SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese...

[video=youtube;-ZUAgcKRRAw]http://www.youtube.com/watch?v=-ZUAgcKRRAw[/video]

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Recep Niyaz'ı bu adam 26-27 yaşına gelince 'Genç' Recep diye oyuna alma fantazisi falan mı kuruyor da oynatmıyor acaba?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Allah'ım sen bize sabır ver bütün takımlar artık bize gülüyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Kaptanımız ALEX, Brezilya'da ki Türkiye Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonu'na katıldı.

A6dARjaCEAIaDXn.jpg

Fenerbahçe 4-0 Sakaryaspor (A2 Ligi)

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun aleykum.
iyi günler arkadaşlar. telefondan bağlanıp merhaba demek geldi içimden. özledim sizleri, Allaha emanet olun.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Ne oldu sana ne oldu böyle![/h][h=2]Milos Krasiç, gecikmeli olarak geldiği Sarı-Lacivertli ekipte, büyük hayal kırıklığı yarattı.[/h]
fft104mm1966140.jpg
CSKA Moskova forması altında ortaya koyduğu müthiş futbolla büyük beğeni kazanan ve Fenerbahçe’nin transfer listesine giren ancak Juventus’a gitmeyi tercih eden Milos Krasiç, gecikmeli olarak geldiği Sarı-Lacivertli ekipte, büyük hayal kırıklığı yarattı. Bursaspor maçında ilk 11’de forma giyen ancak kötü oynayınca ikinci devre yerini Stoch’a bırakan, AEL deplasmanında 68’de Caner’in yerine oyuna giren ancak etkisiz kalan Sırp yıldız, ilk 11’de başladığı Antalya karşılaşmasında da yokları oynadı. Ne yaptığı belli olmayan ve takımına hiçbir katkı sağlayamayan Krasiç, 67’de yerini Stoch’a bırakırken, onu CSKA Moskova’daki müthiş futboluyla hatırlayan taraftarlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kocaman’ın, Sırp oyuncuyla bir görüşme yapıp,sorunlarını detaylı şekilde konuşması bekleniyor.

Kaynak

[h=1]Akhisar'a zor![/h][h=2]AEL Limassol maçında sakatlandıkları için Antalyaspor'a karşı forma giyemeyen Mehmet Topal ile Egemen'in, Akhisar Belediye deplasmanında da oynamaları zor görünüyor.[/h]
fft104mm1966454.jpg
Fenerbahçe'de sakatlık krizi devam ediyor. AEL Limassol maçında sakatlanan ve Antalyaspor karşısında forma giyemeyen Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal'ın Akhisar Belediyespor deplasmanında da olmayacağı, Aykut Kocaman'ın ise savunmada Yobo'nun yetişmesini beklediği öğrenildi. Ayrıca diğer sakatlar dün sahada dayanıklılık çalışması yaparken, bu iki oyuncunun tesislerde tedavi oldukları açıklandı.

Kaynak

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]"Kocaman" kalkan[/h]
31 Ekim 2012 Çarşamba * 09:29

Fenerbahçemizin teknik direktörü Aykut Kocaman'a taraftar tepkisinin önlenmesi için yönetim tarafından çalışma başlatıldı...

[/TD]
[TD="width: 330"]
26-09-aykut-kocaman-1349068675.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Aykut Kocaman hemen her olumsuzlukta eleştiri yağmuruna tutulurken, Antalyaspor yenilgisinden sonra yönetim, seyircili oynanacak Limassol karşılaşmasına kadar genç çalıştırıcıyı korumaya alacak.

Kocaman’ın özellikle Alex olayından dolayı yıpranan kariyeri nedeniyle en küçük puan kaybında hedefe konmasını kabul etmeyen sarı-lacivertli yönetim, taraftar arasında lobi çalışması yapıp, teknik direktörün Limassol maçında istifaya davet edilmesini önlemeye çalışacak.

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre; Kadınlar ve çocuklara oynanan maçta bile istifaya davet edilen Kocaman’ın git gide yıpranan psikolojisi nedeniyle onu korumaya alacak yönetim, Avrupa Ligi’nde lider olarak başlayacağı Limassol maçında Kocaman’a tribün desteği sağlamak için şimdiden çalışmaya başladı.

Aykut Kocaman’ın karma seyirci karşısında alabileceği toplu eleştiriden etkilenip istifa etmesinden çekinen sarı lacivertliler, Akhisar, Limassol ve Orduspor maçlarından alınacak üç galibiyetin, güveni yeniden yaratacağı umuduyla hareket ediyor.

Seri üzüntüsü

Aykut Kocaman, 47 maçlık galibiyet serisinin Antalyaspor yenilgisi ile sonlanmasına en çok üzülenin kendisi olduğunu söyledi. Kocaman, “Bu serinin başında da ben vardım; başta üç dört maçlık yöneticilikten sonra teknik heyetimle ben bu serinin mimarıyım. Bunu yapan da biz olduk, bozan da. En fazla üzülen de ben oluyorum bu nedenle” dedi.

Kocaman, bu yenilgide bu kez gerçekten dört önemli orta blok oyuncusunun yokluğunun etken olduğunun altını çizdi ve bu mazerete bile sığınmadığını söyleyip, “Gereken önlemleri almaya çalışacağız” diye konuştu.

Kocaman oyuncularını en üst perdeden uyaracağını söyleyip, sağlık ekibi ile de görüşmesinde acil çözüm istediğini dile getirdi.

Tatile çıktılar!

Fenerbahçemiz, Akhisar maçı öncesi bir günlük izne çıkarken, futbolcular bu karşılaşma için hazırlıklarına yarın (Perşembe) başlayacak. Avrupa Ligi’ndeki karşılaşma nedeniyle hafta içinde de maç oynayan ve uzun Kıbrıs yolculuğu nedeniyle dinlenme fırsatı bulamayan oyuncularını yenilgiye rağmen tatile çıkaran Kocaman, dünkü antrenmanda sakat oyuncuların durumları ile ilgili sağlık heyeti ile bir toplantı yaptı.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum
Hayırlı Sabahlar.Renkdaşlarım.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu kötü gidiş ne zaman bitecek yav.
Aragones döneminden beri en kötü sezonumuzmuş bu sene.
Daha kötü olmadan düzeliriz İnşaallah.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Takımlarında şirketlerin borsadaki hareketleri gibi
inişleri ve çıkışları mevcut bu yenilgi kötü yöndeki bir
seri olmaz umarım ...:)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim"

Brezilya Ligi takımlarından Coritiba'ya transfer olan Alex de Souza, eski takımı fenerbahçe için ilginç bir benzetmede bulundu. "Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim" ifadesini kullanan Alex, Aykut Kocaman'ı da eleştirdi.

alex3_OS8QS.jpg

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan Brezilya'nın Coritiba takımına transfer olan Alex de Souza, ülkesinde verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe'ye bağlılığını "Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim" ifadesiylei ile dile getiren yıldız futbolcu, "Cruzeiro, Palmeiras ve Flamengo'nun ardından 26 yaşında Türkiye'ye geldim, Fenerbahçe yetişkin günlerim, Coritiba ise gençlik dönemlerim benzetmesini yapabilirim" dedi.
Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Aykut Kocaman ile sorunlarının olduğunu yeniledi. Alex, "Aramızda oldukça karışık bir ilişki vardı ve açıkçası sözleşmenin feshedilmesi ile sona erebildi" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Cruzeiro ve Palmeiras ile de görüştüğünü belirten Alex, futbolu Coritiba'da bırakmak istediğinden dolayı tercihini bu yönde kullandığını söyledi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/75111/coritiba-benim-annem-fenerbahce-ise-esim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
30 Ekim1923 Genç Cumhuriyetimizin ilk günü Fenerbahçe Romanya karması ile karşılaştı.Maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.
Gollerimizi Ömer ve Zeki Rıza Beyler attı.Bu maç ile Türkiye Cumhuriyetinin İLK uluslararası karşılaşmasını yapmak FB’e nasip olmuştur.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
12 Numaram, hadi çay vakti [MENTION=30440]zatura[/MENTION], [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], [MENTION=71554]cobra11[/MENTION], [MENTION=47324]mustang[/MENTION] :)

si+001.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
afiyet bal seker olsun : ) thnx (öyle bir vakit varmı ya :D )

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] saat 17:00 hay aklınla bin yaşa ya... yanına bir de eski kaşar.... :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla Süpersin [MENTION=158637]angel75[/MENTION]
Zaten işteyim şu an Akşam yemeginede 2 saat var.Çay simit ne giderrdi ama.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, Fenerbahçemiz ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor arasında oynanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre 3 Kasım Cumartesi günü, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Fenerbahçe maçında Bülent Yıldırım düdük çalacak. Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken’in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık.

Kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
yav sizlerden uzak kalamıyorum, selam herkese tekrardan.

bişey soracaktım aslında, onun için geldim koltuk değneklerimle pc başına...

küçük a!

küçük a hala takımın başında mı acaba?

eğer hala ordaysa söyleyin beni de alsın kadroya, alçılı bacağımla onun oynattığı futboldan daha iyisini oynarım evelAllah. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

küçük a!

eğer hala ordaysa söyleyin beni de alsın kadroya, alçılı bacağımla onun oynattığı futboldan daha iyisini oynarım evelAllah. :)

Koltuk değneği, alçı?

Geçmiş olsun abim, hayırdır?

Kusura bakma görmedim valla hiç.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

küçük a!

Hoş geldin abi.Tekrar geçmiş olsun. :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

küçük a!

hala duruyor malesefki hocam :/

boşverin küçük büyük a yı felanda siz nasıl oldunuz hocam? :)

Reaksiyon puanı
10,315
Koltuk değneği, alçı?

Geçmiş olsun abim, hayırdır?

Kusura bakma görmedim valla hiç.

sağolasın [MENTION=52555]by efsane[/MENTION], teşekkür ederim abim,
sağ ayağımın topuk üstünde aşil tendon dedikleri bir lif yırdığı meydana geldi.
ameliyat oldum, alçıdayım şu an.
bi kaç ay kadar çift bastonluyuz anlayacağınız yani.
ama müşteki değilim, böylece bir imtihandan geçtiğimi idrak edebiliyorum.
Rabbim sizlere sıhhat ve afiyetler bahşetsin.
Hoş geldin abi.Tekrar geçmiş olsun. :)

eyvallah abim, teşekkür ederim.

boşverin küçük büyük a yı felanda siz nasıl oldunuz hocam? :)

hamdolsun, bi kaç ay kadar bastonla idare edicez o, başka bi sıkıntım yok inşaallah.
teşekkür ederim abim, Mevlam razı olsun sizlerden.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
|SeYYaH sbimize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size, küçük a gitmez uefa kupasından türkiye kupasından elenip birde ligde ağır yaralar alıp küme düşmeye oynarsak unutmadan anadolu klüplerimize ezik bir şekilde oynarsak belki :crying: hep destek tam destek