SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Budur yahu ilk yarı iyiydik .
Radyodan dinlediğim kadarıyla.
Ama bu maçta daha gol olur.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
gol alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah bildiği gibi yapsın seni Aykut.
Tıkır tıkır çalışan bir takıma çomak soktun ya pes diyorum.
Bienvenu denen dangalak ayağında top tutamazsa daha niye alırsın bu adamı ki.
Alex i çıkar al sana bomba.
Bi git Aykut ya.
Bir maçıda şöyle rahatça izleyemeyeceksek senin burada ne ïşin var ya.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aykut klasiği .. ya bi s**** git yani aykut bir git bu takımın mahvettin senin o kaprislerin o kafandaki savunma taktiği bir b** yaramaz ve bunu anlamıyacak kadar malsın..

gene takımımızı ezdirdin ya

bu takım bunları hak ediyor mu ? bu kadar transfer boşa mı ? hiç birşey yaptığın yok bu takım başı boş dursa daha iyi oynar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vallaha elim ayağım titriyor sinirden.
Yeter bi defol git Aykut'...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kimse kusura bakmasında bu Aykut bu takımın başında olduğu müddetçe bu takımın yüzü gülmez.
10dk da 2-0 dan maçmı verilir arkadaş yazıktır günahtır ya...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
En güzeli elenelim çıkamayalım guruptanda.
Kurtulalım şu futbol adamı artığından ve destekçisinden.

keşke öyle çözülecek olsa ahh ahh biz elensekte şampiyon olamasakta taraftar bağırsada istifa diye bu adam gene başımızda kalacak.
bu sene aykut sayesinde gene hüsrana boğulacaz başından belli etti kendini

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
helal olsun aykut hocam oyuncularada bir alex bağlıymışız alex çıktı oda şaşırdı çıktığına takım afalladı baroni ne alaka alex=baroni? :crying:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yazık vallaha yazık.
İnanamıyorum yahu.
Nedir bunun adı bilgisizlik mi,densizlikmi,aptallıkmı,provakasyonmu.
Bu Taraftar Kolay kolay kimseyi Efsane yapmaz,yaptığının heykelinide diker.
Ama kendine kötülük edenide unutmaz Aykut.
Git Aykut İyi anılarınla analım seni.
Yoksa ezileceksin.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bu Aykut yüzünden artık Fener'in maçlarını izleyesim gelmiyor.Yine yaptı yapacağını bu gece. :///

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence Aykut bunda pratik yapsın

fifa-96_249345.jpg

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öküz gibi değişiklik yaparsan kendi evinde mahkum oynatırsan tabi berabere kalırsın aptal herif
Meireles hazır değil niye oynatıyon baktın kötü oynuyo al 2. yarı niye ısrar ediyorsun adam geleli daha 2 hafta olmuş takıma alışmış gibi ve hazırmış gibi oynatıyorsun, Alex'i alacağına al Meirelesi koy Cristianı Alex dursun Sowu al koy Semihi yanına Stoch'u çek niye takımı geriye yaslıyorsun 3/4-0 bitecek maçı berabere bitiriyon.
Aykut hocayla Avrupada bir başarı sağlayamayız en iyi sonuç bu grubu 2. bitiririz ki bu mantıkla oynarsa diğer takımlara karşıda başarılı olamaz

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeter aykut yeter fenerbahçeli olmadığını cümle alem anladı fenerbahçeden defol git artık yediğin küfürler yetmedimi daha ne yapacaksın bu takıma

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Maçın tamamını izleyemedim, ama şunu anladım ki bu takım top oynayabilir ama takımın başındaki adam ısrarla takım oynamasın diye mal mal değişiklikler yapıyor.
baştakilerin yaptıkları hatalar yeter artık,
En başta Aziz, ardından Aykut; Fenerbahçe'nin önünden bile geçmeyin artık, bize yaşattığınız üzüntüler yetti, biz sizi çekmeye mecburmuyuz, defolun gidin Fenerbahçem'den.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaslar,

ne diyecegimi bilemiyorum.. o kadar guzel bir ortam vardi ki size anlatamam... tribun resmen kendine gelmisti bu macta... butun stad cildirmisti.. oturan numaralilar bile cildirmisti dusunun...

2 puanimiz haybeye gitti ona uzuluyorum..

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne güzel 2-0 öndeyiz, neden değişiklik yapıp takımı geri çekiyorsun. Birilerinin Aykut'a hatırlatması lazım, Uefa'da oynuyoruz ve karşımızdaki Marsilya. Türkiye ligi değil ki bu, 2 atıp yatarız demek olmaz. Büyük kulüplere bakın adamlar 3,4,5 olsa bile 0-0 gibi oynuyorlar. Bu kadar takımı geriye çekmeye gerek yoktu. Futbol bu affetmez.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aykut Kocaman: “Seyircimizle birlikte galibiyeti istiyorduk”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Marsilya karşısında alınan beraberlikle Avrupa Ligi’ne istediğimiz gibi başlayamadığımızı belirterek; "Söylenecek bir şey yok. İlk gole kadar dengeli oynadık. Savunma azmi ve yerleşimimiz yüksekti. Seyircimizle birlikte galibiyeti istiyorduk" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman; "İlk gole kadar dengeli bir oyun sergilediğimizi belirtmek isterim. Golden sonra oyunda biraz açılma oldu. İkinci yarıda bu açılmayı gidermek istiyorduk. Topun bizde kalmasını istiyorduk; ama istediğimiz gibi başlamadık. İkinci golden sonra oyuna sıkıca tutunduk. Sonrasında baskı bekliyorduk. Öyle ya da böyle son saniyeye getirdik ama bizim için sıkıntılı bir skor oldu" şeklinde konuştu.

Maç içerisinde yaptığı değişiklikler ile ilgili olarak da bir açıklama yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman; "Değişiklikler duruma dönük oldu. Selçuk oyuna girecekti. Caner’in değişiklik istemesinden dolayı 3. hakkı kullandık. İstenilen olmadı. Bu bir gerçek" açıklamasını yaptı.

Sözlerini Marsilya karşısında alınan beraberlikle büyük bir avantaj yitirdiklerini belirterek noktalayan Aykut Hoca; "Moral bozukluğu bizim için iyi olmadı. Son dönemdeki en istekli seyirci topluluğumuzla galibiyeti istiyorduk. Son dakika golü demoralize etti bizi" dedi.

Kaynak :http://www.fenerbahce.org/fb2008/de...campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iyi geceler 12 Numaram...
moralinizi bozmayin.. iyi oynadik, seyirci superdi.. hicbirinizden "Aykut gidene kadar bir daha mac izlemem" lafi duymak ve okumak istemiyorum.. !!!

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün gece hiç uyumamıştım bugunde uyumadan önce maçı izleyimde öyle yatıyım dedim. ilk yarıyı zar zor izledim. okadar güzeldiki istekliydiler hırslıydılar pozisyon yaratıyorlardı karşılıklı pozisyonlar oldu heyecanlandık sevindik vs vs. ilk yarı bitti dedimki bu maç 3 olur belki 4 bile olur yat olum zaten kazandık artık.

az önce uyandım yorumları okudum lanet olsun aykut hoca şu açıklamaya bakın "Değişiklikler duruma dönük oldu. Selçuk oyuna girecekti. Caner’in değişiklik istemesinden dolayı 3. hakkı kullandık. İstenilen olmadı. Bu bir gerçek" maça çıkıosun aykut hoca tabiki değişiklikler duruma göre olacak. sen evde şu dakikada şunu oyuna alırım sonra şu dakikada öbürünü alırım diye plan yapıp gelirsen bi b*k olmaz ne senden ne bu takımdan. kazayla 1. dakikada gol yedin yine 60. dakikaya kadar kafanda maç öncesi yaptıgın planlamı oynayacaksın? yanlış anlaşılmasın tabiki maç öncesi bi plan vardır ama gerekirse 1. dakikada bu değişir.

yorumlardan anladığım kadarıyla sacma sapan değişiklikler yapılıp takım defansa çekilmiş aferim aykut aferm. alexi kesemedin gitti, şu güzelim kadroyu harcıyorsun, meireles, kuyt, stoch, krasic, yobo, özgür çek, bekir irtegün, volkan demirel vs vs. yazıklar olsun sana be.