SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Semti İkitelli,
Oynar çiftetelli,
Almanı deli etti,
Mario Balotelli..:mrgreen:

balotelli.jpg

539272_383796435014027_2109337917_n.jpg

images

Mario-Balotelli-shopped261.jpg

Mario-Balotelli-shopped11.jpg

110.jpg

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[h=2]Fenerbahçeli mehmet topuz'dan trabzonlu taraftara tokat![/h]

Fenerbahçeli Mehmet Topuz ile Trabzonsporlu bir taraftar arasında Cuma namazı çıkışı tatsız bir olay yaşandı.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'da bulunan Fenerbahçeli futbolcular, bugün Cuma namazını kılmak üzere Bad Vöslau camiisine gitti. Sarı-lacivertli futbolcular, namaz bitişinde kendileri ile hatıra fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

Bu arada Trabzonspor taraftarı olan 19 yaşındaki bir genç, "Bırakın bu şikecileri" dedi. Takım otobüsüne binmek üzere olan Mehmet Topuz, Trabzonsporlu taraftara tokat attı. Olayın büyümemesi için cami cemaati, yöneticiler ve Fenerbahçeli futbolcular, büyük gayret sarfetti.

"ALLAH'IN EVİNDE MÜNAFIKLIK ÇIKARMAYA UTANMIYOR MUSUN?"

Cami imamının ise Trabzonsporlu taraftarı, "Allah'ın evinde münafıklık çıkarmaya utanmıyor musun? İbadet etmeye gelmiş insanlara bu suçlamayı sen ne hakla yaparsın" sözleriyle eleştirmesi, cami cemaati tarafından alkışlandı.

http://www.medyaradar.com/haber/gun...ehmet-topuzdan-trabzonlu-taraftara-tokat.html

cami imamı en güzel cevabı verdi. :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçeli mehmet topuz'dan trabzonlu taraftara tokat!

Fenerbahçeli Mehmet Topuz ile Trabzonsporlu bir taraftar arasında Cuma namazı çıkışı tatsız bir olay yaşandı.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'da bulunan Fenerbahçeli futbolcular, bugün Cuma namazını kılmak üzere Bad Vöslau camiisine gitti. Sarı-lacivertli futbolcular, namaz bitişinde kendileri ile hatıra fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

Bu arada Trabzonspor taraftarı olan 19 yaşındaki bir genç, "Bırakın bu şikecileri" dedi. Takım otobüsüne binmek üzere olan Mehmet Topuz, Trabzonsporlu taraftara tokat attı. Olayın büyümemesi için cami cemaati, yöneticiler ve Fenerbahçeli futbolcular, büyük gayret sarfetti.

"ALLAH'IN EVİNDE MÜNAFIKLIK ÇIKARMAYA UTANMIYOR MUSUN?"

Cami imamının ise Trabzonsporlu taraftarı, "Allah'ın evinde münafıklık çıkarmaya utanmıyor musun? İbadet etmeye gelmiş insanlara bu suçlamayı sen ne hakla yaparsın" sözleriyle eleştirmesi, cami cemaati tarafından alkışlandı.

http://www.medyaradar.com/haber/gun...ehmet-topuzdan-trabzonlu-taraftara-tokat.html

cami imamı en güzel cevabı verdi. :D

Avusturya' da camiye gidiliyor ve ne sanstir ki orada Trabzonspor taraftari bulunuyor... formami varmis uzerinde? bazen bu haberleri sirf birbirimize duselim diye yaziyorlar diye dusunuyorum...

ama haber gercekten dogruysa Topuz'un sinirlerine hakim olmasi lazimdi... bunun yaninda imamin verdigi cevap gercekten cok iyi... takdir ettim...

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Avusturya' da camiye gidiliyor ve ne sanstir ki orada Trabzonspor taraftari bulunuyor... formami varmis uzerinde? bazen bu haberleri sirf birbirimize duselim diye yaziyorlar diye dusunuyorum...

ama haber gercekten dogruysa Topuz'un sinirlerine hakim olmasi lazimdi... bunun yaninda imamin verdigi cevap gercekten cok iyi... takdir ettim...

ben taktir ettim doğrusu cami imamını :D

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH|abi sizden bir ricam olacak. Ben bugün bayram kartpostalları aldım arkadaşlara göndermeye ama ne yazacağımı bilemiyorum. İnternette hazır mesajları da göndermek istemiyorum. Bay ve Bayanlara ne tür bayram mesajı yazabilirim. Bana yardımcı olabilirsin |SeYYaH| abi. Şimdiden teşekkür ederim.

sevgili @CuMaAli, hayatta en gıcık olduğum şeylerden biri de hazır mesajlardır. kandillerde, bayramlarda bi dünya dolusu hazır mesaj gelir, abuk-subuk, edebiyat yapılmış yüzlerce hazır mesaj.

hayatta hiçbirine cevap vermem, hatta okumağa bile zahmet etmem.

ama bazıları var, çok kısa, ama içinde ismim geçiyor, anlıyorum ki, bu mesaj sadece bana yazılmış, şahsıma ait bir mesaj...

onu okuyorum, içim o zaman ısınıyor, ve cevap yazmaya çalışıyorum ona işte.

bir örnek vermeme müsaade et,

memleketimizin milletvekili olan zat nerdeyse yarım sayfa tutan kocaman bir kandil mesajı gönderiyor. zerre kadar etkilenmiyorum.

ama herhangi bir öğrencim, "hocam, ben ....., kandilinizi/bayramınızı kutlarım"

gördün mü abim, topu topu üç-dört kelimecik... ama o tamamen bana ait, şahsıma yazılmış. gözlerim buğulanıyor. içimi ısıtıyor.

siz de öyle yapın abim.

kişiye özel gönderin, mesela;

"seyyah abi, bayramınızı kutluyorum"

mesele bitmiştir.

kitap dolusu yazılan bi sürü edebi zırvalardan bin kat daha değerlidir benim için bu şahsıma ait yazılan üç kelime.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi sizin dediğiniz gib kısa ve öz ve içimden geleni yazayım. İlginiz için teşekkür ederim.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fft64_mf1045034.Jpeg

Kura çekiminin ardından AP'nin sorularını yanıtlayan Infantino,
UEFA disiplin müfettişlerinin Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılımı için Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun "şike iddialarıyla" ilgili kararını içeren dosyaların üzerinde çalıştığını açıkladı.

Infantino "Karışık bir dosya ve bizim disiplin organlarımız prosedürü uyguluyor. Ortada büyük bir dosya var. Bu binlerce sayfa anlamına geliyor" dedi. AP, Fenerbahçe'li yöneticilerin bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermediğini de belirtti.
Haberde
Fenerbahçe'nin Vaslui'yi elese bile daha sonra kupadan men edilebileceği vurgulandı.

Reaksiyon puanı
10,315
Vay abim hayırlı ramazanlar sen de mi İstanbul'da oturuyorsun?

evet [MENTION=261544]real madridli[/MENTION], hemen hemen 20 yıla yakın oldu istanbuldayız. bir an önce kaçıp gideceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.
anlayacağın istanbul mahkümlarındanız yani abim! :)

ve bu arada size ve bütün arkadaşlarımıza hayırlı ramazanlar, makbul oruçlar temenni ediyorum.
kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun arkadaşlar..

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Deniz Tolga Aytöre, yargı süreci devam etmekte olan 3 Temmuz sürecine dair, sitemiz aracılığıyla, bilgilendirmelerde bulundu.

Aytöre, editörlerimizce hazırlanan, "3 Soru 3 Cevap" bölümünde; yargı sürecini etkilemeye yönelik, sığ ve seviyesiz açıklamaların suç teşkil ettiğini ifade etti.

Soru 1: Yargı süreci ile ilgili hukuki konumumuz hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Bir hukukçu olarak devam eden bir yargılama süreci hakkında yorum ya da değerlendirme yapmamın doğru olmadığını düşünmekteyim. Kanaatimce yargılayanlara ve yargılananlara gösterilecek saygının aynı oranlarda olması hukuki bir gerekliliktir.

Kesinleşmemiş yargı kararları üzerine yorum ve değerlendirme yapanlar ya toplumu kaos ve kargaşa ortamına sürüklemek ya da devam eden yargı sürecini etkileme çabası içindedirler ki bu tasarrufların her ikisi de suçtur.

Soru 2: Bir Kulüp yöneticisinin tarlalar ve hasat mevsimi gibi ’sözde şike dosyasını’ çağrıştıran sözleri için düşünceleriniz nedir?

Saman, saban, tarla, hasat gibi kelimelerin Anadolu’da neyi çağrıştırdığı açıktır. Bu nedenle bu açıklamayı muhatap almamız ne yazık ki ’Mümkün değildir’. Bizim muhattabımız olsa olsa hasat zamanında kasasındaki 1.000.000 Dolar’lık açığı nereye harcadığını açıklayamayan ’Çiftçinin kendisi’ olabilir.

Soru 3: "Yayla-Stat" tespiti yönündeki değerlendirmeniz nedir?

Sizlerden öncelikli talebim, bizleri bu sığ ve seviyesiz tartışmaların içine çekmemenizdir. Stat konusu herkesin malumudur. Umarım bu tespitleri yapanların statları Fenerbahçelilerin ’kendi emek ve alın terleri’ ile inşa ettikleri Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan daha şehre yakın ve daha merkezi bir yerdedir...

Av. Deniz Tolga Aytöre’ye teşekkür ediyor; internet sitemizde yeni hayata geçirilen, "3 Soru 3 Cevap" bölümünü beğenilerinize sunuyoruz.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29979

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet @real madridli, hemen hemen 20 yıla yakın oldu istanbuldayız. bir an önce kaçıp gideceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.
anlayacağın istanbul mahkümlarındanız yani abim! :)

ve bu arada size ve bütün arkadaşlarımıza hayırlı ramazanlar, makbul oruçlar temenni ediyorum.
kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

Hangi semt?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;dMTR8eN8Q6E]http://www.youtube.com/watch?v=dMTR8eN8Q6E[/video]

Ne sevmek ne sevilmek,nede ağlayıp gülmek,senin hasretin bize ölüm demek !

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
aleykumselam [MENTION=74929]korpe[/MENTION] en güzelinden haftasonları dilerim hepinize..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sagol [MENTION=70615]erjan[/MENTION] bilmukabele

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın arakdaşlar,
Hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION] sagolun varolun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] hoş geldin [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi bu saatte yoktur. :) Nasılsın iyisin inşallah?

3 Temmuz’dan beri Liselimedya’nın lokomotifi Hürriyet.
Ama her nasılsa ve ne çeşit bir illüzyonla, “Fenerli” görünüyor hala.
Geçen hafta Ercan Saatçi’nin yazdığı yazı mesela.
Galatasaray aleyhinde yazılan belki de tek haber/yazı aylar sonra.
Peki ne oldu sonra?
Hürriyet Spor Servisi Müdürü ve üst yöneticilerini kimler aradı?
Taraftarı kim yönlendirdi ve nasıl bir protesto başladı?
Ve ardından neden Fenerbahçe aleyhinde yürüttükleri kampanyaya hız verdiler?

• İmzasız, kaynaksız UEFA Sopası haberleri.
  • Yaylada kavga!
  • Galatasaray’ın kombine satışları manşetten verilirken, Fenerbahçe’ninki küçük bir kutuda.
  • Yine, yeniden UEFA Sopası; “Infantino Şoku”
vs..

Kaynak

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@real madridli hoş geldin @|SeYYaH| abi bu saatte yoktur. :) Nasılsın iyisin inşallah?

3 Temmuz’dan beri Liselimedya’nın lokomotifi Hürriyet.
Ama her nasılsa ve ne çeşit bir illüzyonla, “Fenerli” görünüyor hala.
Geçen hafta Ercan Saatçi’nin yazdığı yazı mesela.
Galatasaray aleyhinde yazılan belki de tek haber/yazı aylar sonra.
Peki ne oldu sonra?
Hürriyet Spor Servisi Müdürü ve üst yöneticilerini kimler aradı?
Taraftarı kim yönlendirdi ve nasıl bir protesto başladı?
Ve ardından neden Fenerbahçe aleyhinde yürüttükleri kampanyaya hız verdiler?

• İmzasız, kaynaksız UEFA Sopası haberleri.
  • Yaylada kavga!
  • Galatasaray’ın kombine satışları manşetten verilirken, Fenerbahçe’ninki küçük bir kutuda.
  • Yine, yeniden UEFA Sopası; “Infantino Şoku”
vs..

Kaynak

İyiyim [MENTION=74929]korpe[/MENTION] sen nasılsın:) Lig başlamadan burada takılmayı sürdürüyorum lig başladı mı burası karışıyor:)