SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bide seyircimize Teşekkür edelim.

Tribündeki seyircilerimiz bu sene gerçekten süperler... takımı çok iyi destekliyolar.

ayrıca hakemin bir kaç yanlış kararından sonra hakeme çok güzel baskı yaptıklar, artık hakem bi faul verecekse 5 kez düşünmeye başladı :)

Herşeyiyle çok güzeldik bugün Tebrikler Fenerbahçemize... Böyle oynayın canımızı yiyin arkadaş :)
Aynen böyle oynasınlar kaybetsinler,gam yersem namerdim.:)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Toplu Sonuçlar:
FENERBAHÇE 4-1Gençlerbirliği,
FB Grundig 3-0 TED Kolejliler,
FB Ülker 103-81 Türk T,
FB Bayan Basketbol 77-60 Tarsus Bld

Haftanın Galibi: Futbol, Voleybol, Basketbol Takımlarıyla FENERBAHÇE!
#TebriklerFenerbahce

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[video=youtube;F9rW2shhxcU]http://www.youtube.com/watch?v=F9rW2shhxcU[/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Gökhan Gönül | Jimmy'den özür diliyorum, bir pozisyonda taç için topu vermedi ben de ittim. Kendisinden ve sporseverlerden özür diliyorum.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Moussa Sow: Gol atmaya devam edeceğim

Oyuncumuz Moussa Sow, Gençlerbirliği karşısında 2.yarı daha etkili olduklarını belirterek, "İlk yarı zor geçti. İlk yarıyı iyi bitirmemiz gerekiyordu. İkinci yarı iyi başladık ve kendi oyunumuzu bulduk" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Moussa Sow, "Karşılaşmanın ilk yarısı zordu. Tabi biraz da yorgunluk vardı. Ancak ikinci yarı oyun lehimize çevirdik ve herkes de gördü ki; Fenerbahçe gibi bir kulüp bunu becerebilir" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında röveşata vuruşu ile ilgili de konuşan Sow; "Kuyt'ın güzel pası ile denedim. İyi vurdum ancak kaleci güzel bir kurtarış yaptı. Allah'a şükür kendime güvenim var. Fenerbahçe'yi daha yukarı taşımak için gol atmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Büyü bozulmazsa şimdilik hal ve gidiş pekiyi. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçemiz ile Pendikspor arasında, 28 Kasım Çarşamba günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçının biletlerinin genel satışı başladı.

Daha önce Kongre Üyelerimiz ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ile faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulan biletlerin genel satışına bugün başlandı.

Bilet fiyatları şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ 22,00.-TL

FENERIUM ÜST NISSAN H-I BLOK 45,00.-TL

FENERIUM ÜST NISSAN C-D-F-G BLOK 55,00.-TL

FENERIUM ALT G BLOK 75,00.-TL

FENERIUM AL T B-F BLOK 90,00.-TL

FENERIUM AL T C-E BLOK: 110,00.- TL

Kaynak

[MENTION=70615]erjan[/MENTION] neredesin bilader :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gökhan'dan 'Gönül'den bir hareket!
25 Kasım 2012 23:31 NTV Spor ve Ajanslar
Gökhan Gönül'den örnek açıklama... Bir taç pozisyonunda topu vermeyen Jimmy Durmaz'ı reklam panolarına doğru iten Gökhan Gönül, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi. Gökhan, kendisine yakışmayan bir hareket yaptığını söyledi.

710_T1N12.jpg

JIMMY: GÖKHAN ÖZÜR DİLEDİ

Gökhan Gönül'den örnek açıklama... Bir taç pozisyonunda topu vermeyen Jimmy Durmaz'ı reklam panolarına doğru iten Gökhan Gönül, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi. Gökhan, kendisine yakışmayan bir hareket yaptığını söyledi.
"Geçmişi açmak istemiyorum ama Eskişehir maçından sonra olaylar oldu" diyen Gönül, "Belki bunları tazeliyorum burada yapmam gereken şekilde ama, Eskişehir’deki tatsızlıklar sonrasında Marsilya maçına çıkmadan ceza alan oyuncumuz ve hocamızın açıklanması, bazı oyuncuların kendi yaptığını söylemesine rağmen ceza aldığımızı öğrenerek çıktığımız bir maç.. Bir hafta öncenin verdiği bir hırsa vardı, belki doğru kararlar veriyor ama bir şeyler istediğiniz gibi gitmeyince her kararı yanlış veriyor gibi gelebiliyor" dedi.
"JIMMY'DEN ÖZÜR DİLİYORUM"
Başarılı futbolcu, "Röportaja gelme nedenim ise Jimmy’den çok özür diliyorum. Bir pozisyonda kendisini ittim ve pankarta çarptı sanırım. Benim gibi futbolun güzellikleri için demeç veren biri için tatsız bir şeydi, yapmamam gerekirdi. Kendisinden ve aslında tüm sporseverlerden özür dilerim, birazdan giderek kendisinden de özür dileyeceğim. Bana yakışmayan bir hareketti ama dediğim gibi 1 hafta önce yaşanan olay, Caner’in ceza alması bazı gerçeklerin açığa çıkmasına rağmen alması üzerine, sahada yanlış karar gibi geliyor size, belki tüm kararları da doğru olabilir hakemin ama...Sonuçta benim adıma yakışmayan bir hareketti. Çok özür diliyorum spor camiasından" diye konuştu.
"KIRILMA MAÇIMIZ GİBİ BİR ŞEYDİ"
"Yorgun olabilirdik golü de yedik, topun oyunda olmayan noktasında faul olması sonrası belki de gol oldu" diyen Gökhan, "O zaman yorgunluğu unutuyorsunuz, sadece hakeme değil herkese karşı tepki vermek istiyorsunuz. Yorgunluk unutuldu orada. Gençlerbirliği maçı kırılma maçımız gibi bir şeydi, içeride puan kaybedemezdik çünkü. Yorgun olabilirdik dediğim gibi ama maçın içinde belki tüm kararlarda hakem haklı da olsa, içinizden bir ses tüm kararlar yanlış gibi söylüyor. Hakan Şükür ve Tümer ağabeyler yıllarca top oynadılar, onlar da yaşamışlardır. Görmediği halde hakemin yanlış karar vermesi hırslandırmışlardır, yoruldukları anda bunun gelmesi daha da hırslandırmıştır" dedi.

kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Tam bir hayal kırıklığı yaratan ve son 4 lig maçında da 18'e alınmayan Sırp futbolcunun menacerinin, dün aniden İstanbul'a gelip, yöneticilerle masaya oturduğu öğrenildi

26.11.2012 09:33

261120120932140520536_2.jpg
İtalya’nın Juventus kulübünden büyük umutlarla transfer edilen ancak sezon başından bu yana bir türlü isteneni veremeyen Milos Krasiç’in, Fenerbahçe ile yollarını ayırmayı planladığı belirlendi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın sezon başında sürekli şans verdiği ancak beklediğini alamayınca ısrardan vazgeçip kulübeye çektiği Sırp futbolcu, idmanlardaki umursamaz tavırları nedeniyle son haftalarda iyice gözden düştü. Kocaman’ın son 4 lig maçında 18 kişilik kadroya almadığı Sırp futbolcunun, bu durumdan bir hayli rahatsız olduğu ve menacerini İstanbul’a çağırdığı öğrenildi. Sırp futbolcunun menaceri, dün aniden İstanbul’a geldi ve Fenerbahçeli yöneticilerle görüştü. CSKA Moskova’daki müthiş performansıyla Avrupa’nın devlerinin listesine giren ve ardından Juventus’a transfer olan Krasiç’e Rus takımlarından teklif olduğu, onun da Rusya’ya dönmeye sıcak baktığı iddia edildi. Yöneticilerin, istedikleri bonservis bedelinin karşılanması durumunda Sırp oyuncnun transferine izin vermeyi düşündüğü belirtildi.

FANATİK

Kaynak

bencede gitisn ağır adam

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
SON DAKİKA !

İnter'de Wesley Sneijder kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe için şuan ne kadar uygundur düşünülür, gelirse M.Topal veya Meireless oynamıyacak.Çünkü ikisinde Defansif ortasaha.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydınlar herkese hayırlı bir gün nasip olsun bakalım bugün ne aksiyonlar olucak:)
birde kendi görüşüm bu snijder töbe bize gelmez. krasic dia ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tünaydın 12 numaram...
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; [MENTION=70615]erjan[/MENTION] okul ve iş yoğunluğundan foruma giremiyor.. hepinize selamı var..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam sağolasın başkan

sanada tünaydın..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tünaydın Renkdaşlarım.
Gününüz Hayırlı Geçsin.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cobra11 kardeşim senden birricam var avatarındaki şu ağlayan alexi kaldır valla gördükçe olmuyor gülen foto koy onada razıyım üzülüyorum
21596.jpg

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı günler dostlarım.Snejder interde tıpkı quaresma'nın beşiktaşta yaşadığı problemler gibi sorunlar yaşadığı için klübünden ilk yarıda ayrılması planlanıyor.Fenerbahçemizinde kötü gününde böyle yaparsa diye aklımdan geçiyor ve fazla da olumlu bakmıyorum bu işe.İnşallah hayırlısı olur.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Almayiz :)

http://kralspor.ensonhaber.com/krasic-fbahceden-ayriliyor-2012-11-26.html

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram...
Haydi canlanın... FENER'in maçı vaaarrrr :)