uA23uA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
boşa kürek çekiyorlar ya

boşa kürek çekiyorlar ya![]()
Ya ne küreği isimleri başa koyup sayıları sonra koyunca yanlış anlaşılıyor![]()
oruç başa vurdu![]()
Başa maşa vurmadı yanlış anlaşılabiliyor insanlık hali![]()
ya bırak ya acık ve net yazılıydı işte kabul et oruç sıkıntı yaptı![]()
namazdaydım koltukta kimse yoktu ondandır bu sallantı rahat ol geri geldim
Benm liste yapmama gerek yok herhalde herkes yerini biliyordur![]()
Allah kabul etsin kardeşim. Herhalde biliyorlar. Ben ve diğerleri yani değil mi? :mrgreen::mrgreen:
Herkes geyik muhabbetine girdi kimse 19.07.2012 saat:19:07 de hiçbirşey açıklanmadı bir açıklama getiren yok.Ne oldu?Yeni bir transfer açıklanacak haberini kim çıkarttıysa iyi sallamış biraz da ayıp etmiş bana göre.
Herkes geyik muhabbetine girdi kimse 19.07.2012 saat:19:07 de hiçbirşey açıklanmadı bir açıklama getiren yok.Ne oldu?Yeni bir transfer açıklanacak haberini kim çıkarttıysa iyi sallamış biraz da ayıp etmiş bana göre.Sonra forumun bu bölümünün ciddiyeti tartışılmaya başlanır.Söylemiş olayım.
hiçbir açıklanma yapılmadı... yapılmadığı daha önce konuşuldu... şuan bunu tekrar yazmamıza gerek yok... gerektiği zaman ciddi muhabbetler yapılıyor... şuan tabi ki böyle muhabbetler yapacağız arkadaşım... hele avrupa maçları başlasın, lig başlasın o zaman daha iyi olacak... hem hazır şırada Galatasaraylı arkadaşlarımızla tartışmadan konuşmanın keyfini çıkarıyoruz...
sıralama yanlış mı yoksa hepimiz bir miyiz?![]()
sıraya göre yazmadım ama sen sırayı iyi biliyorsun o yüzden yazamam gerek yok![]()
He ilk sırada ben yokum yani.. Öylemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?![]()
sen benm kalbimde bir numarasın abimmmmmmmmmmmmmformayı ne yaptın
![]()
ben aldım eşofmanı sorabilirsin @angel75 e
Eşofmanı giyer fotoğraf çeker koyar buraya o zaman forma kolay hallederiz![]()
yuh yuh yuh ya vay arkadaş istemiom bişey ya bu ne ya tam snipersın sen yaMezarcıı
![]()
ben aldım eşofmanı sorabilirsin @angel75 e
bak ya kendimi düşünsem forma isterdim leyn :mrgreen::mrgreen:
Birde aldım diyo ya asıl mezarcı kimmiş![]()
aldım ama vermedim![]()