SDN Fenerbahçe Kulübü

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ziegler Lokomotif Moskova ile sözleşme imzalamış. Kiralık oynadığı halde Lefter'in cenazesinde tabutu en başta gözyaşlarıyla taşıyan, daha 26 yaşında senelerde klübe hizmet verip belki para da kazandırabilecek futbolcuyu elimizin tersiyle itip gereksiz adamlara gereksiz paralar harcadık ya bizden hiçbir halt olmaz. Klübe aidiyetini ispatlamış bir oyuncu almayacaksan kimi alacaksın.

Reaksiyon puanı
10,315
Ziegler Lokomotif Moskova ile sözleşme imzalamış. Kiralık oynadığı halde Lefter'in cenazesinde tabutu en başta gözyaşlarıyla taşıyan, daha 26 yaşında senelerde klübe hizmet verip belki para da kazandırabilecek futbolcuyu elimizin tersiyle itip gereksiz adamlara gereksiz paralar harcadık ya bizden hiçbir halt olmaz. Klübe aidiyetini ispatlamış bir oyuncu almayacaksan kimi alacaksın.

başka söze hacet yok!
içimden geçenleri söyledin [MENTION=105914]dadaist[/MENTION]!
ben daha aykutun bunca yıldır kendi içinden bir futbolcuyu kulübe kazandırdığını görmedim.
bir fatih terim kaç tane adamı meşhur etti, bu adamdan bir halt olmaz...
futbolcu değirmeni adam ya, aldırıyor gençleri sora hepsini işe yaramaz hale getirip futbola küstürüyor.
bu salih uçan da sanırım yakında küsüp ya kaderine razı olup gün sayacak ya da elimizden uçup gidecek.
tıpkı olcan adın gibi.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
başka söze hacet yok!
içimden geçenleri söyledin @dadaist!
ben daha aykutun bunca yıldır kendi içinden bir futbolcuyu kulübe kazandırdığını görmedim.
bir fatih terim kaç tane adamı meşhur etti, bu adamdan bir halt olmaz...
futbolcu değirmeni adam ya, aldırıyor gençleri sora hepsini işe yaramaz hale getirip futbola küstürüyor.
bu salih uçan da sanırım yakında küsüp ya kaderine razı olup gün sayacak ya da elimizden uçup gidecek.
tıpkı olcan adın gibi.

para verip 30 küsür yaşında topcu almak varken yetiştirmekle vakit kaybetmiyor bizimkiler. porto gibi para kazanıp ne yapacaklar dimi ?

http://forum.shiftdelete.net/spor/13055-sdn-fenerbahce-kulubu-345.html#post2457631

bu yazımın tamamen arkasındayım ben.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
para verip 30 küsür yaşında topcu almak varken yetiştirmekle vakit kaybetmiyor bizimkiler. porto gibi para kazanıp ne yapacaklar dimi ?

http://forum.shiftdelete.net/spor/13055-sdn-fenerbahce-kulubu-345.html#post2457631

bu yazımın tamamen arkasındayım ben.

gerçekten haklısınız acaba işler nasıl dönüyor t.d. baskı mı uyguluyorlar ne şunu oynat bunu oynatma diye bu memleket hiç mi iyi topçu yok ben top oynama konusunda belki çok kötüyüm herşey dışarıdan göründüğü gibide değildir ama bana paramı verseler hiç olmadı çatlayana kadar koşarım ya

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
demek ki var birşeyler ki bu haldeyiz ülke olarak ama sanırım sadece bizim ülkeye has bir durum olmasa gerek, belki başka ülkelerin takımlarında da oluyordur. tahtayı silip yeniden yazmalıyız futbolumuzu ülke olarak. daha iyi birşeyler görmek istiyorsak yapmalıyız bunu bedeli ne olursa olsun.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
herşeyden önemlisi para var huzur var (sözde)

Reaksiyon puanı
10,315
futbolcu için mi ?

bizde şu an sadece para var...
başka hiçbir şey yok.
ne huzur var ne rahat var.

yahu hele bi bakın, transfere biz 83 milyon avro harcamışız, galatasaray 61 milyon...
normalde onlardan iki kat daha fazla başarılı olmamız gerekmiyor mu?
ama onlar takır takır futbol oynayıp keklik gibi puanları cebe koyarken biz çanakkaleyi oynayıp dokuz doğuruyoruz, diğer taraftan puanlar elden uçup gidiyor. tam tersi bir durum yani.

böyle bir ortamda ne futbolcuda huzur olur, ne yöneticisinde ne taraftarında...

yeminle söylüyorum eğer bu takımın başında lucescu gibi baba bir çalıştırıcı olsaydı, bırakın uefayı, şampiyonlar liginin dahi tozunu attırabilirdik...

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teknik adamdan en üstüne kadar..

bizde şu an sadece para var...
başka hiçbir şey yok.
ne huzur var ne rahat var.

yahu hele bi bakın, transfere biz 83 milyon avro harcamışız, galatasaray 61 milyon...
normalde onlardan iki kat daha fazla başarılı olmamız gerekmiyor mu?
ama onlar takır takır futbol oynayıp keklik gibi puanları cebe koyarken biz çanakkaleyi oynayıp dokuz doğuruyoruz, diğer taraftan puanlar elden uçup gidiyor. tam tersi bir durum yani.

böyle bir ortamda ne futbolcuda huzur olur, ne yöneticisinde ne taraftarında...

yeminle söylüyorum eğer bu takımın başında lucescu gibi baba bir çalıştırıcı olsaydı, bırakın uefayı, şampiyonlar liginin dahi tozunu attırabilirdik...

bence para konusu değilde sanki yönetim gibi barcelona, city de para var ben bu yoldan çıkarak söyle yorum yapayım belkide yanlış olan yönetimin,t.d. yanlışlarından dolayı bu haldeyiz top oynayan 11 kişi takır takırparalarını alıp yastıga huzurlu bir şekilde başlarını koyuyorsa (içlerinden bir kaçı hariç) 50 bin taraftarı başlarını yastığa nasıl koyuyorlar biliyorlar mı acaba ndrshn arkadasın dediği gibi sistem yanlışş

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sayın abım bızımkıler kendılerıne bır tezgah kurmus oyle goturuyorlar yahu zamanında bırakıyordu adamın bırısı yok yuruyus yaptırdılar kendı admlarına bıraksaydı da gıtselerdi ne bukadar surec yasanırdı nede bukadar sıkıntı olurdu her kesım rahat olurdu nede 3 mayıs adı altında seyler yasanmazdı TÜRK futbolu zarar görmezdi taraftarlar bile bolundu gfb nın ıcınde bu adamları sevmeyenler var kendı legend adı altında kurdukları grub bıle var neye hızmet ettıklerı bellı 1 mac bile izlerken huzurum olmuyor eskısı kadar rahat değilim her an hersey olacak diye urker oldum.. bır cok seyı diğer arkadaslarım abılerim söyledi

not dandık bir pc kullanıyorum hatalar olabılır

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kusur mu, yok yav estağfirullah ne kusuru...
merakımdan sorduydum, ama sen yine de böyle kısaltmalarla değil de, normal olarak yaz, kafamız karışmasın volkancım, hemi?! :)

tabi ki Seyyah kardeşim kısaltma yapmıyacagım bi daha ilk 11 açıklanmış TÜRKİYE me başarılar yanilsek bile eze eze oynayalım iş çıkışına geldiginden biraz geç oldu

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Işte özlenen 10 numara[/h][h=2]Krizli dönem sonrası hayata dönen Alex dün neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Yüzünden gülücükler eksik olmayan Brezilyalı arkadaşlarını espri yağmuruna tuttu[/h]
fft104mm1897740.jpg
Teknik direktör Aykut Kocaman’la yaşadığı kriz sonrası keyifsiz günler geçiren Alex de Souza dün bambaşka bir ruh halindeydi. Sivasspor deplasmanındaki mutsuz tavırları maçtan sonraki günlerde de devam eden Brezilyalı, antrenman boyunca sergilediği pozitif tavırlarla dikkat çekti. Yüzü gülen, arkadaşlarıyla şakalaşan, espriler yapan sambacının keyfinin zirvede olduğu gözlendi. Alex gibi morali yükselen bir diğer isim de Cristian Baroni’ydi. Raul Meireles transferi sonrası takımdan ayrılmak istediği iddialarıyla gündeme gelen Brezilyalı oyuncu da vatandaşı gibi oldukça neşeliydi. Tesislere morali zirvede gelen Baroni, arkadaşlarıyla şakalaşıp, espriler yaptı. İki Brezilyalı’daki olumlu değişim, Aykut Kocaman başta olmak üzere tüm teknik kadroyu mutlu etti.

kaynak

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sabah sabah verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diler hepinizin gözlerinden öperim :D

bu arada günaydın renkdaşlar

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bildiğimiz milli takım işte.basit hatalardan çok gol yiyen.3 -5 pas yapamıyan.forvetleri beceriksiz.oyun planı olmayan bir milli takım.

bende şöyle yorumlasam ataklarımız kaçırdık trübünler sanki bizimdi :D bir ilk defa 90 dk yorulmadan oynadık gibi çok koşan bir takım gördüm hayırlısı bakalım ümit yok ama zevkli bir maçtı