SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçemiz ile Romanya’nın FC Vaslui takımları arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçına ait biletlerin genel satışına, başlandı.

Daha önce Kongre Üyelerimiz ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ile faturalı Fenercell kullanıcıları için de satışa çıkan biletler genel satışa da açıldı. Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 44.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ H-I BLOK : 88.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK : 110.00 TL
FENERIUM ALT G BLOK : 165.00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK : 215.00 TL
FENERIUM ALT c-E BLOK : 255.00 TL
FENERIIM ALT D BLOK : 265.00 TL

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Deplasmandaki maçı onlar yayınlamaması için deplasman takımınında havuzdan çıkması gerekiyor mantıken :) Yada FBTV anlaşma yapacak ama digitürk'ün bu kadarına izin vereceğini sanmıyorum.

o zaman şöylede bi durum var. biz havuzda değiliz bizim maçımızı yayınlayamazki demi? sonuçta orda Fenerbahçe adının geçmesi hala havuzda olduğumuzu gösterir. yani havuzdan hala para almamız gerekir. o yüzden yeni bir çözüm yolu bulunur mutlaka.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
o zaman şöylede bi durum var. biz havuzda değiliz bizim maçımızı yayınlayamazki demi? sonuçta orda Fenerbahçe adının geçmesi hala havuzda olduğumuzu gösterir. yani havuzdan hala para almamız gerekir. o yüzden yeni bir çözüm yolu bulunur mutlaka.

Şöyle bir düşüncede olabilir. Havuz sistemi komple kaldırılıp digitürk sadece maç yayını yapar. Klüplere para ödemeyebilir.

Bu arada gs açıklama yapmış Aziz Yıldırımı artık muhatap almayacaklarmış :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Şöyle bir düşüncede olabilir. Havuz sistemi komple kaldırılıp digitürk sadece maç yayını yapar. Klüplere para ödemeyebilir.
Bu arada gs açıklama yapmış Aziz Yıldırımı artık muhatap almayacaklarmış :)

bizim maçları bize versinlerde kendileri ne halleri varsa görsünler.. :)

ne üzüldük ne üzüldük bu duruma sorma gitsin [MENTION=23389]mila12[/MENTION] :)

saat gelse de maç başlasa..özledik artık

aynen. bişey kalmadı ama ilk resmi maça :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
FENERBAHÇEMİZ Bu Havuzdan çıkabilir her şekilde.
Tabii bunu Hukuki olarak yaptırımları vardır.Aziz Başkan dediğiniz gibi böyle bir şey söylemişse mutlaka arkasındada durur.Yapamayacağı hiç bir sözüde vermez zaten.
Bu konuda çok patırtı kopar,TFF bir şekilde bizi iknaya kalkacak,belkide sözleşme ile tehdit edecek.
Başka bir tv de maçlarımızın yayınlanabileceğini zannetmem.
Ama madem bu şekilde bir iddiamız var arkasındada durursak bunlar şimdidden sallanmaya başladılar.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25370104

Denizemi girersiniz,çaydan geçerken boğulurmusunuz görürüz Adnan Efendi.
Daha dün tv lerde para topladığınız günleri ne çabuk unuttunuz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
3 gün kolay geçmez :)

geçer geçer ya o kadar bekledik 3 günde bekleriz artık :)

bu arada bi havuzdan çıkarız dedik ortalık karışmış :D madem bizi sevmiyosunuz, madem bizsizde idare edebiliyosunuz hayırdır ne bu açıklamalar? :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ya kalkip gidip ilk stad doldursunlar sonra forma satsınlar sonra devletten aldıklari paralari odesinler dilenci gibi gezdikleri bilboard lara astırdıklari afişleri unuttular oyuncular takımdan paralarini alamiyorlardi edemiyorlardi ayrıca bazı teknikdrektor lerin tükürdüğünü yaladıkları gunleride gordük önce kendilerine bakmiyorlar kalkip diğerlerine yorum yapiliyor ama keser doner sap doner

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ya kalkip gidip ilk stad doldursunlar sonra forma satsınlar sonra devletten aldıklari paralari odesinler dilenci gibi gezdikleri bilboard lara astırdıklari afişleri unuttular oyuncular takımdan paralarini alamiyorlardi edemiyorlardi ayrıca bazı teknikdrektor lerin tükürdüğünü yaladıkları gunleride gordük önce kendilerine bakmiyorlar kalkip diğerlerine yorum yapiliyor ama keser doner sap doner
iş tükürdüğünü yalamaya gelirse sizin namus davalarınızı say say bitmez...

fenerbahçe başkanı ağızına geleni sayacak, karşı taraf cevap hakkını kullanıca bık bık bık...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
renkdaşlarım havuzdan çekilme olayında Ömer Temelli twitter üzerinden birkaç kişiye cevap vermiş.
havuzdan çekilince iç şaha maçlarımız FB TV de yayınlanacak.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] yazdıklarımda galatasarayın adi geciyormu ? niye aliniyorsun ?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bugün ortalık çok karışacak bu galatasaraylılar cıvıttı iyice

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
selamün aleyküm renkdaşlar, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra 1-2 konu açılmış, birkaç kişi sırf ortalığı karıştırmak için saçma yorumlar yazmış,
şu mubarek ayda, oruçlu ağzımı bozmamak için yorumları okumadım, okumam da çünkü eminim birileri yine tek taraflı adaletleriyle yorumlar yazmıştır, yapılanların sonuçlarını düşünmeden o yapılanları eleştirmiştir.
Böylesi insanlarla çok güzel tartışırdım ama dediğim gibi şu mubarek aydı birilerini kırmak istemiyorum.
Benim önerim sizde çok takmayın kafanıza, siz bunlara laf anlatamazsınız, zamanında hep bereber uğraşmıştık sonucu görüyorsunuz.
Herkese hayırlı Ramazanlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] [MENTION=23389]mila12[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] [MENTION=32823]lord87[/MENTION] [MENTION=162316]cipro06[/MENTION] [MENTION=75843]AdReNaLiN[/MENTION] abilerim, kardeslerim, arkadaslar bir kac gündür. Aklımı kurcalayan bir şey var ,sizinle paylasmak istiyorum, bu sadece fikir yada çoğunluk ne derse ona uyalım ben şahsen başka bir klubun taraftarlarının bulundugu gruba girmiyorum girmekte istemiyorum, onlarinda buraya girmesini istemiyorum girseler bile yorum yapmalarini istemiyorum 3,5 arkadas haric (benifece,ua22ua,real madridli ismni yazmadiğim varsa k.bakmasin) sizlerden de fikirlerinizi almak isterim belkı sizler benden daha cok burada emeiğiniz olabilir ama en azından kafamdakı su dusunceyi en azından giderebilirz sağolun varolun allaha emanet olun

sadece taraftar grublari icin farklı yerlere cekilmesin karsı cephe alınmasın tesekkurler

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aleykum Selam [MENTION=32823]lord87[/MENTION]
Sizlerede Hayırlı Ramazanlar.
Dediğin gibi meşhur Rengarenk tipler yine iş başında.
Aziz Başkan Havuzdan çekiliriz deyince elleri ayaklarına girdi yöneticilerinin ve kulüplerinin.
Bende aynı şekilde cevap vermiyorum.
Şu Mübarek Ramazan Ayı Hürmetine.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=32823]lord87[/MENTION] aleyküm selam kardeşim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] söylediklerine ve düşüncelerine katılıyorum.
Bende onların sayfalarına yazmam hiç bir şekilde.
Ama onlar buraya gelip yazıyorlar,biz bunları misafir kabul edip sesimizi çıkarmıyoruz.
Yukarıda yazdığın Biri dışında diğerlerinin buraya gelip yazmasında sıkıntı yok.Edebiyle Selam verene Mükabele ederiz.
Gelene git,Gidene Kal Demeyiz.
Daha önce burada başka kendi yerlerinde başka şeyler yazanına çok rastladık.Samimi olmayan çok kişi var bu konuda.
Diyeceğim Kulüpler neden var,Renkdaş olanalar buralarda görüş ve paylaşım yapsınlar diye var.
Bizler FENERBAHÇELİLER olarak hiç bir arkadaşımın onların sayfasına yazdığını pek görmedim desem yeridir.
Çünkü aynı Hoşgörü orada bizim Renkdaşlarımıza gösterilmiyor.
Kalp kırılmaması,Huzursuzluk olmaması için bu fikrini destekliyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
@mustang @|SeYYaH| @mila12 @cobra11 @erjan @angel75 @checkirge @lord87 @cipro06 @AdReNaLiN abilerim, kardeslerim, arkadaslar bir kac gündür. Aklımı kurcalayan bir şey var ,sizinle paylasmak istiyorum, bu sadece fikir yada çoğunluk ne derse ona uyalım ben şahsen başka bir klubun taraftarlarının bulundugu gruba girmiyorum girmekte istemiyorum, onlarinda buraya girmesini istemiyorum girseler bile yorum yapmalarini istemiyorum 3,5 arkadas haric (benifece,ua22ua,real madridli ismni yazmadiğim varsa k.bakmasin) sizlerden de fikirlerinizi almak isterim belkı sizler benden daha cok burada emeiğiniz olabilir ama en azından kafamdakı su dusunceyi en azından giderebilirz sağolun varolun allaha emanet olun

sadece taraftar grublari icin farklı yerlere cekilmesin karsı cephe alınmasın tesekkurler

sana katılıyorum [MENTION=74929]korpe[/MENTION], ben şahsen hiçbir kulübün sayfasına bırak yazmayı, yorum yapmayı, tıklayarak içeri bile girmiyorum. geçmişte girmiştim bi kaç kez, tansiyonum yükseldi, yazılan mesajlardaki hakaret ve iftiraları görünce sinir katsayılarım yükseldi, uzaklaştım ve girmedim bi daha...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
belli başlı ortalığı germeye çalışan adamlar açmış bi konu altınada eğlenmişler akıllarınca.

neymiş muhattap değillermiş. çokta umrumuzdaydı, birde üzüldük sormayın gitsin. yas tayız yasta !

ya bi gidin işinize gücünüze belliki çırpınışlar başladı şimdiden. yok hadi bunlara göre Başkanımız şikeci 6 sene yatacak zaten fenerin adı bulaştı taraftar desen hiç iyi tarafı yok, ee herşey bizim aleyhimize ama Başkan bi konuşuyor tüm klüpler bi açıklamalar bi garip hareketler anlaşılmaz şeyler. Korkmayın bu kadar fazla acıtmayacaz !

MUHA”TAPU”SUZ ÖDLEKLER!

Renklerinizi, o sözde asaletinizi(!) bozdunuz olmadı! Üç kuruş menfaat uğruna ülkenin itibarını satmaya yeltendiniz olmadı.. Hangi bayrağa selam vereceğinizi şaşırdınız olmadı! Körükle gittiğiniz ateşleri üflemeyle söndürmeye çalıştınız yine olmadı!..
Sizin asıl ibretle izleyeceğiniz kendi tarihinize buladığınız çamurlardır.. Doğan otomobilleri, bond çantalarda pazarlanan onurları, 8-0’lara tutulan alkışları ve Cemal Nalga gibi bunca rezilliği hazmeden midelerinizdir asıl ibretlik olan!

Devlet eliyle şımartılmaya alışmış egonuzu bedava stadlarla bile tatmin edememenizdir asıl irdelenmesi gereken.. Peşkeş çekmeye de almaya da, 1 milyon doların hokus pokusla “puf” olmasına da eyvallah diyen karaktersizliğinizdir tehlike dediğiniz şey..

“I love you Hocam” tişörtleriyle okyanus ötesine minnettarlıklarını sunan, kupa alabilmek için insanların ölebilecek olmasını umursamayıp Başbakan'a yalvaran yönetici profilinizdir takdire şayan(!) olan..

Başarı için her şeyi mübah sayan antrenör tipiniz, camianızı seksi olmakla niteleyen, 20 milyon olarak AKP'ye oy veren ve bununla da övünen başkanınızdır sizi siz yapan özellik..

Yıllarca güya başarı için her değeri alt üst eden, bugün arkasına gizlendiğiniz Anadolu Kulüplerini yok sayan, binbir emekle oluşturulmuş sistemlerin altına dinamit koymaktan geri durmayan zavallılığınızdır Türk futboluna hizmetiniz(!)..

Kontrolünü yitirmiş, freni patlamış kamyon gibi önüne gelene çarpan asıl sizsiniz! FENERBAHÇE’nin yüzü suyu hürmetine sahip olabildiğiniz gelirinizi kaybetme korkusuyla üç buçuk atan da..

Ama size kötü bir haberimiz var!

Bu daha başlangıç..
Şimdiden oranızda buranızda çıkacak uçuklar için merhem aramaya başlayın en iyisi!..

Ve son olarak, bugün ölüm yıldönümü olan ALİ SAMİ YEN’i de saygıyla anıyoruz..

Her geçen gün ilkelerinden uzaklaştığınız için yakında onu da anmaz duruma gelirsiniz çünkü…
12 Numara

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=250118]nefer58[/MENTION] hosgeldin

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
kimse kusura bakmasın dosluktan bahsettik tamam ama gel görki malum o arkadaş dün gidiyor sırf ortalığı gerecek olan konudan başlığı cımbızla seçiyor kaynakta o başlık olmamasına rağmen. bugünde açılmış bir konu altın kapak felan muhabbeti var. varmı orda bir fenerlinin mesajı varmı? yok. dosluk karşılıklı olur. fenerliler olarak diğer takım konularına mesaj yazmamaya dikkat ediyoruz ama gel görki aynı saygıyı sizden bekliyoruz. fakat nerdee fenerin aleyhinde konular anında açılır ve ilk mesaj gene o arkadaşın. burda neyin dostluğundan bahsediyosunuz?

kimse kusura bakmasın ama buraya bir gs linin mesaj atmasına ne sevinirim nede üzülürüm.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sadri Şener'de konuşmuş :)

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının kamp yaptığı Münih’te basın toplantısı düzenledi. Şener, "Havuzu bozmak, bir araya getirmek, ikiye bölmek Fenerbahçe’nin görevi değil. Bozulursa da Trabzonspor Kulübü için çok fazla bir önem arz etmez" dedi

MÜRACAAT YERİ YARGITAY"

Doğrusuyla, günahıyla, yanlışıyla hukukun verdiği kararlara saygı göstermek gerektiğini belirten Şener, "Mahkemenin verdiği karardan sonra insanların müracaat edeceği yer Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu değil, Yargıtay. Orada haklarını savunacaksın. Yargıtay’dan çıkan sonuca göre suçlu veya suçsuz olacaksın. Söylemleri bana göre doğru değil. Kendisine ve kulübüne çok faydası olacağı inancında değilim"

"HAVUZU BOZMAK FENERBAHÇE’NİN GÖREVİ DEĞİL"
Aziz Yıldırım'ın havuz sistemiyle ilgili açıklamalarına değinen Şener, "Havuzu bozmak, bir araya getirmek, ikiye bölmek Fenerbahçe’nin görevi değil. Bu kanunlarla belirlenmiş. Çok incelemedim, çıkar mı çıkamaz mı bilemiyorum. Ama yanlış tipte konuşmalar, tehditler bunlar. Bana göre doğru değil. Bu sene bir şey olacağını zannetmiyorum. Ha bozulursa da Trabzonspor kulübü için çok fazla bir önem arz etmez. Çünkü Trabzonspor, albenisi olan bur kulüptür. Digitürk, Lig TV bu işleri kar amacıyla yaparlar. Doğrudur Fenerbahçe’den, Galatasaray’dan, Beşiktaş’tan ve bizden büyük pay alırlar. Bunlardan sonra büyük uçurum vardır. Bugün Lig TV’ye dersen ki, ‘Havuza hangi kulüpleri alırsın?’ Adam der ki sana, ‘4 kulüp bana yeterli’. Bu bir realite ama biz öyle yapmıyoruz, herkesin bir pay almasına çalışıyoruz. Bizim için çok fark eden bir şey olmaz" açıklamasında bulundu.

4 tane transfer yaptıklarını hatırlatan Şener, "Yabancı sayımız çok fazla doğrudur. Kamp sonrası hocanın raporu doğrultusunda onlarda da azaltmaya gidilecek. Bir iki tane oyuncu almak için uğraş veriyoruz. Bu hafta sonu daha da netleşir bu işler. Yerli yok gibi. Bize yarayan bizde oynayabilecek yerli oyuncular yok gibi. Yıllardır bizim de kabahatimiz oldu. Yabancıya fazla önem vermek yerliyi köreltti. Seneye 5’e düşüyor. Herkesin tedbirini alması lazım” dedi.

Kaynak

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi merak ettim bize salladıkları kadar öbür rakiplerine de sallıyorlar mı??? bi girip baksak mı diğer sayfalara ?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sadri şener kimdi haaa dur hatırladım kupamı yerin diye zır zır ağlayan adamcağız.lütfen rica ediyorum fenerbahçem su adama kupasını veririn yada şu sapını verirde bi kere tutsun