seyircisiz oynadığımız maç da ceza alıp yine seyircisiz oynayacağızkadın taraftar sahaya gırdı![]()

seyircisiz oynadığımız maç da ceza alıp yine seyircisiz oynayacağızkadın taraftar sahaya gırdı![]()
fenerbahçe alex'siz oynamasını ögrenmeli arkadaslar hoca bunun hazırlıgını yapıyor bence dogru olanda bu.
tabii ki, alex ile ya da alex olmadan... bu ayrı konu bir konu da...
asıl sorun, üslup meselesi... davranış meselesi.
alex de en az aykut kocaman kadar fenerbahçelidir... ve o bu kulübe tarihinde gelmiş en üst düzey ve yararlı bir oyuncu olması hasebiyle sembol olmuş bir isimdir. aykut kocaman ona biraz sempatiyle yaklaşabilirdi, güleryüz, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler... ama aykut buz dağı gibi bir adam, burnundan kıl aldırmıyor... sevgiyle, sempatiyle yaklaşmasını bildiğini hiç zannetmiyorum. bir fatih terim yeri gelir oyuncusunu döver, en ağır hakaretleri savurur, ama ertesi gün okşamasını, gönlünü almasını da bilir. onlarla adeta bir aile ortamı oluşturabiliyor, onlara bir baba, bir ağabey olabiliyor...
alex onun sevgisiz, soğuk davranışı için zorlanıyor, kabullenemiyor bi türlü... benim anlayabildiğim sorun bu.
oynatılmamasını tek başına bir sorun olarak yansıttığını zannetmiyorum kısacası.
Renkdaşlar maçı izleyemedim.Nasılız?
Bu arada ben Bodrum Gümbetteyim.
Oteli degiştirdik.
Herkese Hayırlı Geceler.
mert e laf edenlere, mert gerekli cevabıda vermiş oldu.
Fenerbahçem kazanır net 3-0 belki 3-1 az daha sıkarlarsa 3-2 ama 3-3 yok canım daha neler![]()
Maçın skorunu da vermişim yani :mrgreen: