SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm güzel insanlar

A-rRkfuCYAA-CrA.jpg:large

helal olsun .. doğum günün kutlu olsun kaptan çubuklu sana emanet

Beşiktaş taraftari gs liler icin neler soylüyor :) gorseniz..

bknz ..

çArşı ‏@cArsi_1982 Armasında Türk bayrağı olan tek takım 8 yedi diye seviniyorsan okulunun önündeki fransız bayrağının hakkını veriyorsun.! Galatasaray 1461

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerlilerin "Kaka" şakası hüzün yaşattı Fenerbahçe taraftar grubunun Kaka ile ilgili şakası Galatasaraylıları kızdırdı.
Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara, Galatasaraylılar'a bir şaka yaparak, Galatasraay'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı futbolcu Kaka'nın resmi sitesindeki fotoğrafının altına sarı-kırmızılı takımın logosunu koydu, bu fotoğraf sosyal medyada olay oldu.

Bazı internet siteleri de bunu gerçek sanarak haber yaptı. Kaka'nın alındığını sanan Sarı Kırmızılı taraftarlar büyük heyecan yaşarken fotoğrafı bu hale Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara'nın getirdiği ortaya çıktı.

Şakayla Galatasaraylılar şok yaşadı.

Kaynak

[h=1]Meireles'e Ronaldo'dan destek[/h]

“Milli Takım’da kaptanım, Raul Meireles’i çok iyi tanıyorum. Suçlandığı şeyi yapacak bir insan değil. Bütün desteğim ve kalbim onunla”

Bir destek de Ronaldo’dan

Meireles’e verilen destekler bitmiyor. Cristiano Ronaldo da Facebook’taki resmi sayfasından vatandaşı için İngilizce bir mesaj yayınladı. Ronaldo Meireles’e verilen ceza için “Milli Takım’da kaptanım, Raul Meireles’i çok iyi tanıyorum. Suçlandığı şeyi yapacak bir insan değil. Bütün desteğim ve kalbim onunla” dedi. Pepe Reina ile Paulo Bento da kararın düzeltilmesi gerektiğini belirttiler.

Kaynak

[h=1]İşte F.Bahçe'nin ara transfer bombası![/h]
F.Bahçe’de transfer harekatı hız kazandı. Sarı lacivertlilerin ara transfer hedefinde iki isim var. Bunlardan birincisi; Aykut Kocaman’ın çok istediği Fransız milli futbolcu Mathieu Valbuena. Marsilya’nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Avrupa Ligi’nde F.Bahçe’ye karşı oynamış ve bir de gol atmıştı. Diğer isim ise, Nobre. Sarı lacivertlilerin eski golcüsü de F.Bahçe’ye dönmeye sıcak bakıyor. Tek sorun, Mersin İY’nin ikna edilmesi.

HÜRRİYET

Kaynak

[h=1]Fener'in şahidi G.Saraylı Melo[/h]

Sarı kırmızılıların Brezilyalı futbolcusunun, aynı dili konuştuğu Meireles’in tükürmediğini gördüğü ve kendisine “Türkiye’de hakemler işte böyle. Yapacak bir şey yok, takma kafana dediği” iddia edildi.

F.BAHÇELİ Raul Meireles’in çok tartışılan 12 maç cezası konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. G.Saray derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından rekor cezayla karşı karşıya kalan sarı lacivertli yıldızı, bir sarı kırmızılı futbolcu savunabilir! Meireles, hakem Halis Özkahya’ya gösterdiği tepki sonrasında sahadan çıkarken, aynı dili konuştuğu G.Saraylı Felipe Melo’nun kendisine, “Türkiye’de hakemler işte böyle. Yapacak bir şey yok, takma kafana dediği” öğrenildi. Tahkim Kurulu’na başvuran sarı lacivertli kulüp işte bu sürpriz desteği yapacağı savunmada kullanmak istiyor.

SAVUNMAYA BAŞKAN DA KATILABİLİR

DURUŞMALI olarak yapılması istenen Tahkim toplantısında, “tükürük olayının” en yakın tanığı Melo’nun da sarı lacivertliler tarafından şahit gösterilebileceği kulislerde konuşuluyor. Ancak G.Saraylı futbolcunun bugün takımıyla Trabzon’a hareket edecek oluşu bu sürprizi zorlaştırıyor. F.Bahçe duruşmalı toplantıya ayrıca, Yobo ve Sow’un da katılmasına karar verdi. Portekizli’nin iki takım arkadaşı, tartışmalı pozisyonun en yakınındaki isimlerdi. Bu iki futbolcu da bugün Karabük maçına rağmen, takım kampından ayrılarak bizzat tanıklık etmek istiyorlar. Hatta Başkan Aziz Yıldırım’ın da gelip savunmaya katılabileceği belirtiliyor.

EŞCİNSELLER CESURDUR, HAKARET ETMEM

MEIRELES ise, Portekiz Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Tükürme olayının gerçekleştiği bir fotoğraf var mı? Yok, çünkü öyle bir hareket olmadı. Hakeme gay işareti yaptığım söyleniyor. Ben atmosferden korktuğunu işaret ettim. Oysa eşcinsel olurken cesur olmanız gerekir. Eşcinsel olan birine öyle bir şey yapmam. Hakemin benim imajımı lekelemek istediğini hissediyorum. O yalanları neden raporuna yazdı anlamıyorum. Bu yalanlara tahammül etmeyeceğim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum ve bunun için de mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Meireles’e sezonu kapattırsaydınız!

Volkan Demirel, Meireles’e verilen 12 maçlık cezayı eleştirerek “Tüm takım olarak onun yanındayız” dedi.

SARI lacivertli takımın kaptanı Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin aleyhine sürekli çalışmalar yapıldığını belirterek “Tüm takım olarak Meireles’in yanındayız ve onu asla yalnız bırakmayacağız” dedi.
Başarılı file bekçisi, “Ortada görüntüler var. Tüm bunlara rağmen Raul’e 12 maç ceza veriliyor. Bari tüm sezon için ceza verseydiniz, sezonu kapatsaydı. Aynı şey geçtiğimiz günlerde Caner’e de yapıldı” ifadelerini kullandı.

Ahmet ERCANLAR/HÜRRİYET

Kaynak

Raul Meireles'in Tahkim Kurulu'ndaki duruşması bugün 10.30'da.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Meireles’e verilen 11 maçlık cezanın büyük bir bölümünün Tahkim Kurulu’nda tamamen kaldırılacağı ya da önemli ölçüde indirileceği öğrenildi. Ortaya yeni çıkan görüntüler paralelinde olayı değerlendirecek olan Tahkim Kurulu’nun, özellikle 8 maçlık tükürme cezasını tamamen kaldıracağı bildirildi.

F.Bahçeli yöneticiler ve Meireles’in de katılacağı, bugün sabah 10.30’da yapılacak toplantıda konuyu karara bağlayacak olan Tahkim Kurulu, dün yayıncı kuruluştan son görüntülerin izlenmesini kararlaştırdı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun sadece hakem raporu ve ilk görüntülerle yetinerek bu 11 maçlık cezayı verdiği ifade edildi. Böylesine önemli bir karar öncesi yayıncı kuruluştan detaylı görüntülerin istenmemesi de skandal olarak
yorumlandı.

‘GÖRÜNTÜLER ÇOK NET’
Yeni görüntüler paralelinde Tahkim Kurulu’na başvuran Fenerbahçe, 8 maçlık tükürme cezasının tamamen kaldırılmasını istedi. Fenerbahçe’nin, “Eldeki görüntüler çok net. Kesinlikle tükürme yok. Hakem Halis Özkahya’nın yazdığı raporun hiçbir geçerliliği kalmadı. Meireles’in yaptığı el-kol hareketleri de yanlış değerlendirilmiş. Cezanın tamamen kaldırılmasını istiyoruz” şeklinde başvuruda bulunduğu öğrenildi.

HAKEMLİK HAYATI TEHLİKEDE
Tükürük cezasının tamamen kalkması halinde Halis Özkahya’nın hakemlik hayatının tehlikeye gireceği iddia edildi. Yine aynı durumda hakem raporlarının ciddiyeti ve geçerliliği konusunda yeni bir dönemin başlayacağı kaydedildi.

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
halise büyük ceza gelmesi lazım sonuçta raporda tükürdü yazdı...
son olarak 8 maçın sileneceği konuşuluyor hadi hayırlısı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Özkahya'dan şok sözler...[/h]
22 Aralık 2012 Cumartesi * 10:28

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile oynadığımız müsabakada hakemlik yapan Halis Özkahya'nın arkadaşına söylediği iddia edilen söz ortalığı karıştırdı.

[/TD]
[TD="width: 330"]
vedo3163_resize.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmayı yöneten ve yakın çevresinde Galatasaraylılığı ile bilinen Halis Özkahya'nın bir öğretmen arkadaşına söylediği iddia edilen "Öyle bir rapor döşendim ki, kurtulmaları mümkün değil" sözü, ortalığı karıştırdı.
Halis Özkahya, Kocaeli'de öğretmenlik yapan bir arkadaşına, derbiden sonra yazdığı raporla ilgili "Öyle bir rapor döşendim ki, kurtulmaları mümkün değil" ifadelerini kullandığı, söz konusu öğretmenin Aziz Yıldırım'a ulaşarak, Özkahya'nın bu sözleri aktardığı iddia edildi. Söz konusu öğretmen, Özkahya'nın kendisine söylediği bu sözleri aktarırken, ortamda bunun başka bir şahidi olduğunu da ileri sürdü. Aziz Başkan, bunun üzerine diğer şahidi arayıp, söz konusu öğretmenin sözlerini teyit ettirdi. Başkanımızın geçtiğimiz günlerde kulübümüz resmi televizyon kanalında çıktığı programın sebeplerinden biri olarak da bu rapor gösteriliyor.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve diğer rakiplere karşı verilen 'lehte' kararlardan duyduğu rahatsızlığı, "Rapor döşenmek" olayını da TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğü toplantıda iletti

Kaynak

SPOR TARİHİNDE BUGÜN// 22 Aralık 1999, Galatasaray'ın son Kadıköy Galibiyeti..
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] fenerbahceli ler olarak bir karar alacağiz önceki sayfalar da biraz da olsa anlattık. fikrini almak isterim.. kardeşim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Çıldırtan olaylar zinciri[/h]
22 Aralık 2012 Cumartesi * 10:49

Raul Meireles'in tükürmediği sabitken, tükürdüğü gerekçesiyle aldığı ceza bardağı taşıran son damla oldu. İşte bir bir çıldırtan olaylar zinciri...

[/TD]
vedo9734_resize-large.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Galatasaray deplasmanında oynadığımız maç sonrası önce basına sızan hakem Halis Özkahya'nın raporu, sonra PFDK tarafından verilen cezalar bardağı taşıran son damla oldu. Başkanımız Aziz Yıldırım da Meireles olayının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le olağanüstü bir toplantı yaptı.
İşte Yıldırım Demirören'le olağanüstü toplantı yapılmasına neden olan olaylar zinciri;
1- Galatasaray’ın Süper Kupa Finali sonrası PFDK’ya sevkedilmemesi
Erzurum’da oynanan Süper Kupa Finali sırasında Galatasaray taraftarlarının bulunduğu tribünden hakemin kafasına yabancı madde atıldı. Bu konu, raporlarda yer almasına karşın Galatasaray, Hukuk Kurulu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilmedi. Bu da, Fenerbahçe cephesinde tepki yarattı.
2-“Onu çekme, bunu çek” diyen Fatih Terim’in PFDK’ya sevkine gerek görülmemesi

Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısının sonlarında, medya mensubu olmayan bir kişinin kendisine soru sormasına sinirlenip, toplantıyı terkederken kameramanlara, “Onu çekme, bunu çek” diyen Fatih Terim’in PFDK’ya sevkedilmemesi. Geçen seneden ertelenmiş 4 maçlık cezası bulunan Terim, PFDK’ya verilseydi ve ceza alsaydı, o cezasını da çekecek ve derbide takımının başında olamayacaktı.
3- Veysel’in, “Lan’ı ben dedim” sözlerine karşın Caner’e 2 maç ceza verilmesi
Fenerbahçe’nin 2 puan kaybettiği Eskişehirspor maçının ilk yarısında hakeme “Lan” dediği gerekçesiyle PFDK’ya sevkedilen Caner Erkin’in, “Böyle bir şey demedim” sözlerini, Eskişehirsporlu Veysel’in, “Lan kelimesini ben sarfettim. Caner ağzını açmadı” diyerek desteklemesine karşın, 2 maç cezaya çarptırılması. Tahkim’in bu kararı onaması.
4- Kayseri ve Bursa’nın cezalarının Fenerbahçe maçı öncesi kaldırılması
Fenerbahçe’ye verilen seyircisiz oynama cezaları onanırken, Kayserispor ve Bursaspor’a verilen seyircisiz oynama cezalarının, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmalar öncesinde Tahkim Kurulu tarafından kaldırılması. Böylece iki takımın da seyirci desteği altında oynaması.
5- Tükürmediği ortaya çıkan Meireles’e bu eylemden dolayı 8 maç ceza verilmesi
Galatasaray derbisinde oyundan attığı Meireles için raporuna, “Bana tükürdü” diye yazan hakem Halis Özkahya’nın raporuna dayanılarak, Portekizli oyuncuya bu eylemden dolayı 8 maç ceza verilmesi. Yayıncı kuruluşun görüntülerinde tükürme olayının olmadığı görülmesine karşın, bu cezanın onanması.

Kaynak

hayırlı günler herkese

eyvallah kardesim sanada

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir haber sayfasında yorumcunun yazdığı yazı "hakeme tükürmediği maç görüntülerinden açıkça görülüyor. hayır tükürdü diyelim hakem o tükürükle maçın sonuna kadar nasıl durdu, adam silmezmi? hakemin yüzünü silmek gibi bir hareketide yok. daha önceki maçlardada feneri tırpanlayan bu adam düdüğünü assın artık. rezalat ve skandaldır bu." harbiden adam da haklı adamda yüz yok ki :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Böyle saçma Cezalar veren bir ülkeye futbolcu transferi yapmama kararı alınabilir. - Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı.

SON DAKİKA : Raul Meireles, Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz TFF binasında

[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Raporu kim değiştirdi?[/h]
22 Aralık 2012 Cumartesi * 10:58

Spor Toto Süper Lig2in 16. haftasında Galatasaray'a karşı oynadığımız maç sonrası hakem Halis Özkahya'nın ilk yazdığı rapor değişti. Peki neden?

[/TD]
fft104mm2032997.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Başkanımız Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı, yöneticiler Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu dün federasyona çıkarma yaptı. Başkan Yıldırım Dömirören ile yaklaşık 2 saat görüşen sarı-lacivertliler toplantı sonrası açıklama yapmazken, yönetimin Meireles’in cezası için itirazda bulunup, hakemlerle ilgili şikayetlerini dile getirdiği öğrenildi.
Zirvede Fenerbahçe kafilesinin ayrıca hakem raporunun değiştiğini de yineleyerek “PFDK eldeki görüntülere göre değil hakem raporuna göre bu haksız kararı verdi. Oysa biz biliyoruz ki maçtan hemen sonra hakemin yazdığı raporla daha sonra federasyona gönderilen rapor arasında büyük farklılıklar var. Bu raporu kimin değiştirdiğini biz merak ediyoruz.
‘ART NİYET ARIYORUZ’
GÖRÜNTÜLER ortada, futbolcumuz kesinlikle tükürmüyor. Yayın teknolojisi çok gelişti. Bu çekimler HD kameralarla yapılıyor. Siz de biliyorsunuz ki omuza toz bile gelse o görüntülerde yer alır. Daha önce rakip oyuncu küfür ettiğini itiraf etmesine rağmen PFDK, hakeminin sözlerini doğru kabul edip Caner’e ceza verdi. Şimdi de görüntüler atlanıp Meireles’e benzer bir uygulama yapıldı. Peki hakemlerin doğru söylediğine inanıyoruz da neden oyuncuların sözlerine inanmıyoruz. 2 olayın üst üste gelmesinde art niyet arıyoruz. Özellikle son hakem raporunu nasıl ve kimlerce değiştirildiğini bilmek istiyoruz” sözleriyle rahatsızlıklarını dile getirdikleri öğrenildi.
MHK'YA TEPKİ
F.BAHÇE kafilesi dünkü ziyarette Raul Meireles’in 12 maç ceza almasına neden olan Halis Özkahya’ya dün oynanan Beşiktaş-Kayseri maçının verilmesine de tepki gösterdi.
SARI-lacivertliler dün TFF’de yaptıkları zirvede “Olay bu kadar sıcakken, Özkahya’nın ismi tartışılırken, Merkez Hakem Kurulu’nun hakeme maç vermesinde kasıt görüyoruz” diyerek rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Kaynak

yurtdışında forumlarda meireless'in durumu "Midnight Express" filmine benzetiliyor, TFF ülkeye ve ülke futboluna büyük zarar verdi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fanatik Fenerbahçeli olarak beni de klübe ekleyin :)

hos geldın kardesim..
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

BİLGİLENDİRME// Tahkim Kurulu'na savunmasını veren Raul Meireles, Federasyon binasından ayrıldı.

A-tY3a_CEAAuSMh.jpg:large

Fenerbahçeliler'in Meireles'e destek etiketi Dünya TT listesinde: #ComVocêRaulMeireles Seninleyiz Raul Meireles

A-tZ4coCIAAEpbS.jpg:large

A-tZBwZCQAEl3FX.jpg:large

Üni GFB 06, Fenerbahçe-karabükspor maçı için yollarda

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Bu saatten sonra bir Fenerbahçe maçını yönetebilir mi ? Asıl merakım bu.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tahkim Kurulu'nun 22 Aralık 2012 günü (85) sayılı olağanüstü toplantısında gündemindeki maddeyi inceleyerek aşağıdaki kararı almıştır.
1. E.2012/263Fenerbahçe A.Ş'nin, futbolcusu Raul Jose Trindade Meireles ile ilgili PFDK'nın 20.12.2012 tarihli ve E. 2012-2013/534, K.2012-2013/637 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2012/263 sayılı dosyasında yapılan duruşmaya futbolcu Raul Jose Trindade Meireles ve tercümanı ile vekilleri katıldı. İtiraz eden tarafın sunduğu görüntüler izlenerek sözlü savunmaları dinlendi, tutanak altına alındı. Yapılan müzakere neticesinde;(1) Uygulamanın durdurulmasına dair talebin, Tahkim Kurulu Talimatı'nın 20.maddesinde öngörülen şartlar gerçekleşmediğinden bu aşamada reddine;(2) 16.12.2012 tarihli Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. takımları arasında oynanan müsabakanın tüm açılardan çekilmiş (yayınlanmış veya yayınlanmamış) kamera görüntülerinin 5 günlük süre içinde gönderilmesinin yayıncı kuruluştan istenmesine;

Karar verilmiştir.

Tahkim Kurulu

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu gerekçeli erteleme "Görüntü eksikliği" ile 12 maç ceza verildiğinin itirafıdır. Bu aynı zamanda LigTv adına da skandal!

481540_408819219198224_906407698_n.jpg

Raul Meireles, bu sabah TFF Binasına Fenerbahçe Kravatı takarak geldi..

Tahkim sen neyin derdindesin olayi unuturmak sogutmak pesindesin farkindayiz sali gunu ceza kalkmasin basiniza yikariz Tff yi

Tahkim Kurulu, 11 maçlık cezaya sebep olan hareketteki görüntü eksikliği nedeniyle salı günü yeniden toplanacak.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben programı unuttum =)

22 Aralık 2012 Cumartesi
Bayanlar Voleybol 1.Ligi 10.hafta
Fenerbahçe-Ereğli Belediye
Burhan Felek Spor Salonu/14.00
Yayın: NTVSpor

Beko Basketbol Ligi 12.hafta
Antalya BŞB-Fenerbahçe Ülker
Atatürk Spor Salonu/14.00
Yayın:LİG TV3

Türkiye Kadın Basketbol Ligi 10.hafta
Edremit Belediye-Fenerbahçe
Edremit Spor Salonu/16.00
Yayın:FB TV

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta
Fenerbahçe-KDÇ Karabükspor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı/19.00

ben basketbola ve kızlarımızı destek için tv başına geçiyorum renktaşlar kendinize iyi bakın

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
149749_461363660591968_2018657660_n.jpg
bu fotoğrafın gerçek ile bir alakası var mıdır ? internette böyle bir haber göremedim

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
derler derler yapmasada yaptı derler diye bir fıkra vardı kvpusuda :)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
herkese S.A

neler yaptınız arkadaşlar? ben 1 haftalığına eskişehire geldim, kış ortasında tatil.Gece otobüs yolculuğu nete giremedim ama

ortalık sakin görünüyo çok şükür :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
herkese S.A

neler yaptınız arkadaşlar? ben 1 haftalığına eskişehire geldim, kış ortasında tatil.Gece otobüs yolculuğu nete giremedim ama

ortalık sakin görünüyo çok şükür :D

Aleyküm selam abi son durumu biliyorsundur. Malüm bu gün hafta sonu millet aksam dökülür.

Tahkim Kurulu, 11 maçlık cezaya sebep olan hareketteki görüntü eksikliği nedeniyle salı günü yeniden toplanacak.
[MENTION=32823]lord87[/MENTION] hoş geldin dostum.

Fenerbahçe 3-0 Ereğli Belediye

http://www.yurtgazetesi.com.tr/halis-ozkahya-bilmeden-cok-buyuk-is-yapti-makale,2906.html

vaktiniz varsa okuyun..