SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Vee Oscar Cardozo Fenerbahçe'de.. Benfica, bu transfer için 10 milyon € bonservis ücreti alacak. (Portekiz A Bola)

"Cardozo Fenerbahçe'de" diyen A Bola, Portekiz medyasının en güvenilir kaynaklarından biridir.

Teknik direktörlük için Ersun Yanal ve Mircea Lucescu'nun ön plana çıktığı Fenerbahçe'de son aday Michael Laudrup oldu.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe teknik direktörlüğü için favori gösterilen Ersun Yanal ile bir dönem çalışan teknik direktör Mesut Bakkal, açıklamalarda bulundu.
Mesut Bakkal: Ersun Hoca, Fenerbahçe taraftarlarını coşturur. Pozitif enerji verir. Fenerbahçe'ye daha önce gelmesi gerekirdi.
Mesut Bakkal: Ersun Hoca, hep pozitif futbol anlayışını düşünür. İzleyenler keyif alır. Kadıköy'de rakiplerini presle boğar ve gol yağdırır.
Mesut Bakkal: Ersun Hoca, futbol adına bilimsel her şeyi kullanır. Futbolcuyu beyninden ayağına kadar okutur.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın gelmesi durumunda Sezer Öztürk'ün takımda kalacağı öğrenildi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cardozo in Sow out! :D

Sow Arsenala gidebilir hoca onun ekürüsü olarak bilnen bir adami aldilar sow a da 17 milyon euro mu ne veriyorlarmiş :S

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cardozanın gelmesini isterim ama sow niye yolluyosun adam genç ya 1 yıl daha tut şampiyonlar ligi için

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hugo Almeida, “Çok iyi bir futbolcu. Kesinlikle Fenerbahçe çok iyi bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Alves hem iyi bir oyuncu hem de sahada gerçek bir patron. Yetenekleri üst düzeyde. Teknik olmasının yanı sıra hava toplarında oldukça etkili. Savunmadan oyunu iyi kuruyor. Pas özelliği yüksek ve çok güçlü bir futbolcu. Saha dışında da, içinde de gerçek bir profesyonel. Kaliteli bir kişiliğe sahip. Dürüst ve gerçekten dost canlısı, benim de çok sevdiğim bir insan”

“Alves’i uzun yıllardır tanıyorum. Gittiği kulüplerde sevilen bir isim olmasının yanı sıra takımını her zaman bir üst seviyeye taşımayı başarmıştır. Kesinlikle Fenerbahçe’ye yararlı olacağını düşünüyorum. Uyum sorunu çekmeyecektir. Bunu Portekiz Milli Takımı’nda da herkes söyler. Alves savaşçı bir futbolcudur.”

Raul Meireles ; Alves “Büyük bir transfer olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Tam bir savaşçı. Fenerbahçe taraftarları onu çok sevecek. Formasını giydiği takım için vargücüyle mücadele eder, elinden geleni yapar. Takımımıza enerjisiyle katkı sağlayacaktır. 3 yıl boyunca Fenerbahçe’ye büyük hizmetler vereceğinden şüphem yok. Fenerbahçe çok iyi bir oyuncu daha kazandı. Yalnızca saha içinde değil saha dışında da mükemmel bir insandır. Kısa sürede İstanbul’a ve Türkiye’ye uyum sağlacaktır”

Bu arada Raul Meireles, Monaco’nun kendisine talip olmasıyla ilgili de şunları söyledi: Bana gelen bir şey yok. Menacerimle temas olmuş. Ancak şunu belirtmeliyim. Fenerbahçe’de çok mutluyum. Başka bir takıma da gitmek aklımın ucundan geçmiyor. Bunun da bilinmesini istiyorum.”

Fenerbahçeliler Taksim'e yürüyor! Cumartesi Saat 17:00 Kadikoy Iskelesi, 19:07 Gezi Parki..

Yürüyüşe katılacak olan tribün gruplarımız; 1907 Ünifeb, Grup CK, Kill For You, Vamos Bien, Sol Açık, FEDER, Cadde.

Önüne gelen yürüyor :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
cardozanın gelmesini isterim ama sow niye yolluyosun adam genç ya 1 yıl daha tut şampiyonlar ligi için

Gazeteden okuduğum kadarı ile yönetim satmayı düşünmüyormuş ancak yüksek bonservis bedeli veriyorlarmış. Yönetim de Sow'a gitmek ister misin diye sormuş..

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gazeteden okuduğum kadarı ile yönetim satmayı düşünmüyormuş ancak yüksek bonservis bedeli veriyorlarmış. Yönetim de Sow'a gitmek ister misin diye sormuş..

bildiğim kadarıyla taraftarda seviyor teknik bir oyuncu bence bence şampiyonlar ligine katılırsak uçar oadam

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
muuuuuusaaaa musssaaaa !

FIFA Menajeri Marco Kırdemir ; "Benfica başkanı Viera'yla birlikteydim. Şu anda Türkiye'den Cardozo için gelen teklif yok"

Geçen sezon saha içi ve dışında 300'ün üzerinde olay yaşandı. Yurt genelinde 2 bine yakın kişinin spor müsabakaları izleme yasağı bulunuyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerinden yapılan derlemeye göre, sporda şiddet olaylarının önlenmesine ilişkin 14 Nisan 2011'de yürürlüğe giren 6222 sayılı Kanun'un ardından bin 883 kişiye verilen müsabakaların yapıldığı alanlara girme yasağı halen sürüyor. Bu kişilerden bin 851'inin futbol taraftarı olması dikkati çekiyor.
İzleme yasağı kararı verilen diğer spor dalları arasında, 21 kişi ile basketbol ikinci sırada yer alıyor. Voleybol müsebakaları izleme yasağı olan kişi sayısı 8, hentbol müsebakalarını 2, tekvando müsebakalarını da bir kişinin izleme yasağı bulunuyor.
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda resmi kayıtlara göre 243'ü saha içi, 61'i de saha dışı olmak üzere toplam 304 olay yaşandı.
6222 sayılı Kanun'nun yürürlüğe girmesinin ardından spor müsabalarında yaşanan olaylar nedeniyle 4 bin 238 ceza verildi. Bu cezaların bin 85'i hakaret içeren tezahürat, bin 24'ü ise spor alanlarına yasaklı madde sokulması nedeniyle verildi.
Her geçen gün daha da büyüyen ve genişleyen futbol endüstrisindeki popülerleşmeyle orantılı olarak, maçlara giden taraftarların sayısındaki artış da dikkati çekiyor.
Futbolda 2011-2012 sezonunda 6,5 milyona yakın taraftar, stadyumlara akın ederken, bu maçlarda 500 binin üzerinde polis, 200 bine yakın özel güvenlik görevlisi yer aldı.
Geçen sezon ise ortalama 7 milyona yakın seyirci maçlardaki yerini alırken, 550 bine yakın polis ve 200 binden fazla özel güvenlik görevlisi bu müsabakalarda görev yaptı.

Muhabir: Doga Kirmizioglu
Yayınlayan: Evren Aydoğan

Kaynak

KFY | Duyuru Grup olarak herhangi bir yürüyüş veya eyleme katılmıyoruz. Bireysel olarak herkes istediği gibi davranabilir.

12 numaraya kapak oldu..

GFB de katilmiyormuş :=) yürücektiniz ya la :D

Nijerya Milli Takımı'nın Konfederasyon Kupası kadrosuna Yobo alınmadı.

SUPERFB- Aykut Kocaman'ın istifası sonrası Fenerbahçemizin teknik direktörlük koltuğu için favori aday haline gelen Ersun Yanal'ın, Aykut Kocaman'ın 3 sezondur belli bir şablonla oynatmaya çalıştığı sarı lacivertli ekibimize uygulayacağı taktik merak konusu oldu.

"RUS RULETİ GİBİ"
Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi takımlara oynattığı ve başarılı olduğu hücum futboluyla dikkat çeken Ersun Yanal, antrenörlük kariyerinde bilimsel metotların ve fiziksel antrenmanların önemine vurgu yapıyor. Çok koşan, çok mücadele eden ve savunma çizgisini öne çeken takımlar kuran Yanal, 2002/03 ve 03/04 sezonlarında Gençlerbirliği'nde görev yaptığı sürede Lucescu'dan bu nedenle ilginç bir yorum almıştı.

2 sezon boyunca Beşiktaş'ı çalıştıran Lucescu'ya karşı Gençlerbirliği ile futbol düzeyi oldukça yüksek maçlar çıkaran Yanal'a, Romen hoca "Futbol felsefesi Rus ruleti gibi. Çılgınca saldırıyor. 4 forvetle oynuyor. Birçok takımı da yeniyor. Ama birgün onu öyle yenecekler ki, beşlik yapacaklar" demişti.

TAKTİKSEL AÇIDAN ESNEK VE MODERN
Modern futbolun trend taktikleri olan nitelendirilen 4-2-3-1 ve 4-3-3'ü kullanan Ersun Yanal, takımını maçların zorluk derecesine göre daha ofansif veya daha defansif kuruyor. Eskişehirspor'da büyük takımlara karşı Hürriyet ve Alper ile defansif, çift ön liberolu 4-3-3 kullanan Yanal, denk rakiplere karşı 4-2-3-1 taktiğiyle takımını sahaya dengeli çıkarmayı tercih etti.

Ligin daha zayıf ekiplerine karşı 4-2-3-1'de forvet arkası oynayan oyuncuyu, Ersun Yanal'ın gizli forvet olarak oynattığına şahit olundu. Ersun Yanal, forvet arkası mevkiinde denk rakiplere karşı Rodrigo Tello'yu kullanırken, zayıf rakiplerine karşı Necati Ateş'i tercih etti. Ersun Yanal, genel olarak orta sahada sahayı dikine kat edebilen ve topla birlikte kabiliyetli oyuncuları yeğliyor.
Fenerbahçemizin başına gelmesi durumunda futbol inancına yakın bir takım bulacak olan Ersun Yanal'ın, "Birkaç ufak takviye" demesinin nedeni de takımın taktiksel olarak istediklerine cevap verecek durumda olması. Aykut Kocaman döneminde de sık sık saha içerisinde taktiksel değişikliklere giden Fenerbahçemiz, bu hüviyetiyle UEFA Avrupa Ligi finalinin kıyısından döndü.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu Cardozo'yu hep istemiştim,oldu be.
Bence bizde çok iş yapacaktır.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
inşallah abi hoş geldin:)

[video=youtube;0RVUGm6Pimk]http://www.youtube.com/watch?v=0RVUGm6Pimk[/video]

Alex kariyerinin 400. golünü atti

[TABLE="width: 960, align: center"]
[TR]
[TD] [TABLE="width: 960"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: tablesayfaic, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: metin"]

[TD="class: metin"][TABLE="width: 560"]
[TR]

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]
bos.gif

Transfer Açıklaması
bos.gif

[/TD]

[TD="class: metin"]Bugün, Haber Türk Gazetesi`nde yer alan birtakım haberler üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kulübümüzün, Jorge Jesus`a teklifte bulunduğu ve reddedildiğine dair Haber Türk spor sayfalarında yer alan haber doğru değildir; kendisine herhangi bir teklifte bulunulmamıştır.

Yine aynı gazetede, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından söylendiği iddia edilen `Cardozo`yu alır, hocayı açıklarım` söylemi de gerçek değildir.

Kulübümüz, teknik direktör arayışı doğrultusunda görüşmelerini sürdürmektedir. Konuya dair nihai karar ise Yönetim Kurulumuz tarafından verilecektir.

Haber sahiplerinin, bahsi geçen doğru olmayan bu haberlere dair kaynaklarını açıklamaları gerekmektedir.

Ayrıca yine aynı gazetede, Başkanımız tarafından söylendiği iddia edilen `Pepe`yi, yaşlı olduğu için istemedik` sözleri de doğru değildir.

Pepe, transfer planlamamız içerisinde yer almadığı gibi başkanımızın da bahsi geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi olmamıştır.

Yine aynı sayfalarda yer bulan, futbolcularımız Sow ve Krasic`e dair transfer ve takas iddiaları da doğru değildir.

Ayrıca Benteke ve Belhanda ile ilgili de transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ[/TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Stadımızın, Migros Tribünü C, D, E, K, L, M bloklarının satışları; 10 Haziran Pazartesi günü başlayacaktır.
Türk Telekom Tribünü I, J, K, L, M, N, O, P blokları da yine 10 Haziran Pazartesi günü genel satışa çıkacaktır.
Migros ve Türk Telekom Tribünleri kombine kart fiyatı, 850 Lira’dır.
Taraftarlarımızın bilgisine sunarız,
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Kulübümüzün Pepe ile ilgili transfer çalışması bulunmamaktadır.

Jorge Jesus'a teklifte bulunduğu ve reddedildiğine dair Haber Türk'te yer alan haber doğru değildir; teklifte bulunulmamıştır.

Futbolcularımız Sow ve Krasic'e dair transfer ve takas iddiaları doğru değildir.

Benteke ve Belhanda ile ilgili kulübümüzün transfer çalışması bulunmamaktadır.

Adam atıyor ya, seviyorum bu Alex'i :)

Adam adam sevilmez mi :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Portekizli Spiker: Bruno Alves Türkiye'nin en büyüğünü yani Fenerbahçe'yi seçti. :P

Reaksiyon puanı
10,327
selamun aleykum, en güzel renklere aşık olan canlar!
gününüz hayrolsun, işleriniz hep muvaffak olsun, bereketler, mutluluklar hep sizlerin, bizlerin olsun.
yüzünüz gülsün hep, dertler, kederler uzak olsun sizlerden.
sevgiyle, muhabbetle dolsun o güzelim yürecikleriniz.
Yüce Mevlâm daim sizinle olsun.
kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olun.
ve bizi de eksik etmeyin dualarınızdan.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
selamun aleykum, en güzel renklere aşık olan canlar!
gününüz hayrolsun, işleriniz hep muvaffak olsun, bereketler, mutluluklar hep sizlerin, bizlerin olsun.
yüzünüz gülsün hep, dertler, kederler uzak olsun sizlerden.
sevgiyle, muhabbetle dolsun o güzelim yürecikleriniz.
Yüce Mevlâm daim sizinle olsun.
kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olun.
ve bizi de eksik etmeyin dualarınızdan.

Aleykümselam abi Allah razı olsun abi sende bize dua et

aleyküm selam günaydın :)
günaydın zoki kardeşim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
selamun aleykum, en güzel renklere aşık olan canlar!gününüz hayrolsun, işleriniz hep muvaffak olsun, bereketler, mutluluklar hep sizlerin, bizlerin olsun.yüzünüz gülsün hep, dertler, kederler uzak olsun sizlerden.sevgiyle, muhabbetle dolsun o güzelim yürecikleriniz.Yüce Mevlâm daim sizinle olsun.kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olun.ve bizi de eksik etmeyin dualarınızdan.
Aleykum Selam.Abim.Amin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam hoş geldiniz abiler kardesler :) hayırlı günler olsun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Bruno Alves Çubuklu’yu giydi[/h]
2013-06-08_alves538.jpg

Fenerbahçemizin 5 Haziran Çarşamba günü önce kulübü Zenit, ardından da kendisi ile anlaşarak renklerine bağladığı Portekizli milli savunma oyuncusu Bruno Alves, Çubuklu formaya kavuştu.
Portekizli oyuncu, Portekiz Milli Takımı’nın 2014 Dünya Kupası elemelerinde Rusya ile oynadığı ve 1-0 kazandıkları karşılaşma sonrası ilk kez Fenerbahçe formasını giydi. Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile bir araya gelen Alves, resmi sözleşmeye de imza attı.
Fenerbahçe formasının kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Alves, "Çok mutluyum, bu forma altında büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi.

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
2013-06-08_alves1.jpg

2013-06-08_alves2.jpg

2013-06-08_alves3.jpg

2013-06-08_alves4.jpg

Kaynak

psiko hacı :=)

Fenerbahçe'nin Migros ve Türk Telekom tribünü kombine biletleri, 10 Haziran Pazartesi günü genel satışa çıkacak. Fiyat : 850 TL

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47793]evowinds[/MENTION] bu adam bizi stad da kovalar :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Selamun Aleykum güzel insanlar.
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] 'can sen hiç üşenmeden her gün böyle geçmiş mesajları mı okuyorsun :P

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bruno Alves: "Cardozo, mükemmel bir futbolcu. Her takıma fayda sağlar. Eğer takımımız onu istiyorsa onunla konuşabilirim."

Bruno Alves: "Türkiye, benim kariyerimde önemli bir adım. Buna karar vermek için tabii ki Meireles ile de konuştum."

Bruno Alves: "Fenerbahçe, şampiyonluklar için savaşan bir kulüp. Buraya kupalar kazanmaya geldim."

Selamun Aleykum güzel insanlar.
@Korpe 'can sen hiç üşenmeden her gün böyle geçmiş mesajları mı okuyorsun :P

Aleyküm selam abim seni örnek alıyorum en azından sonra dan problem olmasın bir de ! bazılarinın dönme dolap olduğunu görmek daha da meraklanmama sebebiyet veriyor.

Yorumların ve sabrın çok mükemmel allah gönlüne göre versin, insanlara bişiler anlatmak veya bunun için çaba sarf etmek olağan üstü :) (Bunlari ora da yazmiyorum çünki sakiz meraklısı insan çok! çektikçe uzar huzur kaçmasın)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Allah Razı Olsun [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] 'can
Bazen kendimi kaybediyorum ama hızlı toparlıyorum..
İnsanız neticesinde..
Artık makaraya alacam karar verdim. :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
: ) Ehaha sabrın sonu selamet

FB'ye yakınlığıyla bilinen spor yazarı Alaattin Metin'in de yazarlık yaptığı Akşam Gazetesi: FB, Pazartesi günü Cardozo'yu %99 açıklayacak.

Teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, Fransız teknik adam Paul le Guen'i gündemine aldı. @LigTV

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İki sloganım var, hazır kıta bekliyorlar, durumun gidişatına göre salıverecem kerataları :D

Bu sene ne hikmetse hep bir üstümüze gelme durumu var, biri yeşil sahalarda diğeri de yeşil alanlarda...