SDN Fenerbahçe Kulübü

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yazamıyorsanız, nicki kopyalayın hocam :)
haklısın üstat.. nasıl yapılıyorunu da merak ettim. tabiki araştırma yapmak yerine, armut piş misali bir bilene/lere danıştık... el elden üstündür diye boşuna demiyorlar .. :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bazen sayfalarca bişeyler anlatmaya çalışırsınız ama bir kelime ile herşey için yeter |seyyah| abimize sevgim daha arttı bu forumda gezinirken abimizin bir konu hakkında yazıdı cümle çok hoşuma gitti abimize tekrar saygılar

"Yine kazanan takım olmak istiyoruz"

5 Kasım 2012 14:27 NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önemli açıklamalarda bulundu. Yeniden kazanan takım olmak istediklerini belirten Kocaman, "Bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız" dedi.

kocamanhaber3_1S4FW.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan oyuncuların da iyileşmesiyle, daha önce ortaya koydukları mücadele gücü ve temposu yüksek futbol anlayışını tüm sezona yaymak istediklerini belirterek, "Biz bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız" dedi.

Kocaman, sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Zor bir dönemden geçtiklerini dile getiren Kocaman, "Avrupa'da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda ve son dönemde Türkiye Ligi'ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama şunu da söylemek istiyorum. Bu zor günlerde futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. Toplantılarda kamplarda; herkesteki taşın altına elini koyma gayretini görüyorum ve bundan son derece memnunum. Fenerbahçe'de çok zorlu zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk, kupalar aldık. Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla, bu sezon bazı maçlarda ortaya koymayı başardığımız mücadele gücü, temposu yüksek futbol anlayışını, sezonun tümüne yaymak istiyoruz. Bunu yapacak kalitemiz ve gücümüz var. Yine kazanan takım olmak istiyoruz. Biz bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak" dedi.

kaynak

bu açıklamar nedense hiç umut vermiyor bana artık gülüyorum :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu gün halada o makamda Küçük a duruyorsa,Avrupadaki iyi denebilecek performanstan dolayıdır.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe sitesinde basın fotoğrafı olarak paylaşılmış bugünkü açıklamasında. Biz niye bu kadar mutlu değiliz acaba

2012-11-05_aykutbasin.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
Biz niye bu kadar mutlu değiliz acaba

2012-11-05_aykutbasin.jpg

sahi ya biz niye mutlu değiliz acaba?
asıl mutlu olması gereken bizler değil miyiz yoksa?

ya adamlar resmen bizimle kafa buluyorlar ya, bu fazla sürmeyecek,
bizim de onlarla kafa bulacağımız günler çok değil...

[MENTION=158637]angel75[/MENTION], sana da günaydın ablacım.

selamımız sona kaldı ya, kusura bakmayın...

selamun aleykum, hayırlı sabahlar olsun efendim, cümle dostlara...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Biz Fenerbahçe denince Barcelona gibi bir takım bekleriz.
Doğru mu?
Katıldığı her spor dalında lider veya liderin en yakın takipçisi olmalıdır.
Ama herşeyin iyisini, doğrusunu ben bilirim diyen diktatör zihniyetli, özellikle kıt akıllı ama bol paralı olduğu için çevresinin sömürüsünün farkında olmadan mevkisinde kalan zavallı bir başkan ve onu doldurarak aslında tavan yapmış başarıları baltalayan çevresi artık bu kulübe yarar değil zarar vermektedir.
Bu gaflet sürdüğü sürece bir başarı ummak, onlardan daha fazla gaflet gerektirir.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bir 6 kasım sabahında hepinize günaydın.

bu arada haberlere bakılırsa selçuk ile sözleşme yenileyeceklermiş :confused1:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] [MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] günaydınlar

aleyküm selam (selam ortada kalmasın)

kalipso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir 6 kasım sabahından tüm renktaşlarıma selam ederim. işte o goller;

dk9: tuncay şanlı
dk37: ariel ortega
dk68: serhat akın
dk74: serhat akın
dk78: ceyhun eriş
dk86: ümit özat

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
merhaba arkadaşlar bizim 6 sıfır yendiğiniz bu güzel günde hepinize selam olsun.Tüm güzel tarihleri unutmamak dileğiyle:):)

derbi32.jpg

gs_+kamil.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
dün gece sergeni dinlerken bir duyum aldığını söyledi, dedi ki:

"fenerbahçenin içinden yakın dostlarımdan dinledim, aziz yıldırım alex konusunda 'ali yıldırım ve aykut kocaman beni yanılttılar' demiş.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[video=youtube;dMTR8eN8Q6E]http://www.youtube.com/watch?v=dMTR8eN8Q6E[/video]

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
dün gece sergeni dinlerken bir duyum aldığını söyledi, dedi ki:

"fenerbahçenin içinden yakın dostlarımdan dinledim, aziz yıldırım alex konusunda 'ali yıldırım ve aykut kocaman beni yanılttılar' demiş.

İş işten geçtikten sonra istediği kadar pişman olsun,
Ordu maçında Aykut ve Aziz gerçek taraftarı karşılarında görecektir.

Reaksiyon puanı
10,315
İş işten geçtikten sonra istediği kadar pişman olsun,
Ordu maçında Aykut ve Aziz gerçek taraftarı karşılarında görecektir.

doğru söylersin abem, son pişmanlık fayda vermiyor.

yahu şu ironiye bakar mısınız, bizler gibi fenerbahçe sevdasıyla yetişmiş insanlar neredeyse fenerbahçenin yenilmesi için dua eder hale geldik. bu adamlar ne hale getirdi bizi böyle yav, tiksiniyorum bu adamlardan gerçekten.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe - AEL Limassol | 08.11.2012 | 20:00 | Star TV

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben yenilmesini ummuyorum ama seyretmek gerçekten külfet.
Rahat aşılacak bir maç diye düşünürken pat gol yeniyor.
Futbolcular oyunun, hırsın bile farkında değil.
Fener bostan, yan gel Osman misali sanki alayı diktatörün şımarık çocukları.
Eh!
Bu ahval ve şeraitte benim zavallı vaktime yazık değil mi?
Futbol olarak gittiği yere dek Avrupa Kupası maçlarını izlerim.
Ligde ise, PTT birinci Lig daha heyecanlı.

Salt Fenerbahçe değil, Galatasaray veya Beşiktaş maçları dahi sırf sıkıntı.
Onlar ne kadar tad alıyorlar bilemiyorum ama ben ülkemizde oynan Süper Lig maçlarından zerrece tat almıyorum.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
"Herşeyin Düzeleceğine İnanıyoruz"

Fenerbahçemizin UEFA Avrupa Ligi`nde AEL Limassol ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili olarak oyuncularımızdan Bekir İrtegün, FBTV`ye açıklamalarda bulundu.

Bekir Perşembe günü oynayacağımız karşılaşmanın büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: "Perşembe günü AEL Limassol ile oynayacağımız maçın zor bir maç olacağı kesin. Takımlar arasında artık eskisi kadar fark yok. Maçta kim daha çok mücadele ediyorsa ibre ondan yana dönüyor. Üzerimizde gerçekten çok büyük bir baskı var. Boyutu fazla eleştiriler var. Diğer takımlar sadece futbol ile uğraşırken biz çok farklı şeylerle mücadele ediyoruz ve bu bizi olumsuz etkiliyor. Bu haftadan itibaren seyircisiz cezamız bitti. Tüm taraftarlarımızın desteğini bu maçlarda görmek ve olumsuz havayı artık dağıtmak istiyoruz. AEL Limassol maçı bizim için her anlamda bir fırsat. Ben inanıyorum ki bu maçı alırsak gruptan lider olarak çıkacağız. Bu da bize özgüven ve moral getirecek."

Bekir, camia olarak takımımıza destek olmak gerektiğini söyledi. Bekir, "Olumsuzlukları artık geride bırakıp hepimizin birbirimize destek olması gerekiyor. Futbolcu arkadaşına, hoca futbolcusuna, futbolcu hocasına ve en önemlisi taraftarın takımımıza destek vermesi gerekiyor. Lig çok uzun bir maraton." dedi.

Takım olarak çok kaliteli olduklarını ifade eden Bekir, "Biz kalite anlamında çok iyi bir takımız. Maçın kilidini çözecek olan istekli ve arzulu oynamak. Artık futbol karşılaşmalarında sürekli atak yapamıyorsunuz. Rakibin de özellikleri var. Top rakibe geçtiğinde önemli olan iyi bir savunma yapıp, oyunu lehimize çevirmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Bekir, son olarak taraftarlarımıza seslendi ve "Bunu taraftarımız ile sergilememiz gerekiyor. Biliyorum bize kızgınlar bu bir gerçek ancak bazı şeyleri bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Bizim taraftarımız çok büyük. Bizlere desteklerini göstermelerini istiyoruz, bekliyoruz. Her şeyin düzeleceğine inanıyoruz. Biz de onlara bu desteklerinin karşılığını vereceğimize inanıyoruz." dedi.

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı akşamlar herkese,

vize haftasından dolayı bi süre pek takılamayacam. genede takipteyim sizleri.

bu arada nice 6 Kasımlara diyelim. :)

390108_10151251790618188_604237827_n.jpg

Bu arada 10 Kasım organizasyonu yapan 1907 Unifeb grubunu gerçekten tebrik etmek lazım. Bu işi gelenekleştiren ve çok titizlikle yapan bi grup, Tebirk etmek gerek

548365_10151215063082486_2131826268_n.jpg

599050_10151226518112486_550439893_n.png

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydın 12 Numaram.. Bu haftanında ortasına geldik. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
günaydın 12 numaralı formasıyla büyük fenerbahçe taraftarları

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu akşam 19.00'da Bayanlar Voleybol Ligi'nde Vakıfbank maçımız var.
Yayın : NTVSpor.

Vakıfbank oldukça dişli bu yıl. Çok iyi maç olur.
Öneririm.