bakamadim da barça espanyol maci ne oldu?
Aleykümselam abi
Saol iş güç işte.senden Naber.
Selamın aleyküm herkese![]()
eyvallah senden naber kardeşim seni sormalı ?
İçgüveysinden hallice seni sormalı ? sen nasılsın.![]()
Kolay gelsın aynı be ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aleyküm selam kardesim..
@aagkn yakaladim !hoş geldin kardeşlik !
@Banlıdamat hayrola ? pek sessiz sedaviz sakin duruyon ne işşşşş ?
Sakin ol bırak hayat senin tempona uysun ustaİyi sayılır abi, koşuşturma sürekli, sabah sınav vardı, sınava gittim geldim. Pinekleniyorum şuanda
Hızlı başladım güne, tempoyu düşürmeye çalışıyorum, yüksek tempoya dayanamayabilirim![]()
Sakin ol bırak hayat senin tempona uysun usta![]()
O zaman dead olursun usta aman diyimYa uymazsa diye kuşkulanmıyor değilim ama![]()
İyi sayılır abi, koşuşturma sürekli, sabah sınav vardı, sınava gittim geldim. Pinekleniyorum şuanda
Hızlı başladım güne, tempoyu düşürmeye çalışıyorum, yüksek tempoya dayanamayabilirim![]()
İş güç kardeşim koşuşturmaca + pazartesi sendromu. İyisin inşallah.. @aagkn abi nerde ya![]()
Abi falcao'yu almışlar eğer yanlış okumadıysam düşün artık gerisini moutinho çok deneyimli bir oyuncu fena işlerine yarar [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] emenike'miz de geldimi kaldı bir sol'a da bir bek aldıkmı olay çözüldüMonaco çok sağlam geliyor James Rodriguez ve moutinho çok iyi oyuncular portonun iskeletini oluşturuyorlar galiba
Abi falcao'yu almışlar eğer yanlış okumadıysam düşün artık gerisini moutinho çok deneyimli bir oyuncu fena işlerine yarar @Korpe emenike'miz de geldimi kaldı bir sol'a da bir bek aldıkmı olay çözüldüha bide iyi bir stoper
![]()
Abi hırçın futbolcu pepe gelsen olmazmı oraya ?bize yabancı yırtıcı bir stopper lazım sol bekede santos haberleri var !!
Abi hırçın futbolcu pepe gelsen olmazmı oraya ?![]()
Abi tarayıcı ya yazdım gene tanımadı yanlış yazmış olmayasınaurelion cotuk kim ya
Abi tarayıcı ya yazdım gene tanımadı yanlış yazmış olmayasın![]()