mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Merhabalar Dostlarım,Renkdaşlarım.
Hoşgeldin abi.Merhabalar Dostlarım,Renkdaşlarım.
Hoşbulduk Mesut Kardeşim.Hoşgeldin abi.
Merhabalar Dostlarım,Renkdaşlarım.
Hoşbulduk Ömer Can Kardeşim.Abim hoş geldin..
İyi abi az yorugunum çalışıyorum işteyim abi senin keyifler nasıl ?Hoşbulduk Mesut Kardeşim.
Keyifler Nasıl?
Ne olsun aynı işte.İyi abi az yorugunum çalışıyorum işteyim abi senin keyifler nasıl ?
Tembel vardiyası iymiş abiNe olsun aynı işte.
Bende 4-12 çalışıyorum bu Hafta,tembel Vardiyasındayım.
Hoşbulduk Ömer Can Kardeşim.
Nasılsın?
Bu Vardiyayı hiç sevmem.en dandik Vardiya budur.Ne olsun aynı işte.
Bende 4-12 çalışıyorum bu Hafta,tembel Vardiyasındayım.
Abi bu sıcaklarda en iyisi gece çalışmakBu Vardiyayı hiç sevmem.en dandik Vardiya budur.
İnsanı sersem eder bu vardiya.
En güzeli Gündüz çalışmak.
Çok Şükür Bomba gibiyim.:thumbup:NTVSPOR'un haberine göre Aykut Kocaman, Sow ve Kuyt dışındakı yabancı futbolculara gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hamd olsun abiNamaz kılıcam inşallah s onra da yemek
ALLAHA EMANET olun şimdilik.
Sen iyisin demi abi toparladın iyi ce ?
Vardiyan fena değil ama alısık değilsen sıkıntılı olur![]()
Doğru dersinde Sıcaktan Gündüz uyumakta ayrı bir dert.Abi bu sıcaklarda en iyisi gece çalışmakgünduz sıcak kurtarmaz
![]()
Vay Krasiç Bedavaya gidecek desenize.Fenerbahçe, Emenike için Spartak Moskova Kulübü'ne 8 milyon + Milos Krasic'i teklif etti. (DHA)
Vay Krasiç Bedavaya gidecek desenize.
@Banlıdamat Nabıyon be ya.:mrgreen:
ALLAH Kolaylıklar Versin Kardeşim.Naapam be yaçalışmaya çalışıyoruz abi sıcaklarda çekilmiyor
![]()
bence bu adam bu yaz çok çalışacak patlama yapacak krasici bize satın diye yalvaracaklarKrasic gitmesin be abi adam bu sene toparlayacak eminim 7 milyona aldık 2.3 de bonservis 10 milyona geliyor 8 de biz veriyoruz düz hesap 20 güizadan fazlaya patlıyor transfer.
aleykümselam kardeşimBu arada selamun aleyküm günaydınlar
Abi adam bi oynasın zaten orası 2kere2 4 de oynamıyo ama bu yaz oynucak kaçarı yokbence bu adam bu yaz çok çalışacak patlama yapacak krasici bize satın diye yalvaracaklar![]()
İstanbul'un Fethi'nin 560. Yılı Kutlu Olsun
Selamun Aleyküm
Günaydınlar ..
![]()