SDN Fenerbahçe Kulübü

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
abi onlar ne ayak zaten anlamış değilim yönetimin şaşakcıları.Yönetime yalaklık yapmaya çalışan tipler

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben 12 numarayi samimi bulmuyorum.. iki yüzlüler..

yüzmü var bunlarda kı ?

neden?

523868_10151432631389622_1033165156_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sezon basında takmıslardi adama sezon ulan aykut ne pis adamişsin sen.. hatta adamısın sen

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şuanda TVF başkanlık seçimleri başladı http://www.voleybol.tv/ burdan izliyebilirsiniz. Umarım bizimkiler buraylada ilgilenmişlerdir.mağlum artık hedef sarı melekler

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bir nedene gerek yok iyi ce bakarsan gorürsün..

http://www.fanatik.com.tr/Istifa-aciklamasi_3_Detail_34_278416.htm

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
basketbol maçı hangi kanalda kimse bilmiyor mu ? =)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben 12 numarayi samimi bulmuyorum.. iki yüzlüler..

yüzmü var bunlarda kı ?
daha önce yazmıştım, bakalım 12 numara'nın adam olup olmadığını seyircili ilk maçımızda göreceğiz.
Aziz'i istifaya davet etmezlerse paranın esiri yalakalardan oluştuğunu anlarız, yok onlarda gerçek taraftarsa Aziz'i istifaya davet eder.

Ben şu anda Aykut'un gitmesini istemiyorum, çünkü Aykut giderse yerine gelecek Teknik direktör başarılı olursa biz Aziz'e katlanmaya devam edeceğiz, bu yüzden öncelik Aziz gitmeli, sonrasında nasıl olsa Aykut gider.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=200254]SiaivuS[/MENTION] önemli değil , şu günler bizler için kötü günler , Görüş ayrılıklarımız olsada birlik ve beraberliğimizi bozmadan ilerlemeye çalışalım..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
açarlar açarlar, kıymetini bi bizimkiler anlayamadı zaten...!

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iki gündür kafam karıştı alex neden gönderildi basında farklı farklı yazılar var delirecem gönderilmekte haklı değil ama neden?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
482977_419845341398676_632999570_n.jpg

Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.

Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize. Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sona. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı. Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.

ALEX DE SOUZA

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
dün alex'in evinin önünden bir kare...

dlbn3.png

[/FONT [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi senin bir hayalin vardıya işte onuda sadece Alex gerçekleştirirmiş sanırım, artık oda gitti kaldımı başka bir bahara hayallerimiz...
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH| abi senin bir hayalin vardıya işte onuda sadece Alex gerçekleştirirmiş sanırım, artık oda gitti kaldımı başka bir bahara hayallerimiz...
@|SeYYaH|
@cobra11, hiç sorma, az yukarıdaki alex'in yazısını okudum. içim öylesine doldu ki, anlatamam. gözlerim buğulandı, ne hayal kaldı, ne düşünce...

üzgünüm demek yetmiyor, üzgün olmanın çok ötesinde bir duygu bu. Ben fenerbahçe sevdası ile tanıştığımda henüz ilkokula başlamamıştım. ve bugün yarım asrı geride bırakmış biri olarak ilk kez bugünkü kadar acı hissettim. yeni nesil belki hatırlamaz, bi zamanlar kümede kalmak için yarış yaptığımız günlerde bile bu acıyı hissetmemiştim ben. bu acının ıstırabını mağlubiyetler veremez zaten.

Hz. Ali efendimizin bir sözünü hatırlıyorum: "Bana ne derse desinler, ama yeter ki 'vefasız' demesinler" demişti...
işte bu böyle bir acı!

fenerbahçe futbol geçmişinde hiçbir futbolcu takımıyla, kulübüyle, seyircisiyle bu denli et ve tırnak olmamıştı, bu denli bütünleşmemişti. dile kolay, tam sekiz yıl!

Fatih Altaylı o henüz buraya gelmeden önce yazmıştı, "Eğer Fenerbahçe o futbolcuyu buraya getirsin, ben taksim meydanına çıkar köpek gibi havlarım" demişti. Alex böyle bir oyuncuydu, geldi... bizden biri oldu, tamam parasını da aldı elbet, doğal olarak ama, o gerçek bir fenerbahçeli oldu, gönül bağları te'sis etti. sevgi ve muhabbet köprüleri kurdu. onu bizim gözümüzde büyüten sade futbolculuğu değildi, kişiliğiydi, efendiliğiydi, adam gibi adam oluşuydu. o taraflı, tarafsız bütün Türkiyenin sevgisini, saygısını kazanmış biriydi.

birgün gidecekti nasıl olsa, yahut emekli olacaktı. kimse baki kalıcı değildir zaten... ama, böylesi olmadı işte.

AA (dikkat edin, anadolu ajansından bahsetmiyorum!) çetesi bizi çok fena yaraladı, kulübümüzün şahsı manevisini kirlettiler, yazıklar olsun.

Onlar bu kulübün başında kaldıkları sürece maç sonuçları beni asla ilgilendirmeyecektir. hatta defolup gitmeleri adına rakiplerinin kazanması için dua bile edeceğim.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;RGxhB4Kd8Iw]http://www.youtube.com/watch?v=RGxhB4Kd8Iw[/video]

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu kadar bağlı olduğum bu takım için ' neyini tutuyorsun bu takımın sorusuna ilk defa bir cevabım yok ... :(( vefa diye birşey vardı sanırım vefat etti !!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
paylastiğim resimdekı sözler alex in kızına okul arkadaslarının yapmıs oldugu calısma..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Orhan Zeki AK diye adamın biri ne zirvalıyor okuyan varmı?

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladığı tweet Twitter tarihinin en çok RT edilen 6. mesajı olmuş. Fazla söze gerek var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir Galatasaraylı olarak saygı duyduğum ve sevdiğim bir futbolcu idi. Kendisine yapılanların Ne FB ye ne de onun gibi bir oyuncuya yakışmadığını düşünüyorum... Keşke her rakip futbolcu ALEX gibi olsa ....

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyi günler renkdaşlarım.
Bazı mesajlarda 12 Numara Aziz'i istifaya çağıracak mı vb. şeyler okudum.
Sizlere bu konuda bilgi vermek istiyorum.
12 Numara bir websitesinden ibaret olan, insanları internet üzerinden örgütlemeye çalışan ancak gerçek hayatta hiçbir icraatı olmayan bir topluluktur. Bu yüzden onlardan hiçbirşey beklemeyin.

Daha önce de söylemiştim, 12 numarayı takip etmeyin boşuna. Gerçek taraftar hareketlerini takip etmek istiyorsanız takip edeceğiniz örgütlenmeler KFY,GFB,1907 Unifeb, Cefakar Kanaryalar(CK),Vamos Bien olmalıdır.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
TVF'de başkan değişti, Ünaljııım gitti çok üzgünüz. :D