SDN Fenerbahçe Kulübü

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu maglubiyete hic uzulmedim.. cunku her maglubiyet Aykut'un gitmesi demek...

bu arada verilecek bir karar var... sunu sormak istiyorum: bu karar ne zamana kadar uygulanacak?

bende böyle düşünüyorum ama kötü gidişin devam etmesi lazım birde aykut hoca gitse arkasından gelecek olanada korkuyorum biz hoca seçiminde kötüyüz bi zico vardı ahhh zico, bide lucesku adamın bi yalvarmadığı kaldı almadılar adamı

neyse sonu hayırlı olsun geçmiş olsun

konumuzlada alakalı şahsi fikrim(çoğunluğa uymakla beraber) sadece bu konuya yazmak

konu takibi kolay olur, farklı konular aynı başlık altında karşılaştıralabilir, 3-5 mesajlı farklı farklı konular yerine bir sayfada her zenginlik ve normal konulardan farklı sohbet ortamı olur

ilk aklıma gelen faydaları tabi amacımız bundan farklı olsada gergin olmadan forum tadı çıkar diye düşünüyorum

bir kaç gündür şahit olduğumuz bir çok kardeşimizin stres seviyeleri tepe noktasına ulaştıki bu forumdan uzaklaşmayı göze alacak noktada arkadaşlarımız var.Çok değerli kardeşlerimiz geçtiğimiz yıllarda nu sebeplerden aramızdan ayrıldı bu geride kalanların daha sıkıntılı zamanlar geçirmesine neden oldu

tek yazma nedenim bu tür konularda çırpınan arkadaşlara destek olmak, sanki heryerden yumruklar geliyo ve onlar orada pes etmeden cevap verirken ben sadece seyrediyorum işte bu rahatsızlık uzak durduğum spor tartışma olaylarına yeniden girmeme sebep

bütün konular burada açılırsa eğer kendi özeleştirimizide kendi içimizde yapma şansı olcaktır

acizane benin fikrim bunlar arkadaşlar, saygılarımla

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Küçük bir istatistik

Aragones Zamanında (2008-2009):

17. hafta itibari ile 33 puan almışız. 31 gol atmışız 18 gol yemişiz.

Aykut Kocaman Zamanı (2012-2013):

17. hafta itibari ile 27 puan almışız. 25 gol atmışız 19 gol yemişiz.

ve biz o zaman aragonesi performası kötü diye göndermiştik

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
krasiç i deneyecem diye kuyt u diğer kanada çek krasiç dökülsün kolunu kıpırdatma. aykut kocaman zihniyeti basittir.
bir aykut kocaman olmak için gereken formül:
yeniliyorsanız forvet alın.yeniyor iseniz defans.
önemli not:çıkardığınız oyuncu maçın yıldızı da olsa fark etmez bu sistemi uygulaman lazım.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
281396_408999149180231_2045831290_n.jpg

maç başında gördüğümde tamam ya dedim Fenerbahçe Ruhu bu 90dk sonunda gördüm ki sadece göstermelikmiş

--Rıdvan Dilmen: ''Fenerbahçe futbol takımı bu ligde 24 puan kaybediyorsa,teknik direktörü başarısızdır..Bunu söylemek zorundayız''

birkaç yerde aykutun istifa ettiğini okudum

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
krasiç i deneyecem diye kuyt u diğer kanada çek krasiç dökülsün kolunu kıpırdatma. aykut kocaman zihniyeti basittir.
bir aykut kocaman olmak için gereken formül:
yeniliyorsanız forvet alın.yeniyor iseniz defans.
önemli not:çıkardığınız oyuncu maçın yıldızı da olsa fark etmez bu sistemi uygulaman lazım.

ne güzel özetlemişsin ama ağzına sağlık dostum

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, görevinden istifa etti!

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
nerden biliyor bilmiyorum ama maratonda erman toroğlu. istifayı bu sefer kabul edecek başkan diyor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Sen bizim KOCAMAN gururumuzsun. Yolun açık olsun. Bence de istifa etmeliydi.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aziz gitsin iyi bir hocayı getirsin hiç birşey olmadı zicoyu tutsun gelinden getirsin koysun şu takımın başına

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kişiler gelip geçicidir FENERBAHÇE spor kulübü kıyamet gününe kadar YAŞAyacaktır.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şahsen beklemiyordum. Nedense birilerinin çok sevindiğini görüyorum.
Yazık oldu.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zamanında bıraksaydında bizi kanser etmeseydın ya aykut hoca yine seni seviyoruz şimdi bir kaç ruhsuzunda gitmesi gerek gibi

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut Kocaman: "Bu şerefli görevi burada bırakıyorum."

KOCAMAN Gururumuz'a verdiği onurlu mücadele için sonsuz teşekkürler. Kalbimizdeki yerin her zaman ayrı...

aykut-kocaman-fb.jpg

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar son zamanlarda biraz sıkıntı yaşasakta Aziz Yıldırım iyidir.Amatör branşları nerden nereye getirdi adam Fenerbahçede hakkı çoktur ne tesisler ne oyuncular ne başarılar getirdi bize yapmayın etmeyin aykut gitti gerisi gelir futbol şubesi için ama kafanızı birde öbür yana çevirin basketbola voleybola atletizmlere bakın

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Artık bu sene bizim için bitti. Yeni gelecek teknik direktör artık önümüzdeki senenin yatırımı olmalı

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu konuda takılıyoruz renkdaşlar. Siz üzülürken sevinenlerle tartışmaya girmeyin. Hayırlı akşamlar herkese. Bana müsade.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70290]Genero[/MENTION]; her zaman kisinin gitmesi gereken zaman vardir.. artik zamani gelmistir, orada suresi dolmustur.. bu yuzden gitmelidir.. EGOlarini tatmim etmeye gerek yok..