SDN Fenerbahçe Kulübü

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İsmail Kartal: “47 maçlık seride en çok Kocaman vardı”

Profesyonel Futbol Takımımızın yardımcı antrenörlerinden İsmail Kartal, Antalyaspor maçını yitirdikleri ve 47 maçlık seriyi bozdukları için üzgün olduklarını belirterek, "47 maçlık bu unvan sırasında takımın başında, teknik sorumlu olarak en fazla kim çıkmış? İnsanlar ilk önce oraya bakmalı. Tabii ki Aykut Hocamız vardı" dedi.

Bu sezon lige iyi başlayamadıklarını ancak Avrupa Ligi’nde gruptaki en iddialı takım olduklarını belirten İsmail Kartal, Aykut Kocaman’ın teknik sorumlu olarak başında bulunduğu 3 sezonda Fenerbahçe’nin 1 şampiyonluk ve 29 yıldır kazanılamayan Türkiye Kupası’nı kazandığını ve takımdan ayrılan oyunculara rağmen geçen sezon şampiyonluğun son anda kaçtığını hatırlatarak, eleştirilerin biraz daha saygılı ve sağduyulu yapılmasını istedi.

Avrupa’da gruptan çıkacağız

Radyo Fenerbahçe’de yayınlanan ve Fenercell’in sunduğu ’Fenerbahçe Günlüğü’ isimli programa bağlanarak konuşan Profesyonel Futbol Takımımızın yardımcı antrenörlerinden İsmail Kartal, Antalya yenilgisi ve 47 maçlık serinin bozulmasını şu cümlelerle değerlendirdi:

"47 maçlık bu unvan sırasında takımın başında, teknik sorumlu olarak en fazla kim çıkmış? İnsanlar ilk önce oraya bakmalı.Tabii ki Aykut Hocamız vardı. Dünyada her takım her maçı kazanacak ya da kaybedecek diye bir şey yok. Keşke kaybetmeseydik. Biz evimizde, kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüzüz. Bunun dışında hedeflerimizde zihinsel olarak, düşünce olarak bir sapma yok. Biz sadece, şu atmosferde kazanmamız gereken bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kazansaydık 2 puan farkla Galatasaray’ın arkasında 2. sıraya yerleşecektik. Bizim üzüntümüz bu. Bu mağlubiyeti hiç birimiz kabul edemeyiz. Evimizdeki seri bozulduğu için de üzgünüz. Ancak Avrupa’da grupta lideriz ve gruptan çıkacağımıza da inanıyoruz. Ligde bir yara aldık ve bu sezon başlangıç itibarıyla da istediğimiz yerde değiliz. Ama bir tarafta da ta Avrupa’da alınan 7 puan var ve biz bu gruptan çıkağımızı düşünüyoruz. Hedeflerimiz var, dik durmaya çalışıyoruz"

Saygılı ve sağduyulu eleştiri yapılsın

Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’de başarılı bir teknik adam olduğunun altını çizen İsmail Kartal, "3 Temmuz’dan bu yana yaşanalar ortada. Yaşadıklarımız bizde kalacak. Biz bu süreçte bir tarih yazdık. Belki çoğu kimse farkında değil ama bir tarihin içinden geçiyoruz. Kulübümüze yapılan bir linç kampanyası var. Kazanılmış bir şampiyonluk ve 29 yıl aradan sonra kazanılan kupa var. Geçen sezon da eksiklere rağmen ligi ikinci sırada bitirdik. Bu sene lig kötü gidiyor ama Avrupa’da zirvedeyiz. İnsanlar hep kötü yönüne bakıyor. Aykut Hoca, yönetim, kulüp bu eleştirileri hak etmiyor. Eğer bizim hatalarımız varsa bu hatalardan ders çıkarmasını da biliriz. Biz Fenerbahçeliyiz, buraya para pul için gelmedik. Tek hedefimiz buraya faydalı olmak, Kulübümüzü ileriye taşımak. Buradan maddi bir beklentimiz yok, sadece manevi beklentimiz var. Bunları yapmak ve bundan gurur duymak; tek hedefimiz. budur. Bizi en çok yıpratan da kendi camiamızın içindeki insanların bazı şeyleri çok abartarak ve bazı şeyleri görmezden gelerek bizim ve Aykut Hoca’nın üzerine çok gelmeleri. Biz bunları hak etmedik. Biraz daha saygılı ve sağduyulu olmalarını tavsiye ediyorum. Zaten Aykut Hoca da ’Bizim verecek bir şeyimiz kalmayınca ayrılırız’ dedi. Daha ne desin bir teknik adam" şeklinde konuştu.

Akhisar maçından 3 puanla döneceğiz

Futbolcuların da üzgün olduğunu belirten İsmail Kartal, takımın sürekli oynayan oyuncularının yüzde 45’nin sakat olduğunu ama hiçbir zaman bu bahanelere sığınmadıklarını belirterek, "Böyle şanssızlıklar da yaşıyoruz. Ama biz bunları dile bile getirmedik, getirmeyeceğiz de. Oyuncu kardeşlerimizle istenilen seviyeye geleceğiz" dedi.

Akhisar hazırlıklarına da değinen Kartal, 3 aydır neredeyse 3 günde bir maç oynayan oyuncularının hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok yıprandığını belirterek, "Antalya maçı sonrası oyuncularda 1 gün izin verdik. Henüz maça zaman var. Bu sürede oyuncularımızla konuşarak, Limassol maçı öncesi Akhisar maçından 3 puanla döneceğiz. Bu hem bize hem de taraftarlarımıza moral kazandıracak, kendimize olan güvenimizi artıracak" dedi.

Kaynak

bozacının şahidi şıracı. sen de kendi koltuğunu kaybetmemenin peşindesin tabii. normaldir. yoksa sen de biliyorsun bu ligde sana ekmek verecek başka takım yok. bu kadar beceriksiz, planlama-programlamadan uzak, idman programları yüzünden bu kadar fazla sakat çıkartan başka bir teknik kadro hiçbir takımda bu kadar barınamazdı. Daum'a laf ediyordum da vallahi pişman oldum. En azından adamın bir standardı, bir fizik-kondüsyonu vardı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ciaooo :)

Fenerbahçemizin 19 kişilik Akhisar kadrosu

Volkan Demirel
Mert Günok
Serkan Kırıntılı
Orhan Şam
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün
Serdar Kesimal
Hasan Ali Kaldırım
Mehmet Topal
Cristian Baroni
Selçuk Şahin
Miroslav Stoch
Salih Uçan
Caner Erkin
Sezer Öztürk
Henri Bienvenu
Moussa Sow
Dirk Kuyt
Recep Niyaz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
SARI-LACİVERTLİ TAKIMDA KRASİÇ, YOBO, SEMİH VE MEHMET TOPUZ KADROYA ALINMADI

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe deplasmandaki maça 19 kişilik kadro ile gitti. Krasiç, Yobo, Semih Şentürk ve Mehmet Topuz kadroya alınmazken kafilede şu isimler yer aldı:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Salih Uçan, Caner Erkin, Sezer Öztürk, Henri Bienvenu, Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Recep Niyaz.

Sarı-Lacivertli takım saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla önce İzmir'e gitti, kafile oradan da karayoluyla Manisa'ya geçecek.

kAYNAK

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aykut_kocaman_kralmanet_3.jpg

haber burada

Reaksiyon puanı
10,315
ben aykutun zorla takımın başında tutulduğuna inanıyorum.
haksızlık etmek istemem, aykut için beceriksiz, korkak vs. diyebilirsiniz ama, onursuz biri değildir.
yani para hatırı için bir saat bile bir yerde kalacak biri değil.

ama büyük A!

işi inada soktu adeta.
adeta rehin tutuyor aykutu.
ama sanırım deniz bitti, kara göründü.
başka yolu yok,
aykutun işi tamam... da,
asıl aziz belasından nasıl kurtulacağız,
şimdi sırada o var!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abim nasılsın?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben aykutun zorla takımın başında tutulduğuna inanıyorum.
haksızlık etmek istemem, aykut için beceriksiz, korkak vs. diyebilirsiniz ama, onursuz biri değildir.
yani para hatırı için bir saat bile bir yerde kalacak biri değil.

ama büyük A!

işi inada soktu adeta.
adeta rehin tutuyor aykutu.
ama sanırım deniz bitti, kara göründü.
başka yolu yok,
aykutun işi tamam... da,
asıl aziz belasından nasıl kurtulacağız,
şimdi sırada o var!

Ona bakarsan Samet Güzel ondan daha onurluymuş demek ki, Brezilya'ya gitmiş adamın arkasından oturup maaşını tıkır tıkır almak yerine istifa edip senin tabirinle 'Büyük A'ya resti çekebiliyor. Aykut'ta Samet'in onda biri yürek varsa istifasını verir. Arkasından Yıldırım biraderler de gider inşallah da senelerdir ligdeki başarılar ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmekten kurtulunur. Her hafta artık o kadar insanlarla dalga geçer gibi futbol oynatılıyor ki neredeyse şu Yargıtay kararı çıksa da nereye gidiyorsa gitse dedirtecek hale geldik.
Sene başında kombine alsaydım keşke diyordum, şimdi iyi ki almamışım diyorum.

Reaksiyon puanı
10,315

sağolasın [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], Teşekkür ederim abim. hamdolsun, pc başına çift baston ile gelsem de kendimi iyi hissediyorum. ağrılarım gitti, sadece alçı var, onunla yaşamaya alışıyorum.

Ona bakarsan Samet Güzel ondan daha onurluymuş demek ki, Brezilya'ya gitmiş adamın arkasından oturup maaşını tıkır tıkır almak yerine istifa edip senin tabirinle 'Büyük A'ya resti çekebiliyor. Aykut'ta Samet'in onda biri yürek varsa istifasını verir. Arkasından Yıldırım biraderler de gider inşallah da senelerdir ligdeki başarılar ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmekten kurtulunur. Her hafta artık o kadar insanlarla dalga geçer gibi futbol oynatılıyor ki neredeyse şu Yargıtay kararı çıksa da nereye gidiyorsa gitse dedirtecek hale geldik.
Sene başında kombine alsaydım keşke diyordum, şimdi iyi ki almamışım diyorum.
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION], normalde haklısın ama samet ile aykutun konumları farklı. ikisini aynı kefede tartmak haksızlık olur.
her ne olursa olsun ben şu an aykutun para hatırı için orada durduğuna inanmıyorum, belki zorlama, belki hatır gönül işi... bilemiyorum ama şu an orada zoraki durdurulduğundan şüphem yok.

aykuta çok kızgınım, bir saniye bile orada olmasını istemiyecek kadar psikolojik bir şartlanma içindeyim... ama, bu benim ona haksızlık etmeme sebep teşkil etmez. para için kendini ezdirmez o, bu kadar ağır bir baskıyı yaşamak istemez...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
aykuta çok kızgınım, bir saniye bile orada olmasını istemiyecek kadar psikolojik bir şartlanma içindeyim... ama, bu benim ona haksızlık etmeme sebep teşkil etmez. para için kendini ezdirmez o, bu kadar ağır bir baskıyı yaşamak istemez...

Mı acaba?
Zamanında Diktatör, başkan seçildiğinde yüzü kızaran bir adamdı.
Bir çok kez aynı mekanı paylaştık.
Tamer, Serkan, vb, bizim yan masada 51 oynarlardı.

Sonra ne oldu?
Adam diktatör olduğunu hissetti.

Para, yüzde doksan insanı değiştiriyor.
Aykut'da o bölümün içinde.
Sırtını dayamışsın Para Babana, idare edip, gidiyorsun.

Şimdi tersini düşünelim.
Aykut onurlu vb, istifa etti.
Bu adam nerede iş bulacak?
Süper Lig desen, herkes Fenerbahçe değil ki, hatır, gönül adam beslesin.
PTT 1. Lig desen, adam Fenerbahçe'den 1. Lige küme düşmüş hisseder.

Fenerbahçe'deki parayı, rahatı nerede bulur?
Hiç bir yerde.

O zaman haklı olarak inceldiği yerden kopsun mantığına dek gidecek.
Başka şansı yok.

Bu arada acil şifalar tekrardan.

Bu arada Diktatör ne zaman gider? diye soranlara söyleyeyim.
Asla.
Para onda, çevresinde o kadar yiyicisi, yağcısı var ki, kulüp ne olmuş, nereye gidiyor, filan kimsenin umurunda değil.
Menfaat dünyası.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sağolasın @Korpe, Teşekkür ederim abim. hamdolsun, pc başına çift baston ile gelsem de kendimi iyi hissediyorum. ağrılarım gitti, sadece alçı var, onunla yaşamaya alışıyorum.

@dadaist, normalde haklısın ama samet ile aykutun konumları farklı. ikisini aynı kefede tartmak haksızlık olur.
her ne olursa olsun ben şu an aykutun para hatırı için orada durduğuna inanmıyorum, belki zorlama, belki hatır gönül işi... bilemiyorum ama şu an orada zoraki durdurulduğundan şüphem yok.

Aykut'un tam da bu yüzden gidemeyeceğini düşünüyorum işte. Aykut'un gidebileceği tek yer o da çok çok zorlarsan Milli Takım olur. Onun harici Oğuz ve Rıdvan örneklerini biliyoruz. Bizim futbolcular da yöneticiler de profosyonel olmadıkları için maalesef özdeşleştikleri kulüplerle fazla duygusal hareket ediyorlar. Diğer büyüklere gidemezsin. Şu saatten sonra insanlara iyi hoca olduğunu da gösteremezsin ki Fenerbahçe öncesi bir Ankaraspor sevdasına zaten insanlar iyi hoca vs. diye cepten yediler bugüne kadar. Bir de para için yapmaz etmez laflarını bir kenara koymak lazım sanırım. Hanginize yılda 2.000.000 TL veren bir yer olsa kolayca bırakıp gidersiniz? Bırak yıllık ücreti Aykut Kocaman'ın günlük ücreti için bile bizler aylarca çalışıyoruz. Aynı komik olay Quaresma işinde de vardı. Vatandaş kolaydan sallıyor. Yahu nolur 500.000 dolar indirime gitse. :)))
Önder Özen gibi bir adamı da zamanında harcadılar. Aziz Yıldırım'ın bu kulübe insan kaynağı olarak verdiği 10 yıllık zararı hiçbir şey geri getiremez. Onca yıldız oyuncu geldi geçti hiçbirini hiçbir şekilde kullanamadık. Volkan Demirel de bu şekilde destek vermeye devam ederse onun da tepki görmesi yakındır.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) ''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' ekim ayı değerlendirmesinde, ilk 100'e giren tek Türk takımı, yine Fenerbahçe oldu.
Değerlendirmede, bir önceki aya göre 11 basamak yükselen Fenerbahçe, 164 puanla, 56. sıradan 45. sıraya çıktı ve ilk 100'deki tek Türk takımı olma özelliğini sürdürdü.

Raporda, bir önceki aya göre 8 basamak düşen Bursasspor 112,5 puanla 120, 16 basamak gerileyen Beşiktaş ise 108 puanla 130. sırada kendisine yer buldu.

Değerlendirmede Eskişehirspor 141, Galatasaray 154. sıraya yükselirken, Trabzonspor ise 162. sıraya geriledi. Sivasspor 332, Kardemir Karabükspor da 375. oldu.

SPORAKTİF

kAYNAK

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Zeki Rıza Sporel`i Rahmetle Anıyoruz

Efsane futbolcumuz Zeki Rıza Sporel, 3 Kasım 1969 yılında hayata gözlerini yummuştu. Sporel, 71 yıllık yaşamına ülkemiz ve Türk sporu için benzeri olmayan başarılar sığdırdı.

Sporel, Türk Milli Takımı`nın ilk golünü attı ve Ay-Yıldızlı formayla 16 maçta 15 gol kaydetti. 18 yıl giydiği Fenerbahçe formasıyla 352 maçta tam 470 gol atan efsane, Sarı-Lacivertliler`in yıllarca kaptanlığını yaptı. `Kaptan` ve `Üstad` lâkaplarıyla anılan Sporel, daha sonra Fenerbahçe`de başkanlık görevinde de bulundu. Ayıca efsane oyuncumuz, Fenerbahçe formasıyla Galatasaray`a attığı 33 golle kırılması oldukça güç bir rekorun da sahibidir.

Soyadı bizzat Gâzi Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen Zeki Rıza Sporel`i rahmetle anıyoruz.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Fener'i kim istemez[/h][h=2]Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Rolando'nun menaceri Cardoza, oyuncusunun Sarı-Lacivertli ekibi çok iyi tanıdığını belirterek, “Olumlu düşünceleri var. Her futbolcu, Fenerbahçe gibi bir takımda oynamak ister” dedi[/h]
Sezon başında takıma dönüp dönmeyeceği belirsiz olan Yobo’nun alternatifi olarak gündeme gelen ancak Nijeryalı savunmacının bonservisinin Everton’dan alınmasıyla transferinden vazgeçilen Rolando Pires Fonseca, ara transferde yeniden gündemde. Savunmada yaşanan sakatlıklar üzerine ara transferde kadroya katılması düşünülen Porto’nun Portekizli savunmacısının menaceri Joa da Silva Cardoza, iyi bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendireceklerini açıkladı. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Cardoza, “Size daha önce de açıklamıştım. Sezon başında birtakım kişiler, Fenerbahçe adına hareket ettiklerini belirterek, Rolando ile görüşmeye çalıştılar.

‘Temas kurulursa görüşürüz’

Ellerinde yetki belgesi vardı, ama tutumları son derece yanlıştı. Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyoruz.
O dönemde yaşananlar bizi üzdü. Doğru yöntemlerle bizimle temas kurulursa, elbette görüşürüz. Şu ana dek Fenerbahçe’den hiçbir yetkili bizimle görüşmedi. Rolando’nun Türkiye hakları Marco Kırdemir’de. Marco ya da benimle temasa geçmek isterlerse, görüşmeye hazırız. Rolando, Fenerbahçe’yi çok iyi tanıyor. Olumlu düşünceleri var. Bana göre her futbolcu, Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamak ister. Ama yapılacak teklif çok önemli. İyi bir teklif gelirse, elbette değerlendiririz” sözlerini sarfetti

kAYNAK

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Taraftar Grupları Aşağıdaki Bildiriyi Yayınlamış

Kadın ve çocuk taraftarlarımızın 5 maçtır tribünlerimizde oluşturduğu şölen‚ligin 10.haftasında yerini kadın erkek ayırt etmeden tüm Fenerbahçelilere bırakacak.

Biz‚ kamuoyunda bilerek oluşturulmaya çalışılan algının aksine; Limassol ve Orduspor maçlarını‚ birlik olmak ve bir arada olmak adına fırsat olarak görüyoruz.

Biz‚ manşetler ve yorumlar her ne kadar‚ istifa protesto algısını yaratmak için özel çaba gösterse de; yapıcı eleştirinin önemini ve gereğini bilerek‚ sağduyuyla hareket etmeye devam edeceğiz.

Sezonun henüz 9. haftası geride kalmışken‚ sistematikleşmiş linç geleneğinin hedefinde bu kez Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve takımımızın olduğunu üzülerek görüyor ve bu duruma yalnızca aklı selim Fenerbahçelilerin son verebileceğini biliyoruz.

Hocamıza istifa etmesi için baskı yapanlar‚ sorularını istifa odaklı sormak konusunda ısrar edenler‚ 47 maçlık serinin 42sinde Hocamızın bizzat sahada olduğunu‚ kalan 5 maçta ise Sportif Direktör ünvanı ile Fenerbahçemizin başında görev aldığını göz göre göre görmezden gelmektedirler.

Biz‚ her tür perdelemeye rağmen bu gerçeği tüm yalınlığıyla görmekte‚ Hocamıza ve takımımıza desteğimizi sürdürmekteyiz; oynanan oyunlara fırsat vermeyeceğiz.
Buna karşın tek beklentimiz‚ futbolcularımızın taşıdıkları formanın çubuklu olduğunu bir an olsun akıllarından çıkarmaksızın sahaya çıkmaları; yaşı‚ tecrübesi‚ ismi ne olursa olsun tek bir kimlikle FENERBAHÇELİ kimliğiyle mücadele etmeleridir.

Bu takım‚ Avrupada hedeflenen başarıya‚ ligde ve kupada zafere daha önce bir çok defa olduğu gibi desteğimizle ve birlikle ulaşacak‚ bizler inandıkça başarı gelecektir.

Bizim için Fenerbahçenin olduğu hiçbir yerde umutsuzluk olamaz‚ olmadı‚ olmayacak.Çubukluyu temsil ettiğini bir an bile unutmayacak bir takım‚ her zaman her yerde bizim gururumuz olan bir hoca ve geçmişte desteğiyle neler başarıldığını bilen taraftarlıyla Fenerbahçe her türlü zorluğu aşacak.Her türlü sonuca rağmen verilecek destekle bu kötü günler omuz omuza aşılacak.

Saygılarımızla

GFB - KFY - ÜNİFEB - Vamos Bien

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Kocaman Semih'i çizdi[/h]
[h=2]Hiçbir sakatlığı ve idman eksiği bulunmayan golcü futbolcu Semih Şentürk, Kocaman tarafından Akhisar kadrosuna alınmadı.[/h]
LKJ.jpg

03.11.2012 - 11:17​

kocaman_semihi_cizdi.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya maçında kurtarıcı olarak sahaya sürdüğü nöbetçi golcüyü 4 eksikle gittiği deplasmana götürmedi.
[h=4]MEDYAYA HABER SERVİS ETTİ[/h] Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sürpriz bir kararla Semih Şentürk'ü bugün oynanacak Akhisar Belediyespor maçının kadrosuna almadı. Amk'nın haberine göre; Geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Antalyaspor maçının son 7 dakikasında kurtarıcı olarak sahaya sürülen yıldız futbolcunun kadro dışı kalması çeşitli yorumlara yol açtı. İlk etapta eşi Pınar Şentürk'ün maç akşamı twitter'da paylaştığı mesajlar konuşulurken, Kocaman'a yakın çevreler farklı bir iddiayı da ortaya attı. Alex de Souza'yı Brezilya'ya döndüğü gün uçağın kapısına kadar yolcu eden Semih'in medyaya haber sızdırdığı ileri sürüldü.
[h=4]SEMİH GÖZDEN ÇIKARILDI[/h] Başkan Aziz Yıldırım ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım ile bu konuda görüşme yapan Kocaman'ın Semih Şentürk'ü gözden çıkardığı ve takımdan uzaklaştırmakta kararlı olduğu bildirildi.

Kaynak

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
FENERBAHÇELİ OLMANIN ALTIN KURALI ADAM OLMAKTIR

Fenerbahçe U15 takımımız, Eskişehirspor ile oynadığı mücadelede, 65.dakikada rakip takımın sahada 10 kişi ile mücadele etmesi üzerine; önce TFF yetkililerine, daha sonra karşılaşmanın hakemine ve rakip takım teknik heyetine saha içinde 10-10 mücadele etmek istediklerini iletti. Bunun üzerine 65.dakikadan itibaren oyun alanından 1 oyuncusunu çıkaran Fenerbahçemiz, karşılaşmaya 10 kişi ile devam etmiştir.

Fenerbahçe U15 takımı teknik heyetimiz ile futbolcularımızı bu anlamlı davranışlarından ötürü kutluyoruz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçemiz Akhisar Belediyespor maçında sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

Caner yok işte bunu sevdim.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aykut hoca ne güzel oturarak izliyor :) Gol oluyor ayağa bile kalkmıyor.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aykut marka uyku hapı adının patentini alayım diyorum. ticari başarımı görür gibiyim :) bir televizyonda Barça, diğerinde Fener açıktı. İkisi de sıkıcı maç oldu. Eskiden uyku problemim vardı. Şimdi haftada bir Fenerbahçe maçı izliyorum uykusuzluk falan kalmıyor :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
aykut sevinçten çıldırıyordur şimdi.nede olsa koskoca akhisarı 2-1 yendi.skoruda bıraktık.takım iyi oynasın yenilsin ona bile razıyım.ama yok.nerdeeeee.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Kocaman:'' Maça damgasını vuracak...''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1'lik Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından, bu maçın kendileri açısından bir çıkışın başlangıcı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman "Maça damgasını vuracak son 3-4 dakikalık bölüm olacak. Maçtan önce de söylediğim gibi, çok puan kaybımız oldu. Bu kayıplara en aza indirmek için bugünden itibaren kazanmaya başlamamız gerekiyordu. Geriye düştük ama hemen reaksiyon verdik. İkinci yarıda 3. golü bulmak çok kritik olacaktı. Tek fark rakibi oyunda tutuyor. Son 2-3 dakika içinde de baskı yedik. Çok önemli sayılabilecek bir 3 puan var. Limassol, Ordu maçlarıyla birlikte çıkışa geçeceğiz." dedi

Maçın ikinci yarısında, kendi yarı sahasından çıkmaktan da çekinen bir F.Bahçe gördüldü yorumu üzerine Kocaman " Skora çok ihtiyacımız vardı. İkinci yarı 3. golü bulmak için uğraştık. Ancak son paslarda isabet kaydedemedik. Bunu başardığımız zaman da kaleyi bulamadık. Bu maç toparlanma maçıydı bizim için. Farklı kazanmak arzusunu taşıyorduk. Takımlar bir şekilde kendi sahalarında oyunu forse etmeye çalışıyorlar. Son 3-4 dakikalık bölüm bu algıyı yaratmış olabilir." kelimelerini kullandı.

Limassol maçı için ise " Grupta en önemli maç belki de. Düğümün 4. maçta yani bu haftaki maçta çözülebileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak

Sezer Öztürk: “Kazanmasını bildik”

Oyuncumuz Sezer Öztürk, uzun zaman sonra oynamaktan ve sahadan galip ayrılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Uzun zaman sonra oynadım ve mutluyum. Kazanmasını bildik. Manisa'da 3 sezon oynamıştım ve bugün de doğum günüm sanırım bugün şanslı günümdeyim. "dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Ligimiz zor bir Lig ve kolay takım yok. Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Çok iyi futbol oynamadık belki ama önemli olan galip gelmesini bilmek ve bunu başardık. Daha iyi bir futbol sergilememiz gerekir ve bundan sonra bunu yapacağız" şeklinde konuştu.

Bundan sonraki süreçte taraftarın, daha çok mücadele eden bir Sezer Öztürk göreceğini de söylenen başarılı oyuncu, "Öncelikle şunu söylemek isterim: 8-9 ay sahalarda uzaktım. Ama 4-5 aydır iyi çalışıyorum. Hocam beni oyuna aldığında pas trafiğini yönlendirmemi ve mücadele etmemi istedi. Hem takım olarak, hem de bireysel anlamda daha üst seviyelere çıkacağız."açıklamalarında bulundu.

Kaynak

Selçuk Şahin: “Büyük takım olma refleksi gösterdik”

Oyuncumuz Selçuk Şahin, zaman zaman Takımımızın karşılaşmada geriye düştüğünü ancak büyük takım olma refleksini göstererek maçtan galip ayrıldıkların belirterek, "İnişli çıkışlı grafiğimiz var. İyi oyundan ziyade, iyi bir skora ihtiyaç vardı. Maçta geriye de düştük ancak büyük takım refleksi göstererek, kazandık" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, "Bugün önemli bir karşılaşma oynadık. İki gol bulduk. Saha içinde mücadeleci bir oyun sergiledik, keza Akhisar da iyi oynadı. Saha içinde mücadeleci bir oyun vardı. Kazandığımı için mutluyuz. Kazanmamız gereken bir maçtı."şeklinde konuştu.

Son dönemlerde kendisi hakkında çıkan eleştiri niteliğindeki haberleri de değerlendiren Selçuk Şahin, "Oyuncu olarak işimiz zor. Bu dönemde yanımda olan insanlara teşekkürler. Futbolu bilen insanlar yanımdaydı. Belli grupların fikirleri var ve fikirler değiştirilmiyor. Belki yine hata yapınca yeniden eleştirileceğim ama benim amacım sahada görev yapmak. Hocamız görev verdi ve kendisine teşekkürler. Hatalar yapılıyor ama eleştirinin de dozu olmalı. Ben eleştiriye kapalı değilim ama bunu bir sınırı olmalı. Bu sınır açıldı zaman zor bir dönem oluyor ama ben alıştım."açıklamasında bulundu.

Kaynak