SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
625458_405075776220757_1062766953_n.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
yav bu sakatlık haberleri var ya, benim de psikolojimi sakatlıyor. takımın en yararlı oyuncusu bi bakıyosunuz aylarca yok, bekle ha bekle adam iyileşsin de bi eksiğini doldursun diye. gökhan gönül zaten geçen yılın çoğunda sakattı, iyileşmedi bi türlü, ve yine sakat. bu adamın üzerinde lanet mi var ne zıkkımdır, habire sakatlanıp duruyor anlamıyorum bi türlü ya!

bu alex bu adamlarla aynı topu oynamıyor mu, niye o ufak tefek arızalar dışında hiç sakatlanmaz, aklım almıyor. bu iş biraz sanki futbolcunun yaşantısıyla ilgili gibi geliyor bana.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
abi gecenlerden birisi yazmıştıda alex'e ilk futbola basladıklarındakı yaptıkları kondsiyon testi ile geçenlerde yapılan test aynı çıkmış :)

Reaksiyon puanı
10,315
Eridi valla Zenit karşısında takımda hiç bir numara yoktu :)

bugün duyduğum en güzel haberdi bu, inşaallah bizim karşımızda da öyle erirler.

abi gecenlerden birisi yazmıştıda alex'e ilk futbola basladıklarındakı yaptıkları kondsiyon testi ile geçenlerde yapılan test aynı çıkmış :)

evet, alex'ten öğrenecekleri daha çok şey var bizimkilerin... de, bari öğrenebilseler, adamlığı, profesyonelliği...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
en basiti adama faul yapılıyor itiraz,parlama,ağlama kıvranma yok çok sade.. ve soğuk kanlı

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
“İsmine ve büyüklüğüne yakışan bir maç olsun”

Takımımızın Kaptanı Alex de Souza, Galatasaray ile oynayacağımız TFF Süper Kupa maçı öncesi; Süper Kupa maçının ismine ve büyüklüğüne yakışan bir derbi müsabakası olması gerektiğini söyleyerek, her şeyden önce kazananın dostluk olduğunu belirtti.

Takımımız kaptanı Alex de Souza, 12 Ağustos Pazar günü Galatasaray ile oynayacağımız TFF Süper Kupa maçı öncesi Dedeman Palandöken Ski Lodge’da düzenlenen basın toplantısına katıldı.

12 Ağustos’ta Yeni Erzurum Stadı’nda oynanacak olan TFF Süper Kupa maçı hakkında konuşan Alex de Souza; "Umuyorum ki Erzurum ve Türk halkı adına şölen havasında geçen bir maç olur. Fenerbahçe ve Galatasaray iki ezeli rakip ve ebedi dosttur. Bununla da birlikte kazananın dostluk olmasını istiyoruz. Bütün izleyenlerin keyif almasını ve bir şölen havasında geçen bir kupa maçı olmasını istiyorum. Her şeyden önce dostluk kazanmalı. Sahada biri kazanıp, biri kaybeder. Kazananın da kaybedenin de sebepleri vardır. Kişisel olarak kazanmayı da kaybetmeyi de bilen bir sporcuyum. Bu maçın ismine ve büyüklüğüne yakışan bir debi maçı olmasını istiyorum" açıklamalarında bulundu.

Ev sahipliğini Erzurum şehrinin yapmasıyla ilgili de açıklama yapan Kaptan Alex de Souza; "Erzurum da bu maçı yapıyor olmanın mutluluğu söz konusu. Trabzonspor ile de Şanlıurfa’da Türkiye Kupası finalini oynamıştık. Oradaki maçta beni mutlu etmişti. Yine burada bize ev sahipliği yapan Erzurum’da ve Erzurum halkıyla olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şu ana kadar hiçbir olumsuz şey yaşanmadı. Buranın halkına ve iki kulübe yakışacak bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Fenerbahçe’de 9.sezonunu geçirdiğini de sözlerine ekleyen Alex, Fenerbahçe’nin ligde her zaman şampiyonluğun en büyük favorilerinden olduğunu da belirterek sözlerini noktaladı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30297

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Ülker; 9 Eylül'de Roma, 10 - 11 Eylül'de Siena ile hazırlık maçı yapacak.
Fenerbahçe Ülker; 14 Eylül'de CSKA Moskova, 15 Eylül'de Olympiacos ile hazırlık maçı yapacak.
Fenerbahçe Ülker; 16 Eylül'de İstanbul'da basketbolcumuz Mirsad Türkcan'ın jübilesi için CSKA Moskova ile birkez daha karşılaşacak.
Fenerbahçe Ülker; 21-23 Eylül tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan özel bir turnuva'ya katılarak hazırlıklarını sürdürecek.

Bu sene basketbolda çıtayı yükselttik. görüldüğü gibi hazırlık maçındaki rakiplerimiz bile biri son avrupa şampiyonu diğeri ise son avrupa ikincisi... bu sene basketbolda çok yükseklere çıkacaz inşallah...

Bu sene kadromuza kattığımız oyuncular

[video=youtube;dO8QQ5h1GRU]http://www.youtube.com/watch?v=dO8QQ5h1GRU[/video]

[video=youtube;iF6RytgpjXg]http://www.youtube.com/watch?v=iF6RytgpjXg[/video]

[video=youtube;GgDz-QfczWE]http://www.youtube.com/watch?v=GgDz-QfczWE[/video]

[video=youtube;VRd1OoRK5eY]http://www.youtube.com/watch?v=VRd1OoRK5eY[/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bugün duyduğum en güzel haber de bu işte!
teşekkürler @cobra11

size de hayırlı iftarlar...

bu twitter a ilk başlarda hiç ısınamamıştım ama sonradan iyi alıştım. herkes burda. kendi ağızlarından bunları duymak, şu medyanın ağzına bakmamamızı sağlıyor. bu yüzden çok sevdim bu twitter ı. Tavsiye ederim sizlerede :) bişey yazmasanızda böyle takip etmeniz daha faydalı oluyor.

Reaksiyon puanı
10,315
bu twitter a ilk başlarda hiç ısınamamıştım ama sonradan iyi alıştım. herkes burda. kendi ağızlarından bunları duymak, şu medyanın ağzına bakmamamızı sağlıyor. bu yüzden çok sevdim bu twitter ı. Tavsiye ederim sizlerede :) bişey yazmasanızda böyle takip etmeniz daha faydalı oluyor.

twitter'a ben de üyeyim ya, fazla vakit bulamıyorum. ara bir takip ettiğim oluyor. ilginç gerçekten.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende şu twitter ı bir türlü sevemedim yahu.Maçada 24 saat kaldı.Hayırlısı olsun.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
24 saatten az kaldı :)

bende sevememiştimde kullandıkça alışıyosun ya, hem ora daha aktif gündemi daha hızlı takip edebiliyorsun.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla üyeligimde var.Bu tip haberleri görmek için o kişiyi takip etmek gerekiyor herhalde?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Valla üyeligimde var.Bu tip haberleri görmek için o kişiyi takip etmek gerekiyor herhalde?

evet aynen, takip ediyosun sonra o kişinin paylaştıkları senin önüne geliyor. özellikle onun profiline girmene gerek yok yani. facebook misali diyebiliriz :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
gol atmada takım çok sorunlar yaşıçak demedi demeyin.bir forvet lazım diyorum...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gol atmada bence sıkıntı yok.
Ama Alex in yanına yırtıcı bir orta saha lazım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ali yıldırım: geçen yıl chelsea, krasic için 23 mn euro teklif etti, juventus vermedi.. yine geçen yıl kuyt'ı istesek, 10 mn euro idi..
ali yıldırım: moussa sow'un da geçen yılki bedeli en az 20 mn euro.. bir yıl önceki maliyeti 53 mn euro'luk transferi 18'e bitirdik..
ali yıldırım: emek, ilişkiler, tesadüfler ve şansın yardımıyla, fenerbahçe'nin en önemli üç transferini çok makul bir rakama tamamladık..
ali yıldırım: yerli oyuncularımızın kalitesi ortada.. en son ne zaman 8 milli futbolcumuz oldu?
ali yıldırım: f.bahçe'nin para sıkıntısı yok.. bundan sonra da olmaması için maksimum özeni gösteriyoruz.. ama hocamız kimi isterse alırız..
ali yıldırım: çok iyi bir kadro kurduk.. biz destek beklerken sahadaki futbolcularımızın rencide edilmesine kıyamıyoruz..
ali yıldırım: taraftarımız başımızın tacı, onlara saygımız, sevgimiz sonsuz.. ama transfer konusundaki bu ağır eleştirileri hak etmiyoruz..
ali yıldırım: bu takım desteği hak ediyor.. ferdi olarak kimseyle kıyaslamayacağım kalitedeler.. lütfen onlara gereken zaman tanınsın..

Reaksiyon puanı
10,315
ali yıldırım: geçen yıl chelsea, krasic için 23 mn euro teklif etti, juventus vermedi.. yine geçen yıl kuyt'ı istesek, 10 mn euro idi..
ali yıldırım: moussa sow'un da geçen yılki bedeli en az 20 mn euro.. bir yıl önceki maliyeti 53 mn euro'luk transferi 18'e bitirdik..
ali yıldırım: emek, ilişkiler, tesadüfler ve şansın yardımıyla, fenerbahçe'nin en önemli üç transferini çok makul bir rakama tamamladık..
ali yıldırım: yerli oyuncularımızın kalitesi ortada.. en son ne zaman 8 milli futbolcumuz oldu?
ali yıldırım: f.bahçe'nin para sıkıntısı yok.. bundan sonra da olmaması için maksimum özeni gösteriyoruz.. ama hocamız kimi isterse alırız..
ali yıldırım: çok iyi bir kadro kurduk.. biz destek beklerken sahadaki futbolcularımızın rencide edilmesine kıyamıyoruz..
ali yıldırım: taraftarımız başımızın tacı, onlara saygımız, sevgimiz sonsuz.. ama transfer konusundaki bu ağır eleştirileri hak etmiyoruz..
ali yıldırım: bu takım desteği hak ediyor.. ferdi olarak kimseyle kıyaslamayacağım kalitedeler.. lütfen onlara gereken zaman tanınsın..

haklısın ali aga, ama yine de bir yırtıcı orta saha istiyoruz, bize apiah türünden bir adam bulun, emreyi verdiniz madem, yerini doldurun... bi daha laf edenin alnını karışlarım valla! :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Tünaydın renktaşlar.

Hazırmısınız? Yavaş yavaş maç havasına giriyoz artık :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - Cristian, M.Topal - M.Topuz, Stoch, Caner - Kuyt

Reaksiyon puanı
10,315
evet, saatler yaklaştıkça kalp çarpıntılarımız da hızlanıyor!

haydi fenerbahçem sevindir bugün bizi.

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;V_18xiDMGac]http://www.youtube.com/watch?v=V_18xiDMGac[/video]

Vurduğumuz gol olsun !

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
transfer şart topalla bu iş gitmez.yönetime sesleniyorum.lig uzun bir maraton.1 sağlam transfer daha...