uA23uA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
yani?
maça mı geleceksin?
belli olmaz gelebilirimde ihtiyacı olan arkadaşlarla irtibata da geçebilirim

yani?
maça mı geleceksin?
belli olmaz gelebilirimde ihtiyacı olan arkadaşlarla irtibata da geçebilirim![]()
günaydın... evet dikkatimi çekti ama ben bu duruma katılmıyorum.. katılmama derken arkadaşlarımız buraya girip Fenerbahçemiz hakkında kötü konuşmadıkları sürece bizimle muhabbet edebilirler diye düşünüyorum...
bence bu konuyu uzatmaya gerek yok çünkü sanırım artık onlarda girmeme kararı almış..
uzatma gibi niyetim olmadi hiç sadece fikrine saygı duyarim zaten giren eden 3,5 kişi var ve ben bunlarida belirttim, sadece gelip hesap sormalari biraz abes ve bunlarada kımsenın hakkı yok, çünki ben yada bir kac arkadas da bu belirtmiş oldugum durumda bana hak verdiler.Burada konus oldugumuz yada yazdigmiz yorumlar diğerlerini ilgilendirmiyor burası FENERBAHÇE klubu atlı bir konu diğer takımlarin mekanı değil eleştiri yapabiliriz vs vs pat diye gelip sorguya çeker gibi olmaz burada muhabbet ettiğimiz arkadaslar var onlar bu yoruma aldırıs etmesinler. sevgiler saygılar tam anlatamadim müsait olamiyorum bugun pazartesi elimden geldiği kadari ile cvp vericem
ya varya iki takım için bu kadar birbirinizi kırmayn ya sanki elinize ne geçiyor tartışınca ya
uzatmayalım derken sadece seni kasıt etmedim genel olarak dedim... ikimizde aynı şeyi belirtiyoruz.. güzelce muhabbet edelim diğer yorumlarımıza tabi ki müdahale etmesinler...
tam anlattın merak etme
biz tartışmıyoruz ki.. nereden çıkardın bunu?
sen nie üstüne alındın yaww ben genel söledimdün herkes tartısmısta biraz neyse ya ben karışmıom vurun kırın
:
![]()
Darağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE diyorum ve beni de kulübe ekleyin diyorum
Bu durum, o an ki şartlara ve konuya bağlı.
Buraya yorum yazan veya sizlerden -Fenerbahçe taraftarından- hesap soran kişi haklı olabilir.(o an için söylüyorum)
Adam burada hesap soramazsın diyemezsin.Buna hiç kimsenin hakkı yok maalesef
Dediğim gibi, bu bölümün görevlisi olarak şunu net söyleyebilirim,
Eğer bir sıkıntı yaratacak durum varsa, duruma el koyarım.O konuda bir sıkıntı yok.Ne sizin için nede diğer taraflar için.
sevgili kardeşim biz eleştiri yapamicakmiyiz (ben şahsına bir şey demiyorumkı bana hesap sorucak)
ben gazetelerde tv lerde gordüğüm haberi yorumu burada arkadaslarıma sunuyorum
@NEFER hosgeldin kardesim..
Hocam konuyu özetleyecek olursak,
Bir sıkıntı olmadığı sürece buraya bütün üyelerimiz yorum yapabilirler![]()
sevgili kardeşim biz eleştiri yapamicakmiyiz (ben şahsına bir şey demiyorumkı bana hesap sorucak)
ben gazetelerde tv lerde gordüğüm haberi yorumu burada arkadaslarıma sunuyorum
@NEFER hosgeldin kardesim..