SDN Fenerbahçe Kulübü

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı Sabahlar

320479_377879648958848_1136932573_n.jpg

Kadıköy'de oynanan son 7 maç

403985_377979082282238_1127758558_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamun aleyküm ..

o değilde bu uğur,ersan,veli nasıl topa adama giriyorlar çözemedim..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın dostlar ,

Dünkü maç ile ilgili ilginç bir not ,

7 Ekim
7.Hafta
sow 7 numara
gokhan 77 numara

tek 7 1 gol
çift 7 2 gol

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
esh7416_8.jpg

Kaynak

fbahce_36_yil_sonra_bir_ilki_yasadi.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-0 yenen Fenerbahçe, ezeli rakibi karşısında, 36 yıl sonra, bir lig maçında, 3 farkla galip geldi.
[h=4]1976 YILINDA 3-0'LIK SKOR ELDE ETMİŞTİ[/h] Bu sonuçla, lig tarihinde Beşiktaş'a karşı en farklı skorlu galibiyetini egale eden sarı-lacivertliler, siyah-beyazlılar karşısında, ligde bundan önce 3 farklı skorlu galibiyeti 7 Mart 1976 tarihinde, İnönü Stadı'nda yine 3-0'lık sonuçla almıştı.
[h=4]EN FARKLI SKORLAR[/h] Beşiktaş ise 6 Ocak 1990 tarihinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek, lig tarihinde en farklı skorlu galibiyetini elde etmişti.
Fenerbahçe'nin, 88 yıllık ezeli rekabet tarihinde, Beşiktaş'a karşı genelde aldığı en farklı skorlu galibiyetler ise şöyle:
Tarih Stat Organizasyon Sonuç
---------- ---------- ------------ -----
06.12.1958 İnönü Özel 7 - 0
17.01.1930 Taksim İstanbul Ligi 5 - 0
01.07.1960 İnönü Cemal Gürsel Kupası 6 - 2
24.03.1940 Şeref İstanbul Ligi 5 - 1
28.11.1924 Taksim Özel 4 - 0
18.05.1947 Fenerbahçe Milli Küme 4 - 0
31.08.1975 İzmir Atatürk Zafer Kupası 4 - 0

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Alex bugün konuşacak!

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, bugün saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

NTVSpor dan canlı izleyebilirsiniz.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese tünaydın büyük Fenerbahçe taraftarları bugünde günlerden Fenerbahçe hava sarı lacivert dışarda inleyen nağmeler...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu gün bi yerde okudum, Besiktaslı bir yonetici demiş ayrılıcak diye bak tuttu adam ayrıldı delıkanlımı simdi bu?

esh1219_5.jpg

[h=1]Fener'de Samet şoku![/h][h=2]Fenerbahçe'de uzun zamandır yaşanan Alex de Souza krizinde yeni bir şok yaşandı.[/h]
fft104mm1936647.jpg
Fenerbahçe'de uzun zamandır yaşanan Alex de Souza krizinde yeni bir şok yaşandı. Yıllardır Alex'in tercümanlığını yapan, hatta tercümandan da öte bir şekilde futbolcunun her zaman yanında olan Samet Güzel Fenerbahçe'deki görevinden istifa etti.

Samet Güzel istifa açıklamasını Twitter üzerinden de açıkladı ve şöyle dedi "Büyük bir gururla senelerdir emek verdiğim kulübüm Fenerbahçe'mden kendi isteğimle ayrılıyorum" dedi.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
420531_378049895608490_404727185_n.jpg

Alex'in basın toplantısı düzenleyeceği Otelin etrafinda 2 otobus dolusu cevik kuvvet var

http://www.ntvspor.net/canliyayin

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Ali Yıldırım ile kulübe gönderilen evrak nedeniyle tartışmamız oldu, bunu yapmamalıydım."
Alex: "Bazı mesajları sms olarak yollamamam gerekiyordu. Başka kişiler yerine bende kalmalıydı."
Alex: "SMS'de sorun yoktu ancak gönderdiğim kişilere göndermemeliydim."
Alex: "Gönderdiğim mesajların içeriğinde yanlış bir şey yoktu, ama göndermeseydim daha iyiydi."
Alex: "Bazı mesajları sms olarak yollamamam gerekiyordu. Başka kişiler yerine bende kalmalıydı."
Alex: "Twitter'ı doğru kullanmadım."
Alex de Souza: "En büyük hatam bazı anlarda kulübü yaralayacak şeyler yapmamdı."
Alex: "En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaraladım."
Alex: "Bu sürecin beş ayağı var: Ben, Aykut Kocaman, Ali Yıldırım, başkan Aziz Yıldırım ve medya."
Alex de Souza : Twitter mesajlarımın içeriğinde bi hata yoktu ama bende kalsaydı daha iyi olacaktı .

Alex: "Para düşünen biri olsaydım takımdan ayrı çalışmaya devam ederdim."

Alex: "İnsan haketmediği parayı almaması gerekir."

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] bu verdiğin linkler niye aktif olmuyor abim, anlayamıyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Kaptan olarak primin adaletli olarak dağıtılmasını savundum."

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Aykut Kocaman ile ilişkimizi ikiye ayırmak lazım: Sportif Direktör ve Teknik Direktör."
Alex: "Aykut Kocaman ile ilk önce yönetici olarak tanıştım."
Alex: "Aragones döneminde ben tatildeyken göreve Aykut Kocaman geldi ve dönüş tarihi öne çekildi."
Alex: "Tatilden geldikten sonra Aykut Kocaman'dan özür diledim."
Alex: "Aykut Kocaman göreve geldiğinde tatilden dönüşün 1 hafta önceye çekildiğini haber verdiler ama programımı yapmıştım."
Alex: "Aykut Kocaman'la futbol görüşümüz çok farklıydı."
Alex: "Kendisiyle tanıştım. Bana ilk söylediği şey, "Sen kaptansın herkesten önce gelmen gerekirdi" oldu. Ben de haklı olduğunu söyledim."
Alex: "Aykut Kocaman ile problemlerimiz teknik direktör olduğunda başladı."
Alex: "Futbol görüşlerimiz farklı olmasına rağmen Aykut Kocaman'ın her kararına uydum."
Alex: Aykut Kocaman: "Burası Türkiye, burada antrenmanlar gelişmek için değildir" dedi.
Alex: "Aykut Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."
Alex: "Takımın gol attığı zaman Kocaman'ın bize katılmamasını aklım almadı. Birçok insan Aykut Kocaman'ın tarzının böyle olduğunu söyledi."

Alex: "Dün gördüğüm şeye çok mutlu oldum. Gökhan Gönül'ün golünden sonra Kocaman'la beraber kutlaması bir şeylerin değişeceğini gösterdi."
Alex: "Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 sene uzattılar. Demek ki ona güveniyorlardı. Yoksa uzatmazlardı."
Alex: "Sözleşmesini uzattıktan sonra Aykut Kocaman bir şeylerin değişeceğini söyledi ancak benim gördüğüm hiçbir şey değişmedi."
Alex: "Türkiye'de en çok üzüldüğüm maç geçen sezon kaybettiğimiz Galatasaray maçıydı."

Alex: "Galatasaray maçından önce Aykut Kocaman bana 70'te oyuna gireceğimi söyledi."
Alex: "Umarım 70'e kadar işi bitirmiş olur, şampiyon oluruz. Banada gerek kalmaz dedim."
Alex: "Aykut Kocaman'ın bu sezon başında benim hakkımda konuştukları kulağıma geldi."
Alex: "30 yıl sonra kupa kazanıyoruz, ama hoca takımı tebrik etmedi, ve bizimle İstanbul'a dönmedi."

Alex: "Avusturya'da MTK maçında frikikten bir gol attım. Brezılyalı arkadaşlarım bana hala takılıyor."
Alex: "MTK maçındaki golden sonra yedek kulübesindeki Kocaman'ın halıne bakılırsa o golü kendi kaleme atmış gibiydim."
Alex: "Otobüse giderken Samet benim oynayacağımı soyledi, şaşırdım. Çünkü Süper Kupa'ya bensiz çalışıldı."

Alex: "Derdim yedek kalmak değildi. Bunu bir iletişim ve saygı eksikliği olarak görüyorum. Ben bu takımın kaptanıydım."

@Korpe bu verdiğin linkler niye aktif olmuyor abim, anlayamıyorum.

abi kendi sayfasından girebilirsin bende de suan kasıyor.

Alex: "Bana yedek kalacağım daha makul şekilde anlatılabilirdi. Bundan sonra ben çok büyük bir hata yaptım."

Bence Alex konuşarak Aykut Kocaman'a iyilik yapıyor. Teşekkür edip gitseydi daha kötü olurdu adam gibi adam işte görsün millet delıkanlı adamı

Alex: "3 Temmuz süreci sonrası Ali Yıldırım futbolcularla bir toplantı yaptı."
Alex: "Ali Yıldırım'la olan ilişkim başkanımız tutuklanmadan önce çok kısıtlıydı. Yaşananlardan sonra Ali Koç ve Ali Yıldırım'ı gördük."

Alex: "Bu toplantıda zor bir süreçten geçileceğini ve ayrılmak isteyen olursa söylemesini istedi."

Alex: "3 Temmuz süreci sonrası Ali Yıldırım futbolcularla bir toplantı yaptı. Takımdan ayrılmak isteyen varsa söylesin dedi."
Alex: "Bu toplantıdan sonra Samet'le beraber Ali Yıldırım'ın yanına gittik."
Alex: "Bazı arkadaşlarımız gitti ancak ben takım 2. ligde de, sokakta da olsa oynayacağımı söyledim."

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Google Chrome kullananlar Internet TV isimli eklentiyle ntsporu sorunsuz izleyebilirler.
Kendi sitesinde bazen sorun oluyor.

Reaksiyon puanı
10,315
aykut kocaman alex ilikşisinin tek bir cümlelik özeti var:

inanılmaz bir KISKANÇLIK

iplerin gelip de tam da aykutun rekorunun kırılacağı sayıya dayandığında gerçekleşmesi bana acaip tuhaf görünüyor.
tamam, hepimiz insan olarak bazı zaaflarla malul varlıklarız ama, bu kadarı normalin çok ötesinde.
tam bir hastalık belirtisi.
anormallik belirtisi.

aykut bu saatten sonra takımı dünya şampionu da yapsa, gönüllerimizde oluşturduğu burukluk hiçbir zaman geçmiyecek.
onun döneminde hiçbir fenerbahçe maçını normal duygularla izleyebilmem çok zor görünüyor.

mesele alex meselesini aşmıştır çünkü, alex bazı şeyleri görebilmemiz için bir turnusol kâğıdı vazifesini gördü sadece.

büyük A'ya gelince... hatırlarsanız son seçimlerin birinde mhp kökenli bir yazar kaleme aldığı makalesinde "mhp'ye oy vermek istiyoruz fakat, devlet bahçeli televizyona çıkınca benim çocuğum korkudan ağlamaya başlıyor" diye yazmıştı, hatırlarsınız.

inanın bugün aynı durum aziz yıldırım için geçerli. çocukları bırakın ben korkmaya başladım adamın bu acaip ruh halinden. intikam almak için cezaevinden kaçan tırlak bir psikopatın tipi var adamda şu an.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Kendilerinden sadece önümüzdeki dönemle ilgili ödeme planı istedim. Benim elime bakan çok insan var. Bunu düşünmeliydim."
Alex: "Ali Yıldırım'dan sadece ödemelerle ilgili geleceği görebilmek adına bir plan istedim."
Alex: "Türkiye kupası finalinden önce iki takım hoca ve kaptanları bir araya geldik."
Alex: "Bursaspor kaptanı Ömer oynayıp, oynamayacağımız sordu. Bende her zaman hazır olduğumu tasarrufun hoca da olduğunu söyledim."
Alex: "Tatilden dönünce Samet'le görüştüm. Onu biraz endişeli gördüm."
Alex: "Ali Yıldırım, Samet'e "Alex, Galatasaray maçında oynamaya hazırdım diyerek Aykut Hoca'yı basının önüne attı" demiş."
Alex: "O gün basının önünde Galatasaray maçında da hazırdım ama karar hocanın dedim."
Alex: "Ben protesto edildiğim zaman başkan çıkıp beni alkışladı. Bu benim için çok önemliydi."
Alex: "Sözleşmemi uzatma görüşmelerimde bir türlü anlaşamadık. Sonra başkan odaya girip bu işin uzadığını söyledi. 30 dakikada anlaştık."
Alex: "Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."
Alex: "Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."
Alex: "Başkanımız ile ilgili ilişkimizin olumsuz kısmı burasıydı."
Alex: "O günden sonra çok daha fazla çalıştım ve 28 gollü, şampiyonluk ile neticelenen bir sezon geçirdim."
Alex: "Başkan sahaya girip çocuğumla top oynamamı ilgi çekmek için yapılan bir hareket olduğunu söyledi. Bu beni çok üzdü."
Alex: "Benim 2 yaşındaki çocuğun görüntüsüne ihtiyacım yok."

Alex: "Ben de kendisine siz tutukluyken de çocuğum stada geliyordu. O zaman çok mutluydunuz. Ne değişti diye sordum."
Alex: "Başkan bana 7 Eylül'de Aykut Hoca'nın da olacağı bir görüşme yapacağını söyledi. Ben o gün ayrılmak istediğimi söyledim."
Alex: "Fenerbahçe'nin gelişimi önünde bir engel olduğumu düşündüm. Başkan bu şekilde ayrılmanın doğru olmayacağını söyledi."
Alex: "Başkan bana 7 Eylül'de Aykut Hoca'nın da olacağı bir görüşme yapacağını söyledi. Ben o gün ayrılmak istediğimi söyledim."
Alex: "Fenerbahçe'nin gelişimi önünde bir engel olduğumu düşündüm. Başkan bu şekilde ayrılmanın doğru olmayacağını söyledi."
Alex: "Başkan, eşlerimizle yemeğe çıkma teklifi sundu. Ben de sorunlarımızın ailelerimizle ilgili olmadığını söyledim. Kabul etmedim."
Alex: "Kasımpaşa maçında duş aldıktan sonra görevliye takımın nerede durduğunu söyledim. Volkan'ın koruduğu kaleyi gösterdi."
Alex: "Yedek oyuncular oradaydı. Ben de maçı orada izledim. Herkes çok tepki gösterdi ama takımla beraber maçı izledim."
Alex: "Aykut Hoca soyunma odasına gelip "İyi ya da kötü yaptığımız her şey için teşekkür ediyorum" dedi. Böyle bir cümleyi hiç duymamıştım."
Alex: "Aziz Yıldırım soyunma odasına gelip gitmek isteyen varsa söylesin dedi."
Alex: "Daha sonra Volkan "Toplantı yapmamız gerek" dedi. "Oyuncular arasında sorun yok ama benim hocayla büyük bir problemim var" dedim."
Alex: "Daha sonra başkanın dedikleri doğrultusunda ayrılma kararı aldım."
Alex: "Daha sonra Aykut Hoca ile görüştüm. Kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Niye kadro dışı kaldığımı sordum."
Alex: "Benim geçmişimi övdü. Soyunma odasında iki tane liderle bu işin yürümeyeceğini söyledi."

Alex: "Aykut Hoca, "Seni bir kez hocan olarak hissettim o da PAOK maçıydı" dedi. Ben de "Hep hoca aradım ama bulamadım" dedim."
Alex: "Aykut Hocayla görüştükten sonra Başkandan randevu aldım ve gecikmeli olarak görüşmeye gittim."
Alex: "Daha sonra başkanla buluştuk. O, İstanbul gibi yerde 15 dakika gecikme bence normaldir."

Alex: "Başkanla görüşürken tweet attığım doğru değil. Eşimle yaşadığım durumu analiz ediyorduk."

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Alex de Souza: "En büyük hatam bazı anlarda kulübü yaralayacak şeyler yapmamdı." gerçekten bu saatten sonra böyle açıklamalar yapmasının ne faydası var hala konuşmadan gitse bence daha iyi olurdu

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Başkana "Aykut Hoca beni kadro dışı bıraktı, durumumu öğrenmek istiyorum" dedim. O da "Karar senin, ne istiyorsan o olacak" dedi."
Alex: "Avukat bana "Kulüpten biriyle basın toplantısı yapmak ister misin?" diye sordu. Ben de bunun erken olduğunu söyledim."
Alex: "Avukata, "Sabah evden kaptan olarak ayrıldım, şimdi işsiz olarak dönüyorum" dedim."

Alex: "Şimdi son ayağa, basınla olan ilişkilerimi anlatacağım."

Alex de Souza: "En büyük hatam bazı anlarda kulübü yaralayacak şeyler yapmamdı." gerçekten bu saatten sonra böyle açıklamalar yapmasının ne faydası var hala konuşmadan gitse bence daha iyi olurdu

ozaman aykut la azız kazanırdı. gene kazandi ama simdi hersey net yüssüzler ne diyecek bakalım samet de gitti.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ul*n Samet, Aziz Yıldırım "doğrumu" dediğinde "değil" diyiverseyedin düyalar bizim olurdu.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut hoca gene haklı çıktı..

AYKUT KOCAMAN: "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır"

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex: "Başkanla görüşmeye geç gittik."
Alex: "Bacak bacak üstüne atarım, çünkü oturma şeklim budur."

O değilde bir galatasaraylı birisinden sunlari duymak onur verici..

Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun Tarafsizsaniz Alex'e hak verirsiniz. Sogukkanli- ciddi- kendi hatalarini da sergileyen bir tutum. Kimseyi fircalamadi. Sesini yukseltmedi.

Alex: "Evet telefonla elimde oynuyordum, bunu daha önce söyledim eşime mesaj atıyordum."
Alex: "Havaalanında Samet baskı altındaydı evet ancak söyledikleri ve onayladıkları benim de anlattığım gerçeklerdi."
Alex: "Demokratik bir ülkede stada herkes istediği şekilde geliyor, şiddet olmadığı sürece."
Alex: "Saha dışı ile saha içi arasındaki en büyük fark, sahada daha ciddiyimdir."
Alex: "Başkana çok büyük saygı duyuyorum, çünkü problemlerimizi yüzyüze konuşarak çözebildik."
Alex: "Tek planım Brezilya'ya giderek bir kulüpte 2 yıl daha oynayıp futbolu bırakmak."

Muhabir: "Bir gün geri dönecek misin? Alex: Fenerbahçe'den zaten ayrılmadım, bir parçanızı bıraktığınız yerden ayrılamazsınız."

Alex: "Başbakan, Samet aracılığı ile beni aradı. 8 senelik FB hizmetim için teşekkür etti."

Alex: "Başbakan benden tek bir şey istedi. Gidiş günün ve saatin belli olduğunuda lütfen bana bildirir misin dedi."

Alex: "Bir gün TD olursam şunu söylebilirim: Soyunma odası futbolla ilgili olanlar için kutsal yerdir. Başkanların gireceği yer değildir."

Alex: "Başkan kulübün üst makamıdır, yönetime bakar. Soyunma odası futbolcuların ve hocanındır."

Alex: "Zico hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biri ama, en iyi teknik direktörlerden biri değil."

Alex: "Emre-Aykut Kocaman olayında, olayın bir parçası değildim."

Alex: "Şahsi olarak başkan ve hocayla bir sorunum yoktu ama görüş farklılıklarımız vardı."

Alex: "Fenerbahçe her türlü başarıya layık bir takım."

Alex: Pazartesinden beri ağlıyorum, veda yemeğini kaldıracak durumda değilim."