SDN Fenerbahçe Kulübü

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aleyküm selam abi son durumu biliyorsundur. Malüm bu gün hafta sonu millet aksam dökülür.

Tahkim Kurulu, 11 maçlık cezaya sebep olan hareketteki görüntü eksikliği nedeniyle salı günü yeniden toplanacak.

O değil kardeşimde şu başka yere yazmama olayında ne durumdayız

yeni üye arkadaşlar hala mücadele etmekte diğer konularda

haberdar edelmmi durmudan yoksa destekmi olalım? arada kaldım :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Beko Basketbol Ligi 12. Hafta Antalya BŞB 83 - 86 Fenerbahçe Ülker | Maç Sonucu

O değil kardeşimde şu başka yere yazmama olayında ne durumdayız

yeni üye arkadaşlar hala mücadele etmekte diğer konularda

haberdar edelmmi durmudan yoksa destekmi olalım? arada kaldım :D

abim karari henüz alamadik yeni uye arkadaslari buraya cekip anlatmak lazim.

@aquess1999 kardeşim yakında bir karar alacağiz buralarda ol :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı akşamlar herkese..

[video=youtube_share;_7DHoFIfWYY]http://youtu.be/_7DHoFIfWYY[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
5 kişiyiz :) işte

Benim kararım özelden dediğim gibi. :)

tamam kardesim benımkı ıle aynı ;)
[MENTION=209475]iptal[/MENTION] de geldi 7 kişi olduk :)

Lig Tv'deki o goruntuler ortaya cikmasaydi herkes Meirelrs' in tukurdugunu dusunecekti. Peki biz hakem raporlarina artik nasil guvenecegiz?

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne kararı ben çözemedim :). Başka spor konusuna yazmama mı ?

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Benim kararım belli. Şu an iş yerindeyim. Daha sonra buraya yazacaklarım olacak.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar, ben küçük bir bilgi vereyim haberi olmayan arkadaşlar için biz bir karar alicağız çoğunluk ne der ise ona uyacağız,(diğer sayfalar da anlattik.)
Değerli arkadaşlar forum daki bazı olaylar dan dolayi 'SPOR' bölümünde sadece buraya yazma karari almaya çalişiyoruz,diğer konulara veya FENERBAHÇE düşmanlarının açtıkları konular ve lehimize ve klubumüzde ile alakalı konulara yazmama karari aldık.Ama bunu uygulamak için tek taraflı değilde sizin de fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyoruz

Saygılarımla . Ömer
(Aslında diğer abilerimizin, büyüklerimizin bu açıklamayi yapması ve onlarin görüşleri neticesinde dile getirmemiz gerekiyor suan yoklar,onlarida etiketleyeceğim)
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=32823]lord87[/MENTION] [MENTION=115926]aagkn[/MENTION] [MENTION=209475]iptal[/MENTION] [MENTION=82762]proghakan[/MENTION] [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] @Son Miralay [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] @Militarist [MENTION=70290]Genero[/MENTION] @zeroaxa [MENTION=38650]zoki[/MENTION] @ndrshn @baaydin @Loki Rulez @emin_bora

Adını eklemeyi unuttum varsa kusuruma bakmasın..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
281254_461350217259979_9500462_n.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
şimdi SDN fenerbahçe kulübü tamam da, bir de yine bizim kendi bölümümüze açtığımız konular oluyor. bizi, kulübümüzü ilgilendiren konular. yani SDN Fenerbahçe kulübü bölümüne açılan konular.

o konuda da düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur arkadaşlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şimdi SDN fenerbahçe kulübü tamam da, bir de yine bizim kendi bölümümüze açtığımız konular oluyor. bizi, kulübümüzü ilgilendiren konular. yani SDN Fenerbahçe kulübü bölümüne açılan konular.

o konuda da düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur arkadaşlar.

Fenerbahçe Kulubu abi ve Fenerbahçe bölümü :) diğer takımlar ile alakalı konular ve SPOR haberleri yapan diğer kişiler

şahsi görüşümdür.

Arkadaşlar, ben küçük bir bilgi vereyim haberi olmayan arkadaşlar için biz bir karar alicağız çoğunluk ne der ise ona uyacağız,(diğer sayfalar da anlattik.)
Değerli arkadaşlar forum daki bazı olaylar dan dolayi 'SPOR' bölümünde sadece buraya yazma karari almaya çalişiyoruz,diğer konulara veya FENERBAHÇE düşmanlarının açtıkları konular ve lehimize ve klubumüzde ile alakalı konulara yazmama karari aldık.Ama bunu uygulamak için tek taraflı değilde sizin de fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyoruz

Saygılarımla . Ömer
(Aslında diğer abilerimizin, büyüklerimizin bu açıklamayi yapması ve onlarin görüşleri neticesinde dile getirmemiz gerekiyor suan yoklar,onlarida etiketleyeceğim)
@mustang @|SeYYaH| @angel75 @cobra11 @lord87 @aagkn @iptal @proghakan @Korpe @Son Miralay @vlkn1907 @aquess1999 @checkirge @Militarist @Genero @zeroaxa @zoki @ndrshn @baaydin @Loki Rulez @emin_bora

Adını eklemeyi unuttum varsa kusuruma bakmasın..

kardeşim burada biraz rotarlısın
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] seni eklemeyi unuttum sende fikrini söyle kardeşim..

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence son derece doğru bi karar alınmış sonuna kadar destekliyorum. Fenerbahçe ile ilgili iyi veya kötü her konu başlığına sırf mesaj yazmış olmak için giren bir sürü başka takım taraftarı var. Malum konu Fenerbahçe olduğu zaman diğer takım taraftarları görülmemiş bi şekilde birlik beraberlik içine giriyorlar.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şimdi SDN Fenerbahçe Kulübü konusu altında mı yazıyoruz yoksa Fenerbahçe bölümü mü komple? :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bence son derece doğru bi karar alınmış sonuna kadar destekliyorum. Fenerbahçe ile ilgili iyi veya kötü her konu başlığına sırf mesaj yazmış olmak için giren bir sürü başka takım taraftarı var. Malum konu Fenerbahçe olduğu zaman diğer takım taraftarları görülmemiş bi şekilde birlik beraberlik içine giriyorlar.

aynen katılıyorum

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben spor bölümünde bu konu dışında yazmam. Fenerbahçe bölümü de dahil ne konu açarım ne yorum yaparım. Yaktım gemileri, dönüş yok artık geri, tak etti canıma bu maskeli balo, bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Acaba oylama yapsak nasıl olur.Anket açalım mesela?
Ne Dersiniz? [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim şahsi görüşüm Fenerbahçe bölümü dışında yazmayalım. Sadece bu konuya yazarsak Fenerbahçe bölümü bomboş kalacak.