SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Fenerbahçeli Olmak Ne Güzel Bir Şey!

[video=youtube;ONzMXXYqFFg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ONzMXXYqFFg#![/video]
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun!

VaPFMjM.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

AOmnG2Y.jpg
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[video=youtube;ll0rTxFSKww]http://www.youtube.com/watch?v=ll0rTxFSKww[/video]kaç saat kaldı zaman durdu
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Alkış tempo...

[video]http://gfb.web.tv/video/sixokeho0kk[/video]
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Selamün aleyküm, Hayırlı akşamlar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ertuğrul Sağlam: Fenerbahçe finale çıkar


ertugrul_saglam_fenerbahce_finale_cikar13673949560_h1020814.jpg



Spor Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sezon bittikten sonra kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini şu anda kimseyle görüşmediğini açıkladı.

Süleyman Şah Üniversitesi'nde düzenlenen "Türk futbolu ve istikrar" paneline katılan Ertuğrul Sağlam, burada öğrencilerin sorularını cevapladı. UEFA Avrupa Ligi'nde 2 Mayıs Perşembe günü Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin finale çıkacağına inandığını dile getiren genç teknik adam, "Fenerbahçe ilk maçta avantajlı bir skor aldı. İkinci maçtan turu geçecek bir skor alıp finale çıkacağına inanıyorum. Bir Türk olarak da bunu yürekten destekliyorum. Dualarımız onlarla beraber olacak. Fenerbahçe finale çıktığı zamanda gidip Amsterdam'da finali izlemeyi planlıyorum." dedi.
Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalarda bulunan Sağlam, "Galatasaray bu dakikadan sonra şampiyonluğu vermez. O yüzden aradaki 7 puanlık fark kapanmaz gibi gözüküyor. İkinci Fenerbahçe olur. Üçüncülük için de Bursaspor ile Beşiktaş çekişecek gibi gözüküyor." diye konuştu.

TRANSFER İÇİN ARAYANLAR ÇOK OLUYOR SAĞOLSUNLAR
Öte yandan Bursaspor'un başından ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayacağını açıklayan ve yurt dışında futbolcu izleyen Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda tekrar Türk futboluna hizmet etmek istediğini dile getirdi. Sağlam, şöyle devam etti:
"Birçok kulüp eksik olmasın beni arıyor. Yeni sezonda çalışmak istediklerini dile getiriyorlar. Benim prensip kararım var. Sezon bitmeden kimseyle görüşmeyeceğim diye. Zaten şu anda hiçbir kulüpte gelecek yıl kendi hocasıyla çalışmayacağını açıklamadı. Böyle bir ortamda bir takımla görüşmem etik olarak doğru olmazdı. Sezon bittikten sonra durumumu değerlendireceğim. Yine Türk futboluna hizmet etmek istiyorum. Yurt dışından şu anda bir Türk teknik adama görev vermeleri kolay gözükmüyor. Gelen tekliflere bakacağız."
Futbolda istikrarın önemine de vurgu yapan Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bize gelen tekliflere bakacağız. Ancak futbolda istikrar tabiki çok önemli. Bir takımı alıp bir yerden bir yere götürebilecek teklifleri değerlendireceğiz. İstikrar çok önemli. Maalesef ülkemizde antrenörlere yeteri kadar zaman tanınmıyor. Bir teknik adam kendisini ne kadar uzun süreli çalışıyorsa kendisini o kadar ifade edebiliyor. Türk futbolunun en önemli sıkıntısı bu gibi gözüküyor. Açıkçası antrenörlere yeteri kadar zaman tanıyacak kişileri de bulmak çok zor oluyor. Başarılı olan takımlara da baktığınızda genelde istikrarın ön planda olduğunu görüyoruz."

Kaynak
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] abi kayıplardasın bugün. :)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
aleyküm selam [MENTION=115926]aagkn[/MENTION] ve iyi aksamlar :)
 

mila12

Dekan
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Hollanda sokakları

[video=youtube;EeRpNJtBxOM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EeRpNJtBxOM[/video]
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Sıra Hollandaya gelecek inşallah, şu benfica yı bi hayırlısıyla geçelimde. :)
 

mila12

Dekan
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Suat Kılıç seneye deplasman yasağı yok diye açıklama yapmış bir televizyon kanalında
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Bu da benden olsun :D Belki eklemişsinizdir bakmadım.Bu arada arkadaki pankart koreografide kullanılabilir.E pluribus unum,Latincede birçoğunun dışında,tek demekmiş ve Benfica'nın amblemde de kartalın altındaki şeritte yazıyo

947145_568919056481543_324253428_n.jpg
 

Koca Adam

Profesör
Katılım
15 Kasım 2011
Mesajlar
4,114
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
fenerbahçe formamı giydim sabah namazına gidiyoruzz :) laaaaannn ezan okunacakkk diye bağıran gsli kardeşimle dualarımız fenerbahçemize&cümlemizee hayırlı sabahlar renkdaşlar
 

BreAkerRoy

Asistan
Katılım
12 Ocak 2013
Mesajlar
203
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Günaydın Renkdaşlar Bugün büyük gün bugün tarihe adımızı altın harflerle yazdırıcaz :)

O değilde bugün nasıl akşam olacak yaaa :( daha var 15 bucuk saat offf offffffffffff
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
selamun aleyküm kolay gelsin..

Aleykum selam reis :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1367472659-fenerbahce-8.jpg


Fenerbahçe, tarihinin en önemli sınavına çıkacak, Avrupa Ligi'nde adını finale yazdırmaya çalışacak.. Temsilcimiz, 1-0'ın rövanşında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak..

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe, Portekiz ekibi Benfica ile bugün final için mücadele verecek. Luz Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak Benfica-Fenerbahçe mücadelesini Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.

BERABERLİK YETER

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final rövanşına gelinceye kadar istikrarlı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinin bu en önemli mücadelesinde turu geçip adını finale yazdırmak istiyor. Fenerbahçe'yi deplasmanda alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik finale taşıyacak. Sarı-lacivertliler rakibine gol attığı tek farklı yenilgilerde de turu geçecek. Maç, Benfica'nın 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlanırsa uzatmaya gidecek. Portekiz temsilcisi Fenerbahçe'yi iki farklı skorla yenerse finale çıkan taraf olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Fenerbahçe'nin son yaptığı idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın saha içinde oyuncularla yaptığı toplantının ardından antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından 4 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden idman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Raul Meireles ise özel program dahilinde çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdü.

GAITAN VE LUISAO KADRODA

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe'yi ağırlayacak Portekiz temcilcisi Benfica'nın kadrosu belli oldu. Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı tam bir bilmece haline gelen Arjantinli oyuncu Gaitan, teknik direktör Jesus tarafından maç kadrosuna dahil edildi. Ayrıca Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan ve 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlanan ilk maçta sakatlığından dolayı kadroya alınmayan Luisao da Fenerbahçe kadrosuna alındı.

LIZBON'DA 5 BİN F.BAHÇELİ!

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında yarın Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'yi, Da Luz Stadı'nda 5 bin kişinin desteklemesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarın Benfica ile yapacağı tarihi maça sadece Türkiye'den değil, Avrupa'nın her yerinden sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Benfica Kulübü, Fenerbahçeli taraftarlar için 4 bin kişilik yer ayırırken, 500 kadar VIP ve Benfica taraftarları arasına girmesi beklenen yaklaşık 500 sarı lacivertli taraftarla birlikte Da Luz Stadı'nda Fenerbahçe'ye 5 bin kişinin destek vermesi bekleniyor. Lizbon ekibi Benfica'nın Da Luz Stadı, 65 bin 647 kişilik kapasiteye sahip. 2003 yılında inşa edilen stat, Benfica taraftarları tarafından A Catedral olarak anılıyor.

F.BAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte tarihi Benfica maçı öncesi 3 önemli eksik bulunuyor. Portekiz temsilcisiyle Kadıköy'de yapılan ilk maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Mehmet Topal ve Webo, rövanşta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Meireles de maçta görev alamayacak.

4 FUTBOLCU SINIRDA

Fenerbahçe'de, rövanş mücadelesi öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından itibaren 2'şer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler ve Cristian, karşılaşmada forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, sarı-lacivertli ekip turu geçerse, finalde forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11'LER
BENFICA
Moraes
Almeida
Garay
Jardel
Pereira
Matic
Pérez
Salvio
Lima
Gaitán
Cardozo

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Egemen
Ziegler
Selçuk
Cristian
Salih
Caner
Sow
Kuyt

SAAT: 22:05
YAYIN: Star TV & İnternetspor Canlı Anlatım Servisi
STAT: Estadio da Luz
HAKEM: Stephane Laurent Lannoy (FRA)

Kaynak
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Selamun Aleykum.Günaydın Dostlar.:flowers:
Bugün çok Önemli bir gün.
İnşaallah Amsterdam'a biz gideceğiz.:)
Her Namazda Bu maç aklıma geliyor ne yalan söyleyeyim.
Zor olacak ama, Biz Herkesden fazla Finali sonrasında Kupayı Hakediyoruz.:wink:
Dualarımız FENERBAHÇEMİZDEN Yana.:)
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
[video=youtube;MYO8By7Qbqc]http://www.youtube.com/watch?v=MYO8By7Qbqc[/video]
 
Üst