SDN Fenerbahçe Kulübü

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın dostlar , günaydın shiftdelete.net forum üyeleri , günaydın sdn okurları ...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Fenerbahçeli arkadaşlardan Alex görüşlerini alabilir miyim ? :)
Lefter'den sonra Alex gelirdi benim için ama artık hiç istemiyorum.
sözleşme zamanlarında yaptıkları olsun.şuan ki tavrı olsun ( tamam kendince haklı da olabilir ama bir maç kesildi diye kıyamet koparması saçmalık)
cruzeiro ile görüşüyormuş artık.dikilen o heykelin parçalanması lazım.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@zoki alex'in bana göre bir suçu yok aykut ilk geldiğinde ona ve cristiana takmıştı hatta gene oynatmamıştı baktı olmuyor oynattı kullandı gene sıkıldı bıraktı. Alexin efendi aile babası olan tarafını hep biliyoruz zaten öyle bir adam durduk yere böyle işler çıkarmaz aykutun bir oyunu bence hem alex ben gidicem dese gönderirlerdi yani alexin problemi değil aykutun problemi gibi

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alex hocaya yaptığı twiter dan dolayı gitsin 1 maç oynamadı diye kıskanıyor açıklaması bi rezalettir.aykut hoca da takımı yönetemediğinden pasifliğinden dolayı gitsin.aziz yıldırımda çıkıp maç ortasında saçma sapan anonsundan ve davranışlarından dolayı gitsin.hergün gergin bi ortam ben istemiyorum.adam maç içinde değişiyor hocasının yüzüne bakmıyor.ben artık huzur ortamı olsun istiyorum komple gitsinler

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
alex hocaya yaptığı twiter dan dolayı gitsin 1 maç oynamadı diye kıskanıyor açıklaması bi rezalettir.aykut hoca da takımı yönetemediğinden pasifliğinden dolayı gitsin.aziz yıldırımda çıkıp maç ortasında saçma sapan anonsundan ve davranışlarından dolayı gitsin.hergün gergin bi ortam ben istemiyorum.adam maç içinde değişiyor hocasının yüzüne bakmıyor.ben artık huzur ortamı olsun istiyorum komple gitsinler

haklısın bune ya o ona küstü bununla kavga etti semihe bak adam gibi adam bencede huzur olsun artık uefa maçlarımız başlayacak taraftarı düşünün artık birde uefa listesinde gençlerimiz yok listede kısıtlamamı var salih recep yok tamam ligde dahi yok ama

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe diğer takımlara fark atmış..

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) ”Dünyanın En İyi Futbol Takımları” ağustos ayı değerlendirmesinde, Türk takımları içinde en iyi dereceyi 62. sırada yer alan Fenerbahçe elde etti.

ilk 200 takım içine giren diğer Türk ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Galatasaray oldu. Bursaspor, bir önceki aya oranla 15 basamak çıkarak 114 puanla 111., Eskişehirspor 3 basamak yükselerek 101,5 puanla 154. sırada yer alırken, Galatasaray ise 96 puanla 174. sıradaki yerini korudu.

Tamamını okumak için ;

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçe diğer takımlara fark atmış..

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) ”Dünyanın En İyi Futbol Takımları” ağustos ayı değerlendirmesinde, Türk takımları içinde en iyi dereceyi 62. sırada yer alan Fenerbahçe elde etti.

ilk 200 takım içine giren diğer Türk ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Galatasaray oldu. Bursaspor, bir önceki aya oranla 15 basamak çıkarak 114 puanla 111., Eskişehirspor 3 basamak yükselerek 101,5 puanla 154. sırada yer alırken, Galatasaray ise 96 puanla 174. sıradaki yerini korudu.

Tamamını okumak için ;

Kaynak
Gurur verici bir haber.
Ama bu Kafa bizim Yönetim ve Teknik Direktörde olursa bu fark kısa sürede kapanacak korkarım.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
10 kişilik elazığdan baskı yiyen takım.9 kişi moskova karşısında baskı kuramıyan takıma değil meireles.messi gelse kurtaramaz.

bu klüb kimsenin babasının çiftliği değil.oynamak istemeyen postalansın.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
F.Bahçe Essien'i neden bitiremedi?

Buna göre Fenerbahçeli yöneticiler teknik direktör Aykut Kocaman'ın da isteğiyle Chelsea'den Essien ile her konuda anlaşma sağladı.
1333952147-michael-essien.jpg

Hatta Ganalı yıldız eski Fenerbahçeli Appiah ile bir görüşme yaparak Türkiye'ye gidip gitmeme konusunda bilgi de aldı. Appiah'ın olumlu sözleri sonrasında da Essien
Fenerbahçeli yöneticilere "Evet" derken
, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmanız halinde sözleşme imzalarım" dedi.
HTSpor'dan Fatih Nidelioğlu'nun haberine göre ; Bu isteği kabul eden yönetim Spartak Moskova karşısında istenilen sonuç alınamayınca tam anlamla hüsrana oynadı. Bu gelişme üzerine Essien kiralık olarak Real Madrid'in yolunu tutarken Fenerbahçe yönetimi yine Chelsea'den Meireles'in işini bitirdi. Kısacası Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılsaydı bugün formayı giyen Essien olacaktı.
'F.BAHÇE KADAR ZENGİN DEĞİLİZ'
Meireles'in transferi öncesinde ilginç gelişmelerin yaşandığı da ortaya çıktı... Buna göre Portekizli oyuncunun menajeri Calderia'nın Rusya'ya giderek Dinamo Moskova ile görüşmeler yaptığı belirtildi. Caldeira
, Fenerbahçe'nin Meireles için 3 milyon Euro teklif ettiğini söylemesi üzerine Dinamo Moskova Direktörü Aleksandr Borodyuk'un, "Biz Türkler kadar zengin değiliz. Görüşme burada bitmiştir" dediği iddia edildi.
İTALYANLAR KISKANÇLIKTAN FENA ÇATLADI
Fenerbahçe'nin Raul Meireles'i transfer etmesi İtalya'da da ses getirdi... Çizme basının iddiasına göre bu transfer Napoli teknik direktörüWalter Mazzari'yi çılgına çevirdi. Mazzari, Meireles'in kendilerine söz verdiğini ama para için kariyerini çöpe atıp Fenerbahçe'nin yolunu tuttuğunu açıklayarak, "Asya takımları futbolu tehdit ediyor. UEFA bu rakamların ödenmesinin önüne geçmek için FFP'yi bir an önce hayata geçirmeli" diye isyan ettiği belirtildi.

kaynak

hatamız varsa kusura bakmayın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm :) bir kaç gündür olup biteni takip edemiyorum..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
oo aleykumselam @Korpe hoşgeldin :)

Beşiktaş Psg'den Nene'yi almış hayırlı olsun.Onun yanına eski oyuncusu Bebe'yi,Maritimo'dan Baba'yı ve de Eskişehir'den Dede'yi alırsa aile birliğini sağlamış olur, bir de Pepe gelirse kimse duramaz önünde :mrgreen:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Keyfiler nasıl iyidir umarim [MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] ? transfer konusunda yeni bişi vardi radio da oyle diyordu tam anlayamadım =) alex aykut da son durum nedir?

12numara dan üyeliğimi silmişler :)

[h=2]12 Numara | Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftar Sitesi undaki hesabiniz silinmistir!‏[/h]

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Keyfiler nasıl iyidir umarim @erjan @vlkn1907 ? transfer konusunda yeni bişi vardi radio da oyle diyordu tam anlayamadım =) alex aykut da son durum nedir?

12numara dan üyeliğimi silmişler :)

12 Numara | Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftar Sitesi undaki hesabiniz silinmistir!‏

valla alex aykut baroni hepsi birbirine küsmüş o diyo beni oynat öbürü beni oynatma işler karışık gibi ama düzelecek inşallah
unutmadan 12 numarada ben üye miyim bilmiyorum ama avatarı kendim ekledim senin gibi birini isteselerde silemezler biz 12 numarayız ya :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
eyvallah paşam sağolasin ben face ile login oluyordum oraya sonra üye oldum şimdi facebook login olunca bişi yazamiyorum kıtli normal üyelık yok zaten..

yeni tansfer icin olumlu diyorlar da aykut napar onu muallak..

baroni alexin kankasi cephe aldılarsa aykutun sonu iyi değil gibi .. ya aykut kendine cekin düzen verecek (cok zor) yada diğerlleri top oynamayacak tekliflere bakacak selcuk hakkın da bişi varmi?

7 ay ara ile dun 2. kopegimi kaybettim.. mahfolmus durumdayim.. ise falan gidemiyorum.. kafami dagitmak icin foruma girdim.. hic keyfim yok..

üzücü sen emek ver bak gozünden sakın.. gelmiş geçmiş olsun..

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] boşver 12numarayı. o sitenin başındakiler ergenlik döneminden çıkamamış insanlar. ben onları twitterdan dahi takip etmiyorum.
gerçek taraftar oluşumlarını takip etmenizi öneririm. 12numara sadece sanal bir oluşum. onun yerine 1907 Unifeb, Vamos Bien, GFB, Cefakar Kanaryalar gibi oluşumları takip etmeniz daha faydalı olur.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu sebepten evcil hayvan beslemek yürek işi. Allah sabır versin.

çok doğru diyorsun emanet etsen bile hep akıl bir tarafta ..

@Korpe boşver 12numarayı. o sitenin başındakiler ergenlik döneminden çıkamamış insanlar. ben onları twitterdan dahi takip etmiyorum.
gerçek taraftar oluşumlarını takip etmenizi öneririm. 12numara sadece sanal bir oluşum. onun yerine 1907 Unifeb, Vamos Bien, GFB, Cefakar Kanaryalar gibi oluşumları takip etmeniz daha faydalı olur.

doğru diyorsun hocam bende twitter da cok olusum var bunlarda onlardan birisi idi artik işim olmaz :=O

bu medya bir alem bir oyuncumuz kadro dışı kalsın hemen ayrılıyor şu sebepten şununla kavga etti bununla küstü bu ne ya takımda iyice huzuru kaçırıyorlar

malzeme lazim onlarada zaten hep bize karsi bir tutum icindeler zaten..

vefat ilgili birsey soylenmesine gerek yok.. kosup basini traktorun tekerlegine vurmus.. yani bildigin intihar etmis..
kopekler cok hissiyatli hayvanlardir.. kendine veya aileden birine birsey olacagini hissettiginde intihar ederlermis..
bu durumun babamin gozlerinin onunde olmasi da cok daha uzucu.. suan konusamiyormus babam..

üzücü ALLAH sabir versib hayvan dahi olsa da onu ve bizi yaradan bir... içindeki merhamet duygusu insanı yer bitirir..

Topçunun kralı Meireles

Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Meireles, oyunun her iki yönünde de etkili. Uzaktan şut atabiliyor, asist yapıyor, kaptırdığı topun peşini bırakmıyor. Ayrıca takım içinde de, tam anlamıyla bir 'motivasyon' ustası!

fft104mm1893150.jpg

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Raul Meireles’in futbol topu ile tanışması 6 yaşına dayanıyor. Portekiz’de o dönem Meireles’in babası, Boavista’da masör olarak çalışıyordu. Meireles de kariyerine 1999’da burada başladı. Kısa sürede yetenekleriyle fark edildi ve 2001’de
A Takım’a yükseldi. Aves’te 2 sezon kiralık oynadı ve döndükten sonra ülkenin en önemli takımı Porto’ya 2004’te transfer oldu. 6 sezon burada kilit isimler arasında yer aldıktan sonra İngiltere’nin yolunu tuttu. 13 milyon Pound ödenerek gittiği Liverpool’da sadece
1 sezon kaldıktan sonra ayrılmak istediğini belirtip, vatandaşı Andre Villas Boas’ın hocalığını yaptığı Chelsea’ye transfer oldu.

Chelsea’nin değişmezi oldu

Essien’in sakatlığınının ardından Maviler’in değişmez isimlerinden olan Meireles, hem savunma hem de hücumdaki etkinliğiyle ön plana çıkıyor. Tekniğinin yanı sıra asist özelliği ve mesafe tanımaksızın uzaktan attığı şutlarla dikkatleri çekiyor. Sert futboluyla tanınan Meireles, hırslı ve savaşcı özelliğinin yanı sıra kaybettiği topun peşini bırakmayan bir isim. Oynadığı kulübün taraftarlarının kısa sürede sevgilisi haline gelen 29 yaşındaki futbolcu, Portekiz’in de vazgeçilmezlerinden... 2006’da milli formayı giymeye başlayan Meireles, ülkesi adına ilk golü Euro 2008 finallerinde 2-0 kazandıkları Türkiye maçında atmıştı.

Menaceri Mendes değil!

Ayrıca bir hatırlatma yapalım; herkesin ilk başta zannettiği gibi Meireles’in menaceri Türkiye’deki Portekizliler’in 1 numaralı adamı Jorge Mendes değil, bir başka Portekizli isim Jose Caldeira.

Ailece moda tutkunular

fft30mm1893148.jpg

Meireles’in, gençlik yıllarından beri beraber olduğu eşi Ivone ile birlikte mutlu bir beraberliği var. Çift sürekli birlikte takılıyor ve modayı birebir takip ediyor. Zaten bu tutkularından dolayı da Portekiz’de moda tasarımı ve kıyafet üzerine bir mağaza bile açtılar. Meireles’in futbol dışındaki yaşantısında giydiklerini de daha çok eşi seçiyor.

’Asla dövmeden vazgeçmem’

fft30mm1893147.jpg

Tecrübeli oyuncu 18 yaşından beri gerçek anlamda dövme hastalığına yakalanmış durumda! Vücudunun hemen hemen her yerinde dövme bulunuyor. “Kaç tane olduğunu hiç saymadım ama bundan asla vazgeçmem” diyen Raul Meireles’in en dikkat çeken dövmeleri, eşi Ivone, kızı Lara’nın resimleriyle sırtının tamamını kaplayan Uzak Doğu stili ejderha figürleri. İngiltere’de Liverpool’da forma giydiği dönemde takım arkadaşları Daniel Agger ve Martin Skrtel’le bu konuda adeta yarışan Meireles, “Dövme şampiyonu olmak istiyorum” demişti. Ayrıca
Meireles’in eşinde de çeşitli dövmeler bulunuyor.

Binbir surat!

fft30mm1893068.jpg

Portekizli futbolcu, her an farklı bir görüntüsüyle karşımıza çıkabilir. Meireles, sık sık değişik saç modelleriyle sahne alabiliyor. Porto’da klasik bir stille yer alırken, Liverpool’un yolunu tuttuktan sonra saçını tamamen kazıtan, sonrasında Chelsea’de Mohikan modeline dönen Meireles’in bu imajı, miniklere de ilham kaynağı oldu! EURO 2012’de uzattığı sakallarıyla ön plana çıkan oyuncu, Chelsea’de ise yanları kısaltıp, saçının sadece üstünü bırakmıştı.

Meireles, Liverpool’da forma giydiği dönemde arasının çok iyi olduğu Hollandalı Dirk Kuyt’la Fenerbahçe’de yeniden buluşma fırsatını da yakalayacak.

Portekizli oyuncu, hem A Milli Takım’da hem de oynadığı kulüplerde taraftarların en çok sevdiği isimler arasında.

Meireles’in Liverpool’dan ayrılıp Chelsea’ye gelmesindeki en büyük sebep, teknik direktör Boas’tı.

Babasının da katkısıyla henüz 6 yaşında futbol topuyla tanışan Raul Meireles, boş vakitlerinde televizyonda futbol maçı asla izlemiyor ve vaktinin çoğunu eşi Ivone ve kızı Lara’ya ayırıyor.

fft30mm1893149.jpg

2006’dan beri milli takım formasını giyen Meireles, ilk golünü ise EURO 2008’de Türkiye’ye atmıştı.

kaynak

selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
gününüz hayırlı ve bereketli olsun.
bu haberi alıntılamış olsam da, çok fazla umutlu olamadığımı hissediyorum.
oyuncudan, ya da oyunculardan değil, kimden ve neden olduğunu biliyorsunuz zaten.
çünkü artık adamın adını bile yazmak artık bana zor gelmeye başladı.

Aleyküm selam güzel insan moralını bozma hayırlısı diyelim bende seninle aynı durumlar içerisindeyim az daha sbaır bakalım ne günler göreceğiz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kuyt ve sotch gibi cok hizli inşallah bir problem yaşamayiz.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Senin başkanının ve hocanın kafası ve düşünce yapıları değişmedikçe daha çooooook problem yaşarsın [MENTION=74929]Korpe[/MENTION].

Reaksiyon puanı
10,327
Senin başkanının ve hocanın kafası ve düşünce yapıları değişmedikçe daha çooooook problem yaşarsın @Korpe.

yok usta, "insan kırkında neyse sora da odur" demişler.
ya bi zamanlar -yeni nesil hatırlamaz- bir şambaba'mız vardı,
illallah demiştik adamdan.
istediğini indirir, istediğini bindirir, gömlek değiştirir gibi başkan değiştirmeye bayılırdı adam.
çünkü kongrenin, üyelerin tek hakimiydi.
aziz yıldırım onun mirasını bitirdi, o oluşumları falan yok etti..
artık, tam rahatladık derken... a a bi baktık şimdilerde başka bir şambaba o koltuğu boş bırakmamış.
onu yokeden kendisi oturmuş! :)

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sene bu kadroyla iyi bir oyun olursa neden bir Avrupa ligi şampiyonluğu gelmesin ? Alex'i seven biri olarak,bu sene çok oynamasını istemeyen biriyim.Bence fenerbahçe sow-kuyt çift forvet oynamalı yanyana.Mehmet topal ve meireles libero onun önlerindede sol açık stoch sağ açık krasic diyorum.Defans zaten belli.Yoboyuda koyarsak 6 yabancıyı geçmiyor,bu kadro neden olmasın ?