angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION]; sen offline iken benim mesaj saatimi o şekilde görmen doğru... bu hatayı bildirdik zaten...
@oxelara yakında bir itirafım olacak arkadaşlar,
UEFA Tedbiri Kaldırdı
UEFA`dan 2 kulübümüze iyi haber. Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un ödül gelirlerine konulan tedbir kararı kaldırıldı. UEFA, Eylül ayında yaptığı açıklamada Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadıkları gerekçesiyle, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 23 kulübün bu yıl Avrupa Kupaları`ndan elde edeceği gelirlerin geçici olarak dondurulduğunu açıklamıştı.
UEFA, bu kulüplere vadesi gelen borçların durumuna ilgili net bilgi vermesi için 30 Eylül`e kadar süre tanımıştı. 23 kulübün durumunu tekrar değerlendiren UEFA, Fenerbahçemiz ve Eskişehirspor`un da dahil olduğu 16 kulüp için verilen idari tedbir kararını kaldırdı.
Kaynak
itiraf bu sayfada mı olacak , yoksa itiraflar sayfasında mı ?Tam günü belli mi ?
geçen gün bu şekilde bir konu vardı ,benzerlik gösteriyormu ?
burda itiraf ederim sanırım![]()
Selamun Aleyküm hayırli günler. hayırlı cuma lar
ve aleykumselam ve rahmetullah...
sizlere de hayırlı cumalar, her ne kadar geç kalmış olsak da!
bu arada @angel75, stoch'a oy verdik başkan (sahi ya, @zakura size mi başkan demişti, ondan (ç)aldım ha!:laugh, bence de en güzel gol onunki.
@oxelara, itirafını bekliyoruz ablacım, gizli galatasaraylı olduğunu söyleme, ne söylersen söyle, razıyım!:laugh:
aleykümselam, herkese günaydın güzel bir gün olması dileğiyle
Günaydın hayırlı ve güzel bir gün olsun inşallah![]()
biraz daha açıklasan süper olacak kardeşim ne oluyo kiTWİTTER da 'yer6' baslıgı altında bişiler oluyooo
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] hocam, beşiktaş aldı başını gidiyor, bugün biz galatasarayı taklit etmeye kaltıysak yandık, dedikleriniz mantıklı olabilir ama dua edelim de yanılmış olasınız.İyi geceler.
Bu gün sevgili ezeli rakibimiz Galatasaray berabere kaldı.
Bu sonuçtan alınacak ders, yarın bizimkiler de berabere kalır.
Hayır şaka etmiyorum.
Bu gün arkadaşlarla hayli tartıştık bu konuları.
Elde ettiğim izlenim de aynen hemfikir olduğum gibi.
İddaa çıktı mertlik bozuldu ya, onun gibi bu Digiturk dalgası da lig maçlarına dolaylı olarak etki ediyor.
Nasıl mı?
Digiturk dekoderini Orduspor taraftarına mı, Kasımpaşa taraftarına mı, yoksa Fenerbahçe, Galatasaray taraftarına mı daha çok satabilir?
Elbette son iki kulübe.
Lig başlarında fırtına gibi esen Orduspor, Kasımpaşa vb. kulüpler şimdi nerelerde?
Beşincilik ile onunculuk arasında.
Ayrıca daha yeni geçtiğimiz sene play off fikri kimden çıktı?
Yayıncı kuruluştan.
Bir futbol federasyonuna sahip bir ülkenin yayıncı bir kuruluşun baskısı ile bu tür bir karar alması nasıl olabiliyor?
Cevap da gayet basit.
Para ile.
Arkadaşlar, felaket senaryoları üretmiyorum.
En azından kafadan atmıyorum.
Kafadan atmıyorum derken bir delil, bir ispat sunamam.
Bu adeta çamur atmak gibi.
Ama hayır.
Kimseye fitne, fesat atmam.
Lakin futbolumuzun aktığı yatak ve akış düzeni beni bir takım faraziyelere yönlendirdi.
Düşüncelerimi fitne, fesat olarak yorumlamayınız ama mantıki bir varsayım olarak maçlardaki bariz hakem hataları da dahil olmak üzere bir çok şey, özellikle bir çok kişi ile masaya yatırılca, işte o üstteki anlattıklarım oluştu.
Enine boyuna en mantıklı yaklaşımımız bu oldu.
Kimsenin günahını almayalım, yine de bu kurt beynimde hep kıpır kıpır.
Siz dostlarımla paylaşayım istedim.