neye gülüyosun ki ordaki biletlerle arenaya fenerliler girecek değil yahahaha güldürdün![]()

neye gülüyosun ki ordaki biletlerle arenaya fenerliler girecek değil yahahaha güldürdün![]()
yok daha ben pek inanmıyorum imkansız olur ya sen git kaç bin kişilik stada gir yuh derimbeşiktaş maçında yapılan süpriz gibi olabilir![]()
Bencede biraz düşük bir ihtimal.yok daha ben pek inanmıyorum imkansız olur ya sen git kaç bin kişilik stada gir yuh derim
bence ihtimal bile verebiliyorsan süperBencede biraz düşük bir ihtimal.
yok daha ben pek inanmıyorum imkansız olur ya sen git kaç bin kişilik stada gir yuh derim
yani 4-5 kişi gidip stadda maç izleyecekler ama destek veremeyecekler bu çok zor bir durum o atmosferde sessiz durulmazki yahuGFB De bir kardeşim var , elinde 4-5 tane gs bileti var.
İşin açıkçası taraftarın öyle bişey yapması zaten akla mantığa uygun değil.yok daha ben pek inanmıyorum imkansız olur ya sen git kaç bin kişilik stada gir yuh derim
İşin açıkçası taraftarın öyle bişey yapması zaten akla mantığa uygun değil.
Bence Fenerbahçe taraftar profili son yıllarda çok değişti. Sanki eskiden daha bi ateşli daha bi agresfti şimdi o hava pek yok.
Not:
Bu sadece bana ait bir görüştür.
atkı sallasak biber gazı yiyoruz ondan olabilir mi =)?
İşin açıkçası taraftarın öyle bişey yapması zaten akla mantığa uygun değil.
Bence Fenerbahçe taraftar profili son yıllarda çok değişti. Sanki eskiden daha bi ateşli daha bi agresfti şimdi o hava pek yok.
Not:
Bu sadece bana ait bir görüştür.
siz hangi taraftar profilini istersiniz ki inannınki her maç radyodan fenerbahçenin maçlarını dinlerdim gelecek diye saat sayardım kahveye gidip dışardan maç izlerdim soguk ta şimdi bırak lig maçını uefa maçlarını bile ilk defa uyuyarak izledim hafta sonu maç nasıl olacak diye ilk merak ettim inşallah a hoca baglı bişey olmaz yada hakeme
Benimki sadece kendi görüşüm. Olabilir.
Ama ben maç içindeki agresiflikten bahsediyorum mesela hakemi baskı altına almak rakip takımı paniğe sevk etmek vs... Sanki eskiden daha bi iyiydi taraftar.Hatta en iyisiydi.
hocam dur daha kaç maç erkekler gittide =) biraz alışmaları lazım baya arayı açtılar çünkü
günaydın diyemeden ...iyi akşamlar dostlar.....
günaydın diyemeden ...iyi akşamlar dostlar.....
4-0 lık maçı atladılar.
![]()
Rapaiç Rapaiç.