SDN Fenerbahçe Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Fenerbahçe Wallpaper.
YüksekKalite: http://fav.me/d5becjw

(Ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum) :D

fenerbahce_wallpaper_by_meridiann-d5becjw.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
güle güle memleket neresi? iyi bayramlar iyi tatiller sana kardeş

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

espriyi yeni anladım :)

lkan Karaman Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Ülker, geçen sezon Pınar Karşıyaka forması giyen İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Ülker, İlkan için TBF'ye resmi lisans başvurusunu yaptı.

ilkankaraman3_BQBGT.jpg

NTV SPOR ÖZEL HABER- Fenerbahçe Ülker’den transfer bombası. Sarı-lacivertli kulüp, 22 yaşındaki forvet İlkan Karaman ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre bu yıl draft edilen Karaman, kontratın ikinci yılından sonra NBA’e gitme hakkını elinde bulunduruyor.

İlkan Karaman, 2010 yılında Galatasaray Medical Park ile beş yıllık sözleşme imzalamış, fakat geçen iki sezonu Tofaş ve Pınar Karşıyaka’da geçirmişti. Ancak Galatasaray’ın İlkan Karaman ile yaptığı özel sözleşmeyi Türkiye Basketbol Federasyonu’na bildirmemesi, geçen sezon Karşıyaka’da oynayan forvetin serbest kalmasına sebep oldu.

Karaman, TBF kayıtlarına göre Karşıyaka’yla iki yıllık anlaşma yapmış; fakat bu yaz döneminde sözleşmenin feshedilmesiyle serbest kalmıştı.

ÖZSOY: İLKAN CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
Fenerbahçe’de basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, NTV SPOR’a yaptığı açıklamada imzayı doğrularken “İlkan, menajerleri aracılığıyla bizde oynamak istediğini söyledi.
Teknik ekibimizin onayından sonra sözleşme durumunu araştırdık ve serbest olduğunu öğrendik. Bunun üzerine kendisiyle anlaşarak kontratı imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Bu imza sonrası İlkan Karaman ile özel sözleşmesi bulunan Galatasaray’ın TBF’ye itiraz etmesi bekleniyor.

2.06 boyundaki İlkan Karaman, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri oynayacak A Milli Takım kadrosunda yer alıyor. Geçen yıl Karşıyaka’da oynayan İlkan, ortalama 23 dakika sahada kalarak 10.6 sayı-6.4 ribaund ve bir asist ortalamaları tutturmuştu.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bir kac gorsel var da paylasma yayim gerilmesinler :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Açıklama

Bugünkü Sabah Gazetesi’nde yer alan "
Ateşle Oynuyor" haberini hayretle karşılıyoruz.

Habere açıklık getirmek gerekirse;

Sağlık heyetimiz, sakatlıkları ve hastalıkları tespit edip, bunu gerekli tetkiklerle destekleyip, olası ihtimalleri ve olası tedavi yöntemleri hakkında oyuncularımızı bilgilendirmekte, oyuncularımız da evrensel tıp prensipleri doğrultusunda, kendileriyle ilgili kararları kendi iradeleriyle vermektedir.

Hiçbir oyuncumuza kendi rızası olmaksızın –zorla- operasyon yapılamaz ve yaptırılamaz. Bunun örneklerini, önceki dönemlerde Issiar Dia, Özer Hurmacı ve Gökhan Gönül ile ilgili tedavi süreçlerinde de görmek mümkündür.

Operasyon gereğinin ortaya çıktığı bu gibi durumlarda, oyuncularımızın kararları doğrultusunda, operasyon yapılmadığını, diğer tedavi yöntemlerine başvurulduğu yakından bilinmektedir.

Hastayı muayene etmeden, tetkikleri görmeden, ihtimaller üzerine yorum yapmanın, tıp etiğine uygun bir davranış olmadığını; sağlık gibi son derece önem arz eden ve özen gerektiren bir konuya, herkesin daha özenli yaklaşması gerektiğini de ayrıca belirtmek istiyoruz.

Milli Kalecimiz Volkan Demirel’in bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor; tüm çabamızın bu doğrultuda olduğunu yinelemek istiyoruz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Takımımız İzmir'de..

Ayıptır söylemesi ligtv den canlı izledim :cool: :D

bzu8g.png

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bugün son sahurumuzuda yapıp ramazanı bitiriyoruz inş.

hadi herkese hayırlı sahurlar... :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yakında Fenerbahçe altyapısına girme umidiyle.

yakında Fenerbahçe altyapısına girme umidiyle.

Reaksiyon puanı
10,315
A0iJKq7CMAATnd6.jpg:large

yav arkadaşlar bu resmi de az evvel gördüm, çok hoşuma gitti.
ulan helal sana be oğlum rapaiç.
kral adammışsın,
seni yazdık deftere, "gerçek fenerliler" defterine...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] welkam :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
YOLO.jpg

F.Bahçeli yönetici Ali Yıldırım İspanya'da Mendes'le görüşerek transfer teklifi yaptı. Ancak Sarı-Lacivertliler UEFA'dan ceza almamak için Fernandes'i yalanladı.

[h=4]UYANIK FENERBAHÇE[/h] Fenerbahçe'den Fernandes operasyonu... Sarı-Lacivertli yönetimin Beşiktaş'ın Portekizli yıldızını renklerine bağlamak için sessiz ve derinden transfer görüşmelerini sürdürdüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe dün resmi internet sitesinden Fernandes'le ilgilendiğini yalanladı. Takvim gazetesinin haberine göre; Sarı-Lacivertliler'in UEFA'dan ceza almamak için böyle bir yol izlediği ve bu transfer girişiminin sır gibi saklandığı belirlendi.
[h=4]MENDES'TEN YILDIRIM'A SÖZ[/h] Fenerbahçeli yöneticilerden Ali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde İspanya'da Fernandes'in menajeri Jorge Mendes'le Portekizli futbolcunun durumunu masaya yatırdığı öne sürüldü. Bu görüşmede Ali Yıldırım'ın, "Tıpkı Egemen'in transferinde olduğu gibi Fernandes de Beşiktaş'la ipleri koparırsa biz onu almaya hazırız. Fernandes'in Beşiktaş'la bağlarını koparması halinde ilk görüşeceğiniz kulüp biz olmalıyız" dediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Fernandes'te ısrarlı olduğunu gören Mendes'in ise Portekizli yıldız için, "Fernandes Beşiktaş'tan alacaklarını tahsis edemiyor. Bu nedenle huzursuz ve ayrılma planları yapıyor. İpler koparsa önce sizle görüşeceğiz" garantisini verdiği ortaya çıktı. Fernandes'i bitirmeye çalışan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın İspanya'da ayrıca Tino Costa için Valencia ile yeniden görüştüğü belirlendi. Bu futbolcu için yaptığı girişimlerden olumsuz sonuç alan Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncuyu en kötü olasılıkla 1 yıl kiralamayı planlıyor.
[h=4]AYKUT KOCAMAN DA İSTİYOR[/h] Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da Fernandes'i çok istediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

Kaynak

ne yalan söyleleyim bu adamın bize çok istiyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Paylaşımlara ve söylediklerimize dikkat edelim rica ediyorum. Ortamı germenin manası yok arkadaşlar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İlkan Karaman: “Tek isteğim Fenerbahçe Ülker’de oynamaktı”

2012-08-17_ilkan446.jpg

Fenerbahçemizin, 3 yıllığına renklerine bağladığı Milli basketbolcu İlkan Karaman, transferi sonrasında ilk açıklamasını yaptı. Tek isteğinin Fenerbahçe Ülker’de oynamak olduğunu belirten Milli basketbolcu, hayalinin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Transfer sürecinin ardından ilk kez konuşan İlkan Karaman, "Kendi takımımdan ayrıldıktan sonra tek isteğim Fenerbahçe’de oynamaktı. Bu süreçte önce Başkanımız Aziz Yıldırım’dan, ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Semih Özsoy ve Fenerbahçe’deki her kademeden çok büyük ilgi ve yakınlık gördüm. Bu hayalimin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Büyük Fenerbahçe camiasının beklentilerine cevap vermek için çok çalışacağım. Fenerbahçe, parçası olmaktan gurur duyduğum ve basketbol ile ilgili hedeflerimi gerçekleştirmek istediğim tek yer. Tek amacım takımın başarısına katkı yapmak. Fenerbahçe Ülker’i hem Türkiye’de, hem de Euroleague’de hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Burada olmama büyük katkısı olan başta Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyemiz Semih Özsoy ile Fenerbahçe Ülker camiasına çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun
Fenerbahçemiz de başarılı olacağına inanıyorum...

Reaksiyon puanı
10,315
Bu sayfa da, birisi beni oldukça şaşırttı.

bak güzel kardeşim,
neyin küfür, neyin hakaret vs. olduğunu en az sizin kadar, hatta sizden çok daha iyi bilen biriyimdir.
gerek siz ve gerekse de o resmi jurnalleyen takımdaşınızın kendi kulübünüzde söylediklerinizin yanında zemzemle yıkanmış gibidir.
ama biz artık oralara uğramıyoruz, tarafınıza dahi bakmıyoruz.
kavga gürültü istemiyoruz,
ya şuracıkta latife kabilinden bi yerde gördüğüm bir resmi paylaştım, kaldı ki ben de söylemedim o sözü.

bu arada fanatik galatasaylı bir yöneticinin gelip fenerbahçe sayfalarında hükümferma olması, adalet dağıtması, bunca tarafsız yahut farklı statüde yönetici varken adil oluyor mu merak ettim.

bir resim üzerinde asla küfür niyetiyle söylenmemiş bir kelimeyi egzejere ederek jurnalci arkadaşınla beraber kurduğunuz kumpasın içinde olmayacağım arkadaşım.

ha şimdi bana bu yazdıklarım için de gökten yıldırımlar yağdırır gibi cezalar yağdırabilirsiniz.

zaten sizin gibi taraflı, maksatlı, adil olmayan birinin at oynattığı bir meydanda olmak giran gelmeye başladı.

bana dilediğiniz gibi ceza verebilirsiniz kardeşim, sadece bir daha beni özel mesaj ile rahatsız etmemenizi, duygu sömürüsü yapmamanızı istirham ediyorum.

ayrıca ne bu sayfalarda, ne başka bir yerde size cevap yazmayacağım.
insanları küçük düşürmenin en iyi yolu habbeyi kubbe yaparak egzejere yapmaktır, ve sizinle bu konuda asla yarışamam.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft1mm1870954.jpg

Rusya Premier Ligi 5.hafta karşılaşmasında Rubin Kazan'ı evinde 2-1 yenen Spartak Moskova'nın, Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Nijeryalı futbolcusu Emenike, maç sonunda DHA Rusya muhabiri Siyamend Kaçmaz'a özel açıklamalarda bulundu.
Futboldaki şike davası nedeniyle forma giyemeden Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan Emenike şimdi rakip olarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelmeye hazırlanıyor.
Spartak Moskova-Fenerbahçe eşleşmesinin çok ilginç bir rastlantı olduğunu dile getiren Emenike, maçların ise zorlu ve güzel geçeceğini söyledi.
'Türkiye ikinci evim'
Nijeryalı golcü, İstanbul'da oynanacak rövanş karşılaşmasına gidip gitmeyeceği sorusuna ise şöyle cevap verdi:
"İkinci maç için kesinlikle gideceğim. Türkiye benim için ikinci evim gibi. Türkiye ile ilgili herhangi bir problemim yok. Zaten problemim olsa Moskova'ya gelmeme izin vermezlerdi. Kesinlikle ikinci maç için Türkiye'ye gideceğim."
Emenike, kaderin bir cilvesi olarak Fenerbahçe forması giyemediği için üzgün olduğunu da ifade ederken, sarı-lacivertli taraftarların forma giyemese de kendisini sevdiğini ve O'nun da Fenerbahçe taraftarlarına hayran kaldığını bir kez daha yineledi.

Kaynak

[h=1]"F.Bahçe için Fernandes ikna edildi"[/h]
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes için söylentiler devam ediyor. Son olarak menajer Jorge Mendes'in Fernandes'i Fenerbahçe'ye gitmesi konusunda ikna ettiği iddia edildi.

fft1mm1870620.jpg

Beşiktaş, Fernandes için bir Avrupa takımından çok ciddi teklif aldı. Ancak daha düne kadar Türkiye'den ayrılma hayali kuran Portekizli yıldız teklifi reddetti!

Bugün gazetes'nin haberine göre; Fernandes'in cevabının perde arkasında, oyuncusunu daha iyi para kazanacağı vaadiyle ikna eden ve Fenerbahçe ile temasta olan Mendes çıktı.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Portekizli futbolcunun geçtiğimiz günlerde kulübe gelen önemli bir transfer teklifini kabul etmediği öğrenildi. Kulübe çok yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Fernandes, bir Avrupa ekibinden yapılan ve 10 milyon euronun üstünde bir bonservis ücretinin söz konusu olduğu teklifi elinin tersiyle itmiş.

Fernandes bundan bir süre önce "Yaşım genç ve en iyi zamanımdayım. Türkiye'de kariyer yapamam. İngiltere'ye gitmek istiyorum” derken, bu tavrına önce anlam verilemedi. Vergi kozuyla aklını çeldi Ancak işin püf noktası sonra ortaya çıktı. Fernandes'in aklınımenajeri Mendes çelmişti!..

MENDES, FERNANDES'İ F.BAHÇE İÇİN İKNA ETTİ

Ünlü menajer bir süre önce Beşiktaş'ın kapısını çalmış ve oyuncusunun Fenerbahçe'nin takibinde olduğunu bildirmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi taraftar tepkisi ihtimali yüzünden Türkiye'den bir takıma oyuncusunu satmak istememişti. Bu arada Mendes'in Fernandes'i de, hem vergi avantajı hem de Türk kulüplerinin verdiği yüksek ücret nedeniyle Süper Lig'de kalmaya ikna ettiği ifade edildi. Quaresma ders oldu Meselenin geldiği nokta Beşiktaş'ı artık zorluyor.

Siyah-Beyazlı yönetim, futbolcusunu Fenerbahçe de olsa satmak ve sezon içinde bu ismin yaşayabileceği herhangi bir performans düşüklüğü nedeniyle Quaresma'da olduğu gibi zarar etmek istemiyor.

GALATASARAY, FERNANDES'DEN VAGZEÇTİ
Q7 de satılmak istenmiş ancak kadro dışı bırakıldığı için düşen değeri nedeniyle arzulanan teklifler gelmemişti. Fenerbahçe'nin pusuda beklediği, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Fernandes'i çok beğendiği ifade edilirken, Emre'nin boşluğunun da ancak böyle doldrularak taraftar tepkisinin azaltılabileceği belirtiliyor. Galatasaray ise Melo'yu tekrar kadrosuna katınca gizliden gizliye sürdürdüğü Fernandes takibinden vazgeçti.

Jorge Mendes, Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da temsilciliğini yapıyor. Araları çok iyi olan ikili geçen sezon ailece çıktıkları tatil sırasında birlikte kaza geçermişlerdi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla toplam 43 resmi maça çıkan Manuel Fernandes bu karşılaşmalarda 7 kez rakip ağları sarstı. Fernandes'in resmi maçlardaki asist sayısı ise 16.

Kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] ben de daha önce kendi kulüp sayfamda başka bir siteden aldığım "hiçbir hakaret unsuru içermediğini düşündüğüm" sırf "espiri olsun diye" paylaştığım bir resim sebebiyle uyarı almıştım. senin deyiminle "jurnalleyen" de bu sayfadaki bir renkdaşın idi. bana da ceza veren mod beşiktaşlı idi...

demekki bu iş böyle yürüyor. bugün bana, yarın sana...

kendinize gelince satırlar dolusu mesaj yazıp tepki gösteriyorsunuz. hatta işi kumpas boyutuna taşıyorsunuz. aynı şey başkasının başına gelince de tepki göstermek bir yana; ceza almasına sevinip, mutlu oluyorsunuz...

ha bu arada, mesajında beni kastettiğin için cevap hakkımı kullandım. başka mesaj yazmaya niyetim yok.