sunmaktadır:UEFA Disiplin müfettişi Sayın Miguel Lietard Fernandez-Palacios tarafından tanzim ve imza edilmiş 31.05.2013 tarihli disiplin raporu tarafımıza ulaşmıştır.
Tarafımıza ulaşan rapor üzerine ilk anda yaptığımız değerlendirmeler ve bu değerlendirmelere dayalı itirazlarımız ve taleplerimiz aşağıdadır.
1.-Raporda Kulübümüzün ve ilgili yöneticilerimizin her aşamada (TFF Hukuk Organları, İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi ve Yargıtay Başkanlığı) yapmış olduğu savunmalara tek satır dahi olsa yer verilmemiştir. Rapor sadece 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nin (halen kesinleşmemiş) kararına dayanılarak hazırlanmıştır. Raporun hazırlanmasında Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 59.ncu maddesi gereğince futbol disiplin hukuku bakımından kesin ve nihai karar vermeye münhasıran yetkili kılınmış olan TFF hukuk organlarının konuya ilişkin kararlarının göz ardı edildiği hatta yok sayıldığı anlaşılmaktadır.
Hatırlatmak isteriz ki Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 59.ncu maddesi uyarınca TFF hukuk organlarının rapora konu olay hakkında vermiş oldukları kesin ve nihai kararlar (mahkemeler dahil olmak üzere) hiçbir makam ve mercii tarafından değiştirilemez nitelikteki kararlardır. Bu itibarla konuya ilişkin olarak TFF Hukuk Organlarının vermiş oldukları kesin ve nihai kararlar iç hukukumuz bakımından tartışılmaz nitelikte yargı kararlarıdır. Oysaki raporun dayanağı olan 16.Ağır Ceza Mahkemesi kararı iç hukukumuz bakımından kesin ve nihai nitelikte bir karar değildir.
2.-UEFA disiplin müfettişi tarafından TFF Hukuk Organları tarafından verilmiş kararlara itibar edilmeyerek, 16.Ağır Ceza Mahkemesi kararına itibar edilmesi UEFA tarafından her fırsatta dile getirilen futbol hukukunun bağımsızlığı prensibine de aykırıdır. Bu şekli ile rapor UEFA tarafından yıllar boyu sürdürülen mücadele neticesinde tartışmasız bir hale gelen futbolun yönetiminin ve yargısının özerkliğine vurulmuş bir darbe ve UEFA'nın ilke ve prensiplerinin inkarı mahiyetindedir. UEFA uzun yıllardır ulusal yargı organlarının futbolun yönetimine ve yargısına müdahalesine karşı ısrarlı bir direnç içindeyken sayın raportörün TFF Hukuk Organlarının konuya ilişkin kesin ve nihai kararlarını yok sayması asla kabul edilemez bir durumdur.
3.-Kaldı ki 16.Ağır Ceza Mahkemesi özel yetkili mahkeme olarak kurulmuş olup, futbol hukukunda her hangi bir uzmanlığı da bulunmamaktadır. Özel yetkili mahkemelerin yargılama usulleri, delil toplama ve değerlendirme yöntemleri ile savunma hakkına yönelik kısıtlamaları Avrupa Birliği ilerleme raporunda tartışma konusu yapılmış ve nihayetinde aynı düşünceyi paylaşan Yasa Koyucu tarafından hazırlanan yasa tahtında özel yetkili mahkemelerin faaliyetine son verilmiştir.
Yine unutmamak gerekir ki olaya ilişkin olarak Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri'nde ne soruşturma ne de kovuşturma safhasında spor hukuku normlarına uygun bir şike yargılaması yapılmamıştır. Hatta yargılamadaki delil ikamesi dahi Özel Yetkili Mahkemeleri yetkili kılmak için spor hukuku normları dışındaki konulardan yapılmıştır.Bu nedenledir ki rapora dayanak olan telefon konuşmalarının “yasak ağacın meyvesi de yasaktır” kuralı gereğince hukuka aykırı delil niteliğinde olduğuna ilişkin temyiz itirazlarımız mevcut olup, bu hususta da temyiz mahkemesi henüz kararını vermemiştir.Kaldı ki unutulmaması gereken bir diğer husus Özel yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri'nin de dayandığı yegane delil hukuki geçerliliği tartışılan iş bu telefon konuşma tapeleridir. Bir kez daha tekrarlarız ki İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi kararı henüz kesinleşmemiştir. Karara karşı yapılan temyiz başvurusunun temeli ise mahkemece karara dayanak olarak alınan delillerin hukuka aykırı nitelikte deliler olduğu yönündedir. Delillerin hukuka aykırı nitelikte olup olmadığı hususunda temyiz mahkemesi ise henüz kararını vermemiştir.
Mahkeme kararının ve özellikle karara dayanak yapılan delillerin hukuka uygunluğu hususunda henüz temyiz mahkemesi tarafından da bir karar verilmediği olgusu göz önünde tutulduğunda hazırlanan rapor Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine aykırı olup, rapora dayanak kararın bozulması ve delilerin hukuka aykırılığının tespiti halinde bu rapor ve rapora dayalı yapılan yargılama konusuz kalacaktır. Bu takdirde bu şekilde yapılan disiplin yargılamasının tazminat sorumluluğunu doğuracağı hususu tartışmasızıdır. Bu çerçevede kulüp olarak AİHM ne müracaat ve tazminat taleplerimizi saklı tutuyoruz.
Yukarıda açıklanan nedenler ile öncelikle TC Anayasasının 59.ncu maddesi ve UEFA nın futbolun yönetimi ve yargısının özerkliğine ilişkin prensiplerine aykırı olarak hazırlanan rapora UEFA Disiplin Yargılamasında itibar edilmeyerek bu husustaki itirazlarımızın kabulü ile yeni bir rapor hazırlanmasını,
Eğer 16.Ağır Ceza Mahkemesi eliyle yapılan yargılamaya TC Anayasasının 59.ncı maddesi ve UEFA nın futbolun yönetimi ve yargısının özerkliği ilkelerine rağmen itibar edilecek ise bu takdirde rapora dayanak teşkil eden 16.Ağır Ceza Mahkemesi kararının Yargıtay temyiz aşamasının geçirilerek, kesinleşmesinin BEKLENİLMESİNE karar verilerek, disiplin yargılaması sürecinin kararın kesinleşmesine kadar ERTELENMESİNE,
Taleplerimizin kabul edilmemesi halinde ise disiplin yargılamasının kapsamının göz önünde bulundurularak tarafımıza etkin savunma hakkının kullandırılmasını teminen makul ek sürenin verilmesine, yargılamada adil yargılama prensibinin sağlanabilmesi için duruşma yapılmasına,
Karar verilmesini talep ederiz.

Fenrbahçe
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Fenerbahçe ve Beşiktaş, gerek görüldüğü takdirde karara itiraz etmek üzere CAS ve İsviçre Federal Mahkemeleri'ne başvurabilecek 22 Haziran'da karar için toplanacak UEFA Disiplin Kurulu'nun vereceği karara Fenerbahçe ve Beşiktaş 7 gün içinde itiraz edebilecek.
994794_490094484404030_2104965583_n.jpg
 
Üst