SDN Fenerbahçe Kulübü

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fenerbahçe alex'siz oynamasını ögrenmeli arkadaslar hoca bunun hazırlıgını yapıyor bence dogru olanda bu.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bugün en cok mehmetin gol atmasına sevindim ins. bu moralle eski günlerine döner.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Renkdaşlar maçı izleyemedim.Nasılız?
Bu arada ben Bodrum Gümbetteyim.
Oteli degiştirdik.
Herkese Hayırlı Geceler.

Reaksiyon puanı
10,315
fenerbahçe alex'siz oynamasını ögrenmeli arkadaslar hoca bunun hazırlıgını yapıyor bence dogru olanda bu.

tabii ki, alex ile ya da alex olmadan... bu ayrı konu bir konu da...
asıl sorun, üslup meselesi... davranış meselesi.
alex de en az aykut kocaman kadar fenerbahçelidir... ve o bu kulübe tarihinde gelmiş en üst düzey ve yararlı bir oyuncu olması hasebiyle sembol olmuş bir isimdir. aykut kocaman ona biraz sempatiyle yaklaşabilirdi, güleryüz, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler... ama aykut buz dağı gibi bir adam, burnundan kıl aldırmıyor... sevgiyle, sempatiyle yaklaşmasını bildiğini hiç zannetmiyorum. bir fatih terim yeri gelir oyuncusunu döver, en ağır hakaretleri savurur, ama ertesi gün okşamasını, gönlünü almasını da bilir. onlarla adeta bir aile ortamı oluşturabiliyor, onlara bir baba, bir ağabey olabiliyor...

alex onun sevgisiz, soğuk davranışı için zorlanıyor, kabullenemiyor bi türlü... benim anlayabildiğim sorun bu.

oynatılmamasını tek başına bir sorun olarak yansıttığını zannetmiyorum kısacası.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tabii ki, alex ile ya da alex olmadan... bu ayrı konu bir konu da...
asıl sorun, üslup meselesi... davranış meselesi.
alex de en az aykut kocaman kadar fenerbahçelidir... ve o bu kulübe tarihinde gelmiş en üst düzey ve yararlı bir oyuncu olması hasebiyle sembol olmuş bir isimdir. aykut kocaman ona biraz sempatiyle yaklaşabilirdi, güleryüz, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler... ama aykut buz dağı gibi bir adam, burnundan kıl aldırmıyor... sevgiyle, sempatiyle yaklaşmasını bildiğini hiç zannetmiyorum. bir fatih terim yeri gelir oyuncusunu döver, en ağır hakaretleri savurur, ama ertesi gün okşamasını, gönlünü almasını da bilir. onlarla adeta bir aile ortamı oluşturabiliyor, onlara bir baba, bir ağabey olabiliyor...

alex onun sevgisiz, soğuk davranışı için zorlanıyor, kabullenemiyor bi türlü... benim anlayabildiğim sorun bu.

oynatılmamasını tek başına bir sorun olarak yansıttığını zannetmiyorum kısacası.

birebir tanımadıgım icin bilemiyorum tabi aykut hocanın yaklasımını ama rıdvan dilmen bir konusmasında aykut hocanın kameralar karsısında göründügü gibi olmadıgından biraz bahsetmisti o yuzden pek ihtimal vermiyorum bence o yaklasımı sergiliyordur aykut hoca

Renkdaşlar maçı izleyemedim.Nasılız?
Bu arada ben Bodrum Gümbetteyim.
Oteli degiştirdik.
Herkese Hayırlı Geceler.

2. yarıyı izleme fırsatı buldum ama takımı cok begenmedim mert macın donum noktalarındaydı hep hakkımızdan hayırlısı ins. daha iyi oluruz.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
iyidik iyidik. defans yapmak için oynamadık, tam istediğimiz gibi oynadık sürekli golü düşündük. iç saha maçında antepe böyle oynanırdı zaten. 1 tane yemek önemli değil önemli olan kaç tane attığın bence. 3 tane attık çok şükür golde yemedik.

mert e laf edenlere, mert gerekli cevabıda vermiş oldu.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir maç oldu spartak maçında da bu performansı bekliyorum Fenerbahçe'm inşallah onlarıda kadıköy cehenneminde boğucaz

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alex mi aykut mu muhabbetleri donuyor gazetelerde ve televizyonlarda baskanda bugün anons yapmıs aman dikkat medyanın (kime hizmet ettigi belli) bu oyununa ins. gelmeyiz.

alex fenerbahceye cok emek vermistir hakkı odenemez lakin FENERBAHCE nin üzerinde de degildir.Böyle profesyonel bir futbolcu twitter den bazen beni sasırtacak paylaşımlarda yapıyor aklım almıyor.İkide bir su brezilya ya geri dönecem demeside artık sıktı.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Başkan sert konuştu.

Aziz Yıldırım: "Bugün tribünde organiza olaylar yaşandığını gördüm, müdahale etme gereği hissettim."
Aziz Yıldırım: "Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın."
Aziz Yıldırım: "Kimse Fenerbahçe'nin üstünde değildir."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir, ben de dahil. Herkes gider. Fenerbahçe kalır!"
Aziz Yıldırım: "En önemli maçımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz böyle. Alex'i çağırdım pazartesi konuşacağız."
Aziz Yıldırım: "Başıma bir şey gelmezse 3 yıl buradayım, yönetim de burada, Aykut Kocaman da burada."
Aziz Yıldırım: "Türkiye'de kimsenin yapamayacağı 2 projeyi bu ay içinde açıklayacağım."
Aziz Yıldırım: "Aykut KOCAMAN bu camianın evladıdır, ona sahip çıkacağız."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'den kimse büyük değildir. Fenerbahçe'nin F'sine zarar gelmemesi için canımı veririm."
Aziz Yıldırım: "Twitter'de istediğinizi yazacaksınız, sonra da oynamak isteyeceksiniz. Öyle bir şey yok!"
Aziz Yıldırım: "Genç oyuncular oynasın dedi Alex. Recep çıktı oynadı. Alex de küsmeyecek. Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak."
Aziz Yıldırım: "Dört yıl önce herkes Alex'i ıslıklarken ben alkışladım. Burada kalmasını sağladım. Ama kimse Fenerbahçe'den büyük değil."

Çok net konuştu Başkan...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut Kocaman: "İyi bir takımla oynadık. 2. yarıda rakip pek çok pozisyon buldu.”
Aykut Kocaman: "Fena oynamadık. Çok istekliydik. Daha iyi olacağımızı tahmin ediyorum.”
Aykut Kocaman: "Kendi bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.”
Aykut Kocaman: "Alex'in kadroya alınmaması ile ilgili spekülasyonlar hiç umrumda değil. Hazır oyuncuyu her zaman oynatırım.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Başkan haklı bence. Bu sorunu p.tesi bitirir başkan. Neyse boşverelim biz maçımıza bakalım.

Dirk Kuyt... 6 Maç, 6 Gol...

A1LGpHLCAAIbpF2.png

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hani FM felan oynarız ya... Bir tane genç forvet alırız, her maç 1 gol en az. İşte Dirk Kuyt Öyle Bir şey. Adam İnatla Koşuyor, çabalıyor hiç futbolu bilmeyenler yıllardır Fenerbahçeli sanar bu adamı. Çok sevdim açıkcası. Futbol zekasıda olan bir adam. Hayırlısı olmuş bizim için :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Spartak Moskova'ya çifte şok

Spartak Moskova'nın en golcü futbolcularından Welliton ise sakatlandı.

795300930133.jpg

Rusya Premier Ligi'nde Spartak Moskova deplasmanda Terek'e 2-1 mağlup oldu. Spartak Moskova'nın en golcü futbolcularından Welliton ise sakatlandı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Spartak Moskova, lig mücadelesinde Terek'e 2-1 yenildi. Karşılaşmayı son dakikalara kadar önde götürmesine rağmen maçın bitimine 10 dakika kala yediği gollerle sahadan boynu bükük ayrıldı.

Terek karşısında Spartak'ın golünü 66. dakikada Insaurralde kaydederken, Terek'e galibiyeti getiren golleri 80. dakikada Lebedenko ve 90. dakikada Ferreira attı.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın herkese bugün Alex'i kötüleyip takım onsuz da olur oda kimmiş diyeceğimiz gün değil Alex Fenerbahçe'nin görmüş olduğu en iyi yabancı oyunculardan biri tamam biraz yavaş oynuyor olabilir ama bu onu yedek kulübesine atıp oturtmak demek değildir ben Alex'in olmadığı her maçtan şüphe ederim arkadaş bazen hiçbirşey yapamıyor olsa bile ama Aziz yıldırım bile Alex'in üstüne gidiyorsa bu sene sonu Alex yolcudur...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
dün güzel oynadık bole bir kac mac oynarsak takım oturur benım sadece soylemek ıstedigim su baroni biraz daha erken sokmus olsa yada ılk 11 de farklı olurdu tahmınımce antep de güzel oynadı adamlara helal olsun hep kontro mert iyi cevirdi macı sow zamanında yer değiştirmiş olsa bir baska heyecan katardı ınanmıstık kazandık aziz yıldırım da cok iyi net konustu aykut kestirip atti taviz vermedi alex in her zaman yeri baska bizde insallah bu olaylarida bir an once atlatiriz.

diğer maclara baktim ozetlerine eskisehir yenılmıs sivas berabere kalmıs rakip leri yeni geldiler ama azimliler tebrik ediyorum.

aziz baskan su proje leri de acıklasada biraz şok olsalar :d

A1NpVsXCAAAfR0I.jpg

Fenerbahçe'nin neden YIKILAMAYACAĞININ ispatıdır..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex durulmuyor. Bu kez BBM'de!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Alex de Souza krizi bitmek bilmiyor.

Sarı lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı daha önce Twitter'daki resmi hesabından yazdığı "Aykut Kocaman beni kıskanıyor" twitinin ardından şimdi de BBM'de (Blackberry Messenger) yazdığı bir söz ile yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Lig Tv'de yayınlanan Maraton programının sunucusu Şansal Büyüka'nın aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, BBM'deki hesabından Martin Luther King'e ait olan "Bazen savaş çıkartmak için düşmana gerek yoktur, düşüncelerinizi söylemeniz yeterli" sözlerini paylaştı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, Rusya'daki Spartak Moskova maçında yedek kalmasının ardından twitter hesabından yaptığı konuşmalar nedeniyle Gaziantepspor maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Kaynak

Yıldırım'dan 2 büyük proje!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor karışlaşmasının ardından açıklamalarda bulunurken 2 büyük proje açıklayacağını söyledi.

Yıldırım açıklamasında, gelecek aylarda iki büyük proje gerçekleştireceklerini de duyurarak, şu ifadeleri kullandı:
“Bu ay içinde 2 tane büyük proje açıklayacağım. Türkiye'de kimsenin bilmediği, 2 büyük proje açıklayacağım. Biz Fenerbahçe'yi büyüteceğiz. Geçen sene zaten büyüklüğünü gösterdi. Bu büyüklüğün içine nifak tohumları sokmak isteyenler var, bunları affetmem ve mücadelemi sonuna kadar yaparım. Beni iyi tanıyorlar. Beni soyundurup da aşağı indirmesinler. Ayıptır. Aykut Kocaman bu camianın evladı. 8 yıl top oynamış, gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış. Sahip çıkacağız. Ben nasıl zamanında onu (Alex) alkışladıysam, o da bugün Recep Niyaz'ı oyuna soktuğu için Aykut hocayı alkışlayacak. Bunun için affetmem. Fenerbahçe'den kimse büyük değildir. Fenerbahçe'nin 'F'sine zara geleceğini hissetsem, canımı veririm."

kaynak

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Buda bir şey mi savcı son 5 maçın sonucunu biliyormuş :D

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün güzel bir galibiyet aldık tam da ihtiyacımız olduğu zaman da . bu arada 12numaraya üye olan var mı?