SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Alex’in golü ”fanatik binada”

”Alex gitse de bizim gönlümüzde”

Bina’ya asılan panolardaki karikatür ve fotoğrafların Alex’in hatırası olarak yaşayacağını vurgulayan Mengi, ”Alex gitse de bizim gönlümüzde. Alex’in bu şekilde gitmesini istemiyordum. Normal jübilesini yapsın, o şekilde gitsin istiyorduk. Bu olmadı. Ama yine de Alex Fenerbahçe’yi takip ediyor, biz Alex’i takip ediyoruz” diye konuştu.
Mengi, takımın Alex’in ayrılması ardından bocalama dönemi yaşadığını ve daha sonra atlattığını ifade ederek, ”Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyonlukta çok şanslı görüyorum” diye konuştu.
”Bir daha bu eve girmem”
Anne Hayriye Mengi ise ”Uşaklığından” beri Fenerbahçe’yi tuttuğunu, çocuklarının da kendisinden görerek Fenerbahçeli olduğunu söyledi.
Evi görenlerden kimisinin fotoğrafını çektiğini, kimisinin de ters ters baktığını aktaran anne Mengi, Galatasaraylı torunlarından birisinin ilk başta eve girmek istemediğini ifade etti.
Ağabey Erdoğan Mengi ise akrabalarından sadece kendi ailesinin komple Galatasaraylı olduğunu vurgulayarak, ailenin Fenerbahçeli ve Galatasaraylı olarak ikiye bölündüğünü belirtti.
Galatasaraylı olmaktan mutlu olduğunu vurgulayan ağabey Mengi, ”Kardeşimin evi olduğu için geliyorum. Ama başka bir binaya girmem. Kardeşim olduğu için, kırgınlık olmasın diye geliyorum. Yoksa, aslında gelmeyeceğim” ifadesini kullandı.
Mengi, oğlu Volkan’ın ilk başlarda ”Bir daha bu eve girmem” dediğini, ancak daha sonraları girmek zorunda kaldığını kaydetti.

kaynak

Fırtına öncesi sessizlik forumda

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kımseler yok ya :)

Serhat Ulueren ve Erman Toroğlu'ndan gelecek tazminat parası ile Yoğurtçu Parkı'nda taraftarlarımıza sucuk partisi verilecektir

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kımseler yok ya :)

Serhat Ulueren ve Erman Toroğlu'ndan gelecek tazminat parası ile Yoğurtçu Parkı'nda taraftarlarımıza sucuk partisi verilecektir

aboo ne dedi, lezzetine doyum olmaz sucuk partisinin ikisinide davet eedekmisiniz bari :)

birde şu trt3 de bir eleman var her ne zaman açıyım özet izleyim desem Fenerbahçe karşıtı konuşup duruyor arif bile o kadar konuşmuyor inadına konuşulmazki ya

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Pendikspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:

Serkan, Orhan, Serdar, Egemen, Özgür, Selçuk, Salih, Mehmet Topuz, Sezer, Krasic, Semih

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bayan voleybol bitmiş durumda. Geçen sene nağmağlup takım nerede şimdi ki takım nerede. Havada karada yendiğimiz takımlara yeniliyoruz daha sezonun ortasına gelinmeden.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yine yedeklerin yedeğini çıkartıyor küçük a.Bir tarih daha yazılmasını istiyor herhalde.Tövbe tövbe.

Reaksiyon puanı
10,315
sonuçta kazandık, sezerin iki şutu direkten döndü, recep niyaz pas verse gol olacak bir topu auta gönderdi. kendini ispatlamak için bencillik yaptı maalesef. salih fena oynamadı, ama aslar olmayınca tat vermiyen bir maç oldu.

şükür ki tarih tekerrür edecek beklentisi içinde olanlar avuçlarını yaladı, yoksa triplerinden geçilmezdi buralarda...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sezer bugün çok bencil oynadı. Krasic halen aynı. Neyse EL için TOP16 zamanı kritik hafta Real Madrid ile İspanya'da oynayacağız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamun aleyküm..

salih iyi idi bir kac mac daha oynatırsa açılır recep de iyi ama cok calım yapiyor sezer bencil idi selcuk,topuz bildiğin aynı herifler semihin yanına adam lazimdi krasic cok agir kalıyor onceden soylediğim gibi o bu takıma yakısmadı

izlerken zevk almadim.. başka bir anadolu takımını izlesem daha zevk alırdım..

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
günaydın. maçta salih ilk yarı idare ederdi ama ikinci yarı iyiydi. recep çalıma biraz fazla gidiyor. krasic var mıydı sahada bilmiyorum. takıma küsmüş bir hali var. sezer önceki maçların verdiği gazla biraz üst perdeden oynadı, topu fazla tuttu ayağında. golün üstüne yattık yine. bu arada özgür bence dl için iyi bir alternatif. semih ve mehmet oynamaya oynamaya paslanmışlar sanırım :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın dostlar ,
sezer iyi futbolcu olacak ama ben biraz şımarmış olarak gördüm... Dün oynayanların birbirlerini tanımadıkları bariz bir şekilde görüldü... Özel maçlar yapılarak bu çocukların maç eksikliklerin tamamlanması lazım da tabi bunu düşünecek biri de lazım....

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
tünaydınlar herkese..

p.tesine kadar aranızda olamayacam arkadaşlar. bugün akşam istanbula yolculuk var pazar sabahı dönecez inşallah daha sonra biraz yatıp dinlendikten sonra Kayseri-Fenerbahçe maçına gidecem tabiki Fenerbahçe tribünlerine :) biletler hazır :) takımımı destekleyecem sizleri içinde bağıracam orda :)

Sağlıcakla kalın görüşmek üzere :)

bide şunu eklemeden geçemeyeceğim. :)

[video=youtube;6LFEclddJCU]http://www.youtube.com/watch?v=6LFEclddJCU[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Miroslav Stoch, FIFA tarafından düzenlenen Puskas Yılın Golü yarışmasında son 3 futbolcu arasına girdi

kalipso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
miroslav-stoch_239501.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
touch.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html ilk uce girdi stoch oy verelim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm hayırli günler. hayırlı cuma lar

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... sizinde neşeniz böyle olsun :)

[video=youtube;8kF_QYxWMHc]http://www.youtube.com/watch?v=8kF_QYxWMHc[/video]