Whisper1907
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Eridi valla Zenit karşısında takımda hiç bir numara yoktu 

Eridi valla Zenit karşısında takımda hiç bir numara yoktu![]()
abi gecenlerden birisi yazmıştıda alex'e ilk futbola basladıklarındakı yaptıkları kondsiyon testi ile geçenlerde yapılan test aynı çıkmış![]()
Hayırlı iftarlar herkese..
Gökhan Gönül ‏@_gokhangonul
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.Buyuk bir sikintim yok.Onumuzdeki hafta sahadayim.
bu twitter a ilk başlarda hiç ısınamamıştım ama sonradan iyi alıştım. herkes burda. kendi ağızlarından bunları duymak, şu medyanın ağzına bakmamamızı sağlıyor. bu yüzden çok sevdim bu twitter ı. Tavsiye ederim sizleredebişey yazmasanızda böyle takip etmeniz daha faydalı oluyor.
Valla üyeligimde var.Bu tip haberleri görmek için o kişiyi takip etmek gerekiyor herhalde?
gol atmada takım çok sorunlar yaşıçak demedi demeyin.bir forvet lazım diyorum...
ali yıldırım: geçen yıl chelsea, krasic için 23 mn euro teklif etti, juventus vermedi.. yine geçen yıl kuyt'ı istesek, 10 mn euro idi..
ali yıldırım: moussa sow'un da geçen yılki bedeli en az 20 mn euro.. bir yıl önceki maliyeti 53 mn euro'luk transferi 18'e bitirdik..
ali yıldırım: emek, ilişkiler, tesadüfler ve şansın yardımıyla, fenerbahçe'nin en önemli üç transferini çok makul bir rakama tamamladık..
ali yıldırım: yerli oyuncularımızın kalitesi ortada.. en son ne zaman 8 milli futbolcumuz oldu?
ali yıldırım: f.bahçe'nin para sıkıntısı yok.. bundan sonra da olmaması için maksimum özeni gösteriyoruz.. ama hocamız kimi isterse alırız..
ali yıldırım: çok iyi bir kadro kurduk.. biz destek beklerken sahadaki futbolcularımızın rencide edilmesine kıyamıyoruz..
ali yıldırım: taraftarımız başımızın tacı, onlara saygımız, sevgimiz sonsuz.. ama transfer konusundaki bu ağır eleştirileri hak etmiyoruz..
ali yıldırım: bu takım desteği hak ediyor.. ferdi olarak kimseyle kıyaslamayacağım kalitedeler.. lütfen onlara gereken zaman tanınsın..