Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
ya mesajı 19.07 ye tutturdum onu tebrik etmiyosunda bana dileme diyosun![]()
![]()
1 günlük gel sende sarı-lacivert bir gün geçir ne kaybedersinki?![]()
Tebrik ederim

ya mesajı 19.07 ye tutturdum onu tebrik etmiyosunda bana dileme diyosun![]()
![]()
1 günlük gel sende sarı-lacivert bir gün geçir ne kaybedersinki?![]()
Tebrik ederimBu arada kardeşim ben bir günümü sarı lacivert geçirirsem çok şey kaybederim
![]()
denemeden bilemezsin bence bi denemelisin![]()
19.15 oldu daha bir açıklama yok.hadi ama.![]()
peki sen bilirsin![]()
Tebrik ederimBu arada kardeşim ben bir günümü sarı lacivert geçirirsem çok şey kaybederim
![]()
son 1 senedir her gununuz FENERBAHCE... farkinda degil misin?![]()
Şimdi bir şey derdim ama ortalık karışır forum çalkalanır bir de ban yiyebilirim @-Beneficence- haklıymışsın neden haklı olduğunu özel mesajla öğrenebilirsin ama anladın sanırım... neyse efendilik bende kalsın![]()
yaa simdi ben kotu birsey mi dedim? haksiz miyim? 1 senedir hergun konusmadik mi Fenerbahce' yi? kotu niyetle soylemedim.. hep yanlis anlasiliyorum... bir daha tek kelime etmeyecegim o olacak.. bunu da saka yaptim.. konusmadan duramam
forumda ki en sevdigim 2. Gs'linin de hakli oldugu konuyu merak ettim.. @-Beneficence-
[MENTION=74929]korpe[/MENTION], kusura bakma abim, malum ramazan yoğunluğu, geç kaldım biraz sanırım.@|SeYYaH| abi buradami sahura kaçta kalkıcağiz? aynı zamanda sabah namazi gene 04:36 dami?
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] koltuk sallanıyor@ua23ua; en sevdiğim 1. Gs'li @-Beneficence-; 2. @real madridli; 3. bu arada |SeYYaH| İstanbul'da oturuyor...
daha da olmaz sanırımşaka tabi bu...
@ua23ua; en sevdiğim 1. Gs'li @-Beneficence-; 2. @real madridli; 3. bu arada |SeYYaH| İstanbul'da oturuyor...
@ua23ua; en sevdiğim 1. Gs'li @-Beneficence-; 2. @real madridli; 3. bu arada |SeYYaH| İstanbul'da oturuyor...