SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION]; sen offline iken benim mesaj saatimi o şekilde görmen doğru... bu hatayı bildirdik zaten...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
UEFA, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un ödül gelirlerine konulan tedbir kararını kaldırdı.
Kaynak: NTVSPOR

Sadri Şener: Mazlum, Mazlum'u getirin bana :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA Tedbiri Kaldırdı
UEFA`dan 2 kulübümüze iyi haber. Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un ödül gelirlerine konulan tedbir kararı kaldırıldı. UEFA, Eylül ayında yaptığı açıklamada Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadıkları gerekçesiyle, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 23 kulübün bu yıl Avrupa Kupaları`ndan elde edeceği gelirlerin geçici olarak dondurulduğunu açıklamıştı.

UEFA, bu kulüplere vadesi gelen borçların durumuna ilgili net bilgi vermesi için 30 Eylül`e kadar süre tanımıştı. 23 kulübün durumunu tekrar değerlendiren UEFA, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 16 kulüp için verilen idari tedbir kararını kaldırdı.

Kaynak

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
UEFA Tedbiri Kaldırdı
UEFA`dan 2 kulübümüze iyi haber. Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un ödül gelirlerine konulan tedbir kararı kaldırıldı. UEFA, Eylül ayında yaptığı açıklamada Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadıkları gerekçesiyle, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 23 kulübün bu yıl Avrupa Kupaları`ndan elde edeceği gelirlerin geçici olarak dondurulduğunu açıklamıştı.

UEFA, bu kulüplere vadesi gelen borçların durumuna ilgili net bilgi vermesi için 30 Eylül`e kadar süre tanımıştı. 23 kulübün durumunu tekrar değerlendiren UEFA, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 16 kulüp için verilen idari tedbir kararını kaldırdı.

Kaynak

Güzel haber:clap:

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun Aleyküm hayırli günler. hayırlı cuma lar

ve aleykumselam ve rahmetullah...

sizlere de hayırlı cumalar, her ne kadar geç kalmış olsak da! :)

bu arada @angel75, stoch'a oy verdik başkan (sahi ya, @zakura size mi başkan demişti, ondan (ç)aldım ha!:laugh:) , bence de en güzel gol onunki.
@oxelara, itirafını bekliyoruz ablacım, gizli galatasaraylı olduğunu söyleme, ne söylersen söyle, razıyım!:laugh:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ve aleykumselam ve rahmetullah...

sizlere de hayırlı cumalar, her ne kadar geç kalmış olsak da! :)

bu arada @angel75, stoch'a oy verdik başkan (sahi ya, @zakura size mi başkan demişti, ondan (ç)aldım ha!:laugh:) , bence de en güzel gol onunki.
@oxelara, itirafını bekliyoruz ablacım, gizli galatasaraylı olduğunu söyleme, ne söylersen söyle, razıyım!:laugh:

Başkan bana ait abim:)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
A Grubu | Real Madrid 16-19 Fenerbahçe Ülker (İlk Periyot Sonucu)

Der ve uyumaya giderim, çok yorgunum. :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İyi geceler.
Bu gün sevgili ezeli rakibimiz Galatasaray berabere kaldı.
Bu sonuçtan alınacak ders, yarın bizimkiler de berabere kalır.
Hayır şaka etmiyorum.
Bu gün arkadaşlarla hayli tartıştık bu konuları.
Elde ettiğim izlenim de aynen hemfikir olduğum gibi.

İddaa çıktı mertlik bozuldu ya, onun gibi bu Digiturk dalgası da lig maçlarına dolaylı olarak etki ediyor.
Nasıl mı?
Digiturk dekoderini Orduspor taraftarına mı, Kasımpaşa taraftarına mı, yoksa Fenerbahçe, Galatasaray taraftarına mı daha çok satabilir?
Elbette son iki kulübe.
Lig başlarında fırtına gibi esen Orduspor, Kasımpaşa vb. kulüpler şimdi nerelerde?
Beşincilik ile onunculuk arasında.
Ayrıca daha yeni geçtiğimiz sene play off fikri kimden çıktı?
Yayıncı kuruluştan.
Bir futbol federasyonuna sahip bir ülkenin yayıncı bir kuruluşun baskısı ile bu tür bir karar alması nasıl olabiliyor?
Cevap da gayet basit.
Para ile.
Arkadaşlar, felaket senaryoları üretmiyorum.
En azından kafadan atmıyorum.
Kafadan atmıyorum derken bir delil, bir ispat sunamam.
Bu adeta çamur atmak gibi.
Ama hayır.
Kimseye fitne, fesat atmam.
Lakin futbolumuzun aktığı yatak ve akış düzeni beni bir takım faraziyelere yönlendirdi.
Düşüncelerimi fitne, fesat olarak yorumlamayınız ama mantıki bir varsayım olarak maçlardaki bariz hakem hataları da dahil olmak üzere bir çok şey, özellikle bir çok kişi ile masaya yatırılca, işte o üstteki anlattıklarım oluştu.
Enine boyuna en mantıklı yaklaşımımız bu oldu.
Kimsenin günahını almayalım, yine de bu kurt beynimde hep kıpır kıpır.
Siz dostlarımla paylaşayım istedim.

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aleykümselam, herkese günaydın güzel bir gün olması dileğiyle

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın hayırlı ve güzel bir gün olsun inşallah :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
18-11-2012-14-22-45.jpg

Türkiye’de oynadığı dönemde Fenerbahçelilerin sevgilisi haline gelen Alex De Souza için Coritiba taraftarları anlamlı bir pankart hazırladı.
Coritiba’nın kendi sahasında Vaso De Gama ile oynadığı maçta Fenerbahçe logosu ve Alex De Souzanın olduğu bir pankart açıldı. Alex daha sonra bu fotoğrafı kendi twitter adresinden paylaştı.

kaynak

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Krasic Kayseri’de yok!

1 Aralık 2012 15:53 NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı kadrosu belli oldu. Teknik direktör Kocaman, Krasic, Mehmet Topuz, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Özgür Çek ve Salih Uçan'ı kadroya almadı.

krasic600_TPCLN.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de maç kadrosu belli oldu.
Teknik direktör Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor karşısında ilk 11'de görev verdiği futbolculardan Krasic, Mehmet Topuz, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Özgür Çek ve Salih Uçan'ı 19 kişilik maç kadrosuna almadı.
Sarı-lacivertlilerde Bienvenu de Kayserispor maçının kadrosunda bulunmuyor.
SOW VE CANER ERKİN KADRODA
Gençlerbirliği maçından sonra sakatlık geçiren Sow ile kırmızı kart cezası biten Caner Erkin, Kayserispor maçı kadrosunda yer alıyor.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian, Selçuk Şahin, Stoch, Caner Erkin, Meireles, Sezer Öztürk, Sow, Kuyt, Semih Şentürk, Recep Niyaz.
Sarı-lacivertliler, akşam üzeri uçakla Kayseri'ye gidecek.

kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
TWİTTER da 'yer6' baslıgı altında bişiler oluyooo

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı pazarlar herkese arkadaşlar, yaklaşık 1 saat önce geldim kayseriye, şimdi ise maç saatini bekliyorum. Tribündeki yerimi almak için sabırsızlanıyorum.. :)

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum, herkese hayırlı pazarlar, güzel ve mutlu bir gün dilerim.
ve aynı mutluluğu inşaallah hepimiz yaşarız, maçtan sonra...
bu defa da galatasarayı taklit etmez bizimkiler inşaallah.

[MENTION=71554]cobra11[/MENTION], bugün takıma gaz vermek, coşturmak size düştü, hadin bakalım abisi, performansınızı akşam görücez, ciğerlerinize kuvvet!:laugh:

Reaksiyon puanı
10,315
İyi geceler.
Bu gün sevgili ezeli rakibimiz Galatasaray berabere kaldı.
Bu sonuçtan alınacak ders, yarın bizimkiler de berabere kalır.
Hayır şaka etmiyorum.
Bu gün arkadaşlarla hayli tartıştık bu konuları.
Elde ettiğim izlenim de aynen hemfikir olduğum gibi.

İddaa çıktı mertlik bozuldu ya, onun gibi bu Digiturk dalgası da lig maçlarına dolaylı olarak etki ediyor.
Nasıl mı?
Digiturk dekoderini Orduspor taraftarına mı, Kasımpaşa taraftarına mı, yoksa Fenerbahçe, Galatasaray taraftarına mı daha çok satabilir?
Elbette son iki kulübe.
Lig başlarında fırtına gibi esen Orduspor, Kasımpaşa vb. kulüpler şimdi nerelerde?
Beşincilik ile onunculuk arasında.
Ayrıca daha yeni geçtiğimiz sene play off fikri kimden çıktı?
Yayıncı kuruluştan.
Bir futbol federasyonuna sahip bir ülkenin yayıncı bir kuruluşun baskısı ile bu tür bir karar alması nasıl olabiliyor?
Cevap da gayet basit.
Para ile.
Arkadaşlar, felaket senaryoları üretmiyorum.
En azından kafadan atmıyorum.
Kafadan atmıyorum derken bir delil, bir ispat sunamam.
Bu adeta çamur atmak gibi.
Ama hayır.
Kimseye fitne, fesat atmam.
Lakin futbolumuzun aktığı yatak ve akış düzeni beni bir takım faraziyelere yönlendirdi.
Düşüncelerimi fitne, fesat olarak yorumlamayınız ama mantıki bir varsayım olarak maçlardaki bariz hakem hataları da dahil olmak üzere bir çok şey, özellikle bir çok kişi ile masaya yatırılca, işte o üstteki anlattıklarım oluştu.
Enine boyuna en mantıklı yaklaşımımız bu oldu.
Kimsenin günahını almayalım, yine de bu kurt beynimde hep kıpır kıpır.
Siz dostlarımla paylaşayım istedim.
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] hocam, beşiktaş aldı başını gidiyor, bugün biz galatasarayı taklit etmeye kaltıysak yandık, dedikleriniz mantıklı olabilir ama dua edelim de yanılmış olasınız.