zatura
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Günaydın dostlar , günaydın shiftdelete.net forum üyeleri , günaydın sdn okurları ...
alex hocaya yaptığı twiter dan dolayı gitsin 1 maç oynamadı diye kıskanıyor açıklaması bi rezalettir.aykut hoca da takımı yönetemediğinden pasifliğinden dolayı gitsin.aziz yıldırımda çıkıp maç ortasında saçma sapan anonsundan ve davranışlarından dolayı gitsin.hergün gergin bi ortam ben istemiyorum.adam maç içinde değişiyor hocasının yüzüne bakmıyor.ben artık huzur ortamı olsun istiyorum komple gitsinler
Gurur verici bir haber.Fenerbahçe diğer takımlara fark atmış..
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun (IFFHS) Dünyanın En İyi Futbol Takımları ağustos ayı değerlendirmesinde, Türk takımları içinde en iyi dereceyi 62. sırada yer alan Fenerbahçe elde etti.
ilk 200 takım içine giren diğer Türk ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Galatasaray oldu. Bursaspor, bir önceki aya oranla 15 basamak çıkarak 114 puanla 111., Eskişehirspor 3 basamak yükselerek 101,5 puanla 154. sırada yer alırken, Galatasaray ise 96 puanla 174. sıradaki yerini korudu.
Tamamını okumak için ;
Kaynak
Aleykümselam kardeşimSelamun Aleykümbir kaç gündür olup biteni takip edemiyorum..
7 ay ara ile dun 2. kopegimi kaybettim.. mahfolmus durumdayim.. ise falan gidemiyorum.. kafami dagitmak icin foruma girdim.. hic keyfim yok..
Bu sebepten evcil hayvan beslemek yürek işi. Allah sabır versin.
@Korpe boşver 12numarayı. o sitenin başındakiler ergenlik döneminden çıkamamış insanlar. ben onları twitterdan dahi takip etmiyorum.
gerçek taraftar oluşumlarını takip etmenizi öneririm. 12numara sadece sanal bir oluşum. onun yerine 1907 Unifeb, Vamos Bien, GFB, Cefakar Kanaryalar gibi oluşumları takip etmeniz daha faydalı olur.
bu medya bir alem bir oyuncumuz kadro dışı kalsın hemen ayrılıyor şu sebepten şununla kavga etti bununla küstü bu ne ya takımda iyice huzuru kaçırıyorlar
vefat ilgili birsey soylenmesine gerek yok.. kosup basini traktorun tekerlegine vurmus.. yani bildigin intihar etmis..
kopekler cok hissiyatli hayvanlardir.. kendine veya aileden birine birsey olacagini hissettiginde intihar ederlermis..
bu durumun babamin gozlerinin onunde olmasi da cok daha uzucu.. suan konusamiyormus babam..
Topçunun kralı Meireles
Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Meireles, oyunun her iki yönünde de etkili. Uzaktan şut atabiliyor, asist yapıyor, kaptırdığı topun peşini bırakmıyor. Ayrıca takım içinde de, tam anlamıyla bir 'motivasyon' ustası!
![]()
Fenerbahçenin yeni yıldızı Raul Meirelesin futbol topu ile tanışması 6 yaşına dayanıyor. Portekizde o dönem Meirelesin babası, Boavistada masör olarak çalışıyordu. Meireles de kariyerine 1999da burada başladı. Kısa sürede yetenekleriyle fark edildi ve 2001de
A Takıma yükseldi. Aveste 2 sezon kiralık oynadı ve döndükten sonra ülkenin en önemli takımı Portoya 2004te transfer oldu. 6 sezon burada kilit isimler arasında yer aldıktan sonra İngilterenin yolunu tuttu. 13 milyon Pound ödenerek gittiği Liverpoolda sadece
1 sezon kaldıktan sonra ayrılmak istediğini belirtip, vatandaşı Andre Villas Boasın hocalığını yaptığı Chelseaye transfer oldu.
Chelseanin değişmezi oldu
Essienin sakatlığınının ardından Mavilerin değişmez isimlerinden olan Meireles, hem savunma hem de hücumdaki etkinliğiyle ön plana çıkıyor. Tekniğinin yanı sıra asist özelliği ve mesafe tanımaksızın uzaktan attığı şutlarla dikkatleri çekiyor. Sert futboluyla tanınan Meireles, hırslı ve savaşcı özelliğinin yanı sıra kaybettiği topun peşini bırakmayan bir isim. Oynadığı kulübün taraftarlarının kısa sürede sevgilisi haline gelen 29 yaşındaki futbolcu, Portekizin de vazgeçilmezlerinden... 2006da milli formayı giymeye başlayan Meireles, ülkesi adına ilk golü Euro 2008 finallerinde 2-0 kazandıkları Türkiye maçında atmıştı.
Menaceri Mendes değil!
Ayrıca bir hatırlatma yapalım; herkesin ilk başta zannettiği gibi Meirelesin menaceri Türkiyedeki Portekizlilerin 1 numaralı adamı Jorge Mendes değil, bir başka Portekizli isim Jose Caldeira.
Ailece moda tutkunular
![]()
Meirelesin, gençlik yıllarından beri beraber olduğu eşi Ivone ile birlikte mutlu bir beraberliği var. Çift sürekli birlikte takılıyor ve modayı birebir takip ediyor. Zaten bu tutkularından dolayı da Portekizde moda tasarımı ve kıyafet üzerine bir mağaza bile açtılar. Meirelesin futbol dışındaki yaşantısında giydiklerini de daha çok eşi seçiyor.
Asla dövmeden vazgeçmem
![]()
Tecrübeli oyuncu 18 yaşından beri gerçek anlamda dövme hastalığına yakalanmış durumda! Vücudunun hemen hemen her yerinde dövme bulunuyor. Kaç tane olduğunu hiç saymadım ama bundan asla vazgeçmem diyen Raul Meirelesin en dikkat çeken dövmeleri, eşi Ivone, kızı Laranın resimleriyle sırtının tamamını kaplayan Uzak Doğu stili ejderha figürleri. İngilterede Liverpoolda forma giydiği dönemde takım arkadaşları Daniel Agger ve Martin Skrtelle bu konuda adeta yarışan Meireles, Dövme şampiyonu olmak istiyorum demişti. Ayrıca
Meirelesin eşinde de çeşitli dövmeler bulunuyor.
Binbir surat!
![]()
Portekizli futbolcu, her an farklı bir görüntüsüyle karşımıza çıkabilir. Meireles, sık sık değişik saç modelleriyle sahne alabiliyor. Portoda klasik bir stille yer alırken, Liverpoolun yolunu tuttuktan sonra saçını tamamen kazıtan, sonrasında Chelseade Mohikan modeline dönen Meirelesin bu imajı, miniklere de ilham kaynağı oldu! EURO 2012de uzattığı sakallarıyla ön plana çıkan oyuncu, Chelseade ise yanları kısaltıp, saçının sadece üstünü bırakmıştı.
Meireles, Liverpoolda forma giydiği dönemde arasının çok iyi olduğu Hollandalı Dirk Kuytla Fenerbahçede yeniden buluşma fırsatını da yakalayacak.
Portekizli oyuncu, hem A Milli Takımda hem de oynadığı kulüplerde taraftarların en çok sevdiği isimler arasında.
Meirelesin Liverpooldan ayrılıp Chelseaye gelmesindeki en büyük sebep, teknik direktör Boastı.
Babasının da katkısıyla henüz 6 yaşında futbol topuyla tanışan Raul Meireles, boş vakitlerinde televizyonda futbol maçı asla izlemiyor ve vaktinin çoğunu eşi Ivone ve kızı Laraya ayırıyor.
![]()
2006dan beri milli takım formasını giyen Meireles, ilk golünü ise EURO 2008de Türkiyeye atmıştı.
kaynak
selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
gününüz hayırlı ve bereketli olsun.
bu haberi alıntılamış olsam da, çok fazla umutlu olamadığımı hissediyorum.
oyuncudan, ya da oyunculardan değil, kimden ve neden olduğunu biliyorsunuz zaten.
çünkü artık adamın adını bile yazmak artık bana zor gelmeye başladı.
Senin başkanının ve hocanın kafası ve düşünce yapıları değişmedikçe daha çooooook problem yaşarsın @Korpe.