SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
aleyküm selam abiler, hayırlı sabahlar. cumanız mübarek olsun.

eyvallah kardeşim hoş geldin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]Krasic 3. oldu![/h]
29 Mart 2013 Cuma * 08:59

Sırbistan Milli Takımı’nda alınan kötü sonuçların ardından, “Hangi oyuncular takıma dönsün” anketi yapıldı.

fenerbahce-de-krasic-en-az-bir-ay-forma.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Sırbistan Miili Takımı alınan başarısız sonuçların ardından yaptığı anket ile taraftarların en çok hangi oyuncunun takıma geri dönmesini istediğini sordu.
Fenerbahçeli Milos Krasic yüzde 15 oy topladı. Blic.rs sitesinin yaptığı ankette sarı-lacivertli futbolcu milli takıma dönmesi en fazla istenen üçüncü oyuncu oldu. İlk sırayı yüzde 30 oy ile Adem Ljajic aldı. Yüzde 18’lik oy ise “Bu oyuncuların hiçbiri bizi kurtaramaz” seçeneği için kullanıldı.

Sırplar, 2014 Dünya Kupası elemelerinde 6. maçlar sonunda 7 puanla 3. sırada yer alıyor



Kaynak

[h=1]Çıkış peşindeyiz![/h]
29 Mart 2013 Cuma * 08:55

Fenerbahçe'miz son 8 haftaya girerken, şampiyonluğa ulaşmak adına bir seri yakalayarak çıkışa geçmek istiyor.

fenerbahce-202002020.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

3 kulvarda mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, ligin son 8 haftasında karşılaşacağı rakiplerine karşı ilk yarıda 14 puan almıştı.
Teknik direktör Aykut Kocaman, “Şampiyonluğa giden yolda 2 beraberlik sorun olmaz” sözlerini sarfederken, öğrencileri ilk yarıdaki maçlarda 4 galibiyet, 2’şer yenilgi ve beraberlik elde etmişti. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ve Karabük’e boyun eğerken, Eskişehir ve Kayseri deplasmanlarından birer puanla ayrılmıştı.
Şampiyonluk için bu tablonun yeterli olmadığını bilen ekibimiz, ilk yarının son sekiz haftasındaki performansını geçmeyi hedefliyor.


Kaynak

[h=1]Herşey Topal için![/h]
29 Mart 2013 Cuma * 09:02

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Aksihar ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'mizde gözler Mehmet Topal'a çevrildi.

186621-mehmet-topal-3-hafta-yok-5142dfa9bb4ce.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Emre ve Salih yetişmeyeceği için orta sahada sıkıntı yaşayan sarı-lacivertlilerde M.Topal için seferberlik ilan edildi. Plzen’de sakatlanan, ön çapraz bağlarında kanama ve yırtık olan milli futbolcunun durumu netlik kazanmazken Aykut Kocaman doktorlardan detaylı rapor istedi.
Maça kadar Topal’dan haber bekleyecek olan Kocaman, gelişme olmaması halinde Selçuk’a görev verecek.


Kaynak

[h=1]Webo: "Başka çare yok"[/h]
29 Mart 2013 Cuma * 08:42

Beşiktaş ile oynanan 24. hafta maçında sakatlanan ve takımını biri Avrupa toplam 3 maçta yalnız bırakan Pierre Webo'dan iddialı açıklamalar geldi.

pierre-webo-27032013.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İnönü'de oynanan Beşiktaş maçında sakatlanarak takımını 3 maçtır yalnız bırak Kamerunlu futbolcumuz Pierre Webo, formasını özlediğini dile getirdi.

Akhisar karşılaşmasıyla formasına kavuşacak olan Kamerunlu golcü, “Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. 3 hafta takımdan ayrı kalmak bana bir ömür geldi. Tribünde olmak daha zor. Akhisar maçında hocamın şans vermesi halinde elimden geleni yapacağım. Artık kritik haftalara girdik ve puan kaybına tahammülümüz yok” sözlerini sarfetti.


Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]Salih'in sakatlığı can sıkıyor![/h]
29 Mart 2013 Cuma * 09:09

Fenerbahçe’de Salih Uçan’ın, 20 Yaş Altı Milli Takımı’nın geçen hafta Portekiz’le oynadığı hazırlık maçında sakatlanmasının şoku yaşanıyor.

salih-ucan-01032013.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Emre ve Mehmet Topal’ın yokluğunda Akhisar’a karşı Salih’i 11’de sahaya sürmek isteyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, sakatlık haberini alınca yıkıldı.
Salih’in pazar günü sakatlandığı, ancak buna rağmen Fenerbahçe’ye çarşamba günü haber verildiği belirlendi.
Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, 20 Yaş Altı Milli Takımı Doktoru Piyer Arzuman’ı arayarak, “Bize neden haber vermedin?” diye sordu. Arzuman’ın ise “Evet haber verebilirdim ama böyle bir zorunluluğum yok. Ben, Salih’in haber vereceğini düşündüm. Tedavisine hemen başladık. Sizin yapacağınız tedaviyi uyguladım. Bundan sonra iletişim halinde olalım” cevabını verdiği öğrenildi. Bundan böyle Fenerbahçe Sağlık Kurlu’nun Milli Takıma giden futbolcular için detaylı rapor isteyeceği bildirildi.
Ligdeki Akhisar maçında forma giyemeyecek olan Salih’in bir hafta boyunca topa dokunmayacağı ifade edildi. En erken önümüzdeki çarşamba günü takımla çalışmalara katılması planlanan genç futbolcunun, Avrupa Ligi’nde Lazio ile yapılacak maça yetişmesinin de çok zor olduğu vurgulandı
Aykut Kocaman, kaptan Emre’nin iyileşse bile statü gereği görev yapamayacağı maça Mehmet Topal’ın yetişmesinin de şüpheli olması nedeniyle formül arayışına başladı. Kocaman orta sahadaki krizi çözmek için perşembeye kadar çare bulmaya çalışacak.<br>[video]http://cdnx.sporxtv.com/flv/2013/03/15/96507847e374a3fe4a4f5722f16471cb.mp4[/video]





Kaynak

 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[h=1]"Beşiktaş gelsin oynasın.."[/h]
29 Mart 2013 Cuma * 09:33

F.Bahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "Beşiktaş, 'Kadıköy’de oynamamız gerekiyor' diyorsa; onlara izin vermemiz gerek. Taraftar karşı çıkıyormuş, zaten taraftar diye diye sporu mahvettik" dedi.

fenerbahce-logo-27022013.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada sarı-lacivertli camiayı yakından konular hakkında görüşlerini dile getirirken, Beşiktaş'ın da Şükrü Saracoğlu'nda oynayabileceğini söyledi.
Beşiktaş'ın yeni stadının yapım sürecinde Kadıköy'de oynaması gerektiğini söyleyen Yüksel Günay, "Kulüpte karşı çıkanlar varmış. Ben bunu anlamam. Çimler bozulurmuş onu da bilmem. Eğer Beşiktaş 'Fenerbahçe'nin Stadı'nda oynamam gerekiyor' diyorsa kapılarımızı açmamız gerek. Taraftar karşı çıkıyormuş... Taraftar diye diye sporu mahvettik" diye konuştu.
İşte Yüksel Günay'ın röportajda söyledikleri...
'AZİZ YILDIRIM İÇİN AĞLADIM'
Azİz Bey ile aramız çok iyi. Bir küskünlüğüm olmadı. Aziz Yıldırım'ı çok severim. Onun için ağlamış bir insanım. O günkü mesele (Divan Kurulu'ndaki tartışma) kulüp menfaatleri içindi. Sonra defalarca görüştük. 3 Temmuz sürecinde Yıldırım'ı öne atıp F.Bahçe'yi ezdiler. F.Bahçe camiası buna izin vermez. Sahaya yansımış bir şey görmedim. Her maç öldük öldük dirildik. Bir şey bulmaya çalıştılar. F.Bahçe'ye karşı birilerinin bir meselesi var. Çözmeye çalışıyorum.
'3 BÜYÜKLER İÇİNDE EN HUZURLUSU BİZİZ'
Şu anda ligdeki 18 takımın en iyisi biziz. Hem mali hem de sportif açıdan. 3 kupa için çalışıyoruz. İç bünyelere baktığınız zaman daha huzurluyuz. Diğer kulüplerdeki huzursuzluk su üstüne çıkmıyor. Beşiktaşlılar çıkıp anlattı zaten. G. Saraydakiler de yakında ortaya çıkar. Bizde bir sıkıntı yok.
Stadımızın tapusu bize verilmeli
Saracoğlu'nun tapusu zaten bize aitti. 'Devlet stadı yenilesin' dedik. Bize 'Stadın tapusunu vermezseniz yenileyemeyiz' dediler. Hem tapuyu vermiş olduk hem de stat yapılmadı. Stat bize bedelsiz geri verilmeli... Bedelsiz veremezlerse eğer bir miktar belirlerler 10-15 yılda öderiz. Daha da acısı şu. Yıllık kira veriyoruz bu stada. Bu hükümetten umudumuz var.
Yıldırım için tüzüğü değiştirirdik ama...
Yıldırım ceza alırsa kanun gereği başkanlık yapamayacak. Tüzüğe göre olsa o tüzüğü değiştirir yine başkan yapardık. Fuhuş yaptılar diyorlar ama ortada kadın yok. Yargıya saygımız var. Beraat da etsek ceza da verseler bu kararları eleştirip takipçisi olacağız...
Türkiye'nin en şeffaf kulübü Fenerbahçe
Günay, Galatasaraylı mevkidaşı İrfan Aktar'ın sözlerine yanıt verirken, "Diğer kulüpler bizi örnek almalı" diye konuştu.
İrfan Aktar'ın konuşmasının ardından kendisini aradım... Hangi şeffaflıktan bahsediyorsun? dedim. Her ay toplanıyorsunuz ne konuşuyorsunuz? dedim. 3 ayda bir yapıyorum ve benden habersiz kuş uçmuyor dedim… Sneijder'i Fenerbahçe'nin almaya çalıştığını söyledi... Aziz Yıldırım bu tip şeylere kesinlikle bulaşmaz… Çünkü kendisinin ilgilendiği futbolcuya da başkasının el atmasını istemez… Şeffaflık Fenerbahçe'de var. En şeffaf biziz... Her ay toplanmakla şeffaflık olmaz... Yıllarca Galatasaray ve Beşiktaş divan kurullarını kapalı yaptı. Bizde hiç öyle bir şey olmadı.
Hakkımı 3 Temmuz sürecinde kullandım
Günay, Divan Kurulu'nda Başkan'la yaşadığı tartışmayı anlattı: "Tüzükte açılış konuşması yapma yetkim var... Bu hakkımı 3 Temmuz'da kullandım. Bir mevzuyu Divan'a getiriyorsan konuşulacak bir durum var demektir. Aziz Bey sinirlenince "İsterseniz sonraki toplantıda düşüncelerinizi sunarız" dedik.
Fenerbahçe ile geçen yarım asır
1960 yılında kulübe üye oldum. 1977'de yönetime davet edildim. O dönemin en önemli iş adamlarından bir tanesiydim. Kulüp 850 bin TL borçluydu. 8.5 yıl 2. Başkanlık, 2 yıl da genel sekreterlik yaptım. ve mali yükü sırtımda taşıdım. 12 yıldır da Divan Kurulu Başkanıyım.



Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bar_ust.gif


ayrac.gif
icon_textkucult.gif
icon_textbuyult.gif
ayrac.gif
icon_oner.gif
ayrac.gif
ayrac.gif
ayrac.gif


bar_alt.gif

[h=1]Geliyor mu?[/h]
29 Mart 2013 Cuma * 09:32

İsmi sık sık Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anılan gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı, Alman basınına yaptığı açıklamada bu iddialara açıklık getirdi.

serdar_tasci_65464-1364509572-1364542258.jpg


superfb_v2.png



haber_alt_image.gif


İsmi sık sık Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anılan Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın başarılı defans oyuncusu Serdar Taşçı, bu iddialara yaptığı bir açıklama ile cevap verdi.
Alman basınından Bild'e açıklamalarda bulunan Serdar Taşçı hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair spekülasyonları reddederek; "Kulübümle 2014'e kadar olan bir sözleşmem var. Sözleşmem olduğu sürece ayrılmayı düşünmüyorum. Bu yaz transfer sezonunda kulübümde kalacağım" açıklamasını yaptı.
Bild'e konuşan bir diğer isim olan Stuttgart teknik direktörü de bu haberlerin tamamen spekülasyon olduğunu ve 25 yaşındaki oyuncunun takımda kalacağını belirtti.
2006 yılından bu yana Stuttgart forması giyen 25 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncu, bu sezon takımıyla çıktığı 22 maçta 2 sarı kart 1 kırmızı kart gördü.


Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
günaydın 12 numaram..

günaydın baskan..


Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Lazio'da sıkıntılı günler yaşanıyor.
Bu sezon sakatlıklardan çok çeken İtalyan ekibinde bu kez de savunma oyuncusu kalmadı! Daha önce golcü futbolcusu Klose’den 7 hafta yoksun kalan Lazio’da, savunmanın göbeğinde oynayan ikili Andre Dias ile Giuseppe Biava sakatlandı. Bu oyuncuların en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Catania ile oynayacakları lig maçında diğer stoper Mickael Ciani’nin de cezalı olmasından dolayı Lazio, orta sahadaki iki ismi savunmaya çekecek. Lazio’nun hocası Petkoviç’in, Lorik Cana ile Stefan Radu’ya mecburen stoperde görev vereceği, Fenerbahçe karşılaşmasında da bu ikiliden birini bu bölgede oynatacağı öğrenildi.

FANATİK
 

WhiteHawk

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
Herkese merhaba.İnternet hatlarından mı yoksa SDN demi bir şey var sabahtan beri foruma giremedim.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
BGhBAmjCEAAahR3.jpg:large


- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34057&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[h=2]KABUL ETMİYORUZ![/h] + -

timthumb.php
Fenerbahçe Spor Kulübümüz Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Günay’ın 29.03.2013 tarihinde bir ulusal gazetede yayınlanan röportajı ile ilgili görüşlerimizi, Fenerbahçeliler Derneği olarak taraftar derneği sıfatımızla Fenerbahçe ve Spor Kamuoyuna sunma zorunluluğu hissettik.
Fenerbahçe Spor Kulübü 106, hatta 114 yıllık (Black Stockings) bir Ulu Çınar’dır. Bu Çınar’ı oluşturan kök “büyük tarihi“, gövde “Fenerbahçe Spor Kulübü” ise ona hayat veren, besleyen, büyüten memba “Fenerbahçe taraftarı“dır. Taraftar olmadan Fenerbahçe olmaz. Bir taraftar derneği olarak Yüksek Divan Kurulu Başkanımızın “Taraftar karşı çıkıyormuş, zaten taraftar diye diye sporu mahvettik” ifadelerini içeren açıklamalarını büyük talihsizlik olarak değerlendiriyor, biran evvel düzeltilmesini diliyoruz.
Ayrıca; Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı’nın 2013/2014 sezonunda maçlarını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynama talebi de bizim açımızdan kabul edilemezdir. Stadımızın zemininin bu yükü kaldıramayacağının açık olması yanında; bu talebin kabul edilmesi, ‘3 Temmuz Darbesi’ne açıkça destek vermiş bir taraftar grubuna el verilmesi algısını oluşturacak, ayrıca futbolun rekabet özelliğine, derbi ruhuna aykırı olacaktır. Fenerbahçe taraftarını kendi stadında ‘deplasman seyircisi’ konumuna düşürecek böyle bir talebin -gerçekse eğer- Yönetim Kurulumuz tarafından reddedileceğine inancımız tamdır.
Fenerbahçe ve spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.
FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ-FBD

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe Spor Kulübü 2013 yılı üye aidatlarının alınması işlemi sürüyor. Yıllık aidat olan 50(Elli) TL, Kulübümüzün, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki idari bina veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödenebilir. (Kulüp idari binasındaki veznemiz, 31 Mart Pazar günü saat 19.00'a kadar açık olacaktır.)

Banka yolu ile ödeme yapmak isteyen üyelerimiz ise, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün aşağıdaki hesaplarına aidatlarını yatırabilirler.

DENİZBANK
ŞUBE: İSTANBUL ANADOLU TİC MRKZ
HES NO: 1170-9514-351 TL
IBAN: TR08 0013 4000 0000 0951 4010 01


YAPI KREDİ BANKASI
ŞUBE: FENERYOLU ÖZEL BANKACILIK
HES NO 593-68406882 TL
IBAN: TR40 0006 7010 0000 0068 4068 82


VAKIFBANK
ŞUBE: ANADOLU KURUMSAL MERKZ. ŞB
HES NO: 424-158007265239801 TL
IBAN: İSTANBUL TR27 0001 5001 5800 7265 2398 01


GARANTİ BANKASI
ŞUBE: KADIKÖY
HES NO: 088-6294856 TL
IBAN: TR78 0006 2000 0880 0006 2948 56


NOT: Üyelerimiz ayrıca aidat borçları ile ilgili olarak 0216 542 19 39 – 0216 542 19 38 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
644263_457623960984416_1915268959_n.png


- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu planı, bugün CNBCE’de FinansCafe programına katılan Adnan Öztürk de doğruladı. Galatasaray adına güzel ve akılcı bir plan. Ama o kadar basit değil:
Maç günü yapılan bilet satışlarının tamamı AŞye ait. Ancak kombine olarak satılırsa % 90&#8242;ı derneğe gidiyor. Dolayısıyla kalan 5 maçı kombine diye satmak aslında yatırımcıdan gelir kaçırmak.
Galatasaray Spor Kulübü ile Galatasaray Sportif A.Ş. arasındaki gelir paylaşımı sözleşmesinin detaylarını kimse bilmiyor. Yani yatırımcının gelirini etkileyen ve KAPta yayınlanmış olması gereken sözleşmeyi bilen yok. Mesela yukarıdaki örnekte olduğu gibi yatırımcı (tamamen tahmini) 10 milyon TL kazanacakken birden geliri 1 milyon TLye düşüyor.
Dünyada sanırım halka açık şirketin yaptığı halktan gizli başka bir sözleşme yoktur. AŞnin hisselerini alan yatırımcı yukarıdaki sözleşmede;
- AŞnin taahhütleri ne, karşılığında hakları ne bilmiyor.
- Stadın kullanımı hangi şartlara bağlı bilmiyor (mesela kulüp Real Madrid maçından önce vazgeçtim stadı kullandırmıyorum diyebilir mi bilmiyoruz).
- Kombine nedir, ne zaman satılır, tanımı ne bilmiyoruz.
- Herşeyden önemlisi Futbol takımı AŞye ait iken ve gelirleri Futbol Takımı yaratırken gelirlerin % 90ını hangi mantıkla kulüp alıyor bilmiyoruz.

SPK durumu kabul ediyor, “uygulama bu, ama halka anlatılmamış” diyor. Zaten hissedarı bilgilendirmemek başlıbaşına yasaya aykırılık içeriyor. SPK suskun ve topu yargıya atıyor. Galatasaray yönetimi bilet-kombine satışlarında soru işaretleriyle dolu hamlelerine devam ediyor. Rahatça! Hiç biri sorgulanmıyor, incelenmiyor. Medya da “Galatasaray’a dev gelir” diye bunları meşrulaştırıyor. SPK göz yumuyor, yatırımcının parası buharlaşıyor.
Aslında bırakın kuralların daha titiz uygulandığı Avrupa’yı, Türkiye’de bile büyük bir skandaldır. Ya da şöyle söyleyelim: Herhangi bir AŞ bunu yapsa en ağır bedeli öder.

Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba hastaneye kaldırıldı. Geçmiş olsun Süleyman Seba acil şifalar diliyoruz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

541176_457652884314857_745580039_n.png
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Selamunaleyküm günaydınlar (aşağıdaki haber sevindirici ama uygulamada nasıl olur bilemem?)

f-bahce-nin-gelecekteki-5-yildizi-3151106.Jpeg

F.Bahçe'nin gelecekteki 5 yıldızı

Alt yapıyı yakından takip eden Aykut hoca Salih, Beykan ve Recep profiline Oğuz Mataracı ve Aziz Ceylan’ı da ekleyecek. Ortak özellikleri hücum olan gençlerle Barça modeline geçilecek


Ali Can
30 Mart 2013 | 02:30

YILLARDIR alt yapılara milyonlarca TL yatırım yapılmasına rağmen A Takım’a yükselse bile ilk 11’in değişilmez parçası olmayı başaramayan genç yetenekler sadece sarı-lacivertli takımın değil, Türk futbolunun kanayan yarası olmuştu. Bu sezon Salih Uçan ile başlayan ardından Recep Niyaz ve Beykan Şimşek’le devam eden genç oyuncu profiline F.Bahçe’de çok kısa bir süre sonra 2 yıldız adayı daha eklenecek.
ÇOK değil, en geç 3 sene sonra Oğuz Mataracı ve Aziz Ceylan’ın da takıma katkısıyla öyle bir jenerasyon biraraya gelecek ki, Aykut Kocaman ve kurmayları şimdiden heyacanlanmaya başladı bile. Gelin bu genç yetenekleri daha yakından tanıyalım..
AZİZ forvet mevkisinde o kadar özgüvenli ve sisteme bağlı oynuyor ki, Kocaman bile bu oyuncuyu hayranlıkla takip ediyor.. 1996 doğumlu olan ve 2008’de Tavşanlı’dan transfer dilen bu genç yetenek sarı-lacivertlilerin U15 Takımı, Nike Premier Cup’ta şampiyonluk yaşarken 7 golle kral olmuştu. Oğuz Mataracı ise Salih Uçan gibi saçları ve tekniğiyle görenleri hayrete düşürüyor.. Başarılı oyuncu orta sahada oyunu her iki yönüyle oynayabilme yeteneğine sahip.

KONTENJAN HESABI!
GELELİM uzun zamandır A Takım’la çalışan ağabeylerine.. Beykan, hem sağ hem sol açık hem de forvete yakın oynuyor. Recep ve Salih de hücuma dönük orta sahada şimdiden kendilerini gösterme şansını yakaladı bile. Bu gençler için en büyük tehlike gelişimlerini tamamlayamamaları.
YABANCI kontenjanın yıllar içinde kademeli olarak düşürüleceğini de göz önünde bulunduran ve gelecek planlamalarını bunun üzerine yapan Aykut Kocaman, alt yapının başında bulunan eski takım arkadaşı ve yakın dostu Şenol Çorlu ile sürekli irtabat halinde. Gençlerin geleceği için çok hassas çalışmalar yapılıyor. Eğer bu 5 isim de yakın gelecekte F.Bahçe’de ilk 11’de bir araya gelirse, hocanın hayâlini kurduğu Barcelona modeli bir takım olacak sarı-lacivertliler...


kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Selamunaleyküm günaydınlar (aşağıdaki haber sevindirici ama uygulamada nasıl olur bilemem?)

f-bahce-nin-gelecekteki-5-yildizi-3151106.Jpeg

F.Bahçe'nin gelecekteki 5 yıldızı

Alt yapıyı yakından takip eden Aykut hoca Salih, Beykan ve Recep profiline Oğuz Mataracı ve Aziz Ceylan’ı da ekleyecek. Ortak özellikleri hücum olan gençlerle Barça modeline geçilecek


Ali Can
30 Mart 2013 | 02:30

YILLARDIR alt yapılara milyonlarca TL yatırım yapılmasına rağmen A Takım’a yükselse bile ilk 11’in değişilmez parçası olmayı başaramayan genç yetenekler sadece sarı-lacivertli takımın değil, Türk futbolunun kanayan yarası olmuştu. Bu sezon Salih Uçan ile başlayan ardından Recep Niyaz ve Beykan Şimşek’le devam eden genç oyuncu profiline F.Bahçe’de çok kısa bir süre sonra 2 yıldız adayı daha eklenecek.
ÇOK değil, en geç 3 sene sonra Oğuz Mataracı ve Aziz Ceylan’ın da takıma katkısıyla öyle bir jenerasyon biraraya gelecek ki, Aykut Kocaman ve kurmayları şimdiden heyacanlanmaya başladı bile. Gelin bu genç yetenekleri daha yakından tanıyalım..
AZİZ forvet mevkisinde o kadar özgüvenli ve sisteme bağlı oynuyor ki, Kocaman bile bu oyuncuyu hayranlıkla takip ediyor.. 1996 doğumlu olan ve 2008’de Tavşanlı’dan transfer dilen bu genç yetenek sarı-lacivertlilerin U15 Takımı, Nike Premier Cup’ta şampiyonluk yaşarken 7 golle kral olmuştu. Oğuz Mataracı ise Salih Uçan gibi saçları ve tekniğiyle görenleri hayrete düşürüyor.. Başarılı oyuncu orta sahada oyunu her iki yönüyle oynayabilme yeteneğine sahip.

KONTENJAN HESABI!
GELELİM uzun zamandır A Takım’la çalışan ağabeylerine.. Beykan, hem sağ hem sol açık hem de forvete yakın oynuyor. Recep ve Salih de hücuma dönük orta sahada şimdiden kendilerini gösterme şansını yakaladı bile. Bu gençler için en büyük tehlike gelişimlerini tamamlayamamaları.
YABANCI kontenjanın yıllar içinde kademeli olarak düşürüleceğini de göz önünde bulunduran ve gelecek planlamalarını bunun üzerine yapan Aykut Kocaman, alt yapının başında bulunan eski takım arkadaşı ve yakın dostu Şenol Çorlu ile sürekli irtabat halinde. Gençlerin geleceği için çok hassas çalışmalar yapılıyor. Eğer bu 5 isim de yakın gelecekte F.Bahçe’de ilk 11’de bir araya gelirse, hocanın hayâlini kurduğu Barcelona modeli bir takım olacak sarı-lacivertliler...


kaynak

aleyküm selam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]Camia ayağa kalktı[/h]
29.03.2013 08:53


U20 Milli Takımı sağlık ekibinin müdahalede geciktiği Salih Uçan'ın 3 kritik sınavda oynayamayacak olması Sarı-Lacivertliler'i çileden çıkardı. Teknik direktör Aykut Kocaman bir hayli sinirlendi, olayın takibi için de harekete geçildi
Son dönemde futboluyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı, önündeki birçok tecrübeli isme rağmen teknik direktör Aykut Kocaman’dan formayı kaptı. Ancak Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan’ın önceki günkü sakatlık haberi camiayı üzüntüye boğdu, Sarı-Lacivertli teknik heyeti de harekete geçirdi. U20 Milli Takımı’nın Portekiz ile oynadığı maçta sakatlanan Salih’in sağ bacak alt adale ön tarafında yırtılma ve kanama olduğu tespit edilmişti. 19 yaşındaki futbolcunun ilk müdahalesinde ligdeki Akhisar ile Avrupa’daki Lazio maçlarında oynayamacağı belirtilmişti. Ancak dün yapılan açıklamada genç futbolcunun ligin 28. haftasındaki Orduspor karşılaşmasına da yetişemeyeceği ifade edildi.

Kocaman sıkıntı!

U20 Milli Takımı sağlık heyetinin müdahalede geciktiği için sakatlığı önlenemeyen Salih’in 3 kritik sınavda forma giyemeyecek olması Kocaman’ı çileden çıkardı. Ay-Yıldızlı ekibin sağlık ekibinden deyatlı bilgi isteyen Sarı-Lacivertliler’in, bu konuda federasyona başvurduğu öğrenildi. Ligde ve Avrupa’da oynatmayı planladığı Salih’in sakatlığının ardından Kocaman, orta alanda kime görev vereceğini düşünmeye başladı. Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu’nun da sakatlığının bulunması başarılı hocayı sıkıntıya soktu.

Yusuf Dursun/FANATİK
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[h=1]Can simidi Selçuk![/h]
30 Mart 2013 Cumartesi * 10:03

Fenerbahçe'de Emre, Mehmet Topal derken Salih Uçan’ın da sakatlar kervanına katılması planları alt üst ederken imdada Selçuk Şahin yetişti.

selcuk-sahin-53115_501.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Emre ve Mehmet Topal'ın sakatlığının ardından genç oyuncumuz Salih Uçan'ın da sakatlanması orta sahada adeta bir kaosa neden oldu. İmdada yetişen isim ise yine Selçuk Şahin..
Teknik sorumlu Aykut Kocaman yaşanan bu şanssızlıklardan dolayı iki maçta sisteminden taviz vermişti. Sow ve Webo’nun takıma geri dönmesiyle tekrar eski sisteme geçecek olan sarı-lacivertli takımın Akhisar karşısına orta sahada Selçuk, Meireles ve Cristian 3’lüsüyle çıkması bekleniyor. Kuyt, sağda, Sow solda, Webo da forvette galibiyet için mücadele edecek.




Kaynak
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] tam sizlik haber :D
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,325
Puanları
113
selamun aleykum canlar, gününüz güzel, işleriniz bereketli, bol kazançlı olsun.
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
can simidi = Selçuk mu? hayırlı uğurlu olsun el frenimiz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aleykümselam @seyyah abi Allah razı olsun
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi bak pazara adam gonderiyor salihinio :)

http://video.fanatik.com.tr/diger/salih-rakibinin-aklini-aldi/40631

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi hoş geldin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

selamun aleykum canlar, gününüz güzel, işleriniz bereketli, bol kazançlı olsun.

aleyküm selam. .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kabuuuuusssssssss :mrgreen:

:))) günün haberi
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[h=1]Yuvaya dönüyor![/h]
30 Mart 2013 Cumartesi * 10:36

NBA kariyeri bitmek üzere olan Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

hido.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Bu sezon eli kırıldığı için 2.5 ay, doping cezası aldığı için de 2 ay salonlardan uzak kalan ve dolayısıyla NBA kariyerine bitti gözüyle bakılan Hidayet’in gelecek yıl için Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Hido önümüzdeki yıl için Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşmeye başladı. Büyük olasılıkla bu sezon Orlando forması giyemeyecek olan Hido’yu başka NBA takımının alması da olası görünmüyor.


Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
İşte Lazio önlemleri!


30 Mart 2013 Cumartesi * 11:41

Taraftarını "Avrupa'dan ihraç tehlikesi var" diye uyaracak olan yönetimin asıl endişesi İtalyanlar. 2 bin 200 biletin tamamını alan ırkçı İtalyanlar, rahat durmazsa F.Bahçeliler de karşılık verebilir!..
laz.jpg


superfb_v2.png

haber_alt_image.gif

F.Bahçe'de Lazio alarmı... Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde taraftarının çıkardığı olaylar yüzünden iki kez seyircisiz oynama cezasının yanı sıra UEFA'dan "Bir daha tekrarlanırsa 1 yıl men ederim" uyarısı alan Sarı-Lacivertliler, sevk edildiği UEFA Disiplin Kurulu'ndan çıkacak kararı bekliyor. 4 Nisan'daki Lazio maçını Saracoğlu'nda seyircili oynayacak olan F.Bahçe'yi bu kez kendi taraftarları deği fanatik İtalyanlar endişelendiriyor.
2 BiN 200 BiLETiN TAMAMINI ALDILAR
İtalyan diktatör Mussolini'nin takımı olarak bilinen ve taraftarının çıkardığı ırkçı olaylar nedeniyle Avrupa'da kötü bir şöhrete sahip olan Lazio, F.Bahçe'den 2 bin 200 bilet talep etti. Bu biletlerin tamamı kısa sürede İtalyan taraftarlara satıldı. Yani Lazio taraftarı, 4 Nisan Perşembe günkü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Saracoğlu'ndaki yerlerini alacak.
iYi NiYET VE ÇABA YETERSiZ KALABiLiR
Seyircisiz oynanan Bate maçında bile ceza alan ve taraftarının sabıkası yüzünden UEFA'dan men edilme tehdidiyle karşı karşıya olan F.Bahçe'de yönetim, önlemini şimdiden aldı. 50 bin taraftara el ilanları dağıtılarak "Lütfen dikkatli olalım" çağrısında bulunulacak. Emniyetle işbirliği yapılıp olay çıkmaması için çaba harcanacak. Ancak, iyi niyet yetmeyebilir.
BU KEZ iHRAÇ TEHLiKESi BULUNUYOR
Bir de Lazio cephesi var. Avrupa'da son derece kötü bir üne sahip olan İtalyanların rahat durmayıp F.Bahçe taraftarını kışkırtması, Sarı-Lacivertlilerin de buna karşılık vermesi durumunda temsilcimiz ceza alabilecek. Sevk edildiği UEFA Disiplin Kurulu'ndan çıkacak kararı merakla bekleyen F.Bahçe, yeni bir vukuatta kendini 1 yıl süreyle Avrupa'nın dışında bulabilir.
ŞİMDİ GÖREV TARAFTARA DÜŞÜYOR
Fenerbahçe yönetimi, 4 Nisan Perşembe günkü kritik maç öncesi, resmi siteden gerekli uyarıları yapacak. UEFA'ya Lazio taraftarının sabıkası hatırlatılıp, ihbar yapılacak. Lazio taraftarının sabıkası nedeniyle rövanş maçının seyircisiz olduğu hatırlatılacak, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada tahriklere kapılmamaları ve kulübe zarar verecek en ufak bir olaydan kaçınmaları istenecek. Şimdi görev, F.Bahçe'ye ve taraftarına düşüyor.
Diktatör Mussolini!
Benito Mussolini, İtalyan devlet adamı ve diktatör. II. Dünya Savaşı sırasında ve öncesinde 31 Ekim 1922 ve 25 Temmuz 1943 tarihleri arası İtalya başbakanı, 23 Eylül 1943 ve 25 Nisan 1945 tarihleri arası İtalyan Sosyal Cumhuriyeti devlet başkanı. Unvanı ise Duce'dir. Lazio kulübünün önünde yer alan S.S'in anlamı "Societa Sportivo"dır. S.S Lazio, 9 Ocak 1900'da İtalyan Ordusu mensupları tarafından kurulmuş bir Roma kulubüdür. Simgesi kartal. II. Dünya Savaşı'ndan sonra S.S, Waffen-SS'i anımsattığı ve Mussolini'nin de desteklediği bilinen bir gerçek.
İşte alınacak önlemler
El ilanlarıyla yetinilmeyecek, yetkililer de uyarılacak.

1 - Resmi siteden taraftara sağduyu çağrısı yapılacak.
2 - Maç sırasında yaklaşık 50 bin el ilanı dağıtılacak.
3 - FB TV'den oyuncular da taraftara seslenecek.
4 - Lazİo maçı sırasında dev ekranda futbolcuların uyarıları da tekrarlanacak.
5 - Türk ve İtalyan polisinden gereken yardım istenecek.
6 - TFF ve İtalya Federasyonu'yla işbirliği yapılacak.
7 - Lazİo taraftarının sabıkası hatırlatılıp UEFA'ya bu konuda ihbar yapılacak.

Kaynak

[h=1]Sow'dan itiraf![/h]
30 Mart 2013 Cumartesi * 11:16

İngiltere’nin Liverpool ve Tottenham kulüplerinin takibinde olduğu iddia edilen Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, hakkında çıkan transfer haberlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

bursa_fb_sow_uzgun001-1.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Fenerbahçe'mizin gol yükünün büyük bir bölümü çeken başarılı golcümüz Moussa Sow fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ada’ya yeşil ışık yakan golcü oyuncu Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, “Herkes benim birgün Premier Lig’de oynamak istediğimi biliyor. Eğer resmi teklif gelir ve kulübüm de bunu kabul ederse, seve seve İngiltere’de oynarım”

Kaynak

[h=1]Para basacağız![/h]
30 Mart 2013 Cumartesi * 11:13

Fenerbahçe yönetimi, Saraçoğlu’nun kale arkalarına loca yaptırıp kulübe büyük bir gelir kapısı yaratmayı planlıyor.

sukru_saracoglu89464894.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

F.Bahçe Yönetimi, kulübe ekstra gelir kaynağı yaratmak adına her gün yeni bir proje üretiyor. Ve bunun son örneği Saracoğlu’nda uygulananarak kulübe para akması sağlanacak fakat taraftarlar bu durumu sevmeyecek gibi!

Şöyle anlatalım. G.Saray, yeni stadı Türk Arena’dan en çok parayı locadan kazanıyor. 197 locayla Real Madrid’in ardından en çok loca sayısına sahip olan sarı-kırmızılıların bu kaynaktan sağladı büyük gelir, F.Bahçe’yi de harekete geçirdi ve yönetim, haziranda stadı inşaata sokacak.

Şu anda 60 tane locası olan Şükrü Saracoğlu’nun yanındaki Kenan Evren’in arsasını değerlendirerek kale arkalarına doğru stadı genişletecek. Ve buraya yaklaşık 60’a yakın loca yapacak sarı-lacivertliler. Kale arkalarındaki locaların da yine fiyatları 125 bin ila 375 bin dolar arasında değişecek.

KAPASİTESİ DÜŞECEK

Fenerium ve Maraton’daki locaların da fiyatını arttıracak olan Kanarya, buradan ekstradan 15 milyon dolar gelir sağlayacak. Bu yeni yapılanmanın tek handikapı ise 50.530 kapasiteli olan Şükrü Saracoğlu’nda bu rakam 45 binlere düşecek. Yani taraftar kulüp para kazandığı için sevinecek, kendisi daha fazla ödediği için de sinirlenecek!


Kaynak

[h=1]Eski G.saray'lı çubuklu giymeye hazırlanıyor![/h]
30 Mart 2013 Cumartesi * 11:05

Bayern Münih, 30'una merdiven dayayan bazı yıldızlarıyla yolları ayıracak. Yolculardan biri de Ribery olacak.

franckriberyfrancevuruguayinternationalewc_oozviqux.jpg


superfb_v2.png


haber_alt_image.gif

Transfer kulislerinin iyice hareketlendiği Avrupa'da dün flaş bir iddia ortaya atıldı.
Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Drogba ve Sneijder'i alan Galatasaray'ın Robben'le de adının anılması üzerine ezeli rakibinin gölgesinde kalmak istemeyen Fenerbahçe sürpriz bir atak yapacak.
Sarı-lacivertli ekibin, Bayern Münih'in süper yıldızı Franck Ribery'ye teklif götüreceği iddia edildi. Bu sezon Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçın sadece 1'inde 90 dakika forma giyen Fransız oyuncu için Fenerbahçe'nin menajerler aracılığıyla nabız yokladığı belirtildi.
G.SARAY'DA PARLAMIŞTI

Bayern Münih'in yanıtının ise "Uygun rakamlara ulaşıldığı taktirde transfer gerçekleşir" şeklinde olduğu kaydedildi. Bayern Münih'e yakın kaynaklar, gelecek sezon takımın başına geçecek olan Guardiola'nın kadroda köklü değişiklikler yapacağını ileri sürdü. İspanyol hocanın, Rooney, Neymar ve Suarez'in üzerinde durduğu; Robben ve Ribery gibi 30'una merdiven dayayan oyuncularla yollarını ayırmak istediği iddia edildi.
2005'te Metz'ten G.Saray'a gelen ve kısa süre sonra olaylı şekilde ayrılıp Marsilya'nın yolunu tutan Ribery, 2007'de B. Münih'e transfer olmuştu.



Kaynak





 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Merhaba Dostlar. [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] Harbiden Salinho Adamı Pazara göndermiş.:laugh:
Ribery bence iş yapar FENERBAHÇEMİZDE.:)
 

WhiteHawk

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
Selamın aleyküm.Herkese ayrı ayrı merhaba.Hepinizin günü sağlık ve sıhhat içinde olsun.:):clover:
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
SON DAKİKA: Tahkim Kurulundan beklenen karar..! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 21 gün hak mahrumiyeti cezasını onandı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BGmSgodCAAECA6V.jpg:large


Azizden tahkime cevap :D
 

friendly

Rektör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
SON DAKİKA: Tahkim Kurulundan beklenen karar..! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 21 gün hak mahrumiyeti cezasını onandı.

Cezası neredeyse biterken onadı. :) Bizim tahkim kurulumuz çok hızlı gerçekten.
 

MasterFather

Profesör
Katılım
10 Aralık 2006
Mesajlar
4,294
Reaksiyon puanı
59
Puanları
48
:D bu ülkedeki adalet ve hukuk sistemine hayranım ya.adam 21 gün ceza alıyor.zaten 20'sini çekmiş.cezası yeni onanıyor.

muz cumhuriyetlerinde bile olmaz.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Üst