SDN Fenerbahçe Kulübü

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar .. bugün ancak sabah bir ziyaret bir de akşam ziyaret kısmet oldu... :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] Photoshop tasarımlar paylaşıyorum da :)

Hayat Bize Sarı Lacivert !
YüksekKalite:
http://fav.me/d5e89so

bize_hayat_sari_lacivert_by_meridiann-d5e89so.jpg

Avrupa Kupası C Grubu
YüksekKalite:http://fav.me/d5e0q20

uefa_europa_league_group_c_by_meridiann-d5e0q20.jpg

DEVAMI DAHA SONRA :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@Korpe onlar golün hası abi =) heleki cska maçını hatırlıyorum bizim için şampiyonlar ligindeki dönüm noktasıdır

Reaksiyon puanı
10,327
renkdaşlarım, herkese iyi geceler...
sevgili [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] hoşgeldin abim.
özlemiştik seni yav,
çok ara verdin ama, bi daha olmasın, olur mu?! :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Günaydın iyi haftasonları herkese

------
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı Cagliari Turnuvası’nın, ilk maçında İtalyan ekibi Dinamo Sassari ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, sahadan 85-69 mağlup ayrıldı.

Palaserradimigni Arena’da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Takımımız, ilk periyodu 20-18 kaybetti. Takımımız, rakibin saha avantajını kullandığı maçta ikinci periyotu da 38-33 kaybetti. Üçüncü periyota rakibi karşısındaki sayı farkı kapatma düşüncesiyle başlayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 3.periyotta 62-53’lük skorla son periyota rakibinin 9 sayı gerisinde girdi. Sayı farkını kapatma adına son periyota iyi bir başlangıç yapan Takımımız, rakibinin üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmadan 85-69 mağlup ayrıldı.

Takımımız, 15 Eylül Cumartesi günü, saat 17.45’te Turnuvadaki ikinci maçında Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak.

Maçın periyotları şu şekilde:
1.PERİYOT: 20-18
2.PERİYOT: 38-33
3.PERİYOT: 62-53
4.PERİYOT: 85-69

--
aslında iyi başlamıştık ama iki maçtır yeniliyoruz canım sıkılıyor bu sene takımımız çok iyi ama umarım düzelir sistem oturur.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@Meridian üstad sen ne yaptın böyle güzel olmuş böyle cep telefonu için gölge forma gibi bişey tasarlayabiliyor musun? Birşey daha söyleyecem eleştirmek haddim değil sadece görüş bu ikinci çalışma renk tonlaması sanki farklı

Hayırlı sabahlar

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe onlar golün hası abi =) heleki cska maçını hatırlıyorum bizim için şampiyonlar ligindeki dönüm noktasıdır

Kardeşim izlerken bile hala o gunu hatirliyorum tüylerim ürperiyor :D

Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar..
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] ve [MENTION=70290]Genero[/MENTION] günaydın kardeslerim..

Fenerbahçe Başkanı, Alex de Souza için “O efsane değil” yorumunu yaptı, taraftar ayaklandı.
MİLLİYET
15.09.2012 08:28

150920120829157526906_2.jpg
Sarı-lacivertliler dün 35 yaşına basan Brezilyalı yıldızı sanal alemde “Mutlu yıllar efsane” diye kutladı, Yıldırım’a gönderme yaptı. Taraftarlar ayrıca efsanenin Türk Dil Kurumu’ndaki karşılığını da yayımladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım uzun süredir devam eden Aykut Kocaman - Alex de Souza krizi ile ilgili öyle bir yorum yaptı ki, konuyu daha da alevlendirdi.

Yıldırım, Kocaman’ın tek patron olduğunu hatırlatırken, “Alex kaptanımız, iyi oyuncu, ancak efsane değil. Efsane başka bir şey. Öyle efsane olunmaz. Ben bu ülkede sadece Atatürk heykeli açarım” sözleri ortalığı karıştırdı. Aziz Yıldırım daha sonra durumu toparlamak istese de tartışmaların önüne geçmeyi başaramadı.
Sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım’ın bu ifadelerine tepki koydular, her zaman olduğu gibi kaptanlarına sahip çıktılar. Sanal alemde Türk Dil Kurumu’ndaki “efsane” kelimesinin karşılığı yayımlandı, “Olağanüstü bir başarı elde etmiş kimse, kurum vs..” açıklamasının yanına “Alex bu kapsama girmiyor mu?” sorusu eklendi.

Komik duruma düştük
Alex de Souza’nın doğum gününü kutlayan sarı-lacivertli taraftarların çoğunluğu, mesajlarına sürekli “Efsane Alex” diye başlayarak bir bakıma Başkan Aziz Yıldırım’a mesaj yolladı. Alex’in başarılarından çok, duruşu ve adamlığı ile efsane olmayı hak ettiğini savunan taraftarlar, “Alex efsane değil” muhabbetinin Fenerbahçe’yi komik duruma düşürmekten başka bir şey olmadığını belirttiler.

Hakarettir! [MENTION=13187]yozgat[/MENTION]edirnetra "bir alex değil" kalıbı aziz yıldırım tarafından revize edilerek "alex bir efsane değil"e dönüştürülmüş, anladığım kadarıyla.. [MENTION=267851]YusufKenan[/MENTION]_ Alex efsane degilse bu kavramı gömelim :) [MENTION=4293]selim[/MENTION]ciprut Aziz Başkan "Alex Efsane değil' demiş. Futboldan anlamadığını ispatlamış oldu çok şükür...
@hetenketenabi alex:efsane, aykut: roman, başkan: ağır roman :) [MENTION=95406]bunyamin[/MENTION]basar 'EFSANE' Alex'in heykeli yarın 11:30'da açılıyor. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. [MENTION=37782]ozkans[/MENTION]at Alex efsane değilse sende değilsin ozaman aziz başkan. Hiç kusura bakma...! [MENTION=125270]trua[/MENTION]nt1907 Alex efsane degil diyen Baskana el-cevap. Bizim efsanelerimizi ne zamandan beri sen belirliyorsun. [MENTION=33655]birol[/MENTION]akbaba sayın başkan için olmayabilir ama taraftarın sözlüğünde alex de souza isminin karşısında "efsane" yazıyor.

Kaynak

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Başkan aydınlara baya bir laf söylemiş. Yurtdışından gelince açıklama yapacakmış aydınlar.

SÖZÜMÜZ SANADIR

Başkanımız Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı. Başkanımız açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Uzun bir süredir cezaevindeyim. Burada bulunduğum sürece en büyük korkum insanların yüzlerini görememekti. Ancak yanılmışım. İnsanların asıl yüzlerini görebilmek için en doğru zaman en doğru yermiş burası.

3 Temmuz’dan bu yana yürütülen kampanyanın organizatörleri ve fırsatçıları, bir bir gerçek yüzlerini sergilemektedirler.

Zira hırslarına bu kadar dayanabildiler.

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirme operasyonunu kimlerin yürüttüğü artık açıkça ortadadır…

Görüyorum ki; Fenerbahçe’nin haklarını, emeklerini, işbirlikçileriyle çalarak kaçanlar, bir de bunları Fenerbahçe için yaptıklarını söylemekte ve Fenerbahçe başkan adayı olduklarını açıklamaktadırlar.

Sözümüz sanadır Aydınlar…

Şunu bilmelisin ki; Holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama ASLA Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Bizlerin mücadelesi, çektikleri, hep bu yüzdendir; Fenerbahçe’yi senin gibilere teslim etmemek içindir.

O bahsettiğin sessiz çoğunluk var ya; sen daha onları tanıyamamışsın.

Sen ki;

Galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin TFF’de, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hakkını türlü oyunlarla gasp etmedin mi?

Türkiye’de UEFA hakkında; UEFA’da Fenerbahçe hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunmadın mı? Her yanlış kararın sorumluluğunu başkalarına yükleyerek yönetemediğin bu süreçte acz içine düşmedin mi?

En acılı günlerinde, senin yanında olan dostlarına yaptığın gibi görevinden ayrılırken mesai arkadaşlarına ihanet edip gitmedin mi?

Sırf zor günlerini atlatabilmen için sana yönetim yetkisi devredilen voleybol şubesini ilk 6 ayında kaosa sürükleyip, düzeltmem için bana gelmedin mi?

Sezon başında verdiğin paraları geri almak için gün aşırı Fenerbahçe Kulübü’nü arayıp taciz etmedin mi?

Fenerbahçe’nin büyüklüğünü unutarak, voleybolda kazanılan başarıları kendine mal ederek, kendini FENERBAHÇE’NİN üzerinde görmedin mi? Fenerbahçemizin büyüklüğünü kavrayamadığın için sana İslam Çupi’nin Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlatan sözlerini hatırlatırım.

Fenerbahçe Genel Kurulu’nun seçtiği Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nu hiçe sayarak, TFF başkanı sıfatıyla, Teknik Direktörümüze, puan silme kararını dikte ettirmeye çalışıp gereken cevabı almadın mı?

Bırak Aziz Yıldırım’ı, Fenerbahçe Başkanının yargılandığı bu davada, Aziz Yıldırım düşmanlarını bile gölgede bırakacak şekilde, duruşma öncesi, üstelik yine Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmanlarının programlarında, bizi suçlu ilan etmeye kalkmadın mı?

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin ve yönetimin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirmek "Fenerbahçe’yi kurtaran adam" olmak için önce Fenerbahçe’yi içinden kurtarılması gereken duruma sokmayı planlamadın mı?

Bu davada yargılanan futbolcuların lisanslarını askıya aldırıp "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhinde tanıklık yapmak" kaydıyla lisanslarını serbest bırakacağını teklif ve vaad etmedin mi?

Avukatınla Metris Cezaevi’ne haber yollayıp "Başkanım merak etmeyin, Fenerbahçe küme düşürülmeyecek" dedikten sonra avukatın aracılığı ile benden gereken cevabı almadın mı?

3 Temmuz’dan beri yaşananlara, yaşatılanlara ve sana rağmen bu hassas dönemde bayrağı dik tutan yönetimimizi tutarsızca eleştireceğine kendi yönetim tarzına bir bak!

TFF Başkanlığın süresince futbol ailesini yakından ilgilendiren pek çok kararı yönetim kuruluna danışmadan almadın mı? Play off kararını bile yönetimdeki arkadaşların TV’lerden öğrenmedi mi?

SÖZÜMÜZ SANADIR Aydınlar…

Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlayamayan, televizyonlarda Fenerbahçe Başkanlığını parayla satın almaya kalkanların öyküleri, şanlı FENERBAHÇE TARİHİNDE yer alamaz…

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@bunyaminbasar 'EFSANE' Alex'in heykeli yarın 11:30'da açılıyor. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
@truant1907 Alex efsane degil diyen Baskana el-cevap. Bizim efsanelerimizi ne zamandan beri sen belirliyorsun.

Bu twitlere bittim

Herkese günaydın. :)

Günaydın ali
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] & [MENTION=276515]Genç FB[/MENTION] hoş gele :)
[MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] sanada günaydın hoş geldin

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yaa başkan git artık ne olur. senin yerinde işi kurum yönetmek olan birisini görmek istiyorum artık. ali koç mesela

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
o değilde bizim 45 milyon euro noldu cevap verirken onuda söylerse mali .denkleştirememiş mi =)

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese günaydın dostlar bugün efsanenin heykelinin açılış günü keşke İstanbul'da olsaydım açılışa gitmeyi çok istiyordum işten fırsat olmuyo bi türlü neyse siz benim yerime de gidersiniz :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
BİLGİLENDİRME// Kaptanımız Alex'in heykeli bugün 14.00'te Yoğurtçu Parkı'nda açılıyor! Tüm taraftarlarımız davetlidir.

scaled.php

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
@|SeYYaH| 15 Gün memleketteydim hiçbir şey yapamadım ama şimdi burdayım.Yalnız okullar açılıyo tasarım yapabilicemmi bilmiyorum :(
@vlkn1907 Eleştirinki hatalarımı düzeltiyim.Tasarımı yapma işi benim eleştirmek sizin :) O çalışmada renklerde sorun var doğru.Pek okunmuyo.
Cep telefonu işine gelince : gölge forma tasarımı zo bi forma.yardım alarak yapabilirim belki.Telefonunuzuz markaı ne?
Ekran boyutu kaça kaç piksel ? :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Ya bu haber ne kadar dogru yada neyin nesidir bilmiyorum ama tutmaz gibime geliyor

BİLGİLENDİRME// Kaptanımız Alex'in heykeli bugün 14.00'te Yoğurtçu Parkı'nda açılıyor! Tüm taraftarlarımız davetlidir.

scaled.php

O değilde aykutun portresi ne ayak

Doğum gübü ile alakalı bir yazı okudum tüm taraftarlar (gs,fb,ts,bjk,bursaspor vs diğerleri) çoğu alex icin çok iyi seyler söylüyor helal olsun adamın hası ya

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@|SeYYaH| 15 Gün memleketteydim hiçbir şey yapamadım ama şimdi burdayım.Yalnız okullar açılıyo tasarım yapabilicemmi bilmiyorum :(
@vlkn1907 Eleştirinki hatalarımı düzeltiyim.Tasarımı yapma işi benim eleştirmek sizin :) O çalışmada renklerde sorun var doğru.Pek okunmuyo.
Cep telefonu işine gelince : gölge forma tasarımı zo bi forma.yardım alarak yapabilirim belki.Telefonunuzuz markaı ne?
Ekran boyutu kaça kaç piksel ? :)

Ben nacizane fikrimi söyledim tasarımdan pek anlamam ama göze hoş gelmesine bakarım birde gölge forma değilde renklerini (siyah-sarı-Lacivert- Türk bayragı-amblemimiz)kullanarak fenerbahçe yazısını görmek isteyecektim telefon xperia s 720 x 1280 yaparsan sevinirim yapmazsanda canın saolsun tabiki bir istek bu :)

unutmadan Alexin heykel haberinde Aykut Kocamanın portresini koymaları bence süper Taraftarın Büyüklüğü, çok ince bir Düşünce var gibi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=194915]cincoz[/MENTION] hos gele

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] yaparım.Bişeyler çıkarmaya çalışırım.Ama karışık olucak galiba :D
Siyahı nasıl kullanırım bilemiyorum :D

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] hoş bulduk bir kaç gündür buralarda yoktum işlerim vardı foruma uğrayamadım kusura bakmayın

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@vlkn1907 yaparım.Bişeyler çıkarmaya çalışırım.Ama karışık olucak galiba :D
Siyahı nasıl kullanırım bilemiyorum :D
siyah yerine en koyu lacivertde olur sabırsızlıkla çalışmanı bekliyorum üstad :D
birde başka çalışmalarınız varsa bakmak isterim web siteniz felan varmı diyecektim sitede çalışmalarınız varmış süper bunlar

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Beyler sizce bu haber ne kadar doğru ? :)
217906_465595420137611_1211908475_n.jpg

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
emre tamam ama ardayı istemem tamam istediği zaman iyi oynuyor ama egosu yüksek madridde oynuyor milli takımda hava peşinde türkiyeye gelsede aynı şekilde olucak ben madridde oynadım havasında

@Korpe abi bunlar benim dediğimi yapacaklar alex'in yerine alex koymadan gönderecekler afedersiniz mal gibi kalıcaz =)