zeroaxa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
bu maglubiyete hic uzulmedim.. cunku her maglubiyet Aykut'un gitmesi demek...
bu arada verilecek bir karar var... sunu sormak istiyorum: bu karar ne zamana kadar uygulanacak?
bende böyle düşünüyorum ama kötü gidişin devam etmesi lazım birde aykut hoca gitse arkasından gelecek olanada korkuyorum biz hoca seçiminde kötüyüz bi zico vardı ahhh zico, bide lucesku adamın bi yalvarmadığı kaldı almadılar adamı
neyse sonu hayırlı olsun geçmiş olsun
konumuzlada alakalı şahsi fikrim(çoğunluğa uymakla beraber) sadece bu konuya yazmak
konu takibi kolay olur, farklı konular aynı başlık altında karşılaştıralabilir, 3-5 mesajlı farklı farklı konular yerine bir sayfada her zenginlik ve normal konulardan farklı sohbet ortamı olur
ilk aklıma gelen faydaları tabi amacımız bundan farklı olsada gergin olmadan forum tadı çıkar diye düşünüyorum
bir kaç gündür şahit olduğumuz bir çok kardeşimizin stres seviyeleri tepe noktasına ulaştıki bu forumdan uzaklaşmayı göze alacak noktada arkadaşlarımız var.Çok değerli kardeşlerimiz geçtiğimiz yıllarda nu sebeplerden aramızdan ayrıldı bu geride kalanların daha sıkıntılı zamanlar geçirmesine neden oldu
tek yazma nedenim bu tür konularda çırpınan arkadaşlara destek olmak, sanki heryerden yumruklar geliyo ve onlar orada pes etmeden cevap verirken ben sadece seyrediyorum işte bu rahatsızlık uzak durduğum spor tartışma olaylarına yeniden girmeme sebep
bütün konular burada açılırsa eğer kendi özeleştirimizide kendi içimizde yapma şansı olcaktır
acizane benin fikrim bunlar arkadaşlar, saygılarımla