SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]F.Bahçe taraftarları için 'Truva' iddiası![/h]
[h=2]Türk Telekom Arena'da 'deplasman takım taraftarlarının' gelmesi yasak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için şok bir iddia yazıldı.[/h]

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Türk futbolunun en önemli maçlarından bir tanesi TT Arena'da oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki müsabakaya sayılı saatler kala iki ekip taraftarlarında da heyecan doruklara ulaştı. Deplasman yasağı nedeniyle Arena'ya gidemeyecek olan F.Bahçeliler için ise 'iddialı' bir haber ortaya atıldı.

Star gazetesine göre, sarı-lacivertli takım taraftarları Arena'daki maç için 300 bilet satın aldı. G.Saraylıların arasında maçı izleyecek olan Fenerbahçelilerin organize bir şekilde bu harekete hazırlandığı ve Facebook üzerinden isteyen taraftarlara da bilet dağıtmayı dile getirdikleri iddia edildi.
Daha önce bir Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlı taraftarların arasına sızan ve maç sırasında Fenerbahçe formalarını çıkaran taraftarların G.Saray mücadelesinde de aynı şeyi yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Bu eylemin gerçekleşme ihtimaline karşın teyakkuza geçen İstanbul polisinin maç öncesinde yoğun bir güvenlik kontrolü yapması bekleniyor

Kaynak

A-PgDv7CAAA1Ul_.jpg:large

:D akıkoko twitter yıkılıyor.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
gelmişler bide bağdat caddesine gs store açmışlar. sonucuna katlanırsınız o zaman. sonra bide bize derler ortamı germeye çalışıyosunuz diye. sizin yaptığını ne peki? bildiğin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki Şanlı Türk bayrağını indirip yunan bayrağını göndere çekmekle eşdeğer nerdeyse...

A-PheOTCYAAs4x0.jpg:large

Reaksiyon puanı
10,315
tamam, sanal alemde maçı kazandık da, sahada kazanamazsak bi anlamı kalmayacağı gibi hepten rezil olmak da var, Allah korusun.

yok ya, başka şansımız yok. mahkümuz kazanmaya...

geçen yıllarda bizi çok alıştırdılar hava atmaya, caka satmaya... da, bu defa çok daha başka.
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION]'in dediği gibi, beraberliğe dahi tahammülümüz yok, mağlubiyet sayarız...

hadi kanaryam, en güzel ötüşünü yap bu gece... ki,

en tatlı uykumuzu uyuyalım.

kırmayın bizi ya, lütfen!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
A-PheOTCYAAs4x0.jpg:large

Bağdat Caddesi'ne "Store" açma gafletinde bulunanlar bugün taraftarlarımızın tepkisiyle karşılaşmış ve kepenk kapatmak zorunda kalmışlardır

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
tamam, sanal alemde maçı kazandık da, sahada kazanamazsak bi anlamı kalmayacağı gibi hepten rezil olmak da var, Allah korusun.

yok ya, başka şansımız yok. mahkümuz kazanmaya...

geçen yıllarda bizi çok alıştırdılar hava atmaya, caka satmaya... da, bu defa çok daha başka.
@Militarist'in dediği gibi, beraberliğe dahi tahammülümüz yok, mağlubiyet sayarız...

hadi kanaryam, en güzel ötüşünü yap bu gece... ki,

en tatlı uykumuzu uyuyalım.

kırmayın bizi ya, lütfen!

Fenerbahçe ruhunu ortaya koysunlar kesin yeneriz o konuda sıkıntımız yok, ha gene o ruhla oynayıp yenilselerde hiç sıkıntı yok. Yeterki o ruhla oynasınlar sonuç umrumda değil açıkcası.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bağdat caddesine gsstore açılamaz diye bir kural mı var? bu yapılan holiganlıktır. bu hareketi yapanların ve destekleyenlerin polis aracını devirip yakanlardan bir farkı yoktur...

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe ruhunu ortaya koysunlar kesin yeneriz o konuda sıkıntımız yok, ha gene o ruhla oynayıp yenilselerde hiç sıkıntı yok. Yeterki o ruhla oynasınlar sonuç umrumda değil açıkcası.

doğru dersin aslında...
öyle 1-0 kazanıp da çanakkaleyi oynayacaksak istemem ben de, kalsın derim.

çünkü en çok utandığım şey, kale önünde 11 kişiyle duvar örüp hiç oyun oynamadan bir kaza golüyle galip gelmektir.
istemem ben de, olmaz olsun.
aykut hocaya sorarsan galip gelmek önemli ama, ben istemem.

kazanalım ama, onurumuzla...
adam gibi oynayarak, ter dökerek...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Öyleyse "Bağırın UL*N Fenerbahçe Çok Yaşa Diye"

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe 98-62 Kayseri kaski. 9da9 yaparak namaglup liderligimiz sürüyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
herkes girdimi derbi moduna ben geri geldim maçlar bitince =)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anlayan anlar :D

[video=youtube;nitGfE54FSk]http://www.youtube.com/watch?v=nitGfE54FSk[/video]

Takımı Samandıra'dan uğurladık

A-P3G0SCYAAm_bD.jpg

A-P2e1iCIAAfFmS.jpg

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hangi üni. bende daha önce orda yaşıyordum üni. için geldim

inşallah hocam bu maç bizim

--

Bu arada 1000.mesajım oldu bu 1000.mesaj şerefine Fenerbahçe !

Nice 1000'lere inşallah :)

Bu arada kadro belli oldumu acaba?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zor üyelik tarihine baksana Jun 2009=) ben bir ara gelirim aktif olurum sonra bir kaybolurum uzun zaman mesaj yazmam filan
Önemli olan mesaj sayısı değil kardeş. Önemli olan ne kadar faydalı olduğun :) Yani kafana takmaya gerek yok :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Önemli olan mesaj sayısı değil kardeş. Önemli olan ne kadar faydalı olduğun :) Yani kafana takmaya gerek yok :D

yo zaten taktığım yok kime ne faydamız olursa iyi işte =) taksam forumdan çıkmazdım başka bir konudada bunu söylüyordum az önce bende adam konu ile alakası olmayan yorum yapıyor bide bana artistlik yapıyor her seferinde böyle böyle diyorsun diye

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yo zaten taktığım yok kime ne faydamız olursa iyi işte =) taksam forumdan çıkmazdım başka bir konudada bunu söylüyordum az önce bende adam konu ile alakası olmayan yorum yapıyor bide bana artistlik yapıyor her seferinde böyle böyle diyorsun diye

Evet çok var öyle boşver tartışmaya değmez.:) Bu arada kadro belli oldumu ben şu an lig tv'de göremiyorum.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Taraftarlarımız TT Arena'ya bir kaç km. kala, takım otobüsümüzü meşalelerle karşıladı.