SDN Fenerbahçe Kulübü

friendly

Rektör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
@Uranos
Benim sicilim temiz :)
Bana verecekleri cezaları da sana vermişler galiba hihi :D

(.... dedikten sonra Forumun huzurunu laçkalaştırmaktan süresiz ceza gelir titanlardan.... :) )
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
BÎLGÎLENDÎRME | Futbolcumuz Raul Meireles'in, 13 milyon € karşılığında Monaco'ya transfer olduğu yönünde çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Transfer haberlerini kulübümüzün resmi internet sitesi ve FBTV'den takip edebilirsiniz.


Aslınada o kadar para teklif edildiyse satılabilir.
 

fthtsdmr

Profesör
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
48
BÎLGÎLENDÎRME | Futbolcumuz Raul Meireles'in, 13 milyon € karşılığında Monaco'ya transfer olduğu yönünde çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Transfer haberlerini kulübümüzün resmi internet sitesi ve FBTV'den takip edebilirsiniz.


Aslınada o kadar para teklif edildiyse satılabilir.
Bence son olaylardan sonra gönderilmesi lazımdı.
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Bence son olaylardan sonra gönderilmesi lazımdı.

Ben Meirelesin çok iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum, o yüzden hala gitsinmi, kalsınmı bilemedim, ama 13 milyon Euro çok iyi bir teklif, varsa satsınlar tabi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende yok yok :) pesi noktayı koyacak :D


Bende Yok,Yokun içindeyim haberin ola kardeşim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dün gece yaptığım açıklamalara gelince de....
Kanırtmak; sonuna kadar zorlamak anlamı taşır. Bu kelimenin neresinde bir terbiyesizlik var? Biz o sene çıktığımız her maçı son saniyeye kadar savaşarak kazandık. Ayrıca tekrar söylüyorum; Galatasaray veya başka bir kulübün, o sene ligi kaçıncı sırada bitirdiğiyle alakalı da yorum yapmadım.
Türk Spor Basını, ısrarla konuyu çarpıtmakta ve yalan haber yapmakta ısrarcı davranmaktadır.
Maç sonrasında yaptığım açıklamalar ortadayken, söylemediğim cümleleri söylemişim gibi gazetelerine taşıyan gazetecileri anlamakta zorlanıyorum.
Yapmadığım açıklamaları, yapmışım gibi bugün gazetelere yansıtanların amacı nedir? Yalan haber yapmakta ki bu ısrarın nedeni nedir?
Tüm bu çirkinliklerin sebebini anlayamıyorum, yalan haber yapmaktan vazgeçin.
Şiddete yönlendiren yayınlar kimseye zarardan başka fayda getirmez.
Saygılarımla
Gökhan Gönül

Kaynak

Hiç yorma kendini Gökhan! Eğer Fenerbahçe'liysen katlanacaksın bunlara, unutma sen tek, onlar hepsi....
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
[video=youtube;6Yix1BHIHhc]https://www.youtube.com/watch?v=6Yix1BHIHhc[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe'den sert açıklama!


Fenerbahçe, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamaların ardından resmi internet sitesinden sert bir açıklama yaptı. İşte sarı lacivertlilerin yaptığı açıklama...


Fenerbahce600_PFS82.jpg



Fenerbahçe, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın açıklamalarının ardından resmi internet sitesinden sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "18.05.2013 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakası sırası ve sonrasında spor kamuoyunu yakından ilgilendiren ve kulübümüzü hedef alan birtakım olaylar yaşanmış ve bazı kulüp başkanları tarafından yine kulübümüze yönelik bir takım açıklamalarda bulunulmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, dün oynanan müsabaka: sporda şiddet ve gerilim ortamının kim ve kimler tarafından yaratılıp, kurgulandığını ve bu ortamlardan kimlerin beslendiğini açıkca ortaya koymuştur.
Müsabaka sırası ve sonrasında yer alan pankart, mesaj ve açıklamaların yegane hedefi Fenerbahçe Spor Kulübü özelinde 22.05.2013 tarihinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali ve bu finali provoke etme odaklıdır.
3 Temmuz paydaşlarının birbirlerini kutlarken dahi Fenerbahçe ile kin ve nefret tohumlarını ekme konusundaki ittifakları bizlere hiç de yabancı değildir. Bu altyapısız ve suni birlikteliğin, ortak eylemlerin ve pankartların ortaya koyduğu tek bir gerçek vardır ki, o da Fenerbahçe'nin Türkiye'nin "TEK BÜYÜĞÜ" olduğu gerçeğidir.
Şampiyonluk konuşmalarını dahi Fenerbahçe Spor Kulübü üzerine kuran bu tahrikkar düşüncenin gerek arşivlerinde ve gerekse bugünlerinde dahi taraf oldukları ölümlü şiddet olaylarına rağmen, halen konuşup açıklama yapabiliyor olmaları hem şaşırtıcı hem de düşündürücüdür. Sırf Fenerbahçe Spor Kulübü'ne zarar vermek uğruna Türkiye'nin ırkçılıkla suçlanmasını dahi içine sindiren bu zihniyetin en çarpıcı zaafı kendilerini tanımamaları ve tanıtmamalarıdır.
Söz konusu kulübe tavsiyemiz bir haftadır Türkiye Cumhuriyeti ve Türk insanı hakkında Fenerbahçe üzerinden ırkçı söylemler yapmak yerine, öncelikle dönüp arşivlerine bir göz atmalarıdır.14.10.2000 tarihinde oynanan Galatasaray-Siirtspor müsabakasında "Sen zavallı kara köle, eğil efendinin önünde saygıyla" pankartı kime karşı açılmıştır? Ya da 27.01.2009 tarihinde oynanan Galatasaray-Sivasspor müsakabasında Sivasspor futbolcusu Balili'ye yönelik ırkçı söylemler nelerdir? Bu iki eylem Türk Spor tarihinin arşivlerinde birer leke olarak dururken Türkiye Cumhuriyeti'ne reva görülen bu yakıştırmalar ülkemize ve sporumuza yapılan en büyük haksızlıktır.
Bir diğer cevabımız ve tavsiyemiz de şu anda Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık makamında bulunan şahsın iddiaları ile ilgilidir.
Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında açıklama ve beyanlarda bulunmadan önce kendileri ile ilgili şu hususların açıklanması ve kamuoyunun aydınlatılmasını kendilerinden birkez daha talep ediyoruz.
-Galatasaray Spor Kulübü son 10 yıllık dönemde Devletimize ne kadar vergi ödemesinde bulunmuştur?
-Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılan transferler ve menajerlik ücretleri resmi makamlara hangi tutarlar üzerinden bildirilmiş ve bu tutarların ne kadarı vergilendirilmiştir?
-SPK işlemleri tahtında Galatasaray Kulübü'nün yapmış olduğu sermaya artışında kulübe sağlanan gelir ne kadardır?
-Bu işlemlerin hukuka uygunluğu konusundaki kulüp açıklamalarının aksine bu işlemler hakkında açılan herhangi bir soruşturma ve yargılama var mıdır? Yine bu işlemler tahtında hakkında soruşturma yapılan ya da yargılanmak durumunda olan kamu görevlileri olmuş mudur?
-Stad inşaası konusunda Galatasaray Kulübü'nün öz kaynaklarından herhangi bir harcama yapılmış mıdır? Yapılmışsa tutarı nedir? Ve isim hakkı karşılığında kulübe sağlanan ekonomik imkanlar nelerdir? Ayrıca bu stad ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü ne kadar kira ödemiş ve ödemektedir? Bununla birlikte bu stad ile ilgili Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ile yapılan anlaşmada herhangi bir kira ödeme maddesi var mıdır? Eğer var ise bu madde hangi tarihte ve hangi şartlarda bu sözleşmeye eklenmiştir?
-Ali Sami Yen Stadı ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü ve GSGM ile yapılmış sözleşme vak'i temerrüt sebebi ile iptal edilmiş midir? Bu iptal ile uğranılan kamu zararı nedir ve bu kamu zararı ile ilgili açılan dava veya davalar mevcut mudur?
-Yine aynı sözleşme içinde yer aldığı üzere Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapım taahhüdünde bulunulan 15.000 kişilik yapılmış bir stad var mıdır? Ya da stad yapımının akibeti ne olmuştur?
Öncelikle ısrarla ve sürekli olarak sorduğumuz bu soruları kamuoyuna açıklamaktan kaçınanların Fenerbahçe'ye soru sormak ve Fenerbahçe'nin adını zikretmek gibi bir hakları yoktur. Ayrıca Fenerbahçe'nin devletten 3 kat fazla yardım aldığını zikreden şahsın bu konudaki bilgi ve belgelerini derhal ve hemen kamuoyuna açıklamasını belkiyoruz. Bununla birlikte Fenerbahçe'nin sadece bu konu ile sınırlı kalmayarak devletimizle bugüne kadar yaptığı tüm ekonomik ilişkileri kamuoyunun bilgisine belgelerle sunacağımızı aynı şekilde bu iddalarda bulunanlarında bu bilgi ve belgeleri sunmalarını sabırsızlıkla talep ediyoruz.
Tüm bunlarla birlikte;
Şahsi menfaat ve kazanımlarını Türk futbolunun geleceğine tercih edenleri, bir an evvel Fenerbahçe düşmanlığı ve kompleksinden kurtularak, Türk Sporu'nun ortak menfaatlerinde buluşmaya, ortak akla ve sağduyuya davet ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.


Kaynak
 

KenseiTakezo

Profesör
Katılım
17 Eylül 2009
Mesajlar
1,132
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
Tam paylaştım ki sen paylaşmışsın abi :D

Vala verilecek cevapları çok merak ediyorum ?
 

Koca Adam

Profesör
Katılım
15 Kasım 2011
Mesajlar
4,114
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
herkese hayırlı akşamlar der giderim maçıma :D Nick baharına bende uğradım takındım birşeyler ... kendinize has bakın
 

Koca Adam

Profesör
Katılım
15 Kasım 2011
Mesajlar
4,114
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
cevap mı ne cevabı? o ne ki?
hemen yarın başka bir olay türer bunu unuttururlar ...
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Fenerbahçe 7'nci kez ikinci oldu


Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu 61 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, kulüp başkanı Aziz Yıldırım döneminde 7'nci kez ikinci oldu.


Yıldırım'ın kulübe ilk kez başkan seçildiği 1997-1998 sezonundan bu yana geçen sürede 5 şampiyonluk elde edenFenerbahçe, 7 kez ikinci, 2 kez dördüncü ve 1'er kez de üçüncü ve altıncı sırada ligi tamamladı.

"Sarı Kanarya"nın Yıldırım başkanlığındaki dönemde ligde en kötü performansı, 2002-2003 sezonundaki 6'ncılık oldu.

Yıldırım döneminin en başarılısı Daum

Kulüp başkanı Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin ligde en başarılı teknik direktör Christoph Daum oldu.

2003-2004 sezonunda geldiği Fenerbahçe'de aralıksız 3 sezon görev yapan Daum, ilk sezonunun yanı sıra 2004-2005 sezonunda da Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak, sarı-lacivertli takıma üst üste iki şampiyonluk getirdi.

Sarı-lacivertliler, ilk Daum döneminin üçüncü sezonunda ise ligi 2. sırada bitirdi. Daum, 2009-2010 sezonunda tekrar geldiği Fenerbahçe'yi ikinci yaptı.

En başarılı sezon Aykut Kocaman ile

Sarı-lacivertlilerin Yıldırım döneminde ligde en başarılı sezon performansı ise 2010-2011'de Aykut Kocaman yönetiminde geldi.

Kocaman yönetiminde şampiyon olan Fenerbahçe, 34 maçın 26'sını kazanıp, 4'er beraberlik ve yenilgiyle sezonu 82 puanla tamamladı.

529 maçta 333 galibiyet

Fenerbahçe Futbol Takımı, Aziz Yıldırım'ın başkan olduğu 15 Şubat 1998'den bu yana birinci ligde toplam 529 maça çıktı.

Bu maçların 333'ünü galibiyetle tamamlayan sarı-lacivertli ekip, 94 maçta yenildi, 102 maçta da beraberlik aldı. Rakip fileleri 1091 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 538 gol gördü.

Yıldırım dönemi lig performansı

Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım dönemindeki lig performansları şöyle oldu:

Sezon O G B M A Y P Sıra
---------------------------------------------------
1997-1998 13 8 3 2 24 11 27 2.
1998-1999 34 22 6 6 84 29 72 3.
1999-2000 34 17 10 7 59 44 61 4.
2000-2001 34 24 4 6 82 39 76 1.
2001-2002 34 24 3 7 70 31 75 2.
2002-2003 34 13 12 9 55 42 51 6.
2003-2004 34 23 7 4 82 41 76 1.
2004-2005 34 26 2 6 77 24 80 1.
2005-2006 34 25 6 3 90 34 81 2.
2006-2007 34 20 10 4 65 31 70 1.
2007-2008 34 22 7 5 72 37 73 2.
2008-2009 34 18 7 9 60 36 61 4.
2009-2010 34 23 5 6 61 28 74 2.
2010-2011 34 26 4 4 84 34 82 1.
2011-2012 34 20 8 6 61 34 68 -
S. Final 6 4 1 1 9 4 13 2.
2012-2013 34 18 7 9 56 39 61 2.
----------------------------------------------------
16 sezon 529 333 102 94 1091 538 1101

Not: Aziz Yıldırım, 1997-1998 sezonun bitimine 13 hafta kala Fenerbahçe'ye başkan seçilmiş, sarı-lacivertli ekip o sezonu 71 puanla tamamlamıştı.

Kaynak


Aklıma Süleyman Seba geldi, neyse....
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar herkese

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selamunaleyküm hayırlı akşamlar herkese
 

mila12

Dekan
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
12 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray müsakabasında meydana gelen disiplin ihlalleri ve verilen disiplin cezalar ile ilgili olarak kamuoyunda sistemli bir tartışma konusu yaratılmakta ve maksatlı bir şekilde spor yargısı etki altına alınmaya çalışılmaktadır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; usule gelen disiplin eylemleri kulübümüzün değer ve prensipleri ile örtüşmemekte ve tarafımızdan tasvip görmemektedir. Bununla birlikte ismi geçen futbolcularımıza verilen cezalar gerek TFF, gerekse UEFA ve FİFA uygulamaları nezdinde oldukça ağır ve mevcut uygulamaları aşan mahiyettedir. Bu nedenle de kulübümüz tarafından gerekli yasal başvurular süratle yapılarak hayata geçirilecektir.

Ancak, bu ihlallerde bulunan futbolcularımızın kulüpleriyle ve milli takımlar ile ilişiğinin kesilmesi yolundaki görüş ve değerlendirmeler hadsizliğin ötesinde maksatlı bir kurgunun parçasıdır.

10 maç üzeri ve tekrarla ceza alan teknik ekip ve oyuncularının külüpleri ve milli takımlarla ilişkilerini kesemeyenler ve bunu yazılı ve görsel medyada dile getiremeyenler söz konusu Fenerbahçe'nin değerleri olduğunda hiçbir şekilde ahkam kesemezler.

Yine Türk Milli Takımı düzeyinde ulusal takımımızın aldığı tarihi cezalara ve tarihi çirkinliklere ses çıkarmayanlar hiçbir futbolcumuzun sportif akibeti ile ilgili değerlendirmede de bulunamazlar.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü
 

fthtsdmr

Profesör
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
48
18.05.2013 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakası sırası ve sonrasında spor kamuoyunu yakından ilgilendiren ve kulübümüzü hedef alan birtakım olaylar yaşanmış ve bazı kulüp başkanları tarafından yine kulübümüze yönelik bir takım açıklamalarda bulunulmuştur.
Öncelikle belirtmek isteriz ki, dün oynanan müsabaka: sporda şiddet ve gerilim ortamının kim ve kimler tarafından yaratılıp, kurgulandığını ve bu ortamlardan kimlerin beslendiğini açıkca ortaya koymuştur.

Müsabaka sırası ve sonrasında yer alan pankart, mesaj ve açıklamaların yegane hedefi Fenerbahçe Spor Kulübü özelinde 22.05.2013 tarihinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali ve bu finali provoke etme odaklıdır.

3 Temmuz paydaşlarının birbirlerini kutlarken dahi Fenerbahçe ile kin ve nefret tohumlarını ekme konusundaki ittifakları bizlere hiç de yabancı değildir. Bu altyapısız ve suni birlikteliğin, ortak eylemlerin ve pankartların ortaya koyduğu tek bir gerçek vardır ki, o da Fenerbahçe'nin Türkiye'nin"TEK BÜYÜĞÜ" olduğu gerçeğidir.
Şampiyonluk konuşmalarını dahi Fenerbahçe Spor Kulübü üzerine kuran bu tahrikkar düşüncenin gerek arşivlerinde ve gerekse bugünlerinde dahi taraf oldukları ölümlü şiddet olaylarına rağmen, halen konuşup açıklama yapabiliyor olmaları hem şaşırtıcı hem de düşündürücüdür. Sırf Fenerbahçe Spor Kulübü'ne zarar vermek uğruna Türkiye'nin ırkçılıkla suçlanmasını dahi içine sindiren bu zihniyetin en çarpıcı zaafı kendilerini tanımamaları ve tanıtmamalarıdır.

Söz konusu kulübe tavsiyemiz bir haftadır Türkiye Cumhuriyeti ve Türk insanı hakkında Fenerbahçe üzerinden ırkçı söylemler yapmak yerine, öncelikle dönüp arşivlerine bir göz atmalarıdır.14.10.2000tarihinde oynanan Galatasaray-Siirtspor müsabakasında "Sen zavallı kara köle, eğil efendinin önünde saygıyla" pankartı kime karşı açılmıştır? Ya da 27.01.2009 tarihinde oynanan Galatasaray-Sivasspor müsakabasında Sivasspor futbolcusu Balili'ye yönelik ırkçı söylemler nelerdir? Bu iki eylem Türk Spor tarihinin arşivlerinde birer leke olarak dururken Türkiye Cumhuriyeti'ne reva görülen bu yakıştırmalar ülkemize ve sporumuza yapılan en büyük haksızlıktır.
Bir diğer cevabımız ve tavsiyemiz de şu anda Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık makamında bulunan şahsın iddiaları ile ilgilidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında açıklama ve beyanlarda bulunmadan önce kendileri ile ilgili şu hususların açıklanması ve kamuoyunun aydınlatılmasını kendilerinden birkez daha talep ediyoruz.

-Galatasaray Spor Kulübü son 10 yıllık dönemde Devletimize ne kadar vergi ödemesinde bulunmuştur?

-Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılan transferler ve menajerlik ücretleri resmi makamlara hangi tutarlar üzerinden bildirilmiş ve bu tutarların ne kadarı vergilendirilmiştir?

-SPK işlemleri tahtında Galatasaray Kulübü'nün yapmış olduğu sermaya artışında kulübe sağlanan gelir ne kadardır?

-Bu işlemlerin hukuka uygunluğu konusundaki kulüp açıklamalarının aksine bu işlemler hakkında açılan herhangi bir soruşturma ve yargılama var mıdır? Yine bu işlemler tahtında hakkında soruşturma yapılan ya da yargılanmak durumunda olan kamu görevlileri olmuş mudur?

-Stad inşaası konusunda Galatasaray Kulübü'nün öz kaynaklarından herhangi bir harcama yapılmış mıdır? Yapılmışsa tutarı nedir? Ve isim hakkı karşılığında kulübe sağlanan ekonomik imkanlar nelerdir? Ayrıca bu stad ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü ne kadar kira ödemiş ve ödemektedir? Bununla birlikte bu stad ile ilgili Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ile yapılan anlaşmada herhangi bir kira ödeme maddesi var mıdır? Eğer var ise bu madde hangi tarihte ve hangi şartlarda bu sözleşmeye eklenmiştir?

-Ali Sami Yen Stadı ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü ve GSGM ile yapılmış sözleşme vak'i temerrüt sebebi ile iptal edilmiş midir? Bu iptal ile uğranılan kamu zararı nedir ve bu kamu zararı ile ilgili açılan dava veya davalar mevcut mudur?

-Yine aynı sözleşme içinde yer aldığı üzere Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapım taahhüdünde bulunulan 15.000 kişilik yapılmış bir stad var mıdır? Ya da stad yapımının akibeti ne olmuştur?

Öncelikle ısrarla ve sürekli olarak sorduğumuz bu soruları kamuoyuna açıklamaktan kaçınanların Fenerbahçe'ye soru sormak ve Fenerbahçe'nin adını zikretmek gibi bir hakları yoktur. Ayrıca Fenerbahçe'nin devletten 3 kat fazla yardım aldığını zikreden şahsın bu konudaki bilgi ve belgelerini derhal ve hemen kamuoyuna açıklamasını belkiyoruz. Bununla birlikte Fenerbahçe'nin sadece bu konu ile sınırlı kalmayarak devletimizle bugüne kadar yaptığı tüm ekonomik ilişkileri kamuoyunun bilgisine belgelerle sunacağımızı aynı şekilde bu iddalarda bulunanlarında bu bilgi ve belgeleri sunmalarını sabırsızlıkla talep ediyoruz.
Tüm bunlarla birlikte;
Şahsi menfaat ve kazanımlarını Türk futbolunun geleceğine tercih edenleri, bir an evvel Fenerbahçe düşmanlığı ve kompleksinden kurtularak, Türk Sporu'nun ortak menfaatlerinde buluşmaya, ortak akla ve sağduyuya davet ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Lafı gediğine koymuşlar.
Helal Olsun.
Dahada söylenecek bir şey yok...
 

ahmeta

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
2,328
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
Ya ne arsız uslanmazmışlar ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnşallah Türkiye kupasını alıp Trabzona Süper kupayı alıp Gs'ya kapak yaparız
 

fthtsdmr

Profesör
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
48
Lafı gediğine koymuşlar.
Helal Olsun.
Dahada söylenecek bir şey yok...
Aynen abi.Birileri kendisini ilgilendirmeyen konularda ortalığı karıştırıyordu.İyi bir açıklama olmuş.
@dajumrar bu arada ben.:).İsim değişikliği bize de yaradı.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
yenil gelen kardeslerim aleyküm selam hos geldiniz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

21164_153934391453657_806725785_n.jpg

943403_153934404786989_302677561_n.jpg

482589_153934431453653_1942690013_n.jpg


Bazıları için bir şey ifade etmeyebilir. Ama bizim CAN ımız yandı..
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Ne Takımız be Kardeşim.
Kuyruğu sıkışan bize sataşıyor.
Ama bilmiyorlar ki Cami duvarına işiyorlar.
Hedef saptırıyorlar, akılları sıra.
Devlet yardımı mı alıyormuşuz?
Gülerim buna.
Kimin aldığı belli.Beceripte bir stadı bitiremediler.
Borsada binbir türlü takla atıyorlar.
Yesinler sizin yalanlarınızı...
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Benfica Uefa Kupasından Sonra, Lig Şampiyonluğunu da Kaybetti.. Pacos de Ferreira Deplasmanda Yenen Porto Portekiz Ligi Şampiyonluğunu İlan Etti..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

253285_467707076638678_351037139_n.jpg


ADANA DEMİRSPOR BURAK YILDIRIM'ı unutmadı !

SUÇLU AYAĞA KALK !
Sorumlu demeçler , yöneticiler , medya
SONUÇ : BURAK YILDIRIM artık yok
Can garip , can suskun , can paramparça..
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Delikanlı Olmak Herkesin Harcı Değil...
Ne Mutlu Bunu Başarabilene...
Helal Olsun ADANA DEMİR SPOR...!
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Her kes'e selam olsun hayırlı akşamlar ALLAHA emanet olun. ..
 

zeroaxa

Profesör
Katılım
1 Nisan 2009
Mesajlar
1,644
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
SELAMÜ ALEYKÜM sevgili renkdaşlar hayırlı geceler
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
şu hala konuşanlara klüpten gelen kapak üstüne bir adet MUZ ikram edelim. meyveyle beslenelim sağlıklı yaşayalım..!

hadi iyi geceleer herkesee..
 
Üst