SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İnşaallah Sayın Abim [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]
O günler uzakta gibi görünsede Rabbim Nasip Eder se memnuniyetle bu Bayram gününde birlikte olmak isterim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Günaydın arakdaşlar. :)
-----------------------------------
[h=5]F.Bahçe’de Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman’ın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında Samandıra’da yaptıkları zirveden şok kararlar çıktı.

Buna göre Alex, Stoch, üçüncü kaleci Serkan Kırıntılı para cezası ve süresiz kadro dışı bırakılma cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Bu üç oyuncu F.Bahçe’nin, Almanya’da UEFA Avrupa Liginde oynayacağı M’Gladbach maçının kadrosuna alınmayacak.

Alex ile Almanya’daki maçtan sonra bir görüşme yapılacak ve kontratının feshedilmesi için ne anlaşma yapılacak.
Stoch’un ise yine Almanya’daki maç sonrası menajeri İstanbul’a davet edilecek ve Slovak oyuncuya takım bulması istenecek. Serkan’ın ise davranışlarını düzeltmezse kendisine de yol verilecek.

Alex, Samandıra'ya dönüş sonrasında tesisleri terk eden ilk oyuncu oldu. Onun ardından ayrılan oyuncu ise Volkan Demirel'di...

Kaynak : Fotospor
[/h]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] Sizi kendi takım formanızla tribünümüzde ağırlasak ne güzel olurdu.
O günleri görürmüyüz ondan ben umudum yok işte

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Böyle bir twit var

Av.Emre ‏@aAdvo
Temmuz ayiydi..Başkan tahliye olmus caddede yemekteyim..Camiada onemli bir futbol adami geldi..Goreceksinz 1-2 aya kadar Alex sorun olacak +

Av.Emre ‏@aAdvo
Tribunler yillardir ilkkez teknik direktorluge soyunacak hatta hocayi yuhlayacak..Hoca gidecek,Alex gidecek sonra sira Yukariya gelecek dedi

Av.Emre ‏@aAdvo
Yani demem o ki bu kesin bir komplodur.Ancak baska faktorlerinde etkisiyle sahaya yansimasina engel olunamamistir..Sert onlemler alinmalidir

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Günaydın arakdaşlar. :)
-----------------------------------

Buna göre Alex, Stoch, üçüncü kaleci Serkan Kırıntılı para cezası ve süresiz kadro dışı bırakılma cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak : Fotospor

bu niye?

Böyle bir twit var

Av.Emre ‏@aAdvo
Temmuz ayiydi..Başkan tahliye olmus caddede yemekteyim..Camiada onemli bir futbol adami geldi..Goreceksinz 1-2 aya kadar Alex sorun olacak +

Av.Emre ‏@aAdvo
Tribunler yillardir ilkkez teknik direktorluge soyunacak hatta hocayi yuhlayacak..Hoca gidecek,Alex gidecek sonra sira Yukariya gelecek dedi

Av.Emre ‏@aAdvo
Yani demem o ki bu kesin bir komplodur.Ancak baska faktorlerinde etkisiyle sahaya yansimasina engel olunamamistir..Sert onlemler alinmalidir

şaşırdım..

Bu arada güzel taraftarlarımıza ve sizlere selam olsun

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
saçmalık,
Alex kötü oynuyorsa Alex'i cezalandırırsın,
ama takım kötü oynuyor Alex'i cezalandırıyorlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Takımi bu duruma sokana neden ceza yok?

Reaksiyon puanı
10,315
Sevgili @seyyah

Güzel ütopyana limon sıkmak istemem, lakin bizim yaşadığımız yıllarda, o tür olaylara sebep, insanlığın henüz ölüp, gömülmüş olmadığındandı.
Daha dost, daha kültürlü bir toplumken artık remen cahilane yıllara itildik.
Ver ara gazını, bas pompayı, yıksınlar dünyayı.
Nedendir, nasıldır aramadan hem de.

Çevrene bir bak.
Toplumun inatla yürüdüğü uçurumu görebiliyorsan mesele yok.
Bu toplum artık raydan çıktı, hem de öyle ki, sanırım ben'im diyen bir daha raya sokamaz.

O dileklerine katılmakla birlikte, gerçekleşmesi şu senaryo ile olabilir.
Herhangi bir kafe'de bir araya gelip, anılardaki tatlı anlar paylaşılabilir.

Yoksa bu, insanlıkla beraber elimizden rahatlıkla sökülüp alınan, birlikte ve beraber kavramları, ayrı takımı tutan öz kardeşinle bile gerçekleşemez.
İşte bizi o denli birbirimize düşman ettiler.
Eh! Halkımızda bu yemi sazan gibi yuttu, hatta sindirdi bile.

üstadım, kesinlikle haklısınız... ne ki sizin dediğiniz biraz daha geniş perspektif için geçerli. ama benim bahsettiğim burada tanışık olduğumuz ve kendilerine saygı ve muhabbet beslediğimiz birkaç arkadaş içindi. yoksa o kafayı çekip maça giden, tuttuğu takımı bir hobi olmaktan öte din haline getirmiş, maçlarını trans halinde izlerken takımı adına menfi bir durum olduğunda cihad(!)a çıkan psikopat güruhlar vardır hani, o tedavisi olmayan hastalarla maç izlenmesini bırakın bir tarafa yüz metreden yaklaşmak bile mayınlı tarlada yürümeye benzer.

işin bu yönüyle size katılıyorum. zaten bu yüzden yirmi yıldan fazladır hiç maça gitmedim.

not: sevgili abim, sizden ayrıca ufacık bir ricam olacak. sizin adımı andığınız bildirimleri alamıyorum; çünkü, ismimi sehven yazıyor oluşunuz. siz ismimi açıktan seyyah olarak yazıyorsunuz, bu başka bir arkadaştır, halbuki benim ismimin etrafında iki tane duvar vardır! :) |SeYYaH| şeyklinde yazılıyor. şayet bu şekilde yazar ya da avatarım üzerinden copy ederseniz bildirimlerinizi almış olurum inşaallah.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin 116 nolu Ekim 2012 sayısında yer alan başyazısı şöyle:

"Sevgili Fenerbahçeliler,

Yeni bir aya girerken Fenerbahçe Dergisi aracılığıyla, duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum.
Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Ardı ardına gelen terör olayları, şehit haberleri hepimizi kalbimizden vuruyor, derinden yaralıyor. Artık sözlerin, cümlelerin anlamını yitirdiği bir noktadayız. Ben, bir kez daha bu vatan için şehit düşen tüm evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ana-babalarına, yakınlarına sabırlar diliyorum. Fenerbahçe camiası olarak bu konuda, üzerimize düşeni tüm varlığımızla, tüm benliğimizle yapmaya hazır olduğumuzu dile getirmek istiyorum.

Türkiye’nin en büyük ve en çok lisanslı sporcuya sahip olan spor kulübü olarak tüm branşlarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fenerbahçe amatör şubelerinde, altyapı organizasyonlarında spor yapan, ter döken tüm çocuklarımız, büyük bir heyecanla yeni sezon için çalışıyorlar. Şampiyonluk hedeflerinin yanı sıra, sporun yüksek ideallerini benimseyerek Türk toplumuna faydalı bir nesil olma yolunda gereken adımları atıyorlar.

Bizim de göreve geldiğimiz günden bu yana tüm heyecanımız, hevesimiz budur. Tüm arzumuz; sporun en yüksek platformu Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizin bir sporcuyla daha fazla temsil edilmesidir. Bu çabalarımızın zaman zaman içinde yaşadığımız toplum tarafından, medyamız tarafından hatta camiamızın belli kesimleri tarafından tam olarak algılanmadığını, azımsandığını hatta yok sayıldığını üzülerek görüyoruz. Ama söz veriyoruz; Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği yol çerçevesinde Türk gençlerine spor yapacak olanak ve ortam sağlamaya devam edeceğiz. Bu idealimizin Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapma hedefini kovalayan devletimiz tarafından da desteklenmesini ümit ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; belli çevrelerin bıkmadan, usanmadan kamuoyunu yanıltmaya yönelik çabalarının tam aksine tüm branşlarımızda yarışan tüm sporcularımızın, takımlarımızın ana hedefi AVRUPA ve DÜNYA sahnesinde başarıdır. Son yıllarda voleybol, basketbol, atletizm ve masa tenisi başta olmak üzere ardı ardına gelen uluslararası başarılarımız da vizyonumuzun somut göstergesi ve meyveleridir.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lokomotifi olan Profesyonel Futbol Takımımız da Sayın Aykut Kocaman yönetiminde ilk sezon Süper Lig şampiyonluğu, ikinci sezon da Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamış, derbilerde rakiplerine üstünlük sağlamış, geçen sezonun özel şartlarında Türkiye’de ilk kez organize edilen Süper Final grubunda ezeli rakiplerini 4 puan geride bırakmış ancak yarım puanla şampiyonluğu elinden kaçırmıştır. Bunları hatırlatmak istiyorum çünkü bu başarıların altında imzası olan teknik heyetimiz ve takımımız içeriden dışarıdan acımasızca, iz ve izan tanımaksızın yerilmektedir. Fenerbahçe’nin sağduyulu kesimleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olan bitenin farkındadır. Fenerbahçe’de artık başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları dönemleri geride kalmıştır. Fenerbahçe artık İSTİKRAR ve DEVAMLILIK kulübüdür. Futbol şubemizde kısa dönemli başarılardan ziyade (ki o başarıları da kazanmış olmamıza rağmen) orta ve uzun dönemli planlamaları esas alan bir zihniyet hakimdir. Bu kararlılığımız, bu politikamız Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde hayata geçmeye devam edecektir.

Futbol Takımımız, çok önemli isimlerle güçlendirilmiş kadrosuyla, her sezon olduğu gibi bu sezonda da yarıştığı tüm kulvarlarda zirveyi hedeflemeyi sürdürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, herkes rahat olsun, takımımıza destek olmaya devam edelim. Bu vesileyle çok önemli bulduğum bir konuyu sizlere bizzat aktarmak istiyorum; Geçen sezonun özel koşullarında kulübümüz birkaç kez seyircisiz oynama cezası aldı ve maçlarımızı TFF’nin yeni uygulaması gereği kadın ve çocuklarımızın önünde oynadık; dünya spor tarihine geçen sahneler yaşadık.Tüm dünya basını Fenerbahçeli kadın ve çocukların oluşturduğu muhteşem tablodan övgüyle bahsetti. Söylediğim gibi; geçen sezonun olağanüstü koşullarında bu tablo bizi gururlandırdı, bize güç verdi. Ama artık bu işe bir son vermeliyiz. Takımımız, bu sezona da 5 maç cezalı olarak başladı ve kulübümüz milyonlarca liralık gelirden mahrum kaldı. Sebebi ne olursa olsun, bu sezon kesinlikle ama kesinlikle küfür, sahaya yabancı madde atma, sahaya girme gibi fiilleri yaşamak istemiyoruz. Fenerbahçe taraftarı tüm gücüyle takımının arkasında olmalı. MP Antalyaspor maçı bu sezon cezalı oynayacağımız son maç olarak kalmalıdır.

Lütfen herkes, tribünde yanındaki arkadaşını uyarsın. Fenerbahçe’ye yakışan bir şekilde tribünleri sezon sonuna kadar dolduralım; 12 numara tribündeki yerini erkek, kadın, çocuk tüm taraftarlarımızla hep birlikte alsın.

Peki, biz ne yapıyoruz? Yönetim Kurulumuzdaki eski ve yeni arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle Fenerbahçe için çalışmaya, proje üretmeye devam ediyoruz. Katıldığım bir televizyon programında ana hatlarıyla bahsettiğim projelerin üzerinde çalışıyoruz. Detayların üzerinden geçiyoruz. Fenerbahçemizin geleceğini, garanti altına almak için düşünüyoruz, planlıyoruz ve uygulamaya geçmeye hazırlanıyoruz. Bu süreçte Fenerbahçe Kongre Üyeleri başta olmak üzere, tüm camiamızın desteği bizim için çok ama çok önemli olacak.
Yine söylüyorum; HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN; FENERBAHÇE’NİN BUGÜNÜ, YARINI VE GELECEĞİ İÇİN.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31001

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir fenerli olarak aykut kocamandan artık nefret etmeye başladım. Bence büyük bir teknik direktör gelmeli başa aykut ise hiç istemiyorum ama aziz ısrar ederse yardımcısı olabilir. Ama başta olmamalı.
Ayrıca şu kariyeri gördükçe adamdan daha fazla nefret ediyorum. Keşke futbolu bıraktıktan sonra elini ayağını hep çekseydin aykut...

[TABLE="class: list-table, width: 479"]
[TR="class: table-header"]
[TD="bgcolor: #F4F7FA, colspan: 2"]Kariyer[/TD]
[/TR]
[TR="class: row alt2 lh-18, bgcolor: #F1F1F1"]
[TD]2010-[/TD]
[TD]
2.gif
Fenerbahçe[/TD]
[/TR]
[TR="class: row alt1 lh-18"]
[TD="width: 100"]2008-2009[/TD]
[TD]
444.gif
Ankaraspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2006-2007[/TD]
[TD]
444.gif
Ankaraspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2005-2006[/TD]
[TD]
447.gif
Konyaspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2004-2005[/TD]
[TD]
12.gif
Malatyaspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2003-2004[/TD]
[TD]
11.gif
İstanbulspor

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reaksiyon puanı
10,315
Reaksiyon puanı
10,315
Bir fenerli olarak aykut kocamandan artık nefret etmeye başladım. Bence büyük bir teknik direktör gelmeli başa aykut ise hiç istemiyorum ama aziz ısrar ederse yardımcısı olabilir. Ama başta olmamalı.
Ayrıca şu kariyeri gördükçe adamdan daha fazla nefret ediyorum. Keşke futbolu bıraktıktan sonra elini ayağını hep çekseydin aykut...

[TABLE="class: list-table, width: 479"]
[TR="class: table-header"]
[TD="bgcolor: #F4F7FA, colspan: 2"]Kariyer[/TD]
[/TR]
[TD]2010-[/TD]
[TD]
2.gif
Fenerbahçe[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2008-2009[/TD]
[TD]
444.gif
Ankaraspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2006-2007[/TD]
[TD]
444.gif
Ankaraspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2005-2006[/TD]
[TD]
447.gif
Konyaspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2004-2005[/TD]
[TD]
12.gif
Malatyaspor[/TD]
[/TR]
[TD="width: 100"]2003-2004[/TD]
[TD]
11.gif
İstanbulspor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[MENTION=209475]iptal[/MENTION] kardeş, haklısın abim, doğru söze ne denir!
fenerin hemen hemen birçok oyuncusu dünyanın sayılı kulüplerinde oynamış adamlar. şimdi bu adamları ancak onların oynadıkları takımlar ayarında hocalık yapmış adamlara saygı duyar, gözleri korkar, disipline olabilirler. adamlar bakıyor, sıradan bi kaç ikinci lig takımı çalıştırmış adam var karşımızda, eh o da ona göre davranıyor, burun kıvırıyor. tabii başarıda bu yüzden hayal oluyor.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
not: sevgili abim, sizden ayrıca ufacık bir ricam olacak. sizin adımı andığınız bildirimleri alamıyorum; çünkü, ismimi sehven yazıyor oluşunuz. siz ismimi açıktan seyyah olarak yazıyorsunuz, bu başka bir arkadaştır, halbuki benim ismimin etrafında iki tane duvar vardır! :) |SeYYaH| şeyklinde yazılıyor. şayet bu şekilde yazar ya da avatarım üzerinden copy ederseniz bildirimlerinizi almış olurum inşaallah.

Anlaşılmıştır. Özürler. :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@iptal kardeş, haklısın abim, doğru söze ne denir!
fenerin hemen hemen birçok oyuncusu dünyanın sayılı kulüplerinde oynamış adamlar. şimdi bu adamları ancak onların oynadıkları takımlar ayarında hocalık yapmış adamlara saygı duyar, gözleri korkar, disipline olabilirler. adamlar bakıyor, sıradan bi kaç ikinci lig takımı çalıştırmış adam var karşımızda, eh o da ona göre davranıyor, burun kıvırıyor. tabii başarıda bu yüzden hayal oluyor.

@|SeYYaH|
sende haklısın kardeşim, şuan elimizde olan kadro şampiyonlar liginde çeyrek finale gittiğimiz kadrodan çokmu kötü ? Bence aksine fb'nin en iyi kadrosu şuan bu. Ama biz ne yapıyoruz. Maç 1-0 olunca savunmaya geçiyoruz. Zaten önde olduğumuz maçların son 20 dk sı top rakip yarı sahaya geçmiyor bile. Sorumlusu kim futbolcular mı ? Bence hayır aykut kocaman yüzünden bu takım böyle. Bu takımın başında büyük biri olsun bu takım uefa'yı alır benden söylemesi..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kimler geliyor, Boston Celtics maçına ? Boston kızları da Caddebostan sahilinde, şov yapacaklar. :D

"Harika bir gösteri sunacağız"

Boston Celtics ile Fenerbahçe Ülker’i karşı karşıya getiren maç hızla yaklaşırken, 17 kez NBA Şampiyonu olan Celtics takım üyeleri, ilk kez İstanbul’u ziyaret etmekten heyecan duyduklarını dile getirdi. Bu heyecanlı karşılaşma, Garanti Bankası™’nın sunduğu NBA Europe Live 2012’nin bir parçası olarak 5 Ekim’de Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek.
Ülker Sports Arena’daki maçın sınırlı sayıdaki biletlerinin satışı www.biletix.com adresinden devam ediyor. Maç ayrıca, D-Smart’tan da canlı yayınlanacakb

Daha önce 2007’de NBA Europe Live Tour kapsamında ilk kez bir NBA takımını ağırlayan İstanbul bu sefer; toplamda 27 kez NBA-All Star sahnesine çıkan Kevin Garnett, ’KG’, Paul Pierce, ’The Truth’ ve Rajon Rondo’nun oyuncu olduğu, Boston Celtics’i ağırlıyor.

2007’de Celtics’in yer aldığı NBA Europe Live Tour’un ikinci bölümünde Londra ve Roma’da geçirdiği zamandan çok keyif aldığını söyleyen Garnett, Celtics ile yeniden Avrupa’ya gelmekten büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Rajon Rondo: "Umuyorum ki hem Türkiye hem de İtalya’da 2007’de olduğu gibi başarılı bir Europe Live organizasyonu geçireceğiz. Türkiye’deki hayranlarımıza harika bir gösteri sunacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

2008 NBA Finalleri MVP’si Paul Pierce, NBA Europe Live’ın takım üzerindeki etkisini şu sözleriyle anlattı; "NBA Europe Live bizim için daha önce de sezon öncesinde takım olarak birbirimize kenetlenmemiz açısından harika bir fırsat olmuş ve bu motivasyon aynı sezonda NBA Şampiyonu olmamıza katkıda bulunmuştu. Bu yüzden bizim için Europe Live 2012 kapsamında yeniden Avrupa’da oynamak gerçekten heyecan verici. Bize Türkiye ve İtalya’daki tüm hayranlarımıza NBA ve Boston Celtics’in neleri temsil ettiğini gösterme fırsatı da sunuyor."

NBA Europe Live ve NBA 3X Tour ile İstanbul’da yaşanacak NBA şöleni için görüşlerini dile getiren NBA Türkiye Direktörü Naci Cansun şunları söyledi; "NBA’in hakkında en çok konuşulan takımlarından biri olan Boston Celtics’i Türkiye’de Garanti Bankası tarafından sunulan NBA Europe Live 2012’nin bir parçası olarak ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Basketbol tüm cazibesiyle büyüyen hayran kitlesi için heyecan verici olmaya devam ediyor. Türkiye, geçtiğimiz yıllarda birçok NBA etkinliğinin merkezi oldu. Şimdi de hem Boston Celtics’i ağırlamaktan hem de öncesinde Caddebostan’da düzenlenecek NBA 3X Tour kapsamında Boston Celtics Dansçıları’nın ağırlamak için de sabırsızlanıyoruz."

Celtics dört şehirlik maç turunun ilk durağı olan İstanbul maçının ardından, İtalya Milan’a giderek 7 Ekim’de Mediolanum Forum’da EA7 Emporio Armani Milano ile oynayacak. 2011 NBA Şampiyonu Dallas Mavericks ise 6 Ekim’de O2 World’de Alba Berlin ile oynadıktan sonra 9 Ekim’de Barselona’da FC Barcelona Regal ile karşı karşıya gelecek.

Uzun yıllardır NBA’in resmi bankası olan BBVA ilk kez NBA Europe Live’ı İstanbul’daki maçta Türkiye Garanti Bankası ile ortaklaşa sunacak. Ayrıca adidas da altıncı kez bütün Avrupa’daki ortağı olarak desteğine devam ediyor.

NBA Hakkında:
NBA üç profesyonel spor ligini; Ulusal Basketbol Birliği, Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği ve NBA Gelişim Ligi, kapsayan global bir spor ve medya kuruluşudur. Dünya çapında 15 ofisi, 215 ülke ve bölgede 47 farklı dilde var olan oyunları ve programlarıyla uluslararası bir yaygınlığa sahiptir. NBA, altı kıtadaki 100 ülkede yer alan 125 bini aşkın mağazasında ürün satışı gerçekleştirmektedir. Şu andaki NBA listelerinde 39 ülke ve bölgeden 78 uluslararası oyuncu bulunmaktadır. Amerika’da yaklaşık 60 milyon evde izlenen NBA TV ve yarısından fazlası Kuzey Amerika’nın dışından olmak üzere her gün yaklaşık 42 milyon görüntülenme sayısı ile NBA.com, NBA’in dijital alandaki iki önemli iletişim kanalıdır. NBA, sosyal medyada dünyanın tüm lig, takım ve oyuncu platformları arasında 300 milyonu aşkın hayranı ve takipçisi ile 1 numaraya oturmuş profesyonel spor ligidir. NBA Cares aracılığıyla takımlar ve oyunculardan yardım için 200 milyon dolardan fazla bağış sağlanmış, 1,9 milyon saati aşkın toplum hizmeti sunulmuş, çocuklar ve ailelerin yaşayabileceği, öğrenebileceği ve oynayabileceği 720’yi aşkın alan inşa edilmiştir

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=59715]muratteas[/MENTION], futbol takımımızdan umudumuzu kestik abim, ama baskette umutluyuz...
bu maç kaçmaz, basketçilerimiz bu yıl inşaallah futbol takımımızın kararttığı kalbimize ışık olur, sevindirirler bizi...

Takımi bu duruma sokana neden ceza yok?

zeytinyağı meselesi abim,
onlar hep üstte kalır!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Marsilya maçı öncesi alex baldızının düğününde halay çekiyor

G1JZ3.png

vJszK.png

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Bugün Alex in ipinin çekileceği konuşuluyor.
Aziz ve Aykut un ipini çekmekde TARAFTARA Kalacak herhalde?

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
günaydın. [MENTION=47324]mustang[/MENTION] keşke bize kalsa...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Bugün Alex in ipinin çekileceği konuşuluyor.
Aziz ve Aykut un ipini çekmekde TARAFTARA Kalacak herhalde?

Zamanında gidiyordu ne güzel parayla taraftarlari yürttüler gitmesin diye keşke gitselerdi..

http://www.dha.com.tr/bomba-iddia-alex-krizinde-son-nokta_369744.html

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/781206-cristian-da-kadro-disi

Selamun Aleyküm [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi ve [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] günaydınlar.

[video=youtube;tHXkz6AaqtE]http://www.youtube.com/watch?v=tHXkz6AaqtE[/video]

#KaraktersizŞerefsizTELEGOL

iyi kapak yapmış sefa

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft96mm1927236.jpg

http://www.fanatik.com.tr/Alex-suresiz-kadro-disi_3_Detail_34_278313.htm

fft96mm1927204.jpg

http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?atype=GaleriDetay&ArticleID=277927&KategoriID=34

fft96mm1926882.jpg

http://www.fanatik.com.tr/Hakkinizi-helal-edin_3_Detail_34_278282.htm

Reaksiyon puanı
10,315

bu haberin altına yazdığım yorum:

helalsin sefa, ama orda asıl karaktersiz fanatik galatasaraylı olan serhat denen futbol teröristidir. yaptığı programla sürekli kavga ettirip, rating sağlayan, milleti birbirine düşman ederek oradan menfaat sağlayan futbol teröristi.. diğerleri sadece onun figüranlarıdır. paralarını alır, vazifelerini yaparlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
doğru diyorsun abi az once benidme bahsettiğim gibi paralı asker bunlar.