SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
stoch oyundan çıktıktan sonra yedek klubesinde gördünüz heralde.

Peki soruyorum bu hareketleri yapan ve bu golleri atan Stoch nerde? Golü atmayı bıraktım top oynamasını bildiğinden şüphe etmeye başladım artık.

[video=youtube;TiW2_8mnKsg]http://www.youtube.com/watch?v=TiW2_8mnKsg[/video]

[video=youtube;ac63r2diVAI]http://www.youtube.com/watch?v=ac63r2diVAI[/video]

Büyük Teknik direktörlük başarısından dolayı emeği geçenlere! Teşekkür etmek istedim...

DJSaint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu Aykut Kocaman'a bir türlü kanım ısınmadı gitti...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vay Arkadaş bugün maçımız vardı yahu.Yeminle yeni öğreniyorum maçın olduğunu ve sonucunu.Ne hale getirildik biz ya.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Semih'e çok üzülüyorum ben. Bienvenu'den neyi eksik ? Hatta çok daha iyisi ama adam semih'i kadroya almıyor yazıklar olsun. Stoch'un geldiği hale bak. Adam geçen sene neler yaptı bu sene ki hâle bak, bilerek formdan düşürüyor resmen.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Semih'e çok üzülüyorum ben. Bienvenu'den neyi eksik ? Hatta çok daha iyisi ama adam semih'i kadroya almıyor yazıklar olsun. Stoch'un geldiği hale bak. Adam geçen sene neler yaptı bu sene ki hâle bak, bilerek formdan düşürüyor resmen.

Semih alex in adami idi o bakımdan , stoch ise topa küstürdü diğer niang dia v.b kisiler gibi.. .adam babasının kulubu gibi kullaniyor.

selamun aleyküm günaydınlar bu arada .

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Herkeşlere günaydın. :)
Dünkü maçı izlemediğim gibi inanın özetlerine dahi bakmadım.
Spor bir güzellik belki ama beğenilmeyen bir yemek gibi olunca tat alınmıyor.
Kimisi bizim beğenmediğimiz yemeği nasıl severse, işte spor, özellikle futbol da öyle.

Milyarların saçıldığı bu ligde Fenerbahçe büyüklüğüne yakın bir durumda değil maalesef.
Yine altını çizerek vurguluyorum.
TRT3'de PTT 1. Lig maçlarından birini seçin ve izleyin.
Hele ilk 5 içindeki kulüpler denk gelirse, zevk alarak izlediğinizi hissedeceksiniz.
Bu yıl izlediğim Fenerbahçe onlardan tatsız.

Mücadele yok, konsantrasyon sıfır, moral motivasyon sıfır.
Yani elde var sıfır.

Dikkat edin Fenerbahçeli futbolcular adeta maç bitse de gitsek modunda.
Özellikle Krasic futbol oynadığının bile farkında değil.
Uyuşturu alıp çıkmış gibi.
Vaziyet böyle olunca maç seyretme keyfim kalmıyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bende dün izlemedim özetine baktım adamlar iyi oynamış bizi zaten anlatmaya gerek yok adamlar da 2-3 saglam adam olsa antalya macından farkı kalamaycakti

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın korpe gercekten limasol maçını izledim ve ümidim kalmadı bu takımdan akşam attığımız ilk gol takımın tecrübe eksikliğiden attığımız bir gol ayrıca eksik çıkmıştız yedek 1_2 oyuncuyla yedekler takımın eksik olmaması için değilmi ya her zaman hazır daima hazır olacak yenildiğimiz maçta skor olarak!geri olan oyuna genç oyuncu sokuyor bu adam önde berabere olsak onada razıyım daha çok şey var sabah sabah sinirden karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
paşam pazar pazar keyfını bozma söylediklerinde çok haklısın sadece şunu diyebiliriz, bukadar taraftara yazık

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tamamda ezerek oynayalım yenilirsekde yeniliriz m.utd-lyon-shalke hepsine kök söktürüyoduk koşuyorduk düşüyorduk tekrar kalkıyorduk ama EZİLMİYORDUK akhisarı yendik diye takım süpermi oldu şimdi haberlere bak ya . takımın başında kimin olduğu artık benim için önemli değil ama o formayı giyen her şahıs o arma için savaşacak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şuan takımda kı oyuncular bile aykuttan bir cacık olmayacagının farkında kuyt a bak ornek ılk geldıgı zamankı performans ile simdıkı aynımı bir ornek stoch vs vs

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hacı milleti sevindirme

Volkan: Bazıları seviniyor hacı. Sen böyle hata yapınca. Vur kardeşim taca. Gökhan: Taca vurunca da eleştiriyorlar. Çizgiden çıkardıklarım klip olur Volkan: Ben de kurtardıklarımı klip yaparsam!...

Gökhan'ın skor 2-1'ken 44'te yaptığı geri pasta, Volkan'ın ıskaladığı top, Manisa dönüşü takım otobüsünde muhabbet konusu oldu. İşte FBTV'de naklen yayınlanan geri pas diyaloğu:

Volkan: Geri paslara dikkat etsin.

Gökhan: Bir geri pas attım. Zor değildi.

Volkan: Eyvallah!

Gökhan: Biraz da ayağı kaydı

Volkan: En fazla aut olacak, ne olacak da?

Gökhan: Sonunu getireyim bir yere bağlayayım...

Volkan: Bazıları şey oluyor hacı... Seviniyor sen böyle hatalar yapınca... Sen vur kardeşim taca, milleti sevindirmeyelim biz.

BEN KÖTÜ OLURUM SIKINTI YOK

Gökhan: Taca vurunca da eleştiriliyorsun. Bana en az 10 tane gol borcun var. Senin için çizgiden çok top çıkardım, kardeşim!

Volkan: Geçen maç da altı pasın içinde verdi bir tane. Vurdum, bu maçta vuramadım. Bazen vuruyoruz bazen vuramıyoruz.

Gökhan: Güvenmesem o topu kornere atarım.

Volkan: Bazıları seviniyor, sevindirmeyim insanları. Yoksa o atmış, ben sektirmişim. Gol de olabilir ki yaşadım bunları da. Biz bunlardan gocunmayız. Her zaman bana top atabilir ama insanları sevindirmeyelim. Bunları aştık. Bunlarla günümüzü değerlendirmiyoruz. Bizim günümüzü değerlendirdiğimiz şeyler başka.

Gökhan: Ben ona bir klip yapayım da çizgiden çıkardığım topları...

Volkan: Ben de kurtardıklarımı yaparsam. Bütün takım arkadaşlarım iyi olsun, ben kötü olurum, sıkıntı yok.

Kaynak

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Uzun süredir çalışmalarımı paylaşmıyodum.Biraz paylaşıyım :)

Fenerbahçe TV Alternatif Logo Çalışması
YüksekKalite: http://fav.me/d5jy9ll

fbtv_logo_by_meridiann-d5jy9ll.jpg

Bu Aşk Bitmez
YüksekKalite :http://fav.me/d5jf2cb

bu_ask_bitmez_by_meridiann-d5jf2cb.jpg

Raul Mireles
YüksekKalite: http://fav.me/d5ittr7

raul_meireles_by_meridiann-d5ittr7.jpg

Moussa SOW
YüksekKalite: http://fav.me/d5ikqvs

moussa_sow_by_meridiann-d5ikqvs.jpg

Uzun süredir çalışmalarımı paylaşmıyodum.Biraz paylaşıyım :)

Fenerbahçe TV Alternatif Logo Çalışması
YüksekKalite: http://fav.me/d5jy9ll

fbtv_logo_by_meridiann-d5jy9ll.jpg

Bu Aşk Bitmez
YüksekKalite :http://fav.me/d5jf2cb

bu_ask_bitmez_by_meridiann-d5jf2cb.jpg

Raul Mireles
YüksekKalite: http://fav.me/d5ittr7

raul_meireles_by_meridiann-d5ittr7.jpg

Moussa SOW
YüksekKalite: http://fav.me/d5ikqvs

moussa_sow_by_meridiann-d5ikqvs.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;ypa90_ISGic]http://www.youtube.com/watch?v=ypa90_ISGic[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm Hayırlı haftalar olsun..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Akhisar Belediye maçında oyundan alındığı için tepki gösterip yedek kulübesini birbirine kadar Miroslav Stoch’a yönetim tarafından para cezası verileceği öğrenildi.

izleyen goren varmı haberim yok ilk defa duydum :)

Fenerbahçe'de disiplin kurallarına uymayan üç futbolcu için teknik heyet harekete geçti.
Antrenmanlara geç gelen, bazılarına mazeretsiz katılmayan ve isteksiz davranışlarda bulunan Krasiç’in yanı sıra, son zamanlarda eşinin twitter mesajlarıyla gündeme gelen Semih Şentürk ve kadroda yer bulmasına rağmen oyun içinde arkadaşları ile atışan, çıkarken el kol hareketleriyle çirkin davranışlarda bulunan Stoch, teknik patron Aykut Kocaman tarafından son kez uyarılacak. Bu üçlünün düzelmemesi halinde teknik heyet hazırlanacak olan raporu yönetimin dikkatine sunacak.

FANATİK

Kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
iyi günler arkadaşlar... özledim sizleri.

belli ki artık aykut ile bu işler yürümüyor, oyuncuların en ufak bir saygısı kalmamış.
hele bi düşünün, bu üç oyuncunun yaptığını bir galatasaraylı futbolcu fatih terime yapabilir mi?
hiç aklınıza böyle bişey getirebiliyor musunuz?

demek ki artık saygının kalmadığı yerde, disiplin hiç olmaz.
olmayınca da kazandığımız maçlarda bile dokuz doğurur, yerimizde rahat oturamaz, rezil oluruz el aleme...

ya artık daha fazla zedelenmeden, daha fazla yıpanmadan artık bırakıverse ne güzel olur ya.
ve aziz yıldırım... askerlik hikayeleri, davalar, şaibeler... bıktık artık, taşımak ne kadar da zor oluyor böyle.
ya bu adamlar bu kulübü babalarının tapulu malı mı zannediyorlar ne, niye hiç bırakıp gitmek akıllarına gelmiyor.
bize yaşattıkları bunca dert, sorun, problem yetmedi mi ya!

akhisar maçını kazanmak büyük bir başarı gibi gösterildiği zaman kahrımdan ölüyorum ben ya.
bunca zamandır ilk kez deplasmanda kazanmışız da falan filan...

biz bunu hak etmedik ya, bunca zül, bunca aşağılanma gerçekten çok fazla oldu.

içim öylesine doldu ki... neyse, Allaha emanet olun siz. içimi dökmek istedim biraz ya, zehir gibi, ağu gibi kahreden düşüncelerden başka bişey yok içimizde, sizi de kasvete sokmayım iyisi.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
Nasılsınız [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Hocam.İyisinizdir İnşaallah.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamun aleykum,
iyi günler arkadaşlar... özledim sizleri.

belli ki artık aykut ile bu işler yürümüyor, oyuncuların en ufak bir saygısı kalmamış.
hele bi düşünün, bu üç oyuncunun yaptığını bir galatasaraylı futbolcu fatih terime yapabilir mi?
hiç aklınıza böyle bişey getirebiliyor musunuz?

demek ki artık saygının kalmadığı yerde, disiplin hiç olmaz.
olmayınca da kazandığımız maçlarda bile dokuz doğurur, yerimizde rahat oturamaz, rezil oluruz el aleme...

ya artık daha fazla zedelenmeden, daha fazla yıpanmadan artık bırakıverse ne güzel olur ya.
ve aziz yıldırım... askerlik hikayeleri, davalar, şaibeler... bıktık artık, taşımak ne kadar da zor oluyor böyle.
ya bu adamlar bu kulübü babalarının tapulu malı mı zannediyorlar ne, niye hiç bırakıp gitmek akıllarına gelmiyor.
bize yaşattıkları bunca dert, sorun, problem yetmedi mi ya!

akhisar maçını kazanmak büyük bir başarı gibi gösterildiği zaman kahrımdan ölüyorum ben ya.
bunca zamandır ilk kez deplasmanda kazanmışız da falan filan...

biz bunu hak etmedik ya, bunca zül, bunca aşağılanma gerçekten çok fazla oldu.

içim öylesine doldu ki... neyse, Allaha emanet olun siz. içimi dökmek istedim biraz ya, zehir gibi, ağu gibi kahreden düşüncelerden başka bişey yok içimizde, sizi de kasvete sokmayım iyisi.

Aleyküm selam abi ..

Dün arkadaslarla toplandık 4 aynı taraftar gurubu 1 galatasaraylı arkadaş vardı hepimiz aynı seyleri soylüyoruz..

Duyan yok..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=1416]seyyah[/MENTION] selam , sıhhatiniz ne durumda ?
bu arada pc de düz çizgileri klavyede nerden yapıyoruz arkadaşlar .. seyyah nicikini yazamıyorum :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Trabzonspor Kulübü, Tayfun Cora ve Barış Ataş ile yollarını ayırdı